Homepagina » Binnenland » World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon
world economic forum
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY-SA 2.0)

World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon

Het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft weer een dystopisch filmpje gemaakt, dit keer over een ‘kunstmatige zon’ die het ‘makkelijker moet maken voor mensen om weer samen te komen’.

Deze zogeheten Urban Sun is bedacht in Nederland en zou kunnen helpen om het coronavirus te bestrijden. De kunstmatige zon moet ruimtes met speciaal uv-licht virusvrij maken. Het licht zou tot 99,9 procent van de virusdeeltjes vernietigen ‘zonder schade toe te brengen aan mens of dier’. Het meeste uv-licht is schadelijk voor de menselijke huid.

De gouden cirkel van licht markeert het gebied dat is ontdaan van virusdeeltjes. Ontwerper Daan Roosegaarde is de geestelijk vader van de Urban Sun. Het project wordt gesteund door de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving.

Lockdowns

Onlangs beweerde het WEF in een filmpje dat ‘lockdowns steden verbeteren’. Dat ze ervoor zorgen dat ondernemers failliet gaan, dat mensen hun baan verliezen, dat jongeren depressief worden en dat ouderen vereenzamen, is volgens de club van Schwab bijzaak.

Er ontstond flink wat ophef, waarna het World Economic Forum besloot om het filmpje offline te halen. Veel mensen zitten duidelijk niet te wachten op de plannen en ideeën van Schwab en co.

4.7 45 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Alles wat maar tegen God’s schepping ingaat.
Ik verwacht niet anders van deze dienaar van Satan.

Wakker
Wakker
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Precies! Tja, we hebben te maken smerige elite psychopaten. En wat zijn de kernmerken van deze zieke psychopaten: Oppervlakkige charme en welbespraaktheid.gevoelens van grandiositeit, pathologisch liegen, manipulatief en sluw gedrag, gebrek aan berouw of schuldgevoel, ontbreken van emotionele diepgang (vluchtige emoties), kil en/of gebrek aan empathie en geen verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Wakker
1 maand geleden

Een dood gewone Psychopaat ! Rutte is er net zo één, een andere Bill Gates, Soros ja als je begint te fylosoferen !

R.C. Christian
R.C. Christian
Reactie op  Wakker
1 maand geleden

Ken je de openingsceremonie van de Olympische spelen 2016? (even doorspoelen tot 18 minuten)

https://www.youtube.com/watch?v=N_qXm9HY9Ro

Kijk en huiver, dit geeft je echt de rillingen…

It is all a Game!

Cleo
Cleo
Reactie op  R.C. Christian
1 maand geleden

Hebben jullie de openingsceremonie uit 2012 Londen nog niet gezien?
En de opening van de St. Gotthardtunnel 2017.

Gezond verstand
Gezond verstand
Reactie op  R.C. Christian
1 maand geleden

Heb gekeken, volgens mij is het stukje dat jij bedoelt er gewoon tussenuit gehaald: die van de ziekenhuisbedden en het virus bedoel je toch?

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  Wakker
1 maand geleden

Elite behoort van nature zuiver te zijn, dit is laag bij de gronds…dit zijn geen normale mensen meer. Ze hebben geen emoties, weten niet eens wat het is! De dag komt dat zij slachtoffer worden van hun eigen streken. Maar zelfs dan leert hun ziel niets!

Ertje
Ertje
Reactie op  Nefertiti
1 maand geleden

de elite vind zichzelf wel van nature zuiver, het kijkt op het gewone volk neer! Daarom moet dat gewone volk geminimaliseerd worden! Maar de elite heeft niet door dat ze het gewone volk nodig heeft, hoe komen ze anders aan voedsel en dergelijke?

Johnny
Johnny
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

De ‘elite’ zijn zielige figuren die zonder hun geld letterlijk niets voorstellen. Het zijn vaak zwakke mensen, zowel op fysiek als op mentaal vlak. De band good charlotte schreef er ook al een nummer over (lifestyle of the rich and the famous) met een heerlijke tekst die precies dit soort zwakheden benoemt.
“Lifestyle of the rich and the famous, they are always complaining, always complaaaining. If money is such a problem. Well they got mansions, i think we should rob them”.
Goed advies, we zullen toch echt hun gestolen waar terug moeten nemen. Alle honger in de wereld is altijd onnodig geweest, en de meeste financiele ellende ook. Maar omdat sommigen zo nodig veel meer moeten hebben dan een ander zonder daar iets voor te willen doen. Dat is het systeem der rijken, of een ‘system of a down’.

mikkie
mikkie
Reactie op  Wakker
1 maand geleden

Ik moest vroeger in het lab altijd een veiligheidsbril op tegen uv straling…..?????

