Buitenland

‘Geheim genootschap’ binnen Justitie en FBI werkte Trump tegen. Sms’jes leveren golf van onthullingen op

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Binnen het Amerikaanse ministerie van Justitie en de FBI bevindt zich mogelijk een ‘geheim genootschap’ dat Trump probeerde te dwarsbomen. Dat heeft de Amerikaanse politicus John Ratcliffe gezegd na het bestuderen van de sms’jes die de hoge FBI-agent Peter Strzok en zijn minnares Lisa Page naar elkaar verstuurden.

Minister van Justitie Jeff Sessions liet maandag weten dat de twee FBI-agenten meer dan 50.000 sms’jes naar elkaar hebben verstuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De agenten zijn onder vuur komen te liggen omdat ze anti-Trump berichten naar elkaar stuurden terwijl ze hem onderzochten.

Voorkomen

Een deel van de sms-berichten lijkt te zijn zoekgeraakt en Sessions gaf aan er alles aan te zullen doen om ze weer boven water te krijgen.

Ratcliffe zei dat uit de duizenden sms’jes blijkt dat de twee duidelijk bevooroordeeld waren en dat je je terecht kunt afvragen of ze daar ook naar hebben gehandeld.

“We weten dat ze spraken over een verzekeringspolis die moest voorkomen dat Donald Trump president zou worden,” zei hij.

Eerste bijeenkomst

“Uit de informatie kunnen we opmaken dat na de verkiezingen mogelijk een ‘geheim genootschap’ binnen het ministerie van Justitie en de FBI actief was dat hem tegenwerkte,” voegde hij toe.

“De dag na de verkiezingen hebben Strzok en Page het over ‘de eerste bijeenkomst van het geheime genootschap’,” zei politicus Trey Gowdy tegen Fox News. “Ik wil dan natuurlijk weten over welk geheime genootschap we het hier hebben.”

Foto: MichaelVadon Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Er zijn ook zoveel geheime genootschappen!

Foppe
Foppe
6 jaren geleden

Wat een dom gel*l is dit zeg. Natuurlijk, ze zullen bevooroordeeld zijn. Het zijn immers mensen.
Maar andersom is het ook zo.

Die hele gehackte email van Clinton is een lachertje. En dan “vergat” de baas van de FBI te zeggen dat ook de email van Trump gehackt was. Waardoor Clinton al met 0-5 achter stond toen de verkiezinigen nog moesten beginnen.

Die geheime genootschappen moeten jullie maar eens vergeten. Volgens mensen alhier is een band tussen twee mensen al een genootschap.
Om je kapot te lachen!

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x