Gezondheid

Het verzwegen verhaal over kanker

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Brian Peskin zegt in zijn boek Het verzwegen verhaal over kanker ongezouten de waarheid.

Het boek over de ziekte ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap dat nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de Nederlandse taal staat kanker voor een verschrikkelijk ziektebeeld en wordt het woord te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is.

Zuurstof

Decennia geleden ontdekte de Duitse arts en fysioloog Otto Warburg de primaire oorzaak van kanker. Deze lijkt weinig van doen te hebben met huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het eten van soja, het mijden van vlees of meer bewegen.

Voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker kreeg Warburg in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij toonde aan dat alle kankers ontstaan door een tekort aan zuurstof in de cel.

Mammografie

Peskin geeft voedingsadviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren.

Peskin vertelt in zijn boek verder waarom kanker niet genetisch is, dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker, hoe je een tumor goedaardig houdt, dat borstkanker te voorkomen is, dat vezels niet gezond zijn en dat mammografie kanker niet vroegtijdig opspoort en bovendien schadelijk is.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hetzalwel
hetzalwel
10 jaren geleden

de grootste kankercellen zijn overheden banken en de farmaceutische industrie.

Stefandus
Stefandus
10 jaren geleden

Ik heb het boek gelezen. Erg boeiend.

Beste preventie maatregel volgens hem:
– Zorg voor optimaal zuurstoftransport de cel in. Geen transvetten eten, wel voldoende omega 3 en 6 eten (in een 1:2 verhouding).
Wat betreft de omega 3: dit mag ook zeker de ALA variant zijn, visolie is niet noodzakelijk.
Uiteraard deze vetzuren niet verhitten boven de 40 graden, dan gaan ze namelijk stuk.

Rowdy
Rowdy
10 jaren geleden

Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.

steenhouwer stefan
steenhouwer stefan
10 jaren geleden

[quote name=”Rowdy”]Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.[/quote]
die mensen moeten hun werk kunnen voorzetten , das normaal dat ze geld aan verdienen door te verkopen zodat ze hun werk kunnen voortzetten , in deze systeem is dat nodig tenzij je supper rijk bent .

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x