Homepagina » Buitenland » Spanjaarden mogen voortaan niet meer uit huis worden gezet
Spanjaarden mogen voortaan niet meer uit huis worden gezet

Spanjaarden mogen voortaan niet meer uit huis worden gezet

Spanjaarden mogen voortaan niet meer uit huis worden gezet als ze hun hypotheek niet kunnen afbetalen. Het Europese Hof van Justitie haalde een streep door de huidige uitzetwet, omdat die huizenbezitters te weinig beschermt.

Het afgelopen jaar werden zo’n 400.000 mensen uit hun huis gezet in Spanje. Niet iedereen liet het erbij zitten.

Mohamed Aziz uit Barcelona werd ook uit zijn huis gezet, maar hij stapte naar het Hof. Het Hof van Justitie van de Europese Unie oordeelde dat kopers te weinig zijn beschermd in het geval van een betalingsachterstand. De uitzetting gaat vervolgens vrij snel en kopers krijgen nauwelijks de kans om het besluit aan te vechten. Ook kan de rechter de uitzetting niet bevriezen of uitstellen.

Boosheid

Tegen de uitzettingen werd al veel gedemonstreerd in Spanje. De boosheid nam hand over hand toe. Er werden meer dan een miljoen handtekeningen verzameld, slotenmakers gaven aan de sloten niet langer te vervangen en ook de brandweer zei niet langer mee te zullen werken.

In de Spaanse politiek werd wel gesproken over het onderwerp, maar de gesprekken leidden niet tot beslissingen. Het leek alsof politici de uitspraak van het Hof hebben afgewacht. “Het is een wet die van jaren geleden dateert,” zei de Spaanse premier Rajoy. “We zullen het vonnis goed lezen en proberen de wet aan te passen.”

Aanvechten

Het is niet duidelijk of gezinnen die uit hun huis zijn gezet weer terug kunnen. Wel gaan veel slachtoffers nu alsnog proberen hun uitzetting aan te vechten. Ook zijn er veel vragen over de restschuld, die vooralsnog overeind lijkt te blijven.

Het platform dat mensen beschermt die uit huis worden gezet gaat met een team advocaten kijken wat er nu verder kan worden gedaan.

Bron: NOS.nl

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. ‘Ook zijn er veel vragen over de restschuld, die vooralsnog overeind lijkt te blijven’

  Die is net zo nep als de hypotheek zelf,
  Mooie tijd om eens te kijken of er via http://oppt-in.com/ iets kan worden bereikt.

  0 likes
 2. Goed zo, een eerste stap maar een belangrijke om de macht terug bij het volk te krijgen waar hij thuishoort. Nu massaal daarover berichten zodat de “sheeple” eindelijk doorkrijgen dat ze/we toch dingen kunnen veranderen !

  0 likes
 3. Goed nieuws dit.

  0 likes
 4. Helaas weet ik niet wat de basis is voor die uitspraak.
  Naar ik aanneem maakt het Hof een onderscheid tussen ‘wonen’ en ‘eigendom’.
  M.a.w. als je de hypotheek niet meer betaalt, verspeel je het onderpand van de lening aan de bank.
  Maar de bank kan niet van je verlangen dat je het huis leeg maakt.
  Wel ga je dan aan de nieuwe eigenaar een vergoeding betalen voor het feit dat je woont in dat pand.
  Het spraakt vanzelf dat de bank het liefst een leeg pand verkoopt.
  Omdat een bewoond pand gewoonweg minder opbrengt wanneer het wordt verkocht.
  Dit alles maakt – denk ik – wel de executiewaarde een stuk lager. Misschien 50% i.p.v. 70%.

  0 likes
 5. “Helaas weet ik niet wat de basis is voor die uitspraak” (Herman de Graaf). In Spanje zijn heel veel mensen hun baan kwijt geraakt door de crisis. Uitkeringen duren maximaal twee jaar. Daarna kun je in aanmerking komen voor een soort extra uitkering van 426 Euro per maand, maar niet onbeperkt (op dit moment zijn er in Catalonië al 300.000 GEZINNEN zonder inkomen). Heel veel mensen kunnen hun hypotheek niet meer betalen. Dan komt de bank in actie. Gevolg: Je wordt je huis uitgezet (bovendien mag je, de rest van je leven, nog een restschuld afbetalen = woning kwijt en blijven betalen voor iets wat je niet meer hebt). In heel veel hypotheekaktes staan abusievelijke bepalingen (bijvoorbeeld dat je al na één keer niet betalen uit huis gezet kunt worden, of dat de rente over de niet betaalde bedragen 24% bedraagt, enz.). Ik woon in Spanje en jullie hebben er geen idee van hoe blij ik ben met deze uitspraak. De laatste tijd leek het alsof de democratie hier ver te zoeken was. Met deze uitspraak is mijn vertrouwen, dat we weer een stapje in de goede richting gaan, terug gekomen!
  Hartelijke groeten aan alle Niburu lezers van Paquita.

