Homepagina » Het Complot » NASA-beelden tonen ‘reusachtig gat bij Noordpool dat naar holle aarde leidt’
NASA-beelden tonen 'reusachtig gat bij Noordpool dat naar holle aarde leidt'

NASA-beelden tonen ‘reusachtig gat bij Noordpool dat naar holle aarde leidt’

Nieuwe foto’s van de aarde wakkeren complottheorieën over de holle aarde aan. Dat meldt AOL News. Het gaat om beelden van de blauwe planeet die nog niet waren vrijgegeven.

Op de plek van de Noordpool lijkt zich een reusachtig gat te bevinden, aldus het mediabedrijf. Complottheoretici claimen dat NASA verdoezelt dat de aarde in werkelijkheid hol is en dat zich in het binnenste van onze planeet nog een wereld bevindt, waar aliens en wolharige mammoeten leven.

Er is ook een theorie die stelt dat er een poort naar een andere dimensie kan worden gevonden. Volgens sommigen bevindt zich in de holle aarde een zwart gat.

Deze theorieën circuleren sinds het moment dat ontdekkingsreiziger Richard E. Byrd in de jaren twintig afreisde naar de Noordpool en bij terugkomst zei dat hij was aangevallen door vliegende schotels en op een hoogontwikkelde beschaving was gestuit.

Sommigen menen dat de Amerikaanse overheid het piloten verboden heeft om rechtstreeks over de Noordpool te vliegen. Dat klopt niet helemaal, aldus AOL, aangezien vliegtuigen de Noordpool dagelijks tot op enkele tientallen kilometers naderen.

[AOL]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Tja, daar ga je dan met je Flat Earth theorie. Net zoals de maanlandingen in scéne zijn gezet, en tegelijkertijd heeft de NASA op de achterkant van de maan buitenaardse bouwwerken aangetroffen en houdt dat voor ons geheim.

  32 likes
 2. Zou betekenen dat er in de holle aarde een zon zou moeten zijn anders is het wel erg donker daar als je alleen dat gaatje hebt .

  7 likes
 3. Dat niet over de polen mogen vliegen klopt (althans 30 jaar geleden)
  Mijn man was een marinevlieger en vertelde me dat ook. De reden zou zijn, dat de instrumenten in de kist boven de polen onbetrouwbaar zijn (soort van “doldraaien”).
  Daarom wist ik ook, dat die “flat earth” theory BOGUS is. Het vliegplan moet altijd rekening houden met de kromming van de aarde. Het zg “grootcirkel” vliegen. Maar het heeft aardig wat mensen lekker afgeleid van de werkelijke zaken!

  22 likes
 4. Of heel misschien hoor, gewoon simpelweg een mooi gevormd gat in het wolken dek. zolang jezelf ergens in geloofd die je alles.

  Gek genoeg zijn er genoeg particulieren die mooie reisjes hebben gemaakt en nog nooit iets dergelijks op deze punten hebben waargenomen. Maar goed, ik zit nu ook maar achter mijn scherm, wie ben ik.

  Weltrusten

  23 likes
 5. De noordpool bestaat enkel uit water en ijs. Als daar een gat in zou zitten dan moet er een gigantische draaikolk zichtbaar zijn en zou de zogenaamde holle aarde gevuld moeten zijn met water. Niks geen stijging van de zeespiegel maar een daling. Kun je te voet naar Texel.
  Zelfde fantasie verhaal als de komst van Niburu. Die planeet zou nu nog verder weg steen als Jupiter, maar nu al volop voor aardbevingen, puin uit de ruimte en eigenlijk alles wat er op dit moment met ons klimaat fout gaat, hier veroorzaken. Waarom heeft Jupiter die invloed dan niet? Een paar jaar geleden toen de planeten op 1 lijn stonden zou dat ook gigantische invloeden uitoefenen op de aarde, maar er was uiteindelijk niks van te merken.
  Zo kunnen veel van dit soort verhaaltjes naar de prullenbak verwezen worden.

  22 likes
 6. Wat een fantasie hebben mensen toch, Verbaas me elke keer weer op deze site ..

  10 likes
 7. het is een draaikolk van samenkomende elementen, iets wat we nog niet begrijpen kunnen zolang we ons hart zelf niet terug vinden
  niets is er mooier als dit waar zou zijn.. meerdere werelden in side, net als een ui die je pelt
  uiteindelijk kom je bij de kern/pit en daar is de Bron

  ik heb niets gebruikt hoor toen ik dit schreef, haha.. maar een space trip zou niet onwelkom zijn in deze tijd waarin we worden g e l e e f d met allerlei onzin en nep

  ooit was ik tijdens een vakanie op Ibiza naar Es Vedra wezen varen.. ik voelde de magnetische sfeer en mijn haar heeft daarna een week recht op gestaan.. ik bedoel er is zoveel wat verwonderlijk is en onverklaarbaar, maar het is er of .. het is er niet!

  4 likes
  • Is je achternaam soms…..TIC, Luna?

   4 likes
   • Daar hoef je toch geen lunatic voor te zijn Eva, ik heb ook, heel lang geleden, magie ervaren in Ibiza en een waanzinnige uittreding waarbij ik een zilveren draad uit mijn navel zag komen en ik als een ballonnetje tegen de korst van de aarde botste. Ook een duidelijke stem, ook toevallig op een boot maar dan naar Formentera, die zei dat alles goed was. Ik vroeg nog links en rechts van me of ze dat ook gehoord hadden maar nee. Nu je het zegt, ik geloof dat die me een lunatic vonden maar zij hadden die droom natuurlijk niet gehad. Ik snap dat. Ik zie er dan ook de humor wel van in.

