CoronaBuitenland

Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in Toronto

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Overal in Canada en andere landen ontstaan op dit moment vrijheidskonvooien, bestaande uit vrachtwagens, trekkers en andere voertuigen. Truckers en boeren protesteren tegen de coronaregels en eisen hun vrijheid terug. Ze zijn de leugens van de media en overheid zat.


Dit weekend wordt een groot vrijheidskonvooi verwacht in Toronto, de hoofdstad van de provincie Ontario. Vrijdag kwam een groot aantal trekkers en trucks luid toeterend aan bij de noordzijde van het parlementsgebouw van Ontario. De weg ernaartoe wordt geblokkeerd door politieauto’s en een bus.


Ook in Quebec en hoofdstad Ottawa zijn konvooien neergestreken. In Ottawa demonstreren truckers al een week bij het Canadese parlement tegen de vaccinatieplicht voor chauffeurs die internationale grenzen oversteken. Later werd het meer een protest tegen het gehele coronabeleid en ook tegen premier Trudeau.


“Het gaat niet alleen om vaccins. Het gaat om de beëindiging van de mandaten van de gezondheidszorg in het algemeen,” zei trucker Daniel Bazinet uit Nova Scotia.

De demonstranten willen pas weggaan als de vaccinatieplicht wordt geschrapt. Trudeau verliet zijn woning in het centrum van Ottawa ‘om veiligheidsredenen’. De premier noemde het konvooi een protest van ‘een marginale minderheid’.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Justin Trudeau kiest weer het hazenpad. Hij raakt er inmiddels aardig bedreven in. LOL.

nico
nico
2 jaren geleden

Dat gaat goed , de petitie site van Mona de Keijzer heeft het zwaar , demonstraties overal , nieuws begint door te sijpelen in de msm. Nog even volhouden.

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Hoeveel canadezen zijn er dan wel niet als dat de minderheid is?

Kees
Kees
2 jaren geleden

Lachen ! de burgemeester van Ottawa wordt met zijn eigen corona maatregelen terug gepakt .

“De burgemeester van Ottawa vraagt sleepbedrijven Freedom Truckers te verwijderen – en stuit daarbij op een hilarisch probleem

Terwijl de Canadese premier Justin Trudeau zich blijft verschuilen op een “geheime locatie” uit angst voor zijn “veiligheid”, blijven truckers massaal naar Ottawa trekken om te protesteren tegen de belachelijke draconische COVID-19-mandaten van de omstreden premier.

Dus stapte de burgemeester van Ottawa “stoutmoedig” naar voren om het tegen de truckers op te nemen. Burgemeester Jim Watson belde verschillende sleepbedrijven en vroeg hen de vrachtwagens de stad uit te slepen. Er is alleen één probleem.

Volgens verschillende bronnen had elk sleepbedrijf hetzelfde antwoord: “Wij hebben CO-VID.”

Bron : dissident.one

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x