Mens en Dier

Netwerk pedofiele politieagenten kon jarenlang kinderen verkrachten. Kijk hoe het onderzoek werd gedwarsboomd

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politieagenten uit de Amerikaanse stad Louisville konden jarenlang kinderen misbruiken terwijl de Louisville Metropolitan Police Department (LMPD) een oogje toekneep. Twee agenten zijn inmiddels aangeklaagd.

Agent Brandon Wood wordt ervan beschuldigd een jongen te hebben verkracht, zowel in zijn auto als in zijn huis. Hij filmde alles met als doel pornografisch materiaal te maken.

De ouders van vijf slachtoffers spanden een rechtszaak aan, maar werden al snel gedwarsboomd door de politie.

Verwijderden

Ze verweten de politietop niet te hebben ingegrepen, waarna de politie naar de rechter stapte om te voorkomen dat agenten konden worden gehoord.

De lokale zender WDRB wist te achterhalen dat de politie de onderzoeken naar criminele activiteiten op verschillende manieren had belemmerd.

Zo verwijderden onderzoekers van de politie naaktfoto’s van één van de slachtoffertjes, terwijl die als bewijs konden worden gebruikt.

Zeven rechtszaken

Pas toen een ander mannelijk slachtoffer de LMPD voor de rechter sleepte werden de twee agenten aangeklaagd.

Hij zei dat hij als tiener was verkracht door de politiegaenten en dat het hele tafereel was vastgelegd op camera. Er lopen inmiddels zeven rechtszaken tegen agenten van de LMPD.

De voormalig openbaar aanklager die belast is met het onderzoek, Kerry Harvey, zei dat de politievakbond hem stelselmatig dwarsboomde.

Geen toegang

Zo mocht hij de agenten niet interviewen. Hij kreeg ook geen toegang tot mobieltjes en social media-accounts.

Je zou zeggen dat een vakbond er alles aan zou willen doen om pedofielen uit haar gelederen te weren. Niet dus.

“Omdat we de politieagenten niet konden interviewen hadden we slechts beperkt toegang tot getuigen,” klonk het.

Inmiddels bemoeit ook de FBI zich met de zaak.

[The Free Thought Project]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ing.Waldeck
ing.Waldeck
4 jaren geleden

We hebben het hier over: #Pizzagate
Het systeem in de VS staat nu op omvallen, volg Qanon en begrijp waarom Rutte opeens gaat bewegen.

http://www.pizzagate.nl

Willie
Willie
4 jaren geleden

Dergelijke praktijken gebeuren ook in Nederland hoor.

Nehemia
Nehemia
4 jaren geleden

De pedofilie in Amerika is virulent. Het is verweven in allerlei organisaties. Velen aan de top zijn op seksfeestjes geweest waardoor ze chantabel zijn geworden en een oogje toeknijpen. Trump heeft al een record aantal pedofielen opgepakt is op de overheidssite te lezen. De MSM besteedt daar nul aandacht aan, want Trump is hun vijand, want geen globalist – tegen de Nieuwe Wereld Orde en tegen de klimaathoax en TTIP die de corporaties absolute volmacht zou geven. De pedofilie, mensenhandel en orgaanhandel zijn verdienmodellen waar honderden miljarden in omgaan. Oppakken deze criminelen. Onder Bush, Clintons en Obama hadden ze carte blanch maar niet onder Trump. Het is echter nog het laaghangend fruit. De grote jongens komen ook zeker aan de beurt als al het papierwerk en de bewijzen waterdicht zijn en natuurlijk het grote publiek genoeg ontwaakt is over wat er . Veel hooggeplaatsten zijn zelf schuldig aan deze gruwelijke praktijken. Q-anon besteedt hier ook de nodige aandacht aan en terecht. De Democrats opteren voor open grenzen zodat de bestorming van illegalen geen strobreed in de weg gelegd wordt en dan krijg je kwade lieden als MS 13 binnen en ander gespuis. Trump wordt racisme verweten, maar hij is niet tegen immigratie, maar wil dat dit op wettelijke wijze (lees via de officiële kanalen gebeurd. Begrijp goed. Elk land heeft grenzen en migratieregels. Zelfs in de hemel is er een poort waarop je wordt getoetst. Even de reli-connotatie daargelaten. Elk land heeft een mate van toetsing en bescherming. Als je dat op zijn beloop laat implodeert de boel en wordt de verzorgingsstaat onbetaalbaar omdat iedereen naar het land van melk en honing wil.

De mensensmokkelnetwerken konden tot dusver makkelijk werken en de grens over steken. Voor veel hooggeplaatsten ideale verdienmodellen. Een sterke grensbewaking en een muur doet deze verdienmodellen opdrogen en dat willen die hypocriete slangen die overal racisme roepen natuurlijk niet. De mensen die het hards kermen hebben vaak het meest te verbergen. Precies zoals het handboek van Saul Alinsky (aan satan opgedragen) – beschuldig anderen aan datgene waar je jezelf schuldig gemaakt. Een gouden formule die vele politici toepassen, maar dankzij het grote ontwaken wordt dit door steeds meer mensen doorzien. Waarom denkt u dat al die techgiganten als Google, Facebook, Twitter, Yahoo< Brussel al het alternatieve nieuws willen verbieden? Het volk begint wakker te worden en begint langzaam maar zeker te snappen wie de echte monsters zijn.

Delo
Delo
4 jaren geleden

Sloop Deep State met deze onafhankelijk geproduceerde film

Binnenkort in de Nederlandse Bioscopen, vergeet het maar, met Pedo child traffickers in hoofdrol
https://www.youtube.com/watch?v=wy3hh7jknro
A CHILD’S VOICE (2018) | Teaser Trailer HD
Now Available! ➤ https://vimeo.com/ondemand/achildsvoice

Bloedmooi interview met voor Tracy Beanz verrassende wending !
https://www.youtube.com/watch?v=6gixbgaamrM
A Child’s Voice: Tracy Beanz Interview with independent film producer John Paul Rice

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x