  0 likes
 6. Ik zie het zo.Als je de slaven van onze maatschappij (en dat zijn de meeste werkende mensen zoals jij en ik waarschijnlijk) zonder dak zet hebben ze ook nietmeer de mogelijkheid om te werken en hun dagdagelijkse dingen te doen zoals productief zijn en consumeren.Het is niks meer dan proberen diegenen die willen werken het systeem draaiende te laten houden zodat “zij” nog rijker worden.Denk daar eens over na.

  0 likes
 7. [quote name=”Paquita”]”Helaas weet ik niet wat de basis is voor die uitspraak” (Herman de Graaf). In Spanje zijn heel veel mensen hun baan kwijt geraakt door de crisis. Uitkeringen duren maximaal twee jaar. Daarna kun je in aanmerking komen voor een soort extra uitkering van 426 Euro per maand, maar niet onbeperkt (op dit moment zijn er in Catalonië al 300.000 GEZINNEN zonder inkomen). Heel veel mensen kunnen hun hypotheek niet meer betalen. Dan komt de bank in actie. Gevolg: Je wordt je huis uitgezet (bovendien mag je, de rest van je leven, nog een restschuld afbetalen = woning kwijt en blijven betalen voor iets wat je niet meer hebt). In heel veel hypotheekaktes staan abusievelijke bepalingen (bijvoorbeeld dat je al na één keer niet betalen uit huis gezet kunt worden, of dat de rente over de niet betaalde bedragen 24% bedraagt, enz.). Ik woon in Spanje en jullie hebben er geen idee van hoe blij ik ben met deze uitspraak. De laatste tijd leek het alsof de democratie hier ver te zoeken was. Met deze uitspraak is mijn vertrouwen, dat we weer een stapje in de goede richting gaan, terug gekomen!
  Hartelijke groeten aan alle Niburu lezers van Paquita.[/quote]
  Met zulke bepalingen en toch tekenen geef je eigenlijk aan hoe dom en onbenullig de gemidelde Spanjaard is. Het lijkt mij dat wanneer het zulke bedragen betreft je niet blind alles tekent. Helaas zelfverantwoordleijkheid schijnt iets te zijn dat tot het verleden behoort. Een ieder tekent maar een papiertje, gaat enorme schulden aan, en bij slecht weer moet de verstrekker maar op de blaren zitten. De omgekeerde wereld in mijn ogen! Je tekent een contract waar beide partijen zich aan de voorwaardn binnen dat contract dient te houden. Dan kan het leven tegen zitten echter de handtekening is met vol verstand gezet, gelukkig grijpt de EUSSR in en maakt de economie nog verder kapot, en laat mensen niet hun les leren!

  0 likes
 8. Dan wat zou jij doen M. Brandenburg als jij in Spanje woonde?? Gewoon niks tekenen en in een kartonnen doos slapen??
  Dat ziet er ook weer zo dom en onbenullig uit vind je niet?

  0 likes
 9. Zucht….. Betweterige en hardvochtige M.Brandeburgh weer ten tonele……

  0 likes
 10. “Met zulke bepalingen en toch tekenen geef je eigenlijk aan hoe dom en onbenullig de gemidelde Spanjaard is. Het lijkt mij dat wanneer het zulke bedragen betreft je niet blind alles tekent. Helaas zelfverantwoordleijkheid schijnt iets te zijn dat tot het verleden behoort. Een ieder tekent maar een papiertje, gaat enorme schulden aan, en bij slecht weer moet de verstrekker maar op de blaren zitten. De omgekeerde wereld in mijn ogen! Je tekent een contract waar beide partijen zich aan de voorwaardn binnen dat contract dient te houden. Dan kan het leven tegen zitten echter de handtekening is met vol verstand gezet, gelukkig grijpt de EUSSR in en maakt de economie nog verder kapot, en laat mensen niet hun les leren (M. Brandenburg)!

