Homepagina » Straling » Ik ben diep bezorgd. Eén van de meest vooraanstaande deskundigen waarschuwt voor 5G
Ik ben diep bezorgd. Eén van de meest vooraanstaande deskundigen waarschuwt voor 5G

Ik ben diep bezorgd. Eén van de meest vooraanstaande deskundigen waarschuwt voor 5G

Professor Martin Pall is één van de meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van elektromagnetische velden. Hij heeft hierover al vele wetenschappelijke studies gepubliceerd.

Pall zegt dat de nieuwe 5G-technologie grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt voor mensen.

“We weten dat elektromagnetische velden de cellen in ons lichaam beïnvloeden,” zegt hij in het programma Full Measure with Sharyl Attkisson.

Diep bezorgd

“En daarbij veroorzaken ze allerlei effecten,” voegt hij toe. “Denk daarbij aan voortplantingsproblemen en oxidatieve stress, waar vrijwel alle chronische ziektes aan gelinkt zijn.”

“Ik ben diep bezorgd,” aldus Pall.

Hij zegt dat de huidige 4G-technologie al allerlei effecten op onze gezondheid heeft en dat 5G alles nog veel erger zal maken.

Veilig?

Hij merkt op dat tenminste drie medische groepen elektromagnetische velden hebben gelinkt aan kanker, met name kinderleukemie.

De straling leidt volgens hem ook tot depressie, hoofdpijn, concentratieproblemen en angstgevoelens.

Toezichthouders en overheden beweren juist dat 5G-straling veilig is. Hoe valt dat te verklaren?

Corruptie

“Corruptie,” stelt Pall. “Er is geen andere verklaring.”

Ondertussen wordt haast gemaakt met de uitrol van 5G. Zo moeten gemeenten verplicht meewerken door allerlei nieuwe gsm-masten te plaatsen die nodig zijn voor de nieuwe technologie.

Eerder deze maand was er nog een landelijke demonstratie tegen 5G in Den Haag.

Bekijk de video hieronder:

[Full Measure]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Als iedereen nu gewoon zn apparatuur weggooit die te maken heeft met straling zijn we met zn alle een stuk verder wat betreft het middel waar iedereen gretig gebruik van maakt,de ziek makende elektromagnetische velden word dan minder door het niet meer te gebruiken, en gaat ook 5 G misschien niet meer door , maar dat zal niet zo gauw gebeuren ,dus zal de ziekte ook toenemen wat betreft de ziekte zelf ,we kunnen nu natuurlijk met zn alle gewoon wat meer in het kanker fonds stoppen als een soort excuus ervoor en voor het gebruik van dit kanker verwekkende middel, maar men steekt liever het hooft in het zand en net doen dat het wel mee zal vallen of er niks aan de hand is omtrent deze stralingen die alle apparatuur en de problemen die het met zich mee brengt, alleen een drastische gedrag zal het veranderen,zo niet ook wees dat ook niet bedroeft als mensen door deze ziekte eraan dood gaan want een ieder is persoonlijk voor verantwoordelijk voor dit probleem..niet alleen de elektrische smog ,maar eigenlijk alle kanker verwekkende stoffen of een ander gedrag waarmee zich men zijn lichaam mee verontreinigt.

eksegese
eksegese
Reactie op  rop
1 jaar geleden

Zo is het @rop, de consument zal moeten kiezen, wij met z’n allen hebben de macht in handen. Ergens anders hoeft je nergens, maar dan ook nergens op te rekenen. Als wij die troep niet kopen wordt hij ook niet gebruikt en is het snel over. De mensen zelf moeten verantwoording nemen en zich niet laten bedotten.

Walter
Walter
1 jaar geleden

Misschien eerst een jaartje testen in de eerste en tweede kamer bij onze pro 5G regering

Jets
Jets
Reactie op  Walter
1 jaar geleden

Yep, dat ze wel leren die malloten.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Walter
1 jaar geleden

Brussel wil geen 5G!

salvar
salvar
1 jaar geleden

ik ben bezorgt over 5G.
ik ben nog meer bezorgt over de mensen die blijkbaar apathisch rondlopen.
de mensheid wordt echt niet meer wakker, kan je vergeten.
de mensheid verdwijnt in de vergetelheid over en uit.

wij reageren op deze sites en waarschuwen de mensen en blijkbaar zijn wij de enige die wakker zijn.
wie zijn wij?????

Erde
Erde
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Een hele grote zwijgende meerderheid?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

mogelijk staat de G voor gevaar 5 zou zo maar kunnen toch..

