BinnenlandCorona

‘Coronabewijs tijdelijk? Dit is de werkelijkheid achter de schermen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef vorige week op social media dat het coronatoegangsbewijs ‘tijdelijk’ is. “Zodra we zonder kunnen, stoppen we ermee. De snelste manier om er vanaf te komen, is een hoge vaccinatiegraad,” aldus De Jonge.

Meerdere mensen wijzen op een – inmiddels verwijderde – vacature met de volgende omschrijving: “Voor de bredere inzet van coronatoegangsbewijzen (CTB’s) is het – om herhaling van wat er mis ging op 26 juni te voorkomen – nodig om deze hernieuwde brede invoering goed te begeleiden en de controle van toegangsbewijzen bij activiteiten te verbeteren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gaat om de functie ‘senior projectmanager implementatie coronatoegangsbewijzen’ en het contract loopt tot 31 januari 2022, met optie tot verlenging. Neuroloog Jan Bonte reageert: “Moet ik nog meer zeggen?”

Wat ben je nu weer van plan?

“Het was toch tijdelijk, Hugo de Jonge en Mark Rutte?” vraagt programmamaker Flavio Pasquino. Advocaat Bart Maes vraagt: “Zo, Hugo de Jonge, ‘bredere inzet’. Wat ben je nu weer van plan?”

“Coronabewijs tijdelijk? Dit is de werkelijkheid achter de schermen. De QR-code is al onderdeel van een nieuwe banenindustrie, waarbij gesproken wordt over de ‘bredere inzet van coronatoegangsbewijzen’. ‘Bredere inzet’. Laat dat even tot u doordringen,” twittert journalist Joost Niemoller.

Dit is het begin van een social creditsysteem

FVD-voorman Thierry Baudet zei eerder al: “Waarom ga je 5000 boa’s opleiden om QR-codes te scannen, terwijl het een tijdelijke maatregel tot november is? Antwoord: omdat het niet tijdelijk is. Het heeft niets met volksgezondheid te maken. Dit is het begin van een social creditsysteem. Volksgezondheid is het voorwendsel.”

4.7 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
It's me
It's me
2 jaren geleden

QR scanners in GVB amsterdamse trams zijn ook al geïnstalleerd zag ik.

Annette
Annette
2 jaren geleden

NATUURLIJK is het niet tijdelijk. Ik kan mij niet voorstellen, dat er véél mensen waren en zijn, die dat ook maar één moment geloofd hebben.
Wij worden toch al anderhalf jaar belogen en bedrogen. Zo was het, zo is het en zo zal het zijn. Tenzij wij er NIET meer aan meedoen.
Dat deed ik al niet, dat doe ik niet en dat zal ik ook in de komende tijd niet doen.
Thierry Baudet had dat, ik dacht, vorige week al getwitterd. Dat ging over de opleiding van maar liefst 5000 boa’s. Dat kost weer een hoop belastingcenten.
En dan al dat geld voor die zogenaamde testmaatschappij.
Wij worden zonder meer een social creditsysteem ingerommeld. KIJK naar China hoe dát er uitziet. Wat een horror!
Even een zijsprongetje: ik las vanochtend iets, waar je bepaald niet blij van wordt.
Dat gaat over het klimaat. Wij moeten nu allemaal zo snel mogelijk van het gas af vanwege de zogenaamde opwarming van de aarde. De waarheid is dat het eerder afkoelt. Dat betekent dat het moeilijk zal worden om je huis warm te stoken.
Waar zijn onze beleidsmakers in vredesnaam mee bezig?

Marianne
Marianne
2 jaren geleden

Je gaat geen 5.000 QR code controleurs aannemen en opleiden om ze over een maand te ontslaan.

Dit is /wordt de einde vn onze democratie. Mensne wordt wakker. nu het nog kan. Eenmaal ingevoerd en overal werkend (nu nog niet het geval) komen we er NOOIT meer vanaf.

Het tijdelijke kwartje van premier Kok werd in 1991 ingevoerd (zie wikipedia) en is zelfs nu 30 jaar later, ondanks hoge branstofprijzen nog niet afgeschaft. Dat zou echt gegarandeerd “hand op het hart” hooguit voor enkele maanden zijn.

JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Alleen al in de timing bij aanvang van dit apartheidssysteem zag ik al de kwade opzet: mensen krijgen eind september slechter weer en liggen verkoudheidsklachten op de loer , bij de eerste klachten wird er weer in paniek getest en “stijgen de besmettingen” , tussen haakjes want ziek zijn is altijd een intern proces, ik wist al meteen dat bij die stijging het advies en daarop de beslissing zou komen de apartheidspas te verlengen, tot in de lengte der dagen, hij gaat is de bedoeling nooit meer verdwijnen.
En ik zal me nooit laten testen en injecteren , hoop dat de inmiddels geïnjecteerde medemens er nou zo onderhand ook wel definitief klaar mee is. Vaccins voor 2022 liggen immers klaar , ze moeten wel gek zijn deze ook nog ff in te laten spuiten, ze zullen er tussen zitten maar moeten wel in een overgrote minderheid zitten ondertussen, ja zo niet dan zijn we echt wel verloren. Ik hou vertrouwen, hoe moeilijk soms ook. Fijn weekend ☘???!

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x