Het Complot

Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boven plekken als het Witte Huis en het Pentagon zijn no-flyzones ingesteld. Vliegtuigen die geen toestemming hebben om het luchtruim binnen te gaan, worden zonder waarschuwing neergehaald met luchtdoelraketten.

De organisatie die het Amerikaanse en Canadese luchtruim beschermt, heet NORAD.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze militaire organisatie heeft overal sensoren geplaatst om snel te kunnen reageren op bepaalde situaties.

Geen enkel

Op 9/11 werkte dit systeem niet, merkt spreker en schrijver David Icke op in de tv-talkshow London Real.

Volgens het officiële verhaal werd er geen enkel militair toestel ingezet om te hulp te schieten.

Later veranderde het verhaal, aldus Icke.

Opvallend genoeg

Na een week verklaarde de overheid voor de aanslagen in New York vliegtuigen te hebben ingezet vanaf Cape Cod, op bijna 250 kilometer afstand van de stad.

Voor de aanslag op het Pentagon werden vliegtuigen ingezet vanaf Langley Air Force Base in Virginia, op ruim 200 kilometer afstand.

De vliegtuigen die opstegen vanaf Langley, vlogen opvallend genoeg niet richting het Pentagon, maar in eerste instantie richting de oceaan.

Militaire oefeningen

Dat terwijl op iets meer dan 10 kilometer van het Pentagon de Andrews Air Force Base gelegen is.

Daarnaast waren veel hooggeplaatste figuren – waaronder Dick Cheney, Donald Rumsfeld, voorzitter van de gezamenlijke stafchefs Richard Meyers en het hoofd van NORAD Ralph Eberhart – op het moment van de aanslagen niet op hun plek, stelt Icke.

Verder werden op 9/11 vele militaire oefeningen gehouden waarbij vliegtuigkapingen werden nagebootst, wat leidde tot verwarring.

Bekijk het filmpje hieronder:

[London Real]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 jaren geleden

DE menselijke samenleving is net als de mieren, als je wel eens in een mierenhoop met een stok heeft geprikt, ziet men duidelijk hoe alles opeens begint te rennen en complex te bewegen om de aanvaller of veroorzaker van een mierenhoop die beschadigt word door het geprikt erin , maar ze weten nog niet wat er precies gebeurt dus rennen met zn alle door elkaar heen tijdens die gebeurtenis, zo is het ook met een gebeuren in de menselijke samenleving als er geprikt word in hun bestaande geordende mierenhoop begint alles te bewegen om de oorzaak van het gebeuren te achterhalen meestal natuurlijk met chaos die dan weer geordend moet worden wat gepaard gaat met vele speculaties die op zijn beurt ook weer chaotische is en die op zijn gebeurt ook weer geordend moet worden zo zijn er twee gebeurtenissen zowel het geprikt in die mierenhoop en ook nog het psychologische , waarmee natuurlijk van alles word gespeculeerd en waarmee de speculaties wereldwijd word verspreid, met allerlei ingebeelden hoe een gebeurtenis is verlopen, natuurlijk is een gebeurtenis nooit meer exact te achterhalen, de stik waarmee erin geprikt word is in het bos gegooid en vele zullen deze stok proberen te vinden en vele mensen die proberen de stok te vinden, en er zijn ook vele die beweren de stok te hebben gevonden en die stok is nooit het zelfde als de stok waarmee geprikt is in die mierenhoop , daarmee gezegd de werkelijke stok zal men niet zo gouw meer kunnen aanwijzen welke verantwoordelijk is door de drager ervan, dus niet de stok is de verantwoordelijke maar de drager ervan, de stok of de veelvoud ervan is de afleiding .

Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

Hoe meer details er geopenbaard worden hoe duidelijker het bedrog zich aftekent. En nog zijn er mensen die het officiële verhaal onvoorwaardelijk als waarheid slikken . Onvoorstelbaar !!!!

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

En dan nog de 100 andere feiten die niet kloppen..

John Verbeke
John Verbeke
4 jaren geleden

De enige andere verklaring die ik kan zien voor de 9/11 aanvallen, naast de officiële, is een complot van Amerikaanse leiders (politici, bedrijfsleiders, noem maar op) om een oorlog te ontketen in het Midden-Oosten. Kan zeker. Maar dan moet je ook durven nadenken welke politici er baat bij hadden om daar het slagveld op te trekken. Dat zijn alleen de rechtse politici. Geloven jullie nu nog dat het inderdaad om een complot gaat?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x