(mijn visie: met 4G maken we allen nog gebruik van een antenne met 5G is er een antenne voor jou alleen of zeg maar elk apparaat wat draadloos op het net zit van daar de grote hoeveelheid antennes nodig.. elke wel zo sterk als 4G en gericht op jou en je mobiel.. je kan je dit voor stellen 4G is als een magnetron, die aan staat antenne met de deur dicht en ieder gaatje in de deur is een verbinding naar die antenne, 5G is, dan zijn die gaatjes stuk voor stuk een magnetron antenne maw. de deur staat open van een 4G magnetron en dat dan x maal.. en wie gaat er voor een magnetron staan met open deur)

Erde
Erde
1 jaar geleden

Van jongs af is mij geleerd, bang te zijn. En jongs af heb ik ook geleerd dat bang zijn, profijt opleverd. Als ik als kind pijn had en huilde, kreeg ik knuffels en kusjes van moeder, en soms zelfs een snoepje. Deze bangmakerij werd na de bangmakerij door mijn ouders, voortgezet door de ‘Boze Buitenwereld’. Overal werd ik bang voor gemaakt. Waar het eerst mijn moeder, en vooral mijn vader was, kwamen er steeds meer angsten bij. Ik moest bang voor de juf of meester zijn, Bang om na te blijven. Bang dat de kinderen mij begonnen te pesten. Om buiten de groep te vallen. Bang om niet over te gaan of om niet te slagen voor examens. Bang om geen meisje te krijgen. Bang voor drugs, en nog zoveel angsten leerde ik meer. Ik werd bang voor het leven. Bang voor de toekomst. Bang voor de politiek, voor oorlog of crisis. Bang voor mijn relatie. Bang voor mijn kinderen. Bang voor mijn baan, en bang voor geld. En telkens weer, schaarde ik mij bij een groep van angsthazen. Want bang zijn, en daarin je gelijken vinden, beloond. Je voelt je goed! Want je bent immers niet de enige. En dat voelt veilig. Lekker in mijn eigen bubbel, in mijn eigen veilige wereld waar je warm verwelkomt wordt door medeleven en knuffels van anderen die mijn angsten ook deelden. Waar mijn angsten gewaardeerd worden, en begrepen. En waar mijn angsten gevoed worden met steeds weer nieuwe angsten omdat slachtofferschap nu eenmaal loont. En dagelijks beloond de wereld mij weer met nieuwe angsten. Nieuwe kicks! Want aan de ene angst gewend, moet de volgende angst nog groter zijn. Wat dat betreft lijkt angst op drugs. En we zijn er allemaal verslaafd aan. Angst wordt gevoed door zorgen. En zorgen doe je voor een ander die zorg nodig heeft. Dat is heel goed. Dat wij zorgen voor de ander. Maar zorgen betekend ook last., een last hebben of op je nemen. Door ergens last van te hebben, ben je een slachtoffer van jou last. Dus zorgen worden een last. Zorgen maken dus slachtoffers. En slachtoffers leven op angst. En dit waar onze machthebbers ons mee voeden. Op heel sluwe wijze, en op vele manieren voeden zij onze zorgen en daarmee onze angsten om ons maar in die veilige slachtofferrol te houden. Dit beseffend heeft mij doen denken hoe hieraan te ontkomen en mijn onverschrokken ‘Mens Zijn’ weer terug te vinden. Mijn hart te klaren van die zovele angsten. En ik ben zover dat ik denk, voel, dat dit met vertrouwen te maken heeft. Het simpele vertrouwen dat het leven mij leeft, en ik niet het mijne. Dat ik niet bang hoef te zijn, omdat mijn verschijning hier maar een tijdelijke voorbijganger is in het hier en nu. En met dit vertrouwen kan ik alle angst van mijn schouders af gooien. Omdat het leven of de dood om het even is.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Mooie woorden @Erde, en nog waar ook. Chapeau !

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Erde
1 jaar geleden

Wat overigens niet betekent dat 5G als ongevaarlijk beschouwd kan worden. 5G is een killing machine, niet meer en niet minder.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Sommige technologieen moeten ze gewoon afschaffen/vernietigen omdat ze niet alleen uitermate schadelijk voor de mensheid zijn, maar bovendien dodelijk en zelfs kunnen leiden tot de vernietigingen van gehele beschavingen, daaronder vallen 5G, sommige Kunstmatige Intelligentie(KI) als deze niet met liefde en compassie zijn geimplementeerd, KI-sexrobots ed..

Erde
Erde
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

De meeste, zoniet alle technologie heeft zijn oorsprong in het militair indusrieel complex.

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x