Mens en Dier

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden pedofiel Jeffrey Epstein, is aangeklaagd. Meerdere vrouwen hebben in rechtszaken gezegd dat Maxwell de leiding had over het ronselnetwerk van Epstein. Ook zou zij hebben meegedacht over manieren waarop hij zijn slachtoffers kon lokken.

Maxwell had daarnaast het management over de huizen van Epstein in handen, en stelde hem voor aan politici, beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
‘Intrigerend’

De vraag is waar hun geld vandaan kwam en waarom ze altijd zoveel beroemde mensen om zich heen hadden. “Oprichter van LinkedIn Reid Hoffmann was bijvoorbeeld een hele goede vriend van Epstein,” zei Tucker Carlson op Fox News. “Nu is hij een belangrijke geldschieter van [de Democratische presidentskandidaat] Joe Biden. Hoeveel wist hij over de activiteiten van Epstein? Gaat de FBI hem ook ondervragen?”

“En hoe zit het met de oprichter van Microsoft, Bill Gates?” vroeg hij. “Gates bezocht het herenhuis van Epstein tenminste 3 keer. Hij noemde Epstein en diens leven in een e-mail ‘intrigerend’.”

Dan heb je ook nog oud-president Bill Clinton, die meerdere keren meevloog in Epsteins privéjet en daar vervolgens over loog, aldus Carlson. “We hebben het recht om te weten wat al deze mensen echt wisten over Jeffrey Epstein.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jon
Jon
3 jaren geleden

Het zijn allemaal psychopaten!!
Hopelijk laat de FBI zich niet beïnvloeden (lees; omkopen) door deze hellhound

Lbery
Lbery
3 jaren geleden

Tuurlijk niet. En als ze dat wel doen is het voor de show en hem van advies voorzien wat hij wel en niet moet zeggen.

Als er nog mensen zijn die geloven dat er nog onafhankelijke instellingen zijn, dan kunnen ze die personen rechtstreeks naar de pieter baan centrum doorverwijzen.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Doel van de Superelite is het om de wereld onder controle te houden. Al deze ‘mensen’ hebben hun ziel en zaligheid verkocht om het ‘duistere’ te volgen. Peadofilia, Satanisme etc. is voor alleen ‘collateraal damage’.

Epstein was een manier om controle te krijgen voor individuen die niet volgens hun agenda handelden. O.A. chanteren classificeren en mogelijk elimineren was hun (Epstein’s) doel. Dat er arrestaties zijn kan twee dingen betekenen

1 Mogelijk zijn er nu andere manieren om ‘resources’ te verkrijgen.

Verkrijgen van ‘resources’ is verschoven en DS gaat naar de next stage. Superelite is dan simpelweg niet meer nodig. Vind dit onwaarschijnlijk want Epstein is gestorven voordat ‘coronashow’ online was. Conclusie: plan is gewijzigd en ‘coronashow’ een noodmaatregel NWO.
Vraag is echter WAAROM liet msm de arrestatie trenden? Valse hoop?

2 Daadwerkelijk Recht aan het zegevieren (TrumpAdmin,Qanon etc.)

Daar lijkt het op dit moment het meest op. Q voorspelde dit en er is wel degelijk een plan om DS te elimineren. Verzet is extreem en er is een ‘Oorlog’ om de menselijkheid. Media/BigTech heeft tot doel om alles dat menselijk is om te draaien. Dit zou een langdurig proces op de achtergrond zijn ‘boiling frog’. Het NWO plan is echter gewijzigd. Heel veel mensen zijn of worden wakker – ook in hoge posities – en ondernemen individueel actie. Resultaten zijn positief hoewel van coördinatie weinig sprake is. Q in deze is een belemmerende factor die tot inactiviteit bij patriotten lijdt wat dan weer extreem links alle mogelijkheden geeft om de samenleving te ‘hervormen’ — zoals verleden vernietigen –. Q good or Bad ?

Bill Gates -superelite – en duistere krachten.

BG heeft alles te maken met de vierde industieele revolutie – het cyberdistopia – waarin een kleine superelite de massa volledig controleert. Vraag is waarom ‘superelite’ dit wil? Onlogisch toch dat bedrijven tegen de vooruitgang van de mensheid zijn. Het hele Epstein verhaal gaat extreem diep – zie amazing polly yt voor meer info – en op een zeker moment is het duidelijk dat het de superelite er alleen om gaat om een agenda uit te voeren die uiteindelijk de menselijkheid en spiritualiteit van ieder individu moet breken. Die agenda kan niets anders dan onmenselijk zijn! In dit verband is onmenselijk echter geen metafoor en dit is een GROOT probleem. Veel mensen zijn wakker en zien vaag dat er een Depopulatie agenda wordt afgedraaid maar het accepteren dat wok – mensheid – niet het enigste intelligente wezens op aarde zijn lijkt mij te hoog gegrepen voor de samenleving.
Duistere krachten blijven – voorlopig – duister maar voorlopig lijkt het dat er een kleine winst geboekt is.

Verzet is groot, mensen zijn wakker, het licht en de vrijheid laten zich niet tegenhouden.

Sjazon
Sjazon
3 jaren geleden

Epstein had waarschijnlijk een flinke voorraad sigaartjes voor Bill Clinton in huis.
Voor Bill Gates had hij spuitjes ingeslagen (BG speelt graag doktertje) en voor Hoffmann had hij waarschijnlijk C.V.’s van jonge dames klaar liggen.

Ook de elite heeft z’n fysieke noden, alleen zullen ze natuurlijk nooit gaan naar Madame Thelma, waar ook Jan en Alleman komen. Want ze willen meer privacy, meer voorrechten en ook ongestraft dingen kunnen doen.
Figuren als Epstein en Maxwell zagen dat als een gat in de markt en doken erin. Ze kregen er waarschijnlijk ook een kick van.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x