Homepagina » Het Complot » Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom
Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom

Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom

Oud-drummer van rockband Pearl Jam Dave Abbruzzese heeft de aanslagen op 11 september 2001 in een nieuw Facebookbericht een ‘false flag’ genoemd. Dat schrijft Alternative Nation.

“Dames en heren, vergeet deze tijd niet. Op een dag krijgen we de kans om te achterhalen en te begrijpen van welk doel dit afleidende en tegenvallende presidentschap onze aandacht afhield,” schreef Abbruzzese.

“Net zoals 9/11 een false flag was waarbij honderdduizenden onschuldige Irakezen werden gedood en Amerikaanse politici glashard logen en logen en logen om te doen wat ze wilden, zal D. Trump het stempel DWAASHEID achterlaten op de VS en Amerikanen,” vervolgde hij.

Cadeautje
Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom

(Dagmar Hollmann Wikicommons)

Iemand reageerde: “Zeg alsjeblieft dat je geen 9/11-complottheoreticus bent.”

Abbruzzese zei daarop: “Wat een vreemde reactie. De gebeurtenissen die dag waren een cadeautje voor het Witte Huis onder Bush en Cheney. Dat was het. Hou je hoofd erbij.”

Global warming

Hij deelde in zijn oorspronkelijke bericht een tweet van de president over global warming.

In het oosten [van de VS] kan het weleens de koudste oudjaarsdag ooit worden. We kunnen dus wel wat global warming gebruiken, waar ons land biljoenen dollars in zou pompen om ons ertegen te beschermen, aldus Trump.

Foto: Sodakan Wikimedia Commons

[Alternative Nation]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Het was al bekend dat er flink gelogen werd om de Irak oorlog. Vandaar dat er ook nog steeds een paar berecht zouden moeten worden. Ik had zelfs al een paar namen genoemd waaronder Dick Cheney en George W. Bush.

  15 likes
 • Jaya schreef:

  De 9/11 false flag-aanhangers groep is groeiende.

  10 likes
  • Pete schreef:

   NASA Is van dezelfde regering en in charge of US science and technology, operation paper clip bewijst dat dit green lieverds zijn . Het aantal mensen wat erachter komt dat we niet op een globe leven is an het groeien. Laat de waarheid zegenvieren in her belang van de mensheid .

   4 likes
 • Frans2 schreef:

  Nou, nu zelfs de drummer van eh eh … Pearl Jam het zegt, ben ik echt om hoor!

  10 likes
 • Mike schreef:

  Ook voor de Bush-regering was 9-11 waarschijnlijk voor een deel nog een verrassing.

  Ze hebben er tot op zekere hoogte ongetwijfeld de hand in gehad en er misbruik van gemaakt voor hun eigen agenda, maar dat er drie gebouwen dankzij exotische technologie in de lucht in stof zijn opgegaan kan zelfs voor hen nog een verrassing zijn geweest. Zelfs de Bush-Cabal kent zijn meerderen. Het is hier al vaker geschreven, maar mensen zijn niet de eindleiders in onze wereld.

  Hier een artikel over de Crimea, waar Russische Spetznas-troepen jacht hebben gemaakt op Annunaki. http://www.someonesbones.com/blog/russian-special-services-apprehend-anunnaki-in-crimea/

  Volgens ooggetuigen zijn er recentelijk verschillende figuren gezien met een translucente huid die bijzonder hard konden rennen en met relatief gemak hoge objecten konden beklimmen. Nadat de Spetznas er drie kwartier jacht op hadden gemaakt zouden ze er één gevangen hebben genomen. Zijn relatief lage uithoudingsvermogen zou de Annunaki de das om hebben gedaan. Het figuur was 2,13m lang en hij uitte zich in onherkenbare taal.

  Ondanks dat er geen foto’s zijn vrijgegeven, is het wellicht iets om nog even in gedachten te houden…

  7 likes
 • Chantal schreef:

  Volgens studies krijgen we een mini ijstijd van 30 jaar.

  Mogelijk vanaf 2020 dus olie en gas weer in de running.

  3 likes
 • EdoHamm schreef:

  Het was allang duidelijk, dat de aanslagen van 9/11 fals flag aanslagen waren. Wat voegt het toe, dat de drummer van Pearl Jam dat ook vindt? ‘Hij onthult zelf waarom’. Waar komt deze expertise vandaan?

  3 likes
 • rob schreef:

  Ja.. de Amerikaanse overheid worden nog eens compleet begraven onder de brokstukken van hun eigen leugens, de 9/11 vlag is er een van..er komt een dag dat het puinruimen word, zolang ze door gaan met verzinsels en verdraaiingen word die berg puin alleen maar groter..er valt straks heel wat op te ruimen en dat begint met de kopstukken die zich zeker grote zorgen gaan maken met hun koppen..het zal zeker steeds draaieriger worden voor ze..en ze worden dronken van hun eigen leugens..

  1 likes
 • Bery schreef:

  G…..domme Hoe lang krijgen we dit nog te horen. Iedereen moet dit nou toch al weten. Alleen de mensen die de waarheid niet willen weten of zo dom zijn die geloven dit niet. En zullen dit nooit gaan geloven.
  Dit soort mensen zijn eigenlijk dood.
  Nieuws van 16 jaar geleden is toch geen nieuws meer.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump noemt explosie Beiroet ‘een vreselijke aanval – een soort bom’

  Hoewel er nog niet veel bekend is ...

  burgerjournalist

  Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

  Het coronavirus heeft zich over de hele ...

  >