  Goh, maar hoe komt het toch dat vrijwel alle wetgevingen maatregelen ingebouwd hebben ter bescherming van zwakke partijen? En waarom zouden die er in Spanje niet zijn?
  Waarom moeten we een veiligheidsgordel om in de auto? Of een valhelm op de motor?
  Het Europese Hof grijpt in omdat wij hier geen fatsoenlijke wetgeving hebben (met tot gevolg dat een bank mag doen en laten waar deze zin in heeft)!

  0 likes
 11. [quote name=”Richie Cunningham”]Dan wat zou jij doen M. Brandenburg als jij in Spanje woonde?? Gewoon niks tekenen en in een kartonnen doos slapen??
  Dat ziet er ook weer zo dom en onbenullig uit vind je niet?[/quote]
  Dank dat je het voor me opneemt! Groetjes,
  Paquita.

  0 likes
 12. Hoewel ik het inderdaad met jouw zelfverantwoordelijkheids bepaling eens ben. Mag ik toch graag de kantekening erbij zetten dat wij wel in een gefabriceerde economische destructie zitten. Hebben mensen door hun ontwetendheid dit in de hand geholpen? Jazeker, maar het is toch van belang ook naar de uitbuiters te kijken.

  Historisch gezien is dit namelijk een probleem wat zich keer op keer voordoet. Elitairen maken de boel duur door goedkoop geld te verstrekken en zodra iedereen in de schuld vast zit klappen ze de boel in. Hierdoor krijgen ze zowel het bezit als een neo-feudalistische slaaf die zijn schuld alsnog moet voldoen. Ja leuke grappen zijn dat!!

  [quote name=”Paquita”]”Met zulke bepalingen en toch tekenen geef je eigenlijk aan hoe dom en onbenullig de gemidelde Spanjaard is. Het lijkt mij dat wanneer het zulke bedragen betreft je niet blind alles tekent. Helaas zelfverantwoordleijkheid schijnt iets te zijn dat tot het verleden behoort. Een ieder tekent maar een papiertje, gaat enorme schulden aan, en bij slecht weer moet de verstrekker maar op de blaren zitten. De omgekeerde wereld in mijn ogen! Je tekent een contract waar beide partijen zich aan de voorwaardn binnen dat contract dient te houden. Dan kan het leven tegen zitten echter de handtekening is met vol verstand gezet, gelukkig grijpt de EUSSR in en maakt de economie nog verder kapot, en laat mensen niet hun les leren (M. Brandenburg)!

  Goh, maar hoe komt het toch dat vrijwel alle wetgevingen maatregelen ingebouwd hebben ter bescherming van zwakke partijen? En waarom zouden die er in Spanje niet zijn?
  Waarom moeten we een veiligheidsgordel om in de auto? Of een valhelm op de motor?
  Het Europese Hof grijpt in omdat wij hier geen fatsoenlijke wetgeving hebben (met tot gevolg dat een bank mag doen en laten waar deze zin in heeft)![/quote]

  0 likes
 13. Eindelijk een goed bericht dat in de zee van de berichtgeving waarin het kwade iedere keer wint eindelijk eens het goed wint. Goh mag het een keer !?

  0 likes
 14. [quote name=”Richie Cunningham”]Dan wat zou jij doen M. Brandenburg als jij in Spanje woonde?? Gewoon niks tekenen en in een kartonnen doos slapen??
  Dat ziet er ook weer zo dom en onbenullig uit vind je niet?[/quote]
  U doet alsof men moet kopen, kjopen is een kleuze, zoals het een keuze is om een contract te tekenen. Niemand die in Spanje een pistool op het hoofd gericht heeft gekregen om te tekenen, Argumenten als de uwe zijn keiharde onzin. Wat zou u doen… Ik zou inderdaad geen contract tekenen (en heb ik nooit gedaan) wanneer de voorwaarden mij niet bevallen. Als ook dat ik geen huis heb gekocht in Brazilie of in Nederland, waar ik het geld niet voor had( u weet wel 100 of 125% financieren). Mensen als u wordt ik een beetje moe van, alles willen, maar wanneer het tegen zit met onzin op de proppen komen, waarom het toch de schuld van die ander is. Punt blijft, voorwaarden zijn zo slecht, dan tekenen je niet. Niemand MOET namelijk kopen, mensen WILLEN kopen. Zelfverantwoordelijkheid is tegenwoordig verder en verder te zoeken. De zogenaamde 1% wil alles zonder voorwaarden en die zogenaamde 1% moet alles maar betalen.

