Natuur en Milieu

Door mens veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet. Broer van Labour-leider Jeremy Corbyn haalt uit

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De broer van de Britse Labour-leider Jeremy Corbyn, Piers, heeft gezegd dat ‘door de mens veroorzaakte klimaatverandering niet bestaat’ en is ‘verzonnen door journalisten’. Dat schrijft Metro.

Beweringen over de consensus rond de impact van de mens op klimaatverandering zijn onjuist, stelt hij.

In april noemde Piers de 16-jarige activiste Greta Thunberg een ‘onwetend gehersenspoeld kind’ dat ‘door haar manipulatieve ouders wordt blootgesteld aan mentaal misbruik’.

Zonneactiviteit

Volgens Piers is zonneactiviteit de belangrijkste oorzaak van stijgende temperaturen.

“Door mensen veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet,” benadrukte hij. “Dat is verzonnen door journalisten.”

Er is geen bewijs voor een wetenschappelijke consensus, aldus Piers.

Petitie

Hij verwees naar een petitie die eind jaren negentig is ondertekend door 30.000 sceptische wetenschappers.

We zien momenteel een dalende trend en fluctuaties in de straalstroom, zei Piers.

De oudere broer van de Labour-leider deed zijn uitspraken afgelopen zaterdag tijdens The Bigger Picture, een bijeenkomst in Wiltshire.

Agenda 21

Een andere spreker, Mark Windows, presenteert een podcast over nepnieuws rond wereldgebeurtenissen.

De derde spreker, Sandi Adams, is ervan overtuigd dat Agenda 21 van de Verenigde Naties een grote bedreiging vormt voor de mensheid.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
elisabethje
elisabethje
3 jaren geleden

Of ze nu bestaat of niet, dat maakt geen bal uit! Als het maar geld in opbrengt! Overheden hebben al berekend hoeveel extra belastingsinkomsten klimaatopwarming gaan opbrengen. Als dat op hun rekening staat, zullen ze misschien toegeven dat het toch niet aan de CO2 lag, maar aan iets anders, om vervolgens weer andere taksen en maatregelen uit de mouwen te schudden.

Elise
Elise
3 jaren geleden

De mens/dieren zelf worden bedreigd door klimaathysterie. bv grasvelden(aangelegd door de mens zelf) middenin een wijk niet meer zo vaak maaien ivm bezuiniging/zogenaamd voor de vlinders/natuurbehoud. Gevolg: Teken hebben het heel goed. Gevolg: Bij poes en hond/mens is de kans groter dat je gebeten wordt. Je kunt er doodziek van worden en zelfs door overlijden. Farma verdient veel aan tekenmiddeltjes. Zo ook aan die rupsenplaag.
Dat er meer of minder rupsen/vlinders zijn ligt aan het weer/seizoenen. Net zoiets dat we in een seizoen goede aardappels hebben en het volgend jaar weer slechtere. Natuur is niet constant. Dus kun je het ook niet tellen/aantal bijhouden/meten.
Laten we de mensen/kinderen eens eerst leren dat er een zonne/aarde en een maancyclus bestaat, die het klimaat beïnvloeden. Dat die met elkaar in verbinding staan en dat die niet altijd hetzelfde is.
Natuur trekt zichzelf in balans. Als je daar aan prutst, dan kun je het juist verzieken. Mede omdat de omstandigheden van een moment in totaal bepalen wat er gebeurt. Werken met gemiddelden(schattingen) is al helemaal niks zeggend.
Het evenwicht van belangen is zoek. Mede door geldhebberij. Wat ook weer het milieu schaadt.(vervuiling)
Als je je eigen tuin bekijkt(ten opzichte laatste 2 droge jaren), dan zie je dat dit jaar(iets meer regen gehad) weer alles volop in bloei en groei staat. Bezigheid van allerlei dieren is toegenomen.
Dus ik maak me niet zo’n zorgen om het klimaat zelf.

Delo
Delo
3 jaren geleden

Nederlandse documentaire maker Marijn Poels heeft een prachtige filmische documentaire gemaakt over de CO2 maffia en hun duistere agenda ook hier doet Jeremy Corbyn een boekje open over ’t CO2 evangelie
https://www.youtube.com/watch?v=GuoxLggqI_g
The Uncertainty Has Settled (Full film)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x