Homepagina » Mens en Dier » Netwerk pedofiele politieagenten kon jarenlang kinderen verkrachten. Kijk hoe het onderzoek werd gedwarsboomd
Netwerk pedofiele politieagenten kon jarenlang kinderen verkrachten. Kijk hoe het onderzoek werd gedwarsboomd

Netwerk pedofiele politieagenten kon jarenlang kinderen verkrachten. Kijk hoe het onderzoek werd gedwarsboomd

Politieagenten uit de Amerikaanse stad Louisville konden jarenlang kinderen misbruiken terwijl de Louisville Metropolitan Police Department (LMPD) een oogje toekneep. Twee agenten zijn inmiddels aangeklaagd.

Agent Brandon Wood wordt ervan beschuldigd een jongen te hebben verkracht, zowel in zijn auto als in zijn huis. Hij filmde alles met als doel pornografisch materiaal te maken.

De ouders van vijf slachtoffers spanden een rechtszaak aan, maar werden al snel gedwarsboomd door de politie.

Verwijderden

Ze verweten de politietop niet te hebben ingegrepen, waarna de politie naar de rechter stapte om te voorkomen dat agenten konden worden gehoord.

De lokale zender WDRB wist te achterhalen dat de politie de onderzoeken naar criminele activiteiten op verschillende manieren had belemmerd.

Zo verwijderden onderzoekers van de politie naaktfoto’s van één van de slachtoffertjes, terwijl die als bewijs konden worden gebruikt.

Zeven rechtszaken

Pas toen een ander mannelijk slachtoffer de LMPD voor de rechter sleepte werden de twee agenten aangeklaagd.

Hij zei dat hij als tiener was verkracht door de politiegaenten en dat het hele tafereel was vastgelegd op camera. Er lopen inmiddels zeven rechtszaken tegen agenten van de LMPD.

De voormalig openbaar aanklager die belast is met het onderzoek, Kerry Harvey, zei dat de politievakbond hem stelselmatig dwarsboomde.

Geen toegang

Zo mocht hij de agenten niet interviewen. Hij kreeg ook geen toegang tot mobieltjes en social media-accounts.

Je zou zeggen dat een vakbond er alles aan zou willen doen om pedofielen uit haar gelederen te weren. Niet dus.

“Omdat we de politieagenten niet konden interviewen hadden we slechts beperkt toegang tot getuigen,” klonk het.

Inmiddels bemoeit ook de FBI zich met de zaak.

[The Free Thought Project]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met anderen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. De pedofilie in Amerika is virulent. Het is verweven in allerlei organisaties. Velen aan de top zijn op seksfeestjes geweest waardoor ze chantabel zijn geworden en een oogje toeknijpen. Trump heeft al een record aantal pedofielen opgepakt is op de overheidssite te lezen. De MSM besteedt daar nul aandacht aan, want Trump is hun vijand, want geen globalist – tegen de Nieuwe Wereld Orde en tegen de klimaathoax en TTIP die de corporaties absolute volmacht zou geven. De pedofilie, mensenhandel en orgaanhandel zijn verdienmodellen waar honderden miljarden in omgaan. Oppakken deze criminelen. Onder Bush, Clintons en Obama hadden ze carte blanch maar niet onder Trump. Het is echter nog het laaghangend fruit. De grote jongens komen ook zeker aan de beurt als al het papierwerk en de bewijzen waterdicht zijn en natuurlijk het grote publiek genoeg ontwaakt is over wat er . Veel hooggeplaatsten zijn zelf schuldig aan deze gruwelijke praktijken. Q-anon besteedt hier ook de nodige aandacht aan en terecht. De Democrats opteren voor open grenzen zodat de bestorming van illegalen geen strobreed in de weg gelegd wordt en dan krijg je kwade lieden als MS 13 binnen en ander gespuis. Trump wordt racisme verweten, maar hij is niet tegen immigratie, maar wil dat dit op wettelijke wijze (lees via de officiële kanalen gebeurd. Begrijp goed. Elk land heeft grenzen en migratieregels. Zelfs in de hemel is er een poort waarop je wordt getoetst. Even de reli-connotatie daargelaten. Elk land heeft een mate van toetsing en bescherming. Als je dat op zijn beloop laat implodeert de boel en wordt de verzorgingsstaat onbetaalbaar omdat iedereen naar het land van melk en honing wil.

