Mens en Dier

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het diner met de Italiaanse premier Giuseppe Conte. Ze spraken onder meer over het Europees herstelfonds. Rutte trekt een harde lijn bij dat fonds, maar ‘lijkt nu meer ruimte te zoeken in de Europese discussie’.

PVV-leider Geert Wilders drong er bij de premier op aan om nee te zeggen tegen het EU-herstelplan. “Het kan niet zo zijn dat de Nederlandse belastingbetaler moet gaan betalen voor de Italianen die zelf nauwelijks belasting betalen! Besteed het geld aan onze eigen mensen!”

Wilders zei dat we met de miljarden die we nu aan Zuid-Europa geven beter hier in Nederland de btw kunnen verlagen, het eigen risico in de zorg meteen afschaffen en voor onze eigen mensen de belastingen fors verlagen. “We moeten onze eigen mensen helpen. Geen miljarden van ons zuurverdiende belastinggeld naar Zuid-Europa. We zitten zelf in een crisis. Dat geld moet hier worden besteed aan onze eigen mensen.”

Schandalig

Daarnaast krijgt Frankrijk een gift van 39 miljard euro en gaat dat land met ons geld de lonen verhogen van zorgmedewerkers. “Hou daar mee op! Geef dat geld aan onze eigen zorgmedewerkers die nog steeds wachten op hun welverdiende loonsverhoging.”

We betalen dus mee aan tientallen miljarden voor zorgmedewerkers in Frankrijk, maar ook aan een btw-verlaging in Italië en een basisinkomen in Spanje. “En niets voor Nederland. Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!”

Wilders heeft een motie van wantrouwen ingediend tegen Rutte.


Overigens gelden voor Rutte kennelijk andere coronaregels. Hij hield zich tijdens de ontmoeting met Conte niet aan de 1,5 meterregel waar bedrijven 4350 euro en burgers 390 euro boete plus aantekening op het strafblad voor krijgen.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron Swart
Ron Swart
2 jaren geleden

Wilders (PVV) & Baudet (FVD) zijn controlled opposition; trap er niet in!

kuus
kuus
2 jaren geleden

Jan Kees de Jager gooide al miljoenen in die bodem lozen put van de EU Griekenland Italië Spanje Frankrijk zouden bezuinigen maar daar hebben ze geen zin in nee Nederland moet maar meer geven niet lenen maar geven en ook nu weer word er gewoon weer gestort in de put .

Willem
Willem
2 jaren geleden

Ja inderdaad en maar jij rent ook weg wanneer het volk je echt nodig heeft !!

Bij Wilders altijd het gevoel dat hij ook een dubbele agenda heeft een Zionist is het misschien .

Wat hij wou bereiken met de Mohammed cartoons en de kopvodden taks ? Wel stoot die ermee alle Moslims tegen het verkeerde been en laat dat nou precies het doel van de Zionisten zijn de Christenen tegen de Moslims uitspelen en de Joden aan de macht !!

Willem
Willem
2 jaren geleden

Goh Wilders zegt weer wat, zit niet in de regering net als Baudet dus roeptoeteren maar wat, maar niet veel mensen trappen er meer in, ze kunnen niks veranderen ze zitten niet in de regering en hebben net zoveel te vertellen als wij, ook geen moer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x