  Misselijke afschuif technieken om zelf maar neit verantwoordelijk te hoeven worden gehouden!

  @Tasj, ja het zal heel moeilijk zijn om iemand te moeten lezen die niet afhankelijk is van anderen en die niet iemand anders verantwoordleijk houdt voor eigen beslissingen, ik geloof dat zoeits inderdaad uw wereld door elkaar schudt. Die drommelse betweterige en hardvochtige M.Brandeburgh(met N en zonder H) kan in ieder geval zeggen dat hij zichzelf nooit in een positie heeft gewerkt alwaar hij niet de controle over zijn eigen financiele zaken heeft verloren of het overzicht. Zullen we er maar vanuit gaan dat hier een stukje opvoeding van een verstandige ouder aan ten grondslag ligt. Liever betweterige en hardvochtige dan dom, naief en onverantwoordleijk!

  0 likes
 15. [quote name=”Timothy”]
  [quote name=”Paquita”][/quote][/quote]
  Het is een naieve gedachten om te denken dat banken je je huis uit willen hebben. Een huis zonder maandelijkse inkomsten is namelijk gewoon verlies. Een huis levert leeg niets op, het werkt enkel failissementen in de hand, waarna niemand krijgt wat hij wil.

  Het is een hardnekkig en vreemde redenering dat banken je je huis uit willen hebben, terwijl financieel dit totaal geen nut heeft en zelf negatief in de huishouding van een bank doorwerkt. Af en toe iemand die niet betaald is geen probleem, echter een heel volk dat verplichtingen aangaat en daarna de verantwoordleijkheid afschuiven, daar gaat elke geldlener uit eindelijk aan kapot. Nu klagen we dat banken hun geld wqillen, in het verleden was het klagen omdat banken zo streng waren in het uitlenen, het zelfde waar we nu weer over klagen, want strengere regels voor uitlenen dat willen we ook niet, geen geld kunnen lenen om naderhand de verstrekker aan te vallen is veel leuker. Ik hoop dat we terug gaan naar het 9oude systeem, een keihard selectie beleid waar banken gewoon weer net als vroeger, heel strenge eisen hanteren om geld uit te lenen. Dan hoeft het arme naieve volk naderhand ook niet meer te klagen als ze zelf niet aan de zelfgetekende voorwaarden kan voldoen!
  En hoezo de Elite Het is mensen die de politici kiezen, het zijn politici die de regels opstellen, het is overheid die schuldig is aan de hoge prijzen, door het bijdrukken van immense hoeveelheden geld, en hiermee een constante inflatie creerent.

  Een belastingdruk die alsmaar toeneemt(gebracht als bezuinigingen) waarna we klagen over de lage lonen en de slechte economie, de enige elitie verantwoordleijk is die eleite waarop men massaal elke keer weer stemt, ook hiermee wederom zelf verantwoordelijk voor de ellende die over Europa neer is gevallen! Daar zit in de basis geen private bank tussen.

  0 likes
 16. Dit telt nu dus ook voor Nederland

  0 likes
 17. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Richie Cunningham”]Dan wat zou jij doen M. Brandenburg als jij in Spanje woonde?? Gewoon niks tekenen en in een kartonnen doos slapen??
  Dat ziet er ook weer zo dom en onbenullig uit vind je niet?[/quote]

  @Tasj, ja het zal heel moeilijk zijn om iemand te moeten lezen die niet afhankelijk is van anderen en die niet iemand anders verantwoordleijk houdt voor eigen beslissingen, ik geloof dat zoeits inderdaad uw wereld door elkaar schudt. Die drommelse betweterige en hardvochtige M.Brandeburgh(met N en zonder H) kan in ieder geval zeggen dat hij zichzelf nooit in een positie heeft gewerkt alwaar hij niet de controle over zijn eigen financiele zaken heeft verloren of het overzicht. Zullen we er maar vanuit gaan dat hier een stukje opvoeding van een verstandige ouder aan ten grondslag ligt. Liever betweterige en hardvochtige dan dom, naief en onverantwoordleijk![/quote]

  Meneer Brandenburg, Wat zou u doen als het moeilijk en soms onmogelijk is om ergens iets te huren? Dat is namelijk het geval in Spanje! Een welgemeende groet, Paquita.

