Gezondheid

Hennep is hot

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste mensen associëren de hennepplant met het gebruik van wiet, omdat je van bepaalde soorten high wordt wanneer je de gedroogde bloemetjes ervan rookt.

Maar deze plant heeft veel meer te bieden dan zijn geurige bloemetjes. In totaal worden zo’n 40.000 verschillende producten van de hennepplant afgeleid.

Wat dat betreft doet de hennepplant opnieuw zijn intrede, want eeuwen geleden werden de verschillende onderdelen van deze plant al voor vele diverse doeleinden gebruikt. Van de vezels werden bijvoorbeeld touw, papier en kleding gemaakt. De zaden werden rauw gegeten of geperst om er hennepzaadolie van te maken. En al deze mogelijkheden worden tegenwoordig als het ware opnieuw ontdekt.

Via internet worden steeds meer mogelijkheden aangeboden waar men de meest uiteenlopende producten kan kopen die van de hennepplant zijn gemaakt. Hennepkleding, henneppapier en zelfs hennepcosmetica zoals bodylotion en shampoo zijn tegenwoordig verkrijgbaar. Zeker ook ter ondersteuning van onze gezondheid is het gebruik van de hennepplant een aanrader. Door de hoge kwaliteit en juiste samenstelling van deze producten bieden zij een prima aanvulling op ieder dieet.

Zowel de hennepzaden als de hennepzaadolie bevatten de onverzadigde vetten omega 3, 6 en 9. Dit zijn vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken en die belangrijk zijn voor tal van functies in het lichaam, waaronder de functie van onze hersenen, ons concentratievermogen, ons hart en vaatstelsel, het stimuleren van de bloedcirculatie, het verlagen van het cholesterolgehalte, maar ook bijvoorbeeld ter ondersteuning van onze huid en de gewrichten.

Producten gemaakt van de hennepplant zijn volledig biologisch en bevatten een heel scala aan mineralen, vitaminen, proteïnen en onverzadigde vetten. Dit alles in de juiste verhouding en dus door het lichaam gemakkelijk op te nemen. Hennepmeel is volledig vrij van gist, gluten, suiker en lactose en je maakt er lekkere pannenkoeken, pizzadeeg of koekjes van. Hennep heeft een ‘hartige’, wat nootachtige smaak. De hennepzaden zijn heerlijk door een salade, pizza of pastagerecht, maar kunnen ook zo rauw gegeten worden.

U ziet het, er zijn mogelijkheden te over voor een gezonde, voedzame en toch lekkere maaltijd. Eet smakelijk.

In de Niburu Shop vindt u onder meer:

Alle hennep producten vindt u hier terug in de Niburu Shop.

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x