Het Complot

Gedachtelezen juist makkelijker door aluminium hoedjes

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zou je kunnen voorkomen dat iemand je gedachten kan lezen of beheersen met radiogolven wanneer je een aluminium hoofddeksel draagt?

Aluminium hoedjes zouden werken als een soort kooi van Faraday, een constructie van elektrisch geleidend materiaal die er voor zorgt dat statische elektrische velden niet in de kooi kunnen dringen, meldt The Atlantic.

Zo heeft bioscoop CineMec in Ede zijn grote zaal ingericht als elektromagnetisch dode ruimte, zodat mobiele telefoons in de zaal geen ontvangst meer hebben. Ook de ruimte waarin een MRI-scanner staat is afgeschermd met een kooi van Faraday. Noodzendertjes voor vliegers bij de Koninklijke Luchtmacht worden afgeregeld en gecontroleerd in een elektromagnetisch dode ruimte.

Sommige mensen dragen aluminium hoedjes omdat zij geloven dat daarmee de hersenen worden beschermd tegen invloeden van elektromagnetische velden, tegen gedachtelezen of tegen gedachtebeheersing.

Bilderberggroep

Het probleem met aluminium hoofddeksels is dat niet het hele hoofd wordt omsloten door aluminiumfolie, waardoor elektromagnetische straling er gemakkelijk onderdoor kan komen. Zodoende kunnen ook dan je diepste gedachten aan reptielachtige buitenaardsen of de Bilderberggroep worden onthuld.

Een groep studenten van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) testte in 2005 verschillende soorten straling op een aantal soorten aluminium hoofddeksels met twee lagen aluminiumfolie.

Vooropgezet overheidsplan

Bepaalde stralingsfrequenties werden geblokkeerd, maar andere frequenties werden juist versterkt, met name frequenties die gebruikt worden voor het mobiele telefoon- en satellietverkeer en radionavigatie op zee.

De studenten concludeerden dat het propageren van aluminium hoedjes dan ook een vooropgezet overheidsplan in samenwerking met de regeringscomissie voor communicatie (FCC) moet zijn geweest.

Bron: Volkskrant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aurelia
Aurelia
9 jaren geleden

“De studenten concludeerden dat het propageren van aluminium hoedjes dan ook een vooropgezet overheidsplan in samenwerking met de regeringscomissie voor communicatie (FCC) moet zijn geweest.”

Hahaha, die conclusie was niet echt serieus bedoeld, hoor…:P
In het originele artikel van The Atlantic stond dan ook de zinsnede “the MIT guys’ tongue-in-cheek conclusion…”

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
9 jaren geleden

De Volkskrant had niet wat serieuzer nieuws te melden?

Itanimulli
Itanimulli
9 jaren geleden

ALS de Bilderberg al jullie gedachten zou willen lezen, dan is het om zich te bescheuren van het lachen…

investigator
investigator
9 jaren geleden

Shit man komen ze nu pas mee, heb ik al die tijd voor niks.met zo’n ding op gezeten 🙁 erg irritant vooral bij het slapen gaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x