CoronaBuitenland

Frans parlement stemt in met 2G: ‘Digitale surveillancestaat met sociaal kredietsysteem moet er komen’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Het Franse parlement heeft ingestemd met een wet waarmee ongevaccineerden vanaf 16 jaar geen toegang meer krijgen tot culturele instellingen, restaurants en sommige vormen van het openbaar vervoer.

Tot nu toe was een gezondheidspas voldoende, maar binnenkort is de pas alleen nog geldig na volledige vaccinatie of een recente genezing. De geldigheid van de pas is gekoppeld aan de boosterprik. Slechts een derde van de Fransen is geboosterd. Dat betekent dat twee derde van de Fransen één dezer dagen geen restaurant meer binnenkomt.

Vechten of vluchten?

Zaterdag demonstreerden honderdduizenden mensen in verschillende steden tegen de nieuwe wet. Begin deze maand zei de Franse president Macron dat hij ongevaccineerde Fransen ‘tot het eind het leven zuur wil maken’ en de toegang tot bijvoorbeeld de horeca wil ontzeggen.

Er wordt verbolgen gereageerd op de situatie in Frankrijk. “Het land van liberté, egalité en fraternité is Frankrijk niet meer,” verzucht Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk). Journalist Eric van de Beek voegt toe: “Wat doe je als je in een land woont als Frankrijk? Vechten of vluchten?”

Vroeg of laat overstag

“Prima. Alle revoluties begonnen in Frankrijk,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. Paso Dagori twittert: “Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk – allemaal 2G-landen. Het lijkt er sterk op dat alle EU-landen vroeg of laat overstag gaan. Europa – met het nieuwe leger van Ollongren – gaat volledig Xi Jinping: de digitale surveillancestaat met het sociaal kredietsysteem moet er komen.”

Het kan ook anders: volgens de Britse krant The Telegraph wil premier Boris Johnson binnenkort alle noodwetten intrekken die al bijna twee jaar gelden. Kamerlid Fleur Agema (PVV) reageert: “Zo doe je dat. Stop alle vrijheid beperkende maatregelen en de uitbreiding naar 2G!”

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Tuurlijk gaat het er komen, is het doel van deze hele Plandemie
Vrijdag ook hier, maak je geen illusies…..
Uiteindelijk kunnen we niet meer deelnemen aan de samenleving
zonder deze BS
Nou kom maar op! Never nooit ga ik eraan meewerken! Desnoods Strijdend ten onder….
Facistisch tuig

Anneri
Anneri
1 jaar geleden

Dat vreselijke 2g beleid gaat hier ook komen het is alleen de vraag wanneer. Ik weiger !!! Geen vaccinatie en geen mondkap, nooit!!!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Le Macron als el Cabron? Ga je gebedje maar vast lezen ouwe want la Revolution van de 21e eeuw is in de maak. Na jullie proces kom ik kijken op de place de la Concorde, met een glas champagne in de hand.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Ik geloof dat de Franse bevolking Marianne maar weer eens van stal moesten halen, een Festiaanse Muts opzetten en de Bastille maar weer eens moeten bestormen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x