Mens en Dier

Hond weigert gewonde baasje alleen te laten en begeleidt hem naar het ziekenhuis

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Paraguay wilde een hond niet van de zijde van zijn baasje wijken toen de man na een verwonding naar het ziekenhuis moest.

Cirilo Sanchez raakte na een gevecht met een buurman gewond. Toen de politie hem naar de spoedeisende hulp wilden brengen, weigerde zijn hond Bandido alleen achter te blijven, zo meldt Central European News (CEN).

Bandido rende achter de auto aan en sprong uiteindelijk in de achterbak. Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis in Asuncion bleef Bandido geduldig buiten de spoedeisende hulp wachten. De viervoeter weigerde bij de deur weg te gaan. De politie zei dat de hond duidelijk wist dat zijn baasje binnen was.

“Mijn hond gaat overal met me naartoe,” vertelde Sanchez aan CEN. “Hij laat me niet alleen gaan. Omdat hij mijn trouwe vriend is ging hij mee.”

Sanchez werd uiteindelijk ontslagen uit het ziekenhuis zodat hij samen met Bandido weer naar huis kon. Afgelopen week werd een foto van het onafscheidelijke duo op internet geplaatst. De foto ging al snel viraal.

Hond weigert gewonde baasje alleen te laten en begeleidt hem naar het ziekenhuis
Bandido wacht bij de ingang van de spoedeisende hulp (CEN)

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x