Het Complot

Must-see: een onthullend gesprek over complotten en taboes in een gecorrumpeerde wereld

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom worden taboeonderwerpen breed maatschappelijk geboycot en welke mechanismen spelen daarbij een rol? Daarover praten lucht- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren en hiphopartiest Lange Frans met elkaar.

Vermeeren was tot voor kort verbonden aan de TU Delft als docent en directeur van het Studium Generale.

Hij moest daar het veld ruimen omdat ‘onderzoek naar het onbekende’ volgens de universiteit niet tot de serieuze wetenschap behoort.

Feitelijke waarnemingen

Vermeeren schreef onder andere het boek UFO’s bestaan gewoon en zag zich bijna verplicht om studenten van de achtergronden rond dit fenomeen op de hoogte te brengen.

Het is volgens hem geen fenomeen dat gebaseerd is op verzinsels, maar iets waar feitelijke waarnemingen aan ten grondslag liggen.

Taboes

De vraag is nu dan ook waarom de academische wereld de deuren in het slot gooit.

Lange Frans stelde zijn zorgen over complotten en de vele maatschappelijk taboes in een gecorrumpeerde wereld eerder al centraal in zijn liedjes Kamervragen en Kamervragen 2.

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Nïeuwe helden zijn het in een nieuwe aankomende tijd van rechtvaardigheid.

deze
deze
5 jaren geleden

geweldige klokkenluiders deze 2, halen de dekselse deksels van de putten af ! Neem nu het debat afgelopen dag over de WODC met een ” Grappenmaker ” .. wie neemt deze club nou nog voor waar ??!
Wat is het een zooitje in Nederland gezien de politiek zeker, niks is meer aan te nemen voor wat dan ook, er is op een enkeling na in de 2e kamer geen 1 die d u r f t te zeggen waar voor hij / zij het grote geld krijgt om te zeggen wat hem / haar wordt opgedist.. enge zaken in de gehele theepot.. koffiedik kijken is nog niet eens zo een raar begrip in dit geval.. draai net mijn kopje sterke koffie om en zie een geometrisch patroon van verderf en korrelige waarheid.. kijk ik verder als mijn koffieneus lang is zie ik een man langskomen die het vlees snijden wilt maar weet niet welk mes hij moet hanteren..

Laten we het erop houden dat de beste stuurlui aan wal staan.. ode aan Frans en Coen en velen andere die dit naar buiten brengen!!

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Jinek is idd een grote toneelshow met een Haagse/Brusselse agenda. Dat programma is tot de minuut geregisseerd net zoals Pauw en DWDD.

Daarnaast zegt Thierry Baudet idd rake dingen zoals Lange Frans een aantal voorbeelden gaf. Denk ook dat Forum voor Democratie (FVD) zoals Jort Kelder waarschuwde, de VVD gaat leeg vreten.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x