    2 likes
 8. Mensen, gebruik eens je eigen verstand i.p.v. dat van anderen die deze bullshit verzinnen. Achter alles zou wel een theorie kunnen zitten. Jullie hebben niet voor niets eigen hersenen, waarvan velen weer denken dat het door buitenaardsen is gecreëerd.

  7 likes
 9. NASA : Never a straight answer !!!!

  2 likes
  • Dat is een gouwe ouwe.
   Het kan ook komen doordat ze daar niet zo snugger zijn.
   Sowieso zijn alle wetenschappers randje achterlijk.
   Politici overigens ook.
   Iedereen eigenlijk die wat in de melk te brokkelen heeft.
   Gelukkig dat het volk dat nu doorziet.
   Maakt ook niet uit hoor.
   Want als we nu maar de gulden terug hebben lossen alle problemen als door tovenarij op.
   ???

   3 likes
 10. nu alleen nog een foto vanuit de holle aarde naar bovenaarde en we zijn klaar

  6 likes
 11. De Macushi-indianen leven in het zuiden van Guyana
  . Ze geloofden ook dat ze Washacá, de Boom des levens, hadden ontdekt.
  De vrucht die van nature omega 3 en vitamine B 12 bevat.

  5 likes
 12. Lijkt alleen een gat in het wolkendek te zijn.

  5 likes
 13. ALS ik alle vorige holle aarde artikelen erbij pak en lees wie er allemaal vertoeven is het daar Nog dichter bevolkt dan hier. ?

  5 likes
 14. “Het gaat om beelden van de blauwe planeet die nog niet waren vrijgegeven.”

  En die beelden MOETEN wel echt zijn, want ze zijn geijkt door een keurmeester, er staat een watermerk in gegraveerd en er is een notariële akte bijgevoegd met de titel: “Dit is een echte foto, hoor!”.

  4 likes
 15. Ik dacht dat Byrd aangevallen was op de Zuidpool ( operation Highjump) net na WO II.
  Dus in de jaren 20 ook al op de Noordpool? wat een baasje.

  3 likes
 16. (Mooie foto) alleen de hele aarde is bedekt in wolken ?

  2 likes
 17. Ben echt aanhanger van out of the box theorieën hoor, maar vind bijvoorbeeld iets meetbaars als het double slit experiment waar ze kijken naar de richting van fotonen bij observatie en in neutrale stand veel interessanter dan guerilla marketing van het op sterven na dood zijnde AOL. Yahoo ondergang, anyone? Goed. De aarde is rond. Er is geen holle aarde al zijn er wel veel tunnels met warmte en dus leven, mensen hou op deze waanzin aan te hangen wie weet komen er dan weer goeie artikelen op de site.

  Dit is trouwens gewoon kou. Kijk eens hier. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Atmospheric_temperature. De troposfeer tot 12 kilometer wordt naar mate je hoger gaat kouder. Dan wordt de stratosfeer weer warmer, tot weer boven nul rond de 50km om weer af te koelen in de mesosfeer. Get your facts straight. Het wordt tijd voor een ninefornews weerballonetje met camera en temp sensor. Zien we gelijk de temp curve en, een ronde aarde. Niet reaguren, doen

  2 likes
 18. Ik weet niet hoor.. maar deze foto’s zijn echt al minimaal 6 jaar te vinden op Google. ?

  2 likes
 19. Nee het lijkt meer op een zeehond die afbeelding of een smiley die je een knipoog geeft.
  Pluto, Mickey zijn al in hun afbeeldingen geweest nu Smiley dan . LOL
  Of denk je echt dat jij daar leeft?!
  Kijk nog even naar de afbeelding en zeg dan.

  1 likes
 20. platte aarde en holle aarde kan zeker samen. de aarde is een schijf en via de noordpool kun je aan de andere kant komen 😉
  alleen kan ik vulkanen nog niet verklaren 🙁

  1 likes
 21. Het is heel simpel; het wolkendek is daar zo open omdat er inderdaad een behoorlijik gat zit waar een hoop warmte uit komt..als je daarin klimt met een speciaal pak zie je daar allemaal mannetjes in de lava zwemmen en wolharige mammoeten die af en toe wat lavauitblazen met hun slurf…:-S

  1 likes
 22. Is deze gat de anus van de aarde? Dan moet er ergens ook een mond zijn (andere gat).

  1 likes
 23. Wederom onduidelijke beelden. Dan zouden er satellieten op gericht staan om te blijven kijken, en heel veel piloten ufo’s moeten hebben gezien. Niet waar dus!!

  1 likes
 24. Typisch iets voor Amerikanen, die niet verder kijken dan hun landsgrenzen: NASA houdt het geheim. Gemakshalve vergetend dat er tig landen zijn die met satellieten naar de aarde kijken, zoals Rusland, China, India, Japan, Europa, etc.

  0 likes
 25. NASA heeft altijd een WATERMERK op de foto’s. Dat heeft deze dus niet, dus wie zegt dat het van NASA is?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Laat die aliens zien. Al meer dan een miljoen mensen willen Area 51 gaan bestormen

Laat die aliens zien. Al meer dan een miljoen mensen willen Area 51 gaan bestormen

Er zijn inmiddels al ruim 1,2 miljoen ...

Meeste mensen geloven dat de overheid informatie over UFO's achterhoudt. Dit zeggen de peilingen

Meeste mensen geloven dat de overheid informatie over UFO’s achterhoudt. Dit zeggen de peilingen

In de Amerikaanse mainstream media zijn het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.