Homepagina » Gezondheid » Het verzwegen verhaal over kanker
Het verzwegen verhaal over kanker

Het verzwegen verhaal over kanker

Professor Brian Peskin zegt in zijn boek Het verzwegen verhaal over kanker ongezouten de waarheid.

Het boek over de ziekte ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap dat nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek.

In de Nederlandse taal staat kanker voor een verschrikkelijk ziektebeeld en wordt het woord te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is.

Zuurstof

Decennia geleden ontdekte de Duitse arts en fysioloog Otto Warburg de primaire oorzaak van kanker. Deze lijkt weinig van doen te hebben met huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het eten van soja, het mijden van vlees of meer bewegen.

Voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker kreeg Warburg in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij toonde aan dat alle kankers ontstaan door een tekort aan zuurstof in de cel.

Mammografie

Peskin geeft voedingsadviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren.

Peskin vertelt in zijn boek verder waarom kanker niet genetisch is, dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker, hoe je een tumor goedaardig houdt, dat borstkanker te voorkomen is, dat vezels niet gezond zijn en dat mammografie kanker niet vroegtijdig opspoort en bovendien schadelijk is.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ycsj schreef:

  kanker, aids ,suikerziekte
  word ook al genezen door dr.sebi
  die o.a steven segal,lisa left eye lopez,
  eddy Murphy’s moeder heeft genezen van ziektes die de ziekenhuizen niet konden genezen ook heeft dr. sebi in 1989 de rechtzaak gewonnen tegen FDA !
  en heeft een certificaat daarbij ontvangen van de hoogste raad van new york genaamd ”the Supreme court” en inderdaad dr brian peskin zegt precies het zelfde wat dr sebi zegt alle ziektes beginnen in de cellen ,in de urine,strond,bloed, en slijm dat leer je ook als arts, en de hippocrates eed.
  dr sebi heeft de rechtzaak kunnen winnne doormiddel van 80 mensen als bewijs mee te nemen die bezweken aan o.a kanker ,aids , suikerziekte , blindheid,
  ik raad aan hem op youtube op te zoeken en te leren van hem ik heb ook zo mij moeder die leed aan suikerziekte kunnen genezen de medicijnen wat we krijgen zorgen alleen voor bijwerkingen wat niet raar is want het is chemisch het lichaam kan geen chemische stoffen simuleren helaas.

  https://www.youtube.com/watch?v=qF5FFzj2xL8

  4 likes
 • hetzalwel schreef:

  de grootste kankercellen zijn overheden banken en de farmaceutische industrie.

  3 likes
 • kengai schreef:

  Nu weer 2 mensen die zich bezig houden met alternatieve geneeswijzen veroordeelt tot gevangenis straf vanwege foute diagnose, dat is heel erg, maar acupunctuur is toch niet echt alternatief, bestaat al honderden jaren langer dan de huidige geneeskunde, daarnaast als je de huidige geneeskunde ook zo behandelt, zal er binnenkort geen arts meer zijn, allemaal in de bak vanwege verkeerde diagnose.

  3 likes
 • steenhouwer stefan schreef:

  [quote name=”Rowdy”]Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.[/quote]
  die mensen moeten hun werk kunnen voorzetten , das normaal dat ze geld aan verdienen door te verkopen zodat ze hun werk kunnen voortzetten , in deze systeem is dat nodig tenzij je supper rijk bent .

  2 likes
 • Stefandus schreef:

  Ik heb het boek gelezen. Erg boeiend.

  Beste preventie maatregel volgens hem:
  – Zorg voor optimaal zuurstoftransport de cel in. Geen transvetten eten, wel voldoende omega 3 en 6 eten (in een 1:2 verhouding).
  Wat betreft de omega 3: dit mag ook zeker de ALA variant zijn, visolie is niet noodzakelijk.
  Uiteraard deze vetzuren niet verhitten boven de 40 graden, dan gaan ze namelijk stuk.

  0 likes
 • Rowdy schreef:

  Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.

  0 likes
 • Lowietje schreef:

  [quote name=”Rowdy”]Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.[/quote]
  Omdat de farmaceutische industrie miljoenen verdient aan chemo en andere verwoestende medicatie die zg. kanker bestrijden hebben zij hier als eerste geen interesse in dat dit naar openbaar wordt..

  0 likes
 • ea schreef:

  [quote name=”Rowdy”]Een ding snap ik niet met dit soort dingen. Waarom niet het boek gewoon gratis online zetten. Vind ik bij die Alex Jones ook zo stuitend , geld verdienen aan informatie die iedereen behoort te weten.[/quote]

  Tja, die mensen die anderen informatie geven, die hoeven niet te eten of drinken. Een huis hebben ze ook niet nodig of kinderen onderhouden.
  Ze moeten alleen maar werken voor het hoogste goed van al dat is en leven op lucht of licht of hoe je het mag noemen met risico voor eigen leven ook nog.

  0 likes
 • Onderzoekalles schreef:

  Beste Rowdy,
  Een tientje of twee voor dit soort kennis is een kleine prijs in vergelijking van andere zaken in het leven die twee tientjes kosten. Beetje flauwe reactie van je. Tenzij je natuurlijk denkt dat het doorgestoken kaart is en dan is inderdaad elke euro teveel.

  0 likes
 • Marc schreef:

  Ik kwam dit apparaat tegen, heeft iemand dier wel eens van gehoord
  Het is een apparaat wat zorgt voor 98 % zuivere zuurstof welke je inhaleert en wat ontzettende goed effecten schijnt te hebben op het totale menselijke lichaam..

  Een tekort aan zuivere zuurstof schijnt hierin ook verwoordelijk te zijn voor heel veel kwalen..

  Zie website:
  http://www.dr-oxygen.nl

  Ik denk van ik post dit even..

  0 likes
 • Jeroen69 schreef:

  Peskin zegt “ongezouten de waarheid”, toonde aan dat alle kankers ontstaan door zuurstofgebrek (80+ jaar geleden…) Mensen probeer kritisch te blijven, tot op heden zijn er al miljoenen mensen genezen door de reguliere geneeskunde; de kans op overleven van bijna alle kankersoorten is in de afgelopen decennia behoorlijk gestegen. Door voeding is nog nooit iemand genezen, al zal het vast helpen ter ondersteuning van de genezing om goed voor jezelf te zorgen, en kan gezonde voeding de kans op het krijgen van bepaalde kankersoorten verlagen. Maar laat je niet te veel meeslepen door aannames die niet onderbouwd zijn