BewustzijnFinancieel

1 Opvallende methode om een geldmagneet te worden

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In welke periode van het jaar je ook zit, er is altijd wel iets te bedenken waarom het leven duur is. In de zomermaanden wil je graag op vakantie. In de wintermaanden heb je de dure feestdagen.

Het is in elk geval altijd fijn om wat extra geld te hebben, of achter de hand te hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Maar helaas gaat dit niet zo makkelijk. Met een fulltime baan heb je natuurlijk geen zin en tijd om een extra baantje erbij te nemen. Helaas moeten wel weer alle rekeningen gewoon betaald worden en dat kan nog wel eens lastig zijn na zo’n dure maand.

Bovendien is het inruilen van jouw tijd voor een beetje geld, de minst gewenste manier om extra geld te krijgen.

En wist je (waarschijnlijk wel) dat alles constant duurder wordt? We noemen dat inflatie. Het probleem is echter dat je inkomen niet meestijgt. Daardoor daalt jouw koopkracht. En dit zorgt uiteindelijk voor geldproblemen en dus stress.

geldzorgenMisschien heb je geldproblemen, of geen geld voor de dingen die je graag wilt doen of heb je een schuld opgebouwd. Dit drukt een negatief stempel op je leven.

Hoe meer geldzorgen, hoe minder leuk je leven is. En dat zou eigenlijk niet mogen. Iedereen zou een leuk, gelukkig en onbezorgd leven horen te hebben, toch?

Helaas leven wij in een tijd waar geld een noodzaak is om te kunnen leven. Je moet je rekeningen kunnen betalen en je zult ook leuke dingen moeten kunnen doen.

Maakt geld gelukkig?

Er zijn mensen die zeggen dat geld niet gelukkig maakt. Maar dat zijn vooral mensen die het niet hebben. Feit is dat er miljoenen mensen zijn die best wel wat meer geld zouden kunnen gebruiken, omdat ze in diepe financiële ellende zitten. Geld maakt op zich niet gelukkig, maar het is wel erg handig en fijn om het te hebben.

En als je mag kiezen tussen “arm en gelukkig” of “rijker en gelukkig”, dan kies jij toch ook voor het laatste?

In ieder geval is het zo dat te weinig geld grote problemen oplevert die je mét geld kunt voorkomen of oplossen. Dus in zekere zin kunnen we stellen dat geld een stuk innerlijke rust en zekerdheid geeft.

Je hoeft niet meteen miljonair te zijn. Dat is niet waar het hier over gaat. Maar je zult wel genoeg moeten hebben om alles te kunnen betalen en ook nog wat leuke dingen te kunnen doen. Want dat is belangrijk. Hoe dan ook is het hebben van voldoende geld in onze samenleving belangrijk.

Hoe krijg je meer geld?

geldmagneetEen extra baan hebben is vaak geen optie. Dat moet je niet willen. Je kunt altijd nog proberen te sparen, maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Voor velen is sparen geen optie, omdat het geld vaak op gaat aan vaste lasten en boodschappen.

Ook kun je proberen geld aan te trekken door te gaan beleggen in aandelen, maar dit kan erg risicovol zijn en dan bereik je vaak het tegenovergestelde: veel verlies, wat weer voor meer financiële zorgen en stress zorgt. Bovendien heb je om te beleggen geld nodig om meer geld te creëren.

Je zult dus iets moeten bedenken om meer geld aan te trekken. Want als je niks doet zullen geldproblemen zich onvermijdelijk opstapelen. En daar word je niet gelukkiger van.

Lees hieronder verder hoe je toch geld kunt gaan aantrekken met behulp van een speciale luistersessie!

Word een geldmagneet!

Hierboven zijn een aantal dingen opgesomd, waarmee je mogelijk geld zou kunnen verdienen, al zijn dit niet de meest eenvoudige manieren.

Zelf kun je misschien ook wel wat bedenken, maar de meeste mensen hebben geen idee. En dat is dan ook meteen het probleem.

Uiteraard zijn er ook mensen die wél weten wat ze moeten doen. Zij wandelen door het leven met een rijkelijk gevulde portemonnee.

Zij kennen het fenomeen van ‘teveel maand aan het eind van je geld’ niet. Zij gaan vijf keer per jaar op vakantie en als ze iets leuks zien, kunnen ze het gewoon kopen.

Zij rijden elk jaar in een splinternieuwe auto en wonen in een schitterend groot, vrijstaand koophuis, meestal met een bizar laag hypotheekje, van 50 euro in de maand.

En dan heb je het nog niet eens over een tweede huis in het buitenland, een boot en andere dingen waarmee zij hun leven verrijken.

Zij hebben hun financiële vrijheid te danken aan de manier hoe zij denken en omgaan met geld en kansen om geld te genereren.

Nu is het jouw beurt…

Wanneer jij ervoor kiest om je hun manier van denken over geld eigen te maken, veranderen er spontaan dingen voor je. En dat veranderen kun je doen door regelmatig te luisteren naar de sessie ‘Word een geldmagneet’.

Het klinkt misschien vreemd, maar door naar deze sessie te luisteren ontwikkel je een extreme creativiteit op het gebied van geld naar je toe trekken.

  • Je ontdekt dat het aantrekken van geld uiteindelijk voortkomt uit je eigen onbewuste geldprogrammering. Hoe jouw onderbewustzijn ‘denkt’ over geld, bepaalt hoeveel je ervan hebt.
  • Het is jouw onderbewustzijn dat je helpt financiële rijkdom aan te trekken of juist af te stoten.
  • Omdat het een onbewust proces is, heb je niet in de gaten dat dit gebeurt.

Deze sessie helpt je bij het verbeteren van jouw onbewuste geldprogrammering. Hierdoor ga je onbewust automatisch meer geld aantrekken.

  • Je krijgt spontaan geweldige ideeën om geld te genereren en aan te trekken.
  • Je loopt spontaan tegen schitterende kansen aan.
Gebeuren die dingen echt spontaan?

Nee, natuurlijk niet! De kansen, ideeën en mogelijkheden waren er altijd al! Alleen zag je ze nooit. Je huidige geldprogrammering zorgde daarvoor.

En ná deze sessie verandert dat en ga je dit soort kansen ineens wél zien! Daarom lijkt het erop dat je spontaan tegen financiële kansen aanloopt.

Deze sessie helpt je om geldproblemen te laten verdwijnen. Je creëert meer financiële ruimte door jouw onbewuste geld-denkpatronen te veranderen.

Uiteindelijk zul je steeds meer geld overhouden. Dat kun je dan sparen of investeren of je kunt anderen financieel helpen.

Wat doet dit in de praktijk?

Zie hieronder de mooie review die ingezonden werd door Yolandi Malida Megan.
yolandi
Haar hele review vind je hier.

Wat ga je merken als je deze sessie doet?

Al snel zul je merken dat je ‘meer geld dan maand’ hebt, waardoor je eindelijk de dingen kunt gaan doen die je altijd al wilde doen.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te snappen dat hierdoor je financiële stress enorm vermindert en verdwijnt. Je gaat je kalmer, zekerder en gelukkiger voelen.

Het is een uitstekend begin om een geldmagneet te worden!

Klik hier voor meer info en downloaden

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button