Buitenland

Frankrijk, Groot-Brittannië en Amerika zitten achter gifgasaanvallen in Syrië. Functionaris haalt uit

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten hebben terreurgroepen aangezet tot gifgasaanvallen in Syrië. Dat heeft een Syrische functionaris gezegd.

De functionaris, die op het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken werkt, zei tegen persbureau SANA dat het niet langer een geheim is dat de drie landen terroristische organisaties opdracht hebben gegeven om chemische aanvallen in scène te zetten in Khan Sheikhoun, Douma, Aleppo en al-Rasif.

Hij benadrukte dat de VS, Frankrijk en Groot-Brittannië munitie en grote sommen geld hebben doorgesluisd naar terroristen en de Witte Helmen, die vaak samenwerken met terroristen.

Witte fosfor

Deze landen hebben in het verleden ook chemische wapens gebruikt in hun voormalige koloniën en tegen landen die voor hun vrijheid en onafhankelijkheid streden, klonk het.

“Het gebruik van witte fosfor door de VS om burgers in Deir ez- Zor te doden en Syrische dorpen en steden te verwoesten, waaronder Raqqa, is onomstotelijk bewijs voor het schandelijke gedrag van deze drie landen,” zei de functionaris.

Verwerpelijke propaganda

Hij zei dat de toetreding van Syrië tot de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) overtuigend bewijs is dat de overheid in Damascus geen chemische wapens zou gebruiken, waar, wanneer en onder welke omstandigheden dan ook.

De drie landen verspreiden verwerpelijke propaganda om de aandacht af te leiden van het feit dat zij terreurgroepen steunen, besloot hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ankorvat
ankorvat
3 jaren geleden

Zionistische nazi machten. Dit zijn de rijken die in de eerste wereldoorlog in Europa de Russische rijk wilden uitschakelen als dank voor de val van de Ottomaanse. Kun je nagaan dat een lelijke neef zijn eigen neef in Siberië dood liet gaan. Dan kwam nog een andere stammenoorlog.

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Het is inmiddels nagenoeg een publiek geheim en toch kunnen ze nog steeds ongehinderd hun verbijsterende plannen ten uitvoer brengen. Dat betekent dat de macht achter de schermen nog zeer stevig in het zadel zit. Benieuwd wie en wanneer dat gaat veranderen.

formidabele
formidabele
3 jaren geleden

En wie zitten er nog meer in deze coalitie?

Philip
Philip
3 jaren geleden

Belgisch ingenieursstudent die ISIS-strijder werd, bekent voor rechter: “Ja, we gebruikten chloorgas en andere chemische wapens”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190409_04311937

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x