Robert
Robert
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Daar zeg je wat, de enige remedie is dus geloof en vertrouwen in god.

Daar zijn ze machteloos tegen.

Wellicht is dat dan een van de goede dingen van deze tijd. mesen worden gedwongen om naar zichzelf terug te keren. dus niet de oplossing extern zoeken, maar in jezelf.

Svalbard
Svalbard
Reactie op  Robert
1 maand geleden

Ik denk dat we te maken hebben met een oordeel van God. Kijk maar eens wat Jezus op de Olijfberg tegen zijn discipelen zei in o.a. Matthéüs 24.
En lezen we Jesaja 24, dan zien we precies beschreven hoe de situatie nu is.

Locke
Locke
Reactie op  Svalbard
1 maand geleden

Svalbard, waar onze God gegeven zaden liggen, heel wat anders als het Bayer vergif.

Johan
Johan
Reactie op  Svalbard
1 maand geleden

Ook helemaal eens. Als wij ons niet bekeren en Hem niet gaan dienen zal dit oordeel verergeren. Het zijn nog roep stemmen van God. Het is nog niet te laat, maar wel 2 minuten voor 12 Bidt toch. Weet je niet hoe? Lees de Bijbel ook op internet in te zien. Vraag de Heere onze God maar leer mij bidden leer mij naar Uw wil te handelen. Hij luistert altijd naar eerlijke oprechte bidders hoor. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Johan
Johan
Reactie op  Robert
1 maand geleden

Eens!

Karel I
Karel I
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Een tweetje met BillGates from hell en zn Sun Dimming project. Echte zon blokkeren, geef mens(zombie) een nep zon (die gevaarlijk uv straling kan uitzenden zonder dat er een atmosfeer is die dat blokkeert. En als bonus gaan alle gewassen dood en zullen alle oogsten mislukken. Behalve op het aangekochte land van Gates die door GMO zaden van Monsato gewoon zullen groeien. Welkom in de Apocalyps.

Appie
Appie
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Monsanto is dead , Bayer is the new evil

Realistic
Realistic
Reactie op  Appie
1 maand geleden

Hoezo nieuw???Die verpesten de aarde al een eeuwigheid.

Ertje
Ertje
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

En wie moet dat aangekochte land van Bill Gates inzaaien en oogsten? Wie doet al dat werk voor hem?

Karel I
Karel I
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

De gehersenspoelde zombies zolang ze nog leven, de hybride transhumanisten, de cyborgs. Ik niet in ieder geval, zonder vaccin en pro natuurlijk GMO vrij leven.

Rob
Rob
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Intelligentie vervangen door kunstmatige intelligentie, de zon blokkeren en vervangen door een kunst zon, genetisch veranderen van vormen van leven en technologie toevoegen etc. Ze willen van het natuurlijke, biologische leven, dat een universele essentie bevat, een totale technologische wereld maken. Als je zo de berichten leest de afgelopen tijd dan betreft het werkelijk alles. Ze zijn werkelijk compleet van god los en daar zijn er veel te veel van. Het idee van de kunstmatige zon is niet nieuw. Dat bestaat allang en er zijn diverse modellen van. Kijk eens naar de afbeeldingen van een zoekopdracht.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=artifiacial+sun&iax=images&ia=images

Ertje
Ertje
1 maand geleden

ze verzinnen steeds wat nieuws waar geld mee te verdienen valt terwijl er al andere apparaten zijn die ook de functie hebben van het zuiveren van de lucht in een binnenruimte! Maarja, daar kan von Schwab geen geld mee verdienen!
Echt ongelofelijk!

pien
pien
1 maand geleden

De zon bestaat al, ik kan het niet uitspreken, en swabbeldebab denkt dat hij ONS door de nieuwe zon kan genezen????
We zijn nog eens niet ziek?
Wat heeft die man in zijn hoofd?
Niets wat menselijk is toch?

