Het Complot

Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-drummer van rockband Pearl Jam Dave Abbruzzese heeft de aanslagen op 11 september 2001 in een nieuw Facebookbericht een ‘false flag’ genoemd. Dat schrijft Alternative Nation.

“Dames en heren, vergeet deze tijd niet. Op een dag krijgen we de kans om te achterhalen en te begrijpen van welk doel dit afleidende en tegenvallende presidentschap onze aandacht afhield,” schreef Abbruzzese.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Net zoals 9/11 een false flag was waarbij honderdduizenden onschuldige Irakezen werden gedood en Amerikaanse politici glashard logen en logen en logen om te doen wat ze wilden, zal D. Trump het stempel DWAASHEID achterlaten op de VS en Amerikanen,” vervolgde hij.

Cadeautje
Aanslagen 9/11 waren een false flag. Oud-drummer van Pearl Jam onthult waarom
(Dagmar Hollmann Wikicommons)

Iemand reageerde: “Zeg alsjeblieft dat je geen 9/11-complottheoreticus bent.”

Abbruzzese zei daarop: “Wat een vreemde reactie. De gebeurtenissen die dag waren een cadeautje voor het Witte Huis onder Bush en Cheney. Dat was het. Hou je hoofd erbij.”

Global warming

Hij deelde in zijn oorspronkelijke bericht een tweet van de president over global warming.

In het oosten [van de VS] kan het weleens de koudste oudjaarsdag ooit worden. We kunnen dus wel wat global warming gebruiken, waar ons land biljoenen dollars in zou pompen om ons ertegen te beschermen, aldus Trump.

Foto: Sodakan Wikimedia Commons

[Alternative Nation]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
6 jaren geleden

Ook voor de Bush-regering was 9-11 waarschijnlijk voor een deel nog een verrassing.

Ze hebben er tot op zekere hoogte ongetwijfeld de hand in gehad en er misbruik van gemaakt voor hun eigen agenda, maar dat er drie gebouwen dankzij exotische technologie in de lucht in stof zijn opgegaan kan zelfs voor hen nog een verrassing zijn geweest. Zelfs de Bush-Cabal kent zijn meerderen. Het is hier al vaker geschreven, maar mensen zijn niet de eindleiders in onze wereld.

Hier een artikel over de Crimea, waar Russische Spetznas-troepen jacht hebben gemaakt op Annunaki. http://www.someonesbones.com/blog/russian-special-services-apprehend-anunnaki-in-crimea/

Volgens ooggetuigen zijn er recentelijk verschillende figuren gezien met een translucente huid die bijzonder hard konden rennen en met relatief gemak hoge objecten konden beklimmen. Nadat de Spetznas er drie kwartier jacht op hadden gemaakt zouden ze er één gevangen hebben genomen. Zijn relatief lage uithoudingsvermogen zou de Annunaki de das om hebben gedaan. Het figuur was 2,13m lang en hij uitte zich in onherkenbare taal.

Ondanks dat er geen foto’s zijn vrijgegeven, is het wellicht iets om nog even in gedachten te houden…

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De 9/11 false flag-aanhangers groep is groeiende.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Het was al bekend dat er flink gelogen werd om de Irak oorlog. Vandaar dat er ook nog steeds een paar berecht zouden moeten worden. Ik had zelfs al een paar namen genoemd waaronder Dick Cheney en George W. Bush.

Frans2
Frans2
6 jaren geleden

Nou, nu zelfs de drummer van eh eh … Pearl Jam het zegt, ben ik echt om hoor!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x