Homepagina » UFO » President Obama geeft voor vertrek mogelijk schat aan UFO-geheimen vrij
President Obama geeft voor vertrek mogelijk schat aan UFO-geheimen vrij

President Obama geeft voor vertrek mogelijk schat aan UFO-geheimen vrij

Verwacht wordt dat de Amerikaanse president Barack Obama voor het einde van het jaar een schat aan informatie zal vrijgeven over aliens en UFO’s. De Paradigm Research Group probeert er al 20 jaar achter te komen wat het Witte Huis weet over het bestaan van buitenaardsen op aarde.

Volgens voorman van de groep Stephen Bassett zal dit nieuws op alle voorpagina’s komen te staan. Hij voegde toe dat dit het belangrijkste nieuwsbericht ooit zal zijn.

De Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton heeft beloofd een speciaal onderzoeksteam naar Area 51 in Nevada te sturen als ze wordt gekozen. Haar campagnemanager John Podesta roept de overheid al lange tijd op om informatie over een buitenaardse aanwezigheid op aarde vrij te geven.

Tijd is aangebroken

“Podesta heeft me persoonlijk doen beloven dat we de informatie hoe dan ook naar buiten gaan brengen,” vertelde Clinton aan de Conway Daily Sun. “Misschien kunnen we een speciale eenheid naar Area 51 sturen.”

“Ik denk dat we mogelijk al zijn bezocht,” citeerde de krant haar. “We weten het niet zeker.”

Podesta, die één van de topstrategen van president Obama was, vindt dat het volk het recht heeft om te weten wat de Amerikaanse overheid weet over het bestaan van aliens. “De tijd is aangebroken om de waarheid te achterhalen,” zei hij. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid. Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft om dit fenomeen te verklaren.”

Al sinds juli 1947, toen het leger aankondigde een vliegende schotel bij Roswell te hebben gevonden, gaan er geruchten dat de Amerikaanse overheid veel meer weet over aliens dan tot nu toe naar buiten is gebracht.

Volledig overtuigd

Het leger zei later dat er een weerballon was gevonden bij Roswell, maar getuigen claimden dat er lichamen van buitenaardsen waren geborgen op de rampplek en dat wrakstukken naar Area 51 waren vervoerd.

“Een presidentskandidaat, haar echtgenoot – die president is geweest – en hun adviseur spreken alleen herhaaldelijk over buitenaards leven tijdens een campagne als ze er volledig van overtuigd zijn dat de buitenaardse aanwezigheid echt bestaat,” zei Bassett.

Vlak voor de première van een nieuw seizoen van de X-Files in januari, gaf de CIA honderden pagina’s vrij over UFO-meldingen. De documenten hadden betrekking op de jaren veertig tot de jaren zestig en werden tot dit jaar geheim gehouden.

“Het lijkt erop dat de CIA de reboot van de serie gebruikte om het volk eraan te herinneren dat het agentschap in het verleden met dit onderwerp – de buitenaardse aanwezigheid – in aanraking is gekomen,” zei Bassett tegenover de Daily Mirror.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pat schreef:

  kunnen we fijn vergeten!

  17 likes
 • Kalki schreef:

  Zou mooi zijn, eindelijk! Wordt het de hoogste tijd.

  3 likes
 • deepwee schreef:

  ‘Verwacht wordt…’ Serieus? zijn er mensen die echt verwachten dat Obama zoiets gaat doen? Hahaha….

  7 likes
  • Sander schreef:

   1 op de 5 sterren heeft naar alle waarschijnlijkheid rotsachtige planeten die vergelijkbaar zijn met die van de aarde. Komt er op neer dat er oneindig veel aardachtige planeten zijn. Waarom zouden alliens dan onze aarde willen bezoeken? Voor wat? Voor grondstoffen? Gezien hun technologische superieuriteit lijkt mij dat niet. Wij mensen maken ons zelf veel te belangrijk. Wij zijn voor alliens, als ze er al zijn, totaal onbelangrijk.

   3 likes
 • Henk Azie schreef:

  Weten we al paar duizend jaar, in het boek Ezekiel(O.T.) wordt een UFO landing tot in detail beshcreven.

  6 likes
  • Peter schreef:

   Inderdaad,buitenaardsen zijn er al duizende jaren.
   Of Obama dat zal bevestigen,heb ik grote twijfels.
   De kans is groot,dat door deze bekentmaking vooral de religieuzen onder ons en in mindere mate de evolutieaanhangers panicking zou kunnen uitbreken.
   Ben benieuwd of hij dit doet of Poetin.
   Ben benieuwd.

   2 likes
 • pee schreef:

  wat wilt zei gaan doen op area 51 alsof ze niks weet van toen haar man president was komop , als je normaal en een beetje logisch na kunt denken weten we allemaal als je de evolutie theorie gelooft dat wij de mens nooit z’n grote technolische vooruit sprongen hebben kunnen maken op z’n korte tijd bestek . Daarbij komt nog als je alleen al na de evolutie theorie kijken zijn wij onze soort de langste soort die er heeft rondgelopen zonder dat er op onze kinderen of kleinkinderen niks van evolutie is te merken. Dan alleen dat er een punt is gekomen dat technolische ontwikkeling dingen makkelijker hebben gemaakt maar we zijn er niet wijzer van geworden. Want na alles oorlogen en al die rotzooi is het nog steeds EEN grote puinhoop

  4 likes
  • obama schreef:

   Haha ja man echt logisch… Moeten wel aliens zijn geweest kan niet anders. Aliens is de enigste “logische” verklaring

   1 likes
  • Krfstk schreef:

   @pee

   De evolutie is zeer zeker wel te merken op kinderen en/of kleinkinderen. Neem bijvoorbeeld de verstandskies deze komt steeds minder voor. Overigens is op 1 mensen leven een evolutie niet of nauwelijks zichtbaar.

   0 likes
 • Armonicus schreef:

  Geven? Obama kan die UFO-geheimen beter verkopen om de staatsschuld wat te laten zakken!

  4 likes
 • Jeroen schreef:

  Ik zou je adem maar niet inhouden. Obama mag in zin handjes klappen als ie straks geen oranje gevangenis pakje aanmoet zoals al dat andere ziek geboefte dat daar rondloopt.

  3 likes
 • ET conactee schreef:

  Leuk voor hem.
  En wat gaat ie vertellen?
  Dat ze al decennia met ruimteschepen naar Mars vliegen?
  Wat mij betreft zijn ze met hun disclosure verhaaltje veeeel te laat. Hij mag ook uitleggen waarom ze op mensen experimenteren.
  Anders vertel ik het toch. Het is allemaal geheim, omdat er helemaal niks goeds aan is. Althans, niet voor ons.

  Ff iets anders. Van de week zag ik boven Dordrecht een hele zwerm drones. Wel een stuk of 20. Je hoorde ze bijna niet! Vijf minuten later kwam er heel langzaam en laagvliegend een bemand vliegtuigje achteraan.

  Nu nog een wapen erop. En knallen maar. Op jou en mij!
  Heeft iemand die dingen ergens anders ook gezien? De drones zijn wit, en zien er uit als een conventioneel vliegtuigje.

  En als laatste: in Dordrecht is dit weekend “Dordt in Stoom”, het leukste evenement van het hele jaar, waarbij de binnenstad wordt afgezet om met oude stoommachines rond te kunnen rijden.
  Da’s weer eens wat anders dan zo’n stom ruimteschip, met stomme ET’s erin.

  3 likes
 • Adrian schreef:

  🙂 Hilarisch….Obama heeft er alleen maar een belangrijke interesse in om ervoor te zorgen dat pedofielen, gecamoufleerd als vieze kereltjes in vrouwenkleren, vrije toegang hebben tot de damestoiletten. E.e.a. zodat hij na zijn presidentschap samen met z’n eigen tranny op dezelfde pot kan 🙂 Simpelweg hilarisch

  3 likes
 • ferrimassi schreef:

  Vooral ook aankondigen dat je op de koffie komt.. Als ze concreet bewijs hebben is dat verstopt buiten de klauwen van de overheid in het bedrijfsleven. Overheden zijn heel slecht in het bewaren van geheimen.

  0 likes
  • Jeff schreef:

   misschien slecht in het bewaren van geheimen, maar erg goed in het zaaien van twijfel. Eerst ontken je en als het dan uitkomt, geef je het mondjes maat toe en vervolgens weten mensen niet meer, wat te geloven. Heeft bijna hetzelfde effect.
   Dus, wat er ook komen gaat… het kan waar zijn of niet.
   Dat is pas controle.

   2 likes
 • tempe schreef:

  Als dat zo is dan is dat onder dwang van de “buitenaardse” zoals afgesproken eerder.Maar als dat gebeurt is dat het einde van de olie-Monargie.Wat ik dan ook van harte hoop.We moeten afwachten of Obama dit idd gaat doen.Het zou betekenen dat wij eindelijk ontslaafd worden.En misschien wel de dood van Obama wat ik dan niet hoop voor hem en zijn familie.

  2 likes
 • Scafa schreef:

  Hahaha een Reptilian die gaat zeggen dat er ufo’s zijn en buitenaards leven dit word een wereld primeur Obama word door de media bronnen als reptilian neer gezet of hij dat werkelijk is weten we nog niet maar stel je dat even voor : Een sprookje …..ik zie alleen dat als hij dit gaat zeggen en daadwerkelijk een reptilian is dan zijn wij zijn maaltijd !!!

  2 likes
 • joop schreef:

  UFO s ZULLEN ER WEL ZIJN ALLEEN DUIDELIJKE BEELDEN ZIJN HELAAS SCHAARS VAN UFO S .BUITENAARDSEN VERMIJDEN DIRECT CONTACK MET AARD BEWONERS .

  2 likes
 • BerendW schreef:

  Zeker van de UFO-attractie op de kermis.

  1 likes
 • x

  Check Also

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >