Binnenland

Macron en Rutte houden zich tijdens ontmoeting niet aan de 1,5 meter

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse president Emmanuel Macron was dinsdag op bezoek bij premier Rutte. Ze hadden het vooral over geld. Op de agenda stonden het Europese coronaherstelfonds en de meerjarenbegroting van de EU.

Rutte ‘verzet’ zich tegen het Frans-Duitse plan voor het fonds. De Europese Commissie wil lidstaten die het meest gebukt gaan onder het virus steunen met subsidies. Nederland vindt dat het coronafonds uit leningen moet bestaan. De Franse president wil in juli groen licht krijgen voor het plan. De woordvoerder van Macron zei na de ontmoeting ‘dat er vooruitgang is geboekt’. Dat wordt weer tekenen bij het kruisje dus.


Uit beelden die op de Facebookpagina van Meldpunt Nederland zijn geplaatst, blijkt dat Macron en Rutte zich tijdens de ontmoeting niet hebben gehouden aan de 1,5 meter afstand. De Franse president raakte Rutte zelfs aan. Goed voorbeeld doet goed volgen, zullen we maar zeggen.

Woensdagavond zei Rutte nog op de voorlopig laatste coronapersconferentie: “Ga mij nou niet overtuigen dat het verschrikkelijk is die 1,5 meter. Ik baal er enorm van. Gisteravond kwam Macron naar Nederland en normaal liggen we meteen te knuffelen, en nu moet ik hem op grote afstand toeknikken. Ik vind het verschrikkelijk. Maar het kan gewoon even niet.”

De beelden:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
2 jaren geleden

das geen werkdiner,das een homo date

vladi
vladi
2 jaren geleden

dat ziet er goed uit……die hakbijl boven rutte’s hoofd.
zo ziet jouw toekomst er uit mark de moordenaar.

fff

exegese
exegese
2 jaren geleden

Die regels zijn voor het volk en die moeten gewoon gehoorzamen en zich vooral nergens mee bemoeien. Dit is hogere wiskunde daar heeft het plebs geen kaas van gegeten. Dus zwijg en laat je gewillig kaalplukken en uiteindelijk helemaal vernietigen. Wij machtshebbers maken de dienst uit en hebben geen lullige regeltjes. Zwijg en gehoorzaam !

Margie
Margie
2 jaren geleden

Normaal liggen ze meteen te knuffelen
Beetje abnormaal toch… zegt wel veel over de staat van zijn in de maatschappij

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x