Buitenland

Oostenrijk neemt mensen aan om ‘vaccinweigeraars op te sporen’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse overheid neemt mensen aan om ‘vaccinweigeraars op te sporen’, schrijft de Zwitserse krant Blick. Ja, echt. Er komt een leger aan ‘inspecteurs’ die moeten gaan controleren of Oostenrijkse werknemers die niet gevaccineerd zijn hun boete wel betalen.

De stad Linz, waar zo’n 200.000 mensen wonen, heeft een relatief lage vaccinatiegraad: ongeveer 63 procent van de inwoners is geprikt. Linz wil nu mensen inhuren die vaccinweigeraars moeten opsporen, aldus Blick.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Veel overuren

De inspecteurs moeten controleren of degenen die zich niet laten vaccineren daar ook echt voor boeten. Mensen die jacht gaan maken op vaccinweigeraars krijgen een salaris van 2774 euro, dat 14 keer per jaar wordt uitbetaald, wat neerkomt op een jaarsalaris van 38.863 euro.

Dat is bepaald geen kattenpis.

Mensen die solliciteren moeten ‘veerkrachtig’ zijn en bereid om veel overuren te draaien. Alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld van corona kunnen zich aanmelden.

Ongevaccineerde Oostenrijkers riskeren tot een jaar gevangenisstraf, die ze zelf moeten bekostigen. Oostenrijkers die na 1 februari nog niet ingeënt zijn, kunnen tot 7200 euro boete krijgen.

De krant heeft de titel van het artikel aangepast:


[Summit News]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Roemer
Don Roemer
2 jaren geleden

Ralph Inbar zou ’t een schitterend onderwerp voor Banana split hebben gevonden. Men is de QRankzinnigheid voorbij. Ik verblijf nog steeds in het VRIJE en NORMALE Albanië, waar men niet aan Corona doet en er dus ook geen probleem is. Sterkte allemaal met de idiotie. X

Nsb hater
Nsb hater
2 jaren geleden

Hopeloosheid van een regering die het niet meer aan kan, jammer dat er onmensen/beesten zijn die het gaan doen..

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

De wedergeboorte van HITLER in Oostenrijk is een feit geworden. Het was en blijft een nazi en fascistisch land

ongevaccineerde
ongevaccineerde
2 jaren geleden

Het wordt tijd dat de Oostenrijkse bevolking haar regering gaat ontzetten van de macht. Die regering is werkelijk krankzinnig geworden. Geen enkel land verdiend een krankzinnige regering. Niet Oostenrijk, niet Duitsland en ook niet Nederland. Tijd dat de bevolking met harde hand de democratie weer gaat herstellen. Politici zijn knettergek geworden en leven in een totaal andere dimensie dan het volk dat ze vertegenwoordigen. Ze zijn van de pot gerukt en volledig los geraakt van de werkelijkheid en in de ban van de satanische en gevaarlijke globalisten en het WEF.

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x