Mens en DierCorona

Attje Kuiken (PvdA) noemt huisartsen die ivermectine voorschrijven als coronamedicijn ‘idioten’

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep Nederlandse huisartsen schrijft via de website Zelfzorg Covid-19 ivermectine voor aan mensen met corona. Dat mag niet van de inspectie, die al een boete heeft uitgedeeld, schrijft RTL Nieuws. Een apotheek die ivermectine aan de groep levert, kreeg onaangekondigd bezoek van de inspectie.

PvdA-Kamerlid Attje Kuiken schreef naar aanleiding van het nieuwsbericht op social media: “Dit soort ‘medici’ verdienen het dat hun BIG-registratie wordt afgepakt. Idioten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Iemand reageerde: “Weet een arts het niet beter dan een Kamerlid?” Kuiken: “Ja, maar dit soort mensen zijn de titel arts niet waard.”

Stuitend

Het Kamerlid wordt overstelpt met kritische reacties, ook van artsen. “Dit is ordinaire broodroof, waar je voor pleit. Stuitend,” stelt huisarts Els van Veen. “Artsen schrijven al heel lang off-label medicatie voor. Waarom mag dat sinds Covid-19 niet meer, denk je? Omdat de vaccins ‘de enige uitweg’ moeten zijn soms?”

Neuroloog Jan Bonte haalt hard uit naar Kuiken: “Je moet maar durven. Tien tot 12 jaar hard studeren, heel veel patiënten zien, soms genezen, vaak verlichten en altijd troosten. Je bent werkelijk een schande voor de PvdA en de hele politiek: ‘rotten to the core’.”

De neuroloog verwijst naar systematische reviews en meta-analyses die laten zien dat er waarschijnlijk wel degelijk een effect van ivermectine is.

Schandvlek

“Jij snapt geen barst van het artsenvak. Geen biet. Geen snars. Helemaal niks. Maar wel een grote bek. Als ongelofelijk uilskuiken. Te dom om iets te leren, te lui om te werken,” fulmineert Bonte.

“Als de PvdA vandaag iets wil doen om een betere wereld te krijgen, grijpen ze jou als kakelende kip zonder kop bij je keurige kraagje, en gooien ze je met een grote boog de Tweede Kamer uit. Nogmaals, een schandvlek, zelfs voor een politicus, op jullie blazoen,” twittert de neuroloog.

Kamerzetel afpakken

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Attje Kuiken (PvdA) die een groep artsen idioten noemt. Ze volgt het voorbeeld van Hugo de Jonge die zulke artsen het liefst op hun vestje zou willen spugen.”

“Ze moesten jou je Kamerzetel afpakken. Doe gewoon eens zelf onderzoek. Dan kom je erachter dat negatieve onderzoeken niet alle succesvariabelen bevatten. Een early treatment in het ziekenhuis onderzoeken is best stom. Dan moet je bij de huisarts starten,” stelt Simons.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

307 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Deze Attje Kuiken dient zich te verantwoorden voor het tribunaal wegens poging tot zware mishandeling, mishandeling, poging tot doodslag, doodslag. Dat is waar zij voor heeft gestemd, en zeker met deze tweet.
Dit geldt trouwens voor alle artsen die zich hieraan hebben schuldig gemaakt, en dat zijn er heel veel, het onthouden van de juiste bewezen behandeling. Ik ben pislink op deze beroepsgroep.

Voor de Nederlandse rechtelijke macht lukt dat niet want deze is bewezen gecorrumpeerd.

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Tja wat kun je verwachten van een dom Kuiken?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha…die Landverraadster Atje Küken staat binnenkort gewoon net als haar Duivekse Collega’s voor een Tribunaal wegens Genocide & Misdaden tegen de Menselijkheid…

HUN BOOSTER-VAXXI-NAZI-CAMPAGNE IN NEDERLAND IS OVERIGENS ÉÉN GROOT FIASCO

Our World in Data komt vandaag eindelijk op de proppen met die gegevens over de Derde-Prik….

18 December 2021

1. Minimaal 1 Dosis: 12.519.077 (71,8%)

2. “Volledig” Gevaccineerd: 11.492.899 (65,9%)

3. BOOSTER gekregen: 1.487.682 (8,5%)

De Animo in Nederland is op dit moment voorlopig Zéér gering want de Curve van het aantal gezette prikken begint nu al af te buigen!!! Als deze tendens zich voortzet komt het aantal VRIJWILLIG gezette Booster-Vaxxi-Nazis niet veel hoger dan 15%….Dat is ongeveer net zoveel als het vertrouwen van het Nederlandse Volk, in Führer Rüttler’s Dystopische Totalitaire Apartheids-Paradijs op dit moment…Dat verklaart tevens de staat van Absolute Paniek waar Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, de MK-ULTRA-Mainstream-Media, het OMT, het RIVM & het voltallige Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraders, Oorlogsmisdadigers & Parasieten van Troje in verkeren….hun propagandistische, manipulatieve indoctrinerende, conditionerende, hypnotiserende, hersenspoelende Angstporno & Babylonische Magick Tricks lijken volkomen te zijn uitgewerkt….Dat is zéér goed nieuws…de Hersenloze Kudde Gevaccineerde Schapen zijn misschien dan toch niet helemaal zo Hersendood als ik dacht, maar lijken inmiddels eindelijk te ontwaken uit hun volkomen Comateuze toestand van Massahypnose…

Martin
Martin
2 jaren geleden

Ach….ze heet niet voor niks kuiken… domme doos!

Back to top button
307
0
We lezen graag je reactie!x