Innovatie

Nieuwe versie van onmogelijke motor gepatenteerd in Groot-Brittannië

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De EmDrive, die ons volgens sommigen in slechts 10 weken naar Mars kan brengen, wordt ook wel de ‘onmogelijke motor’ genoemd. Niemand weet precies hoe hij werkt.

De EmDrive genereert stuwkracht door microgolven in een afgesloten ruimte op elkaar te laten botsen. De Britse uitvinder Roger Shawyer heeft nu patent aangevraagd voor een nieuwe versie van de machine.

Als hij werkt, staan vliegende auto’s, oneindige hoeveelheden duurzame energie en snelle reizen naar verre planeten voor de deur.

Geen brandstof

De EmDrive wordt binnenkort in de ruimte getest en als de motor blijkt te werken, kan hij de wereld op z’n kop zetten. Hij onderscheidt zich van andere motoren doordat hij geen brandstof verbruikt.

Velen stellen dat de EmDrive een hype is en dat het ontwerp in strijd is met de derde wet van Newton en daarom niet zou moeten werken. In een lab van de NASA wordt de machine bestudeerd en de eerste resultaten worden in december verwacht.

Vier onafhankelijke laboratoria hebben de machine inmiddels nagebouwd. Natuurkundigen kijken reikhalzend uit naar de bevindingen van NASA’s Eagleworks Laboratories.

Zoals elke andere motor

“Ik heb begrepen dat de nieuwe paper van Eagleworks gepubliceerd zal worden in een wetenschappelijk tijdschrift,” zei iemand op het forum van NASASpaceFlight.com.

Eerder dit jaar bevestigde een medewerker dat het team aan de paper werkte. In een studie in AIP Advances suggereerden wetenschappers van de Universiteit van Helsinki dat de ‘EmDrive werkt zoals elke andere motor’.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bery
Bery
5 jaren geleden

Deze persoon zal wel binnenkort toevallig dood gaan aan een ongeluk of een vreemde oorzaak.

frans
frans
5 jaren geleden

Mooi , het komt steeds dichterbij! Mooi Kerstkado voor dit jaar.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
5 jaren geleden

Patenten bestaan enkel in de illusie waar uw in leeft. Ga A.U.B de illusie zien want het is megacrimineel. Ga niet roepen over mensen en cabal en andere luchtschepen. Ga zien wie werkelijk leidend is!!!!

Franss
Franss
5 jaren geleden

“Als hij werkt, staan … oneindige hoeveelheden duurzame energie … voor de deur.”
“Hij onderscheidt zich van andere motoren doordat hij geen brandstof verbruikt.”

Waarom komt deze pertinente onzin toch steeds weer bovendrijven?
De motor heeft wél brandstof/energie nodig om de magnetron te kunnen aandrijven.
En nee, er komt niet meer energie uit dan er ingaat.

Een raket met EMD drive zou alleen geen raketbrandstof meer nodig hebben. Geen RAKETbrandstof die met grote snelheid uitgestoten wordt,ofwel “propellant”.
Wél gewone brandstof om elektriciteit voor de magnetron te genereren, of een reeks zonnecellen, maar dan alleen als je dicht in de buurt van een ster bent.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x