  De mensensmokkelnetwerken konden tot dusver makkelijk werken en de grens over steken. Voor veel hooggeplaatsten ideale verdienmodellen. Een sterke grensbewaking en een muur doet deze verdienmodellen opdrogen en dat willen die hypocriete slangen die overal racisme roepen natuurlijk niet. De mensen die het hards kermen hebben vaak het meest te verbergen. Precies zoals het handboek van Saul Alinsky (aan satan opgedragen) – beschuldig anderen aan datgene waar je jezelf schuldig gemaakt. Een gouden formule die vele politici toepassen, maar dankzij het grote ontwaken wordt dit door steeds meer mensen doorzien. Waarom denkt u dat al die techgiganten als Google, Facebook, Twitter, Yahoo< Brussel al het alternatieve nieuws willen verbieden? Het volk begint wakker te worden en begint langzaam maar zeker te snappen wie de echte monsters zijn.

  23 likes
  • De vraag is waarom de Nederlandse media zwijgt over de grootste arrestatie golf ooit gaande in de VS.
   Het haleve justitiele is al bijna vervangen.
   Er is een verzegelde lijst voor meer dan 40.000 arrrestaties/ontslagen.
   De verliezende Clinton partij roept de bevolking op geweld toe te passen op Trump aanhangers, hetzelfde wat wat in 1938 in Duitsland gebeurde.

   De Nederlandse media zwijgt in alle toonaarden.
   Waarom?
   Ik voorspel je, bij de NPO gaat binnenkort het licht uit.
   Houdt Rutte in de gaten, hij heeft een opdracht meegekregen van Trump….

   9 likes
   • [ meer dan 40.000 arrrestaties/ontslagen ]
    Ja ja, en de “hoofdverdachten” laten ze lopen?
    Wordt wakker, dit is gewoon wishful thinking, er zijn geen duizenden gevangenen.

    40.000 arrestaties/ontslagen kunnen zelfs de MSM niet verzwijgen want kleine lokale amateurberichtgevers zullen zeker melding maken van spoorloze verdwijningen. Je kunt niet zoveel mensen uit de maatschappij laten ontvoeren zonder spoor en zonder onrust te veroorzaken.
    En als Trump 40.000 mensen terroriseert zal hij daar om de 5 minuten over twitteren, de narcist. It didn’t happen.

    5 likes
    • @Frans2

     Er kan meer dan mensen met boter op het hoofd denken of willen geloven…. https://nl.search.yahoo.com/search?ei=UTF-8&fr=crmas&p=turkije+ontslaat

     1 likes
     • @Frans2

      In aantallen dus niet onmogelijk of er een verzegeld geheim ‘iets’ is laat zich bezien, persoonlijk: eerst zien dan (zeker?) weten.

      Na een groot aantal totaal waardeloze VS presidentiële moordenaars, ben ik niet langer hoopvol gestemd en blijft de huidige Trump poppenkast nogal langdradig en vaag en is ook hij kritiekloos op de hand van de zionisten/pseudo joden en hun sektarische geldheiligdom.

      Maar slecht, heb gisteren, nog na lange tijd, het NL en D msm nieuws eens weer bekeken, maar daar valt een weldenkend mens de muil steeds verder van open, hoeveel elkaar in rap tempo opvolgende onzin en niet onderbouwde troep ze daar durven te spuien, om maar even weer duidelijk te zijn, dat van die vieze kant niet veel moois valt te verwachten dan alleen maar leugens of halfbakken kleuterschool waarheden.

