Het Complot

Gebrek aan bewijs vliegramp MH17 voedt complotten

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na bijna vier maanden is er nog steeds weinig bekend over de crash van vlucht MH17. Steeds meer mensen beginnen te twijfelen aan de officiële lezing. “Als je alle kleine punten afzonderlijk bekijkt, moet je wel tot de conclusie komen dat er meer speelt dan ons wordt voorgehouden,” zegt Roger van de Facebookpagina MH17 False Flag.

Het is bekend dat separatisten een Buk-raket van het Oekraïense leger hadden buitgemaakt. De raket is op 17 juli van Donetsk naar Shizne vervoerd. Of er ook daadwerkelijk mee is geschoten, is niet bekend. Nieuws.nl zette een aantal geruchten en vragen op een rij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de verkeerstoren van Kiev merkte iemand op dat een Oekraïense straaljager meevloog met een passagiersvliegtuig. Hij plaatste dit op Twitter, maar het account zou onmiddellijk zijn gesloten.

Gebrek aan bewijs vliegramp MH17 voedt complotten

De BBC sprak na de ramp met ooggetuigen die beweerden een legertoestel te hebben gezien naast de neerstortende vlucht MH17. De reportage is om onbekende redenen van het internet gehaald, maar was al wel gedeeld op YouTube.

Sommigen zeggen dat er een rookpluim te zien moet zijn geweest als het toestel daadwerkelijk door een Buk-raket was geraakt. Bij de lancering van zo’n raket is er veel rook te zien. Het is ook opmerkelijk dat het neerstortende vliegtuig geen rook achterliet. Alleen toen het crashte was er een rookpluim zichtbaar.

Gebrek aan bewijs vliegramp MH17 voedt complottenTien eerdere vluchten die door het Oekraïense luchtruim gingen, vlogen ten zuiden van het oorlogsgebied. Het is onbekend waarom de piloten van vlucht MH17 toch besloten de normale route te volgen.

Ook opvallend is dat het metaal van het dak van het vliegtuig van buiten naar binnen buigt. Een Buk-raket nadert van onderen en ontploft vervolgens. Een straaljager komt van boven of van achteren en zou de schade om die reden beter kunnen verklaren.

[Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 jaren geleden

http://www.flickr.com/photos/128537380@N08/15549869798/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/128537380@N08/15115360064/in/photostream/

Bovenstaande links naar foto’s genomen op de rampplek laten zien dat de pilotenstoelen doorboord zijn met 30 mm kogels en de ingestoken zonnebloemstengels verraden de horizontale vuurlinie en sluit de oorzaak van een bukraket voor 100% uit. Dit vliegtuig is beschoten door mitrailleurvuur waarna het waarschijnlijk nog steeds bleef vliegen, vervolgens is het in paniek neergehaald met een air-to-air misseil door een Oekraïens gevechtsvliegtuig (het moest natuurlijk op Oekraïens grondgebied blijven om het niet volledig uit de hand te laten lopen) omdat een Russisch toestel daar nooit ongemerkt zou kunnen komen.

Kortom : we worden dus belogen en bedrogen door de Oekraïners die wij toch zo hartstochtelijk steunen (omwille van de Koninklijke Shell belangen) tegen de “moordzuchtige” Russen.
Het wordt eens tijd dat we de smerige leugens eens door gaan prikken en gaan beseffen dat we geregeerd worden door handlangers van een stelletje hebzuchtige massamoordenaars.

bert s
bert s
9 jaren geleden

Het lijkt mij nu wel overduidelijk dat juist in deze regio een boeing 777 neer wordt gehaald geen toeval kan zijn. Op dit moment zien we op het internet satellietbeelden die het verhaal van de straaljager bevestigen. Uiteraard geeft de mainstream nu aan dat deze beelden niet echt zijn, hoe verrassend. Enkele opmerkelijke zaken op een rij gezet die een weldenkend mens de wenkbrauwen doet fronzen.
1. Opmerkelijke vluchtroute MH17.
2. Voor luchtvaartbegrippen opmerkelijk snelle dader aanwijzing.
3. Razend snelle verwijdering van clipjes op social media die het originele verhaal ondermijnen.
4. Mainstream media die clipjes bewerken en een verkeerde voorstelling van de realiteit creëren.
5. Timmermans met een emotioneel verhaal bij de UN gebaseerd op aannames, geen feiten.
6. Nederlands onderzoek op rampplek is schrijnend, overheid accepteert namelijk de separatisten niet?!
7. In het officieel onderzoeksrapport komt een geheimhoudingsclausule, what the f…?, is dat normaal?
8. Rusland is schuldig door levering van wapens? Hoe zit dat dan met de Amerikaanse wapenleveringen?
9. Algehele demonisering van Rusland met als doel draagvlak creëren bij de westerse bevolking voor oorlog.
10.Waanzinnige EU sancties tegen een land waar de schuld nog niet eens is bewezen!
11.Ongekende propaganda van de mainstream media, denk vooral aan het vodde blad de Telegraaf.
12.Een kwartier na de crash valt Israël de Gaza binnen, afleiding? Twee vliegen in een klap.
13.Etc, mag de lezer zelf invullen.

Mijn menig is dat er 196 Nederlandse burgers zijn opgeofferd in een vies, vuil spelletje. Dat de overheid geen zaken wil doen met de separatisten getuigt voor mij weinig respect naar de nabestaanden. Bij dergelijke rampen moeten we toch boven de politieke belangen uitstijgen en dat dit nu als argument wordt gebruikt waarom het onderzoek maar niet van de grond komt is ronduit respectloos voor een ieder die de ware toedracht wil weten. Alles rustig in beschouwing nemende doet mij concluderen dat er roerige tijden aankomen, tijden die wij misschien niet voor mogelijk hadden geacht.

J@n
J@n
9 jaren geleden

Air tot air geeft ontploffing in de lucht…klopt dus iets niet in je verhaal.

Odette
Odette
9 jaren geleden

DE FOTO! http://joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2014/11/MH17-Satelliet-Foto.jpeg
De Russische satelliet foto van het schot……
Met dank aan een fantastische zoekster Monika.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x