Homepagina » Buitenland » ‘Geheim genootschap’ binnen Justitie en FBI werkte Trump tegen. Sms’jes leveren golf van onthullingen op
'Geheim genootschap' binnen Justitie en FBI werkte Trump tegen. Sms'jes leveren golf van onthullingen op

‘Geheim genootschap’ binnen Justitie en FBI werkte Trump tegen. Sms’jes leveren golf van onthullingen op

Binnen het Amerikaanse ministerie van Justitie en de FBI bevindt zich mogelijk een ‘geheim genootschap’ dat Trump probeerde te dwarsbomen. Dat heeft de Amerikaanse politicus John Ratcliffe gezegd na het bestuderen van de sms’jes die de hoge FBI-agent Peter Strzok en zijn minnares Lisa Page naar elkaar verstuurden.

Minister van Justitie Jeff Sessions liet maandag weten dat de twee FBI-agenten meer dan 50.000 sms’jes naar elkaar hebben verstuurd.

De agenten zijn onder vuur komen te liggen omdat ze anti-Trump berichten naar elkaar stuurden terwijl ze hem onderzochten.

Voorkomen

Een deel van de sms-berichten lijkt te zijn zoekgeraakt en Sessions gaf aan er alles aan te zullen doen om ze weer boven water te krijgen.

Ratcliffe zei dat uit de duizenden sms’jes blijkt dat de twee duidelijk bevooroordeeld waren en dat je je terecht kunt afvragen of ze daar ook naar hebben gehandeld.

“We weten dat ze spraken over een verzekeringspolis die moest voorkomen dat Donald Trump president zou worden,” zei hij.

Eerste bijeenkomst

“Uit de informatie kunnen we opmaken dat na de verkiezingen mogelijk een ‘geheim genootschap’ binnen het ministerie van Justitie en de FBI actief was dat hem tegenwerkte,” voegde hij toe.

“De dag na de verkiezingen hebben Strzok en Page het over ‘de eerste bijeenkomst van het geheime genootschap’,” zei politicus Trey Gowdy tegen Fox News. “Ik wil dan natuurlijk weten over welk geheime genootschap we het hier hebben.”

Foto: MichaelVadon Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Er zijn ook zoveel geheime genootschappen!

Jeff
Jeff
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

die dan vervolgens debunked willen worden om zo toch de boodschap uit te dragen… waardoor wij allemaal denken dat… uh ja wat eigenlijk. Oh ja waardoor wij weten hoe het in elkaar steekt, maar misschien ook niet. Agendapunt 14??? verdeeldheid zaaien. Hoe zat het ook alweer? oh ja JFK, die zou zorgen voor een eerlijke wereld en daarom… ja/nee 1en 1 is 2… het kan niet anders. Ofwel; dit soort berichtgeving ; veel plezier ermee.

Foppe
Foppe
2 jaren geleden

Wat een dom gel*l is dit zeg. Natuurlijk, ze zullen bevooroordeeld zijn. Het zijn immers mensen.
Maar andersom is het ook zo.

Die hele gehackte email van Clinton is een lachertje. En dan “vergat” de baas van de FBI te zeggen dat ook de email van Trump gehackt was. Waardoor Clinton al met 0-5 achter stond toen de verkiezinigen nog moesten beginnen.

Die geheime genootschappen moeten jullie maar eens vergeten. Volgens mensen alhier is een band tussen twee mensen al een genootschap.
Om je kapot te lachen!

x

Check Also

trump

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

President Donald Trump heeft dinsdag in een ...

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

3
0
We lezen graag je reactie!x