      De fabeltjes krant is volwassener.

      Je moet wel werkelijk een oprechte en totale mongool zijn als je daar nog serieus naar kijkt. De broek zakte mij van het lachen af. Jemig, die nieuwslezers alleen al, met stalen gezichten én droge ogen vertellen daar de grootsmogelijke idioterie, alsof ze paviljoen 11 voor zich hebben.

      Prachtig om te zien hoe eenvoudig en simpel de nep jeuden het slavenvolk, het massa kuddedier, koeieneren en bij de neus nemen. Ach ja, volk, brood en vreten en dan nog wat het heidense volk allemaal maar pikt, ze verdedigen zelfs het pseudo jeudse volk, wat een bizarre mafklappers.

      Wie de schoen past trekke ‘m an. Binnenkort vertellen de PJ’den nog dat ademhalen beperkt moet worden….en de slaven zullen het nog braaf opvolgen ook, om aan te geven hoe geestelijk de massa in de war is en daarbij verdedigen jullie soort de PJ’den meesters ook nog….da’s wel het toppunt van achteren genaaid willen worden en het nog fijn vinden ook….Ongeillooflijk, maar waar.

      2 likes
     • Dat in Turkije is allemaal uitgebreid in het nieuws geweest, dus niet verborgen gebleven als dat al gewenst was.
      40.000 mensen ontslaan en/of gevangen zetten ga je niet geheim houden.

      0 likes
 2. Dergelijke praktijken gebeuren ook in Nederland hoor.

  13 likes
 3. We hebben het hier over: #Pizzagate
  Het systeem in de VS staat nu op omvallen, volg Qanon en begrijp waarom Rutte opeens gaat bewegen.

  http://www.pizzagate.nl

  11 likes
 4. Sloop Deep State met deze onafhankelijk geproduceerde film

  Binnenkort in de Nederlandse Bioscopen, vergeet het maar, met Pedo child traffickers in hoofdrol
  https://www.youtube.com/watch?v=wy3hh7jknro
  A CHILD’S VOICE (2018) | Teaser Trailer HD
  Now Available! ➤ https://vimeo.com/ondemand/achildsvoice

  Bloedmooi interview met voor Tracy Beanz verrassende wending !
  https://www.youtube.com/watch?v=6gixbgaamrM
  A Child’s Voice: Tracy Beanz Interview with independent film producer John Paul Rice

  4 likes
 5. Ohm namo narai !

  Nog even tussendoor, want ze hebben in het buitenland niet stil gezeten . . .

  Ze weten er zelfs een studie en een wetenschap van te maken en zitten je zo je hele leven op je nek !
  Over een door de Overheid gereguleerde en betaalde normbepaler .

  Nederlandse kinderpsychiater opgepakt in Nepal wegens ontucht …

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/nederlandse-kinderpsychiater-opgepakt-in-nepal-wegens-ontucht/

  Nederlandse kinderpsychiater opgepakt in Nepal wegens ontucht. 16-06-2018; Buitenland; Redactie: … ‘Pedofielen vind je in alle lagen van de bevolking’.

  En om de hypocriete nogmaals aan de kaak te stellen ,

  ‘Voorvechter kinderrechten’ gepakt wegens misbruik – NRC

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/10/vn-medewerker-nepal-voorvechter-kinderrechten-gepakt-wegens-misbruik-a1598820

  10 april 2018 … In Nepal is afgelopen weekend een voormalige hooggeplaatste Canadese VN- medewerker opgepakt op verdenking van kindermisbruik.

  Over aanslagen uit en met noodweer ,
  Op 30 April was het nog voor st walpurgisnacht weer donders en bliksems raak !

  De groeten en bedankt !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politieagent

Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’

Voormalig politieagent en ondernemer Abe Dijkstra is ...

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...