Binnenland

World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft weer een dystopisch filmpje gemaakt, dit keer over een ‘kunstmatige zon’ die het ‘makkelijker moet maken voor mensen om weer samen te komen’.

Deze zogeheten Urban Sun is bedacht in Nederland en zou kunnen helpen om het coronavirus te bestrijden. De kunstmatige zon moet ruimtes met speciaal uv-licht virusvrij maken. Het licht zou tot 99,9 procent van de virusdeeltjes vernietigen ‘zonder schade toe te brengen aan mens of dier’. Het meeste uv-licht is schadelijk voor de menselijke huid.

De gouden cirkel van licht markeert het gebied dat is ontdaan van virusdeeltjes. Ontwerper Daan Roosegaarde is de geestelijk vader van de Urban Sun. Het project wordt gesteund door de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving.

Lockdowns

Onlangs beweerde het WEF in een filmpje dat ‘lockdowns steden verbeteren’. Dat ze ervoor zorgen dat ondernemers failliet gaan, dat mensen hun baan verliezen, dat jongeren depressief worden en dat ouderen vereenzamen, is volgens de club van Schwab bijzaak.

Er ontstond flink wat ophef, waarna het World Economic Forum besloot om het filmpje offline te halen. Veel mensen zitten duidelijk niet te wachten op de plannen en ideeën van Schwab en co.

4.7 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Alles wat maar tegen God’s schepping ingaat.
Ik verwacht niet anders van deze dienaar van Satan.

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

ze verzinnen steeds wat nieuws waar geld mee te verdienen valt terwijl er al andere apparaten zijn die ook de functie hebben van het zuiveren van de lucht in een binnenruimte! Maarja, daar kan von Schwab geen geld mee verdienen!
Echt ongelofelijk!

pien
pien
1 jaar geleden

De zon bestaat al, ik kan het niet uitspreken, en swabbeldebab denkt dat hij ONS door de nieuwe zon kan genezen????
We zijn nog eens niet ziek?
Wat heeft die man in zijn hoofd?
Niets wat menselijk is toch?

menace69
menace69
1 jaar geleden

ze zijn stapel gek geworden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x