BinnenlandCorona

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben in de nacht van zondag op maandag zo’n 100 spandoeken opgehangen in Friesland. Met de actie laten ze weten ‘helemaal klaar’ te zijn met de coronamaatregelen.

De spandoeken hingen aan viaducten, bij verzorgingstehuizen en bij kruispunten. Ze zijn onder meer gespot in Beetsterzwaag, Drachten en Ureterp.

Jolanda Beenen heeft op Facebook foto’s van de spandoeken geplaatst. Ze zegt erbij: “De strijdbare Friezen gaan onverstoorbaar door met hun acties. Dit keer aandacht voor de boeren en de zorg met wederom een spandoek-ronde. Ook hebben we besloten om Hugo de Jonge en Mark Rutte even extra in het ‘zonnetje’ te zetten. Het is buigen of barsten. Buigen doen we niet. Dan maar barsten.”

Word wakker

Op de spandoeken zijn teksten te lezen als: ‘NOS Nieuws = Propaganda’, ‘Tv, krant, radio = gif’, ‘Nederland, word wakker. Fight for your right’, ‘Vrijheid boven angst’, ‘Overheid roverheid, word wakker wereld!’, ‘Stop vaccin’, ‘Nee noodwet’ en ‘Rutte Pinokkio’.

Friesland Actie Team – De Buren reageert: “Mooi om de strijdbare Friezen in actie te zien.” Afgelopen maand hebben De Buren en Vrij Normaal ook spandoeken opgehangen in Friesland.


[Leeuwarder Courant, Noordernieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Millie
Millie
1 jaar geleden

geweldig! ☺

Der Stef
Der Stef
1 jaar geleden

Rutte zit in de problemen !
Zoiets moer op elk flatgebouw hangen !

Walter
Walter
1 jaar geleden

Uitstekend idee heel veel mensen zien dit. Mij benieuwen wat de NOS bericht.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Ik hou van Friezen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x