  0 likes
 18. [quote name=”Paquita”][quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Richie Cunningham”]Dan wat zou jij doen M. Brandenburg als jij in Spanje woonde?? Gewoon niks tekenen en in een kartonnen doos slapen??
  Dat ziet er ook weer zo dom en onbenullig uit vind je niet?[/quote]

  @Tasj, ja het zal heel moeilijk zijn om iemand te moeten lezen die niet afhankelijk is van anderen en die niet iemand anders verantwoordleijk houdt voor eigen beslissingen, ik geloof dat zoeits inderdaad uw wereld door elkaar schudt. Die drommelse betweterige en hardvochtige M.Brandeburgh(met N en zonder H) kan in ieder geval zeggen dat hij zichzelf nooit in een positie heeft gewerkt alwaar hij niet de controle over zijn eigen financiele zaken heeft verloren of het overzicht. Zullen we er maar vanuit gaan dat hier een stukje opvoeding van een verstandige ouder aan ten grondslag ligt. Liever betweterige en hardvochtige dan dom, naief en onverantwoordleijk![/quote]

  Meneer Brandenburg, Wat zou u doen als het moeilijk en soms onmogelijk is om ergens iets te huren? Dat is namelijk het geval in Spanje! Een welgemeende groet, Paquita.[/quote]

  Ik begrijp het probleem, echter wonend in Brazilie zijn mijn ogen geopend, vandaar ook mijn antwoord, dan blijf je bij familie wonen totdat je de zaken wel kunt regelen of wel iets vind om te huren! Ik begrijp de problemen wel, maar het blijft de consument die de beslissingen neemt, om achteraf diezelfe consument zij gelijk te geven, terwijl de verstrekker zich aan de voorwaarden houdt dat gaat bij mij veel te ver. Het is een signaal dat contracten en afspraken niet meer hoeven te worden nageleefd, iets dat mij doet griezelen to diep in mijn binnenste. Het toitale gebrek aan respect voor afspraken genomen met het gezonde verstand. Chavez zou er trots op zijn geweest! En een heel vriendelijke groet terug.

  0 likes
 19. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Paquita”]
  Meneer Brandenburg, Wat zou u doen als het moeilijk en soms onmogelijk is om ergens iets te huren? Dat is namelijk het geval in Spanje! Een welgemeende groet, Paquita.[/quote]

  Ik begrijp het probleem, echter wonend in Brazilie zijn mijn ogen geopend, vandaar ook mijn antwoord, dan blijf je bij familie wonen totdat je de zaken wel kunt regelen of wel iets vind om te huren! Ik begrijp de problemen wel, maar het blijft de consument die de beslissingen neemt, om achteraf diezelfe consument zij gelijk te geven, terwijl de verstrekker zich aan de voorwaarden houdt dat gaat bij mij veel te ver. Het is een signaal dat contracten en afspraken niet meer hoeven te worden nageleefd, iets dat mij doet griezelen to diep in mijn binnenste. Het toitale gebrek aan respect voor afspraken genomen met het gezonde verstand. Chavez zou er trots op zijn geweest! En een heel vriendelijke groet terug.[/quote]

  Nou, dan zijn we het over één punt samen eens. Een afspraak is een afspraak en een belofte een belofte. Ik ben zelf iemand die verantwoordelijkheid neemt voor mijn eigen beslissingen, ook al pakken die soms niet positief uit. Hartelijke groeten, Paquita.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tinnitus. Eindelijk stilte

Tinnitus: herrie in je oor. Hoe kom je er vanaf?

Volgens het NRC hebben ongeveer 1 miljoen ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon

Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon

Het aantal UFO-enthousiastelingen dat in september de ...

Astronomen ontdekken mysterieus zwart gat 'dat niet zou moeten bestaan'. Dit is 'm

Astronomen ontdekken mysterieus zwart gat ‘dat niet zou moeten bestaan’. Dit is ‘m

In het centrum van een sterrenstelsel hebben ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.