UFO

VIDEO: Mysterieus object gespot boven Canadese ijsberg

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen hebben iets vreemds gezien boven een ijsberg voor de kust van het Canadese eiland Newfoundland. YouTube-gebruiker 235FireFly legde het verschijnsel vast en zette de video op internet.

Enkele dagen geleden reed hij door de provincie Newfoundland en Labrador om naar ijsbergen te kijken. “Ik zag een stuk ijs dat bijna leek los te komen van de ijsberg en hoopte te kunnen vastleggen hoe het in de zee zou storten. Ik pakte mijn camera en begon in te zoomen,” aldus 235FireFly in de beschrijving van de video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Er is een wit object te zien dat niet is verbonden met de ijsberg. Het draait in het rond verandert van vorm. Er was geen mist en de lucht was helder. Wat zou dit kunnen zijn? Ik sta overal voor open. Een UFO, gezichtsbedrog of iets anders? Dit is het vreemdste wat ik ooit in mijn leven heb gezien,” ging hij verder. Is het onderdeel van de ijsberg? Houden onze ogen ons voor de gek?

[CBC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
9 jaren geleden

Als je het mij vraagt lijkt het gewoon op een grote witte vlag. De afstand is moeilijk in te schatten dus misschien is het object wel veel groter dan een vlag. Wat mij eerder opviel is dat er vanaf 0:33 links iets wits het beeld in komt vliegen, op 0:37 voor de ijsberg langs gaat en op 0:46 rechts van de ijsberg het water in plonst. Gewoon een vogel?

s.o.
s.o.
9 jaren geleden

Hoe graag ik ook wil geloven… Dit lijkt mij toch een ‘mirage’. Google maar eens op afbeeldingen naar mirage… Genoeg voorbeelden met een soortgelijk effect .. veel boven zand en woestijn maar ook genoeg boven zee. En het ‘object’ draait ook niet maar de luchtlaag waarin de mirage zich voordoet beweegt.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
9 jaren geleden

Inderdaad gezichtsbedrog. Je ziet de lucht een beetje trillen, dus fata morgana.

Jankovic
Jankovic
9 jaren geleden

Boven hoort bij onder.
De auteur heeft dat ertussen weg gegumt

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x