Ramona
Ramona
Reactie op  pien
1 maand geleden

Zin ook geen humans

Rob
Rob
Reactie op  pien
1 maand geleden

Het gaat ook niet om ziekte, alleen om totale mach over elk aspect van het leven te krijgen. De zon is belangrijk voor het leven op de planeet. Die kunnen ze alleen niet patenteren. Dus gaan ze een kunst zon verzinnen die ze wel kunnen patenteren. Dan te bedenken dat Bill Gates from Hell toestemming kreeg om de atmosfeer dicht te sproeien om ‘de opwarming van de planeet’ tegen te gaan. Ze vervangen alles door technologie, net zo lang tot er geen enkel aspect nog natuurlijk is . Dan houdt je uiteindelijk een volledig technologisch gecontroleerde planeet over waar in feite geen (echt) leven meer bestaat.

menace69
menace69
1 maand geleden

ze zijn stapel gek geworden

DeVredelievende
DeVredelievende
1 maand geleden

Zou Markjuh ‘t schandknaapjuh Ruttuh al n paar miljard gestort hebben om Nederland te voorzien van dit Demonische Produkt ?

Lange Fries
Lange Fries
1 maand geleden

Hallo Morpheus!? Ik wil wil wel uit die Matrix nu.

Wow
Wow
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

He Lange, de sleutel ligt in het niet denken wat het systeem van je heeft “afgepakt” op het moment dat je begon met denken. Waar brengen wij onze kinderen naar toe iedere ochtend?? Je moet gewoon je bek houden,…gaat er al een lichtje branden??

Wim bierman
Wim bierman
1 maand geleden

Ik weet de beste oplossing. Alle elite en overheden verplicht vaccineren.

Jacob
Jacob
Reactie op  Wim bierman
1 maand geleden

Dan zul je toch eerst een “overval” moeten plegen op dat vaccin, want anders geven ze je een placebo mee, en dat helpt dus niet.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

En dat allemaal voor een niet bestaand virus!
Dan is dit dus de volgende methode om de mensheid te vernietigen en dan nog wel een Nederlandse uitvinding. Het is niet te geloven, het wordt met de dag gekker.

Daan Roosegaarde (geestelijk ziek) moet dus toegevoegd worden aan het lijstje van Rutte, de Jonge, Kaag, Ollongren, van Dissel, Koopmans, Bill Gates, Klaus Schwab en al die andere idioten die het alleenrecht op deze wereld willen hebben.

Tim
Tim
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Nou nee hoor satan zit erachter en de mensen die je noemt zijn zijn marionetten. En ze maken alles klaar zodat hij 7 jaar kan regeren omdat de mens God niet wil dus de mens doet het zelf uiteindelijk en wil niet leren van de geschiedenis. En je enige uitweg is Jezus die geeft eeuwig leven en ben je weg voordat het los gaat. En we zijn u nog gered door geloof alleen wetende dat je een zondaar bent die redding nodig heeft en geloven wat Jezus voor ons heeft gedaan, dat Hij God is en na 3 dagen is opgestaan uit de dood dat aan God vertellen.

Glow
Glow
1 maand geleden

Luister goed Claus, opzouten je bejaardentehuis in en vlug, er is om mee te beginnen helemaal geen probleem ! Wegwezen nu hoesss !

Sjefke
Sjefke
1 maand geleden

Zonder zonlicht is er geen leven. Als we het soort idioten als Klaus Schwab zijn gang laten gaan is er voor de grootste massa van mensen ook geen leven.
Misschien zou hij wat meer vertrouwen in de natuur moeten hebben.als je goed kijkt zie je elke dag de wonderen van de natuur en dit zonder menselijk ingrijpen!

Jacob
Jacob
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Klaus Schwab Mengele zal zich moeten bekeren van deze ongezonde satanische levenswijze, laten we maar voor onze vijanden bidden dat ze tot inkeer komen voordat het te laat is. “Want wij hebben niet te vechten tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, de demonen, satan, in de hemelse gewesten”.

x

Check Also

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

schwab

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x