Het Complot

NASA-beelden tonen ‘reusachtig gat bij Noordpool dat naar holle aarde leidt’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuwe foto’s van de aarde wakkeren complottheorieën over de holle aarde aan. Dat meldt AOL News. Het gaat om beelden van de blauwe planeet die nog niet waren vrijgegeven.

Op de plek van de Noordpool lijkt zich een reusachtig gat te bevinden, aldus het mediabedrijf. Complottheoretici claimen dat NASA verdoezelt dat de aarde in werkelijkheid hol is en dat zich in het binnenste van onze planeet nog een wereld bevindt, waar aliens en wolharige mammoeten leven.

Er is ook een theorie die stelt dat er een poort naar een andere dimensie kan worden gevonden. Volgens sommigen bevindt zich in de holle aarde een zwart gat.

Deze theorieën circuleren sinds het moment dat ontdekkingsreiziger Richard E. Byrd in de jaren twintig afreisde naar de Noordpool en bij terugkomst zei dat hij was aangevallen door vliegende schotels en op een hoogontwikkelde beschaving was gestuit.

Sommigen menen dat de Amerikaanse overheid het piloten verboden heeft om rechtstreeks over de Noordpool te vliegen. Dat klopt niet helemaal, aldus AOL, aangezien vliegtuigen de Noordpool dagelijks tot op enkele tientallen kilometers naderen.

[AOL]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solaris
Solaris
6 jaren geleden

Tja, daar ga je dan met je Flat Earth theorie. Net zoals de maanlandingen in scéne zijn gezet, en tegelijkertijd heeft de NASA op de achterkant van de maan buitenaardse bouwwerken aangetroffen en houdt dat voor ons geheim.

Karel
Karel
6 jaren geleden

Zou betekenen dat er in de holle aarde een zon zou moeten zijn anders is het wel erg donker daar als je alleen dat gaatje hebt .

reality check
reality check
6 jaren geleden

Dat niet over de polen mogen vliegen klopt (althans 30 jaar geleden)
Mijn man was een marinevlieger en vertelde me dat ook. De reden zou zijn, dat de instrumenten in de kist boven de polen onbetrouwbaar zijn (soort van “doldraaien”).
Daarom wist ik ook, dat die “flat earth” theory BOGUS is. Het vliegplan moet altijd rekening houden met de kromming van de aarde. Het zg “grootcirkel” vliegen. Maar het heeft aardig wat mensen lekker afgeleid van de werkelijke zaken!

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

De Macushi-indianen leven in het zuiden van Guyana
. Ze geloofden ook dat ze Washacá, de Boom des levens, hadden ontdekt.
De vrucht die van nature omega 3 en vitamine B 12 bevat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x