CoronaBuitenland

Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in Toronto

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Overal in Canada en andere landen ontstaan op dit moment vrijheidskonvooien, bestaande uit vrachtwagens, trekkers en andere voertuigen. Truckers en boeren protesteren tegen de coronaregels en eisen hun vrijheid terug. Ze zijn de leugens van de media en overheid zat.


Dit weekend wordt een groot vrijheidskonvooi verwacht in Toronto, de hoofdstad van de provincie Ontario. Vrijdag kwam een groot aantal trekkers en trucks luid toeterend aan bij de noordzijde van het parlementsgebouw van Ontario. De weg ernaartoe wordt geblokkeerd door politieauto’s en een bus.


Ook in Quebec en hoofdstad Ottawa zijn konvooien neergestreken. In Ottawa demonstreren truckers al een week bij het Canadese parlement tegen de vaccinatieplicht voor chauffeurs die internationale grenzen oversteken. Later werd het meer een protest tegen het gehele coronabeleid en ook tegen premier Trudeau.


“Het gaat niet alleen om vaccins. Het gaat om de beëindiging van de mandaten van de gezondheidszorg in het algemeen,” zei trucker Daniel Bazinet uit Nova Scotia.

De demonstranten willen pas weggaan als de vaccinatieplicht wordt geschrapt. Trudeau verliet zijn woning in het centrum van Ottawa ‘om veiligheidsredenen’. De premier noemde het konvooi een protest van ‘een marginale minderheid’.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
4 maanden geleden

Justin Trudeau kiest weer het hazenpad. Hij raakt er inmiddels aardig bedreven in. LOL.

nico
nico
4 maanden geleden

Dat gaat goed , de petitie site van Mona de Keijzer heeft het zwaar , demonstraties overal , nieuws begint door te sijpelen in de msm. Nog even volhouden.

Kundalini
Kundalini
4 maanden geleden

Hoeveel canadezen zijn er dan wel niet als dat de minderheid is?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 maanden geleden

LS…

Nu maar hopen dat dit alles geen koren op de molen is van de Illuminatie : Ordo ab Chao … Met andere woorden controlled oppositie om totale chaos te creëren !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x