Homepagina » Gezondheid » Diabetes type 2 kan toch omgekeerd worden

Diabetes type 2 kan toch omgekeerd worden

Uit een experiment met diabetespatiënten blijkt dat diabetes type 2, een onherstelbaar geachte aandoening, toch kan worden ‘omgekeerd’. Van de negen deelnemers aan het experiment hadden er zeven na een half jaar geen verhoogde bloedsuikerwaarden meer. Ook was hun medicatie aanzienlijk teruggebracht.

Diabetes type 2 is met meer dan 1 miljoen patiënten in Nederland de meest voorkomende chronische ziekte. Mensen die eraan lijden krijgen vaak te maken met ernstige complicaties als hart- en vaatziekten, nieraandoeningen of depressie.

Normaal gesproken wordt diabetes type 2 alleen maar erger. Bij de zeven groepsleden bleek de aandoening juist te minderen. De twee overige groepsleden waren nog niet op een gezond niveau, hoewel hun bloedsuikerwaarden wel aanzienlijk waren verlaagd.

De ‘omkering’ van de bloedsuikerwaarden had te maken met een consequente inname van gezonde voeding op regelmatige tijdstippen. Hoewel het experiment niet zogezegd ‘wetenschappelijk’ is omdat het te kleinschalig is, stemt het deskundigen wel positief.

Huisartsen schrijven voor de patiënten meestal medicijnen voor die ernstige bijwerkingen hebben. De kosten van diabetes bedragen meer dan 10 miljard euro per jaar.

Een andere oplossing om diabetes ‘om te keren’, is het gebruikmaken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit zelfherstellende vermogen wordt aangestuurd vanuit het onderbewustzijn, waarop positieve invloed uitgeoefend kan worden met bijvoorbeeld meditatie en hypnotherapie.

Trancewerk.nl biedt al meer dan 10 jaar een speciale hypnosesessie tegen diabetes aan, waarbij diverse mensen lieten weten dat zij binnen enkele weken volledig hersteld waren van diabetes. Bij controle bleek dat de bloedsuikerwaarden inderdaad gestabiliseerd waren na het doen van deze hypnosesessie, ondanks dat artsen voorgespiegeld hadden dat deze chronische ziekte alsmaar erger zou worden. Het tegendeel bleek echter waar.

De sessie waarmee diabetes omgekeerd kan worden is te downloaden via Trancewerk.nl

Klik hier voor meer informatie.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Huisheks schreef:

  Consequente inname van gezond voedsel.
  Typisch gevalletje van n open deur. Gezonder eten !! pfft, moet je tegen de voedsel producenten zeggen, hahaha lachen man…

  4 likes
 • Johan schreef:

  Dit is grappig, bij de laatste advertorial van Trancewerk kon men niet reageren, maar ja dat ging over roken.

  3 likes
 • realitycheck schreef:

  Vit c., bij een inname van 5 gram/dg heeft de medicatie bij een collega met type 2, drastisch doen verlagen. Ik heb begrepen dat eea zo goed als over is tot verbazing van de artsen.

  2 likes
 • Jxxxx schreef:

  Je zal maar type 3 hebben… Pis je weer buiten de pot!

  1 likes
 • x

  Check Also

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  De moderne mens leeft op vlak van ...

  De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

  De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

  Hypnotherapie blijkt heilzame gezondheidseffecten te hebben, van ...

  >