Homepagina » Het Complot » Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen
Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen
Foto: Cliffy from Pelham, USA CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

Boven plekken als het Witte Huis en het Pentagon zijn no-flyzones ingesteld. Vliegtuigen die geen toestemming hebben om het luchtruim binnen te gaan, worden zonder waarschuwing neergehaald met luchtdoelraketten.

De organisatie die het Amerikaanse en Canadese luchtruim beschermt, heet NORAD.

Deze militaire organisatie heeft overal sensoren geplaatst om snel te kunnen reageren op bepaalde situaties.

Geen enkel

Op 9/11 werkte dit systeem niet, merkt spreker en schrijver David Icke op in de tv-talkshow London Real.

Volgens het officiële verhaal werd er geen enkel militair toestel ingezet om te hulp te schieten.

Later veranderde het verhaal, aldus Icke.

Opvallend genoeg

Na een week verklaarde de overheid voor de aanslagen in New York vliegtuigen te hebben ingezet vanaf Cape Cod, op bijna 250 kilometer afstand van de stad.

Voor de aanslag op het Pentagon werden vliegtuigen ingezet vanaf Langley Air Force Base in Virginia, op ruim 200 kilometer afstand.

De vliegtuigen die opstegen vanaf Langley, vlogen opvallend genoeg niet richting het Pentagon, maar in eerste instantie richting de oceaan.

Militaire oefeningen

Dat terwijl op iets meer dan 10 kilometer van het Pentagon de Andrews Air Force Base gelegen is.

Daarnaast waren veel hooggeplaatste figuren – waaronder Dick Cheney, Donald Rumsfeld, voorzitter van de gezamenlijke stafchefs Richard Meyers en het hoofd van NORAD Ralph Eberhart – op het moment van de aanslagen niet op hun plek, stelt Icke.

Verder werden op 9/11 vele militaire oefeningen gehouden waarbij vliegtuigkapingen werden nagebootst, wat leidde tot verwarring.

Bekijk het filmpje hieronder:

[London Real]


Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. DE menselijke samenleving is net als de mieren, als je wel eens in een mierenhoop met een stok heeft geprikt, ziet men duidelijk hoe alles opeens begint te rennen en complex te bewegen om de aanvaller of veroorzaker van een mierenhoop die beschadigt word door het geprikt erin , maar ze weten nog niet wat er precies gebeurt dus rennen met zn alle door elkaar heen tijdens die gebeurtenis, zo is het ook met een gebeuren in de menselijke samenleving als er geprikt word in hun bestaande geordende mierenhoop begint alles te bewegen om de oorzaak van het gebeuren te achterhalen meestal natuurlijk met chaos die dan weer geordend moet worden wat gepaard gaat met vele speculaties die op zijn beurt ook weer chaotische is en die op zijn gebeurt ook weer geordend moet worden zo zijn er twee gebeurtenissen zowel het geprikt in die mierenhoop en ook nog het psychologische , waarmee natuurlijk van alles word gespeculeerd en waarmee de speculaties wereldwijd word verspreid, met allerlei ingebeelden hoe een gebeurtenis is verlopen, natuurlijk is een gebeurtenis nooit meer exact te achterhalen, de stik waarmee erin geprikt word is in het bos gegooid en vele zullen deze stok proberen te vinden en vele mensen die proberen de stok te vinden, en er zijn ook vele die beweren de stok te hebben gevonden en die stok is nooit het zelfde als de stok waarmee geprikt is in die mierenhoop , daarmee gezegd de werkelijke stok zal men niet zo gouw meer kunnen aanwijzen welke verantwoordelijk is door de drager ervan, dus niet de stok is de verantwoordelijke maar de drager ervan, de stok of de veelvoud ervan is de afleiding .

  6 likes
  • Behalve @rop, als de zogenaamde drager van de stok aantoonbaar liegt over tal van essentiële zaken, onderzoek frustreert en tegen werkt en een rookgordijn probeert te creëeren, dan wordt voor mensen met gezond verstand alles overduidelijk. Dus die vergelijking gaat in dit geval nogal mank.

   4 likes
   • Behalve. Eksegese..denk niet dat je echt begrijpt ,[de zogenaamde drager liegt aantoonbaar frustreert, rook, gordijn, tegenwerkt, en het gezonde verstand die je benoemd ] , het is niet zo dat deze drager van de stok alleen staat in zijn uitvoering, de drager is de uitvoerder ervan of zogezegd de verantwoordelijke daar naast zijn er ook tal van mensen die de drager beïnvloedt om de stok op te pakken en het uit te voeren en met de stok gaat prikken dus wat je zegt over mank gaan is alleen al mank door het zo te zien,[ liegt frustreert rookgordijn env,] ,de drager van de stok staat dus niet alleen en of hij/zij verantwoordelijk is
    voor het prikken.. er is voor het gebeuren een veelvoud aan dingen vooraf voordat men de stok oppakt,voor jouw natuurlijk overduidelijk om iemand aan te wijzen ,maar er zijn heel veel iemand ten.

    1 likes
 2. Hoe meer details er geopenbaard worden hoe duidelijker het bedrog zich aftekent. En nog zijn er mensen die het officiële verhaal onvoorwaardelijk als waarheid slikken . Onvoorstelbaar !!!!

  5 likes
 3. En dan nog de 100 andere feiten die niet kloppen..

  3 likes
 4. De enige andere verklaring die ik kan zien voor de 9/11 aanvallen, naast de officiële, is een complot van Amerikaanse leiders (politici, bedrijfsleiders, noem maar op) om een oorlog te ontketen in het Midden-Oosten. Kan zeker. Maar dan moet je ook durven nadenken welke politici er baat bij hadden om daar het slagveld op te trekken. Dat zijn alleen de rechtse politici. Geloven jullie nu nog dat het inderdaad om een complot gaat?

  1 likes
 5. @Jhon Verbeke
  De schulden lagen er ook opgeslagen en die van defensie ook.Die hebben na die dag 100 miljoen extra om uit te geven..jaarlijks.Welke politici er baat bij hadden..Meer dan 1

  0 likes
 6. Hoe kunnen er bij het Pentagon luchtdoelraketten staan als er een luchthaven op een paar kilometer afstand van het Pentagon ligt.

  Er vliegen dagelijks vliegtuigen over het Pentagon. Staan zat filmpjes op youtube van mensen die het opstijgen filmen waarbij ze over het Pentagon vliegen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tegen 2030 'zijn alle mensen op aarde gechipt'. Dit zijn de bizarre gevolgen

Tegen 2030 ‘zijn alle mensen op aarde gechipt’. Dit zijn de bizarre gevolgen

Rond het jaar 2030 zal het brein ...

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Mensen die geloven in het officiële verhaal ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.