UFO

President Obama geeft voor vertrek mogelijk schat aan UFO-geheimen vrij

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verwacht wordt dat de Amerikaanse president Barack Obama voor het einde van het jaar een schat aan informatie zal vrijgeven over aliens en UFO’s. De Paradigm Research Group probeert er al 20 jaar achter te komen wat het Witte Huis weet over het bestaan van buitenaardsen op aarde.

Volgens voorman van de groep Stephen Bassett zal dit nieuws op alle voorpagina’s komen te staan. Hij voegde toe dat dit het belangrijkste nieuwsbericht ooit zal zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft beloofd een speciaal onderzoeksteam naar Area 51 in Nevada te sturen als ze wordt gekozen. Haar campagnemanager John Podesta roept de overheid al lange tijd op om informatie over een buitenaardse aanwezigheid op aarde vrij te geven.

Tijd is aangebroken

“Podesta heeft me persoonlijk doen beloven dat we de informatie hoe dan ook naar buiten gaan brengen,” vertelde Clinton aan de Conway Daily Sun. “Misschien kunnen we een speciale eenheid naar Area 51 sturen.”

“Ik denk dat we mogelijk al zijn bezocht,” citeerde de krant haar. “We weten het niet zeker.”

Podesta, die één van de topstrategen van president Obama was, vindt dat het volk het recht heeft om te weten wat de Amerikaanse overheid weet over het bestaan van aliens. “De tijd is aangebroken om de waarheid te achterhalen,” zei hij. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid. Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft om dit fenomeen te verklaren.”

Al sinds juli 1947, toen het leger aankondigde een vliegende schotel bij Roswell te hebben gevonden, gaan er geruchten dat de Amerikaanse overheid veel meer weet over aliens dan tot nu toe naar buiten is gebracht.

Volledig overtuigd

Het leger zei later dat er een weerballon was gevonden bij Roswell, maar getuigen claimden dat er lichamen van buitenaardsen waren geborgen op de rampplek en dat wrakstukken naar Area 51 waren vervoerd.

“Een presidentskandidaat, haar echtgenoot – die president is geweest – en hun adviseur spreken alleen herhaaldelijk over buitenaards leven tijdens een campagne als ze er volledig van overtuigd zijn dat de buitenaardse aanwezigheid echt bestaat,” zei Bassett.

Vlak voor de première van een nieuw seizoen van de X-Files in januari, gaf de CIA honderden pagina’s vrij over UFO-meldingen. De documenten hadden betrekking op de jaren veertig tot de jaren zestig en werden tot dit jaar geheim gehouden.

“Het lijkt erop dat de CIA de reboot van de serie gebruikte om het volk eraan te herinneren dat het agentschap in het verleden met dit onderwerp – de buitenaardse aanwezigheid – in aanraking is gekomen,” zei Bassett tegenover de Daily Mirror.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pat
pat
8 jaren geleden

kunnen we fijn vergeten!

ferrimassi
ferrimassi
8 jaren geleden

Vooral ook aankondigen dat je op de koffie komt.. Als ze concreet bewijs hebben is dat verstopt buiten de klauwen van de overheid in het bedrijfsleven. Overheden zijn heel slecht in het bewaren van geheimen.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

Geven? Obama kan die UFO-geheimen beter verkopen om de staatsschuld wat te laten zakken!

Henk Azie
Henk Azie
8 jaren geleden

Weten we al paar duizend jaar, in het boek Ezekiel(O.T.) wordt een UFO landing tot in detail beshcreven.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x