Great ResetFinancieel

Geen complot meer: ze geven toe dat invoering digitaal geld voorwaarde is voor Great Reset-doelen

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

We moeten de SDG’s (Great Reset-doelen, red.) binnen 10 jaar behalen. Dat zei Ruth Goodwin-Groen, directeur van de Better Than Cash Alliance, in 2019 op de Financial Inclusion Summit. We hebben dus nog zes jaar de tijd.

De Better Than Cash Alliance wordt gesteund door de Verenigde Naties en onder meer overheden, bedrijven en internationale organisaties nemen eraan deel. Alle deelnemers moeten contant geld uitfaseren en overstappen op een digitaal alternatief, zei Goodwin-Groen. “We moeten dit probleem oplossen.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elke overheid

“Wist u dat elke overheid ter wereld zich heeft gecommitteerd aan [de Sustainable Development Goals]? Elke overheid heeft ermee ingestemd. De overheid van Noorwegen, de overheid van Australië. De overheid van Ethiopië, de overheid van Rwanda,” benadrukte ze.

Het is geen complot meer. Het verbannen van cash en de invoering van digitaal geld is dus een voorwaarde voor de SDG’s.

Laatste fase

Deze week liet de Europese Centrale Bank weten dat zij in de laatste fase zit van haar onderzoek naar de invoering van de digitale euro. “We gaan nu de laatste fase in van de onderzoeksfase van het project,” zei directielid Fabio Panetta.

Hij voegde toe dat ‘in een moderne economie de mogelijkheid om digitaal te betalen een basisbehoefte is voor mensen’. Critici waarschuwen dat een digitale euro kan worden gebruikt om in de activiteiten van mensen te snuffelen.

4.7 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

NATUURLIJK is dit nieuws totaal geen verrassing voor mij. En naast mij zijn er natuurlijk velen, die dit al lang hebben zien aankomen.

NU gaat het er dus om, HOE wij hiermee om zullen gaan.

Voor MIJ geen digitale portemonnee. Ik zeg: NEE! NEE! NEE! Leuk, het rijmt ook nog.

Zoals met alle duivelse zaken, waar de zogenaamde elite zich mee bezig houden, gaat het er altijd nog om, om genoeg mensen mee te laten doen.

En IK zie dat nog niet een, twee, drie gebeuren.

Laten wij even kijken naar de afgelopen drie jaar:

In 2020 werd de zogenaamde coronapandemie uitgeroepen. Natuurlijk hebben er, helaas, miljoenen mensen aan meegedaan. Vaak met desastreuze gevolgen.
Maar….. er zijn ook enkele miljoenen mensen geweest, die dat juist NIET hebben gedaan.

Gevolg: het doel om iedereen een experimentele gentechinjectie te geven, is NIET gehaald. Dus dat plannetje is mislukt!

Vervolgens kregen wij de klimaathysterie over ons heen. Helaas weer zijn ook daar de nodige mensen ingetrapt: geld uitgeven aan zonnepanelen (spaargeld of zich in de schulden steken), elektrische auto gaan rijden. En noem maar op.

Maar ook hier zie je, dat er velen niet ingetrapt zijn.

Conclusie: ook hier loopt het niet zo gladjes als de duivelse elite heeft gedacht.

En dan nu het klapstuk van de week: allemaal in de digitale gevangenis.

Ik kan uiteraard niet in de toekomst kijken, maar ik spreek in ieder geval de hoop uit, dat dit valse plan ook in duigen zal vallen.

Het enige dat wij nu kunnen doen, is niet meedoen. En als er genoeg mensen zijn, die dat niet doen, is het OVER en UIT.

De bal ligt bij ons. En bij niemand anders.

Ik las van de week al op Telegram, dat er (gelukkig) steeds meer mensen zijn, die weer ouderwets met contant geld betalen.

Wordt er in de winkel gezegd, dat dat niet mogelijk is: het liefst een volle kar met boodschappen lekker laten staan.

Als genoeg mensen dat doen, zal de manager van de zaak zich wle drie keer bedenken om cash te weigeren.

Hoe zei Mark Rutte het ook al weer? Als niemand mee wil doen, dan stoppen wij gewoon.

Spooked
Spooked
9 maanden geleden

Een basisbehoefte? Goh, we hebben eeuwen zonder geleefd. Flikker op met je fake basis behoefte. Onze basisbehoeften zijn jullie juist af aan het breken.

Ciss
Ciss
9 maanden geleden

Complotten die dus geen complotten blijken te zijn alles wat er gezegd wordt over de nog ergere knechting van de mens o.a door middel de financiële kant klopt , maar dat is niet alles, deze arts werd al in 2002 verteld werd dat ze de wereldbevolking voor 90% zouden gaan uitroeien, ook dat is geen complot. Er is een groep die totaal gestoord is en nietsontziend, de kronkel is ook nog dat ze niet vinden dat ze dan maar zelf als eerste moeten gaan, op de een of andere manier vinden ze zich meer waard en recht hebbend op leven dan een ander mensenleven, hun plannen zullen uiteraard mislukken, maar ze zullen het blijven proberen.. https://beforeitsnews.com/entertainment/2023/04/maria-zeee-and-dr-rima-laibow-90-of-the-global-population-will-die-nwo-agenda-2677117.html

Hans
Hans
9 maanden geleden

Ik ben benieuwd hoe dit gaat zich ontwikkelen. Het digitaal betalingsverkeer is afhankelijk van een betrouwbare energiebron, computers, betaalautomaten, pinstations en internet. Er zijn landen in Europa waar deze voorzieningen nog heel onbetrouwbaar zijn en om die reden digitaal betalingsverkeer nog niet vanzelfsprekend is.
Door de overbelasting van het energienet, wat nog gestimuleerd gaat worden door electrisch rijden, warmtepompen en een infrastructuur die stamt uit de vorige eeuw gaat een deel van Europa waar het nu nog redelijk gaat ook die kant op.
Hier zou een kans kunnen liggen voor de cryptomunten.

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x