Homepagina » Buitenaards » Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51
Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51
Foto: Wikimedia Commons

Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51

De aangekondigde ‘bestorming’ van de militaire basis Area 51 in de Amerikaanse staat Nevada is rustig verlopen, zo laat de politie weten.

Er zijn enkele mensen opgepakt vanwege het betreden van het terrein rond de basis, wat streng verboden is.

Zo’n twee miljoen mensen hadden zich opgegeven voor een Facebookevenement om de basis te bestormen. Uiteindelijk zijn slechts enkele duizenden op komen dagen.

Hele leven

Sommige mensen beweren dat er op het terrein UFO’s en buitenaardse wezens zijn.

Eén van hen is de 77-jarige Ans Hoornweg. Tegen Man bijt hond zegt ze al haar hele leven contact te hebben met ruimtewezens.

Die zouden haar als kind al hebben laten zien wat er gebeurt in Area 51.

Gecrashte UFO’s

“Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben,” zegt Hoornweg. “Ook hebben ze buitenaardse wezens in hun bezit die ze gevangen houden.”

Ze vertelt verder dat buitenaardse beschavingen blij zijn dat Area 51 zo in de openbaarheid komt.

Opgepakt

Daarnaast vindt ze het fantastisch dat twee populaire Nederlandse YouTubers de basis op de kaart gezet hebben.

Ties Granzier en Govert Sweep werden vorige week opgepakt voor het betreden van Area 51.

Ze hadden camera’s, een laptop en een drone bij zich om opnames van het gebied te maken.

[Hart van Nederland]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Niet alleen in Area 51, maar zijn er nog meer regeringen/cabal die ‘Aliens’ gevangen houden, dito wat ze ‘psychologisch’ in ‘t algemeen doen met de mensheid; oorlogen voeren, onderdrukken, ziek maken, verzwakken ed.. ‘Goede’ buitenaardse beschavingen willen nu al deze duisternis, dit alles te niet doen, op zijn minst ‘Uitverkoren’ bevrijden en oa. middels innovatie-technologieen een betere wereld introduceren.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

@Kalki, hoe minder techniek we nodig hebben hoe beter het is. Door techniek raken mensen verward, raken zij verslaafd aan gemak, raken zij verwijderd van hun oorsprong en hun doel. Techniek is van de duivel en de natuur is van God. En zoals de duivel betaamd zal hij middels techniek goed en kwaad flink door elkaar husselen om wederom zoveel mogelijk twijfel en verwarring te zaaien. Hoe minder we nodig hebben hoe beter het is.

Rob
Rob
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

@Eksegese

De mens is al duizenden jaren zijn oorsprong kwijt. Dat heeft niets met technologie te maken. Sterker nog, de mens is door de Anunnaki gecreëerd als slaaf. Dan is die oorsprong al vanaf toen in de vergetelheid geraakt. Technologie is raakt de mens dus niet verward, ze kunnen er wel verslaafd aan raken. Maar het kan ook zo dat technologie het leven gemakkelijker maakt. Als technologie bijvoorbeeld het zware werk uitvoert. Zo kan technologie nog wel meer doen zodat de mens het leven kan gaan leiden, zichZelf uitdrukken of gewoon zichZelf ZIJN. Nu hebben we nog steeds met een wereld van macht en controle te maken waar de heersende macht de technologie tegen de mens gebruikt om de controle te houden over het leven. De mens doet zelf nog mee met het macht spel. Iedereen stemt nog steeds op de Nederlandse staat (wat een corporatie is), het gros kan niet zonder mobiele telefoon, koopt van alles terwijl wat ze hebben nog goed is enz. Er zal dus iets moeten gebeuren en misschien is dat het moment dat het banken systeem instort. Dan kan er niets meer betaald en gekocht worden. Dan moet je wel gaan nadenken.

Car
Car
1 jaar geleden

Ans Hoornweg heeft ook een pop gemaakt waar zij het voorbeeld uit het boek van Stefan Denaerde haalde . Mevr Hoornweg is daarom voor mij een charlatan.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
Reactie op  Car
1 jaar geleden

Waarom? Geloof je het verhaal van Denaerde niet? Ik bestudeer dit geval al 10-tallen jaren en het is beslist geen onzin. Ik onderhoud ook de site http://universal-creation.org/ waar de nieuwe fysica die Denaerde heeft ontvangen wordt uitgelegd…

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

Hij heeft het toch over Ans Hoornweg niet over Stefan Denaerde.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
Reactie op  Kees Chinees
1 jaar geleden

Ja, maar hij zegt ze is DAAROM een charlatan. Omdat ze een pop heeft gemaakt? Of omdat het een pop is uit het Denaerde boek?

Car
Car
Reactie op  Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

Hoornweg beweerde in en interview (wellicht te vinden op youtube) dat ze zelf met al die aliens in contact was geweest waar ze daarna poppen van gelijkenis van maakte .Maar wat een toeval dat prenten van de tekenaar uit het boek van Denaerde zij namaakte. Het boek van Denaerde heb ik ook twijfels bij. Hij was niet alleen op dat bootje toch?

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
Reactie op  Car
1 jaar geleden

Inderdaad, hij was niet alleen, zijn familie was er ook. Een paar weetjes: een Engelse kustwacht heeft het vertrek van de schotel ook gezien, hij heeft later geholpen met de vertaling van het boek. Telkens als Denaerde in de middag thuis nieuwe info ontving over het piramide model, was er een vreemde straling te meten in de buurt van zijn huis. Militairen waren daarin zeer geïnteresseerd. Intrigerend is wat Wendelle Stevens hierover vertelt:
http://www.youtube.com/watch?v=gwLrSIrncww&feature=related

Car
Car
Reactie op  Richard van Bemmelen
1 jaar geleden

Oke, heb linken opgeslagen . Ik ga in het weekend mij verder inlezen, bedankt! want ja ook ik vond het best wel interessant 🙂

rop
rop
1 jaar geleden

De speculaties over ufo,s aliens env zijn gecrashte gedachte en uitspraken over deze niet of wel bestaande illustrerende wezens, alleen mensen met deze uitspraken van een gedachte of het denken zijn gecrasht. ze vullen het gewoon maar in voor zichzelf maar hard maken dat ze er werkelijk er zijn kunnen ze eigenlijk gewoon niet , alleen praten ze elkaar na over deze ,en een ieder heeft zo, zijn mening erover ..ergers gewoon om dat het spannend is ..

Djayden
Djayden
Reactie op  rop
1 jaar geleden

Beste rob,

En u behoort wellicht bij diegene die niks aannemen/geloven zonder dat het bewezen is, maar geloven wel dat er een God of iets dergelijks bestaat dat echter ook nog nooit hard is gemaakt?
Met anderen woorden, u praat zelf ook maar een ander na omdat u anders verward/voor gek wordt verklaard door de mainstream sheeple of zie ik dat verkeerd????

Rob
Rob
Reactie op  Djayden
1 jaar geleden

U ziet het geheel.niet juist ..namelijk.is het zo .dat ik totaal NIET het geloof serieus neemt ..ook geen een geloof . Een ervan is.god een aanneemsel waar vele stuk op lopen

Bernard
Bernard
1 jaar geleden

Ze zegt, hoe ik in mijn gedachten meegenomen word in ruimteschepen. Best lachwekkend een gedachten meenemen in een ruimteschip. Zo kan dat toch nooit werken??

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
Reactie op  Bernard
1 jaar geleden

Nooit gehoord van de etherische, astrale en mentale sferen en lichamen?

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Als ik geloof weet ik dat ie niet bestaat.Anders hoef ik niet te geloven,want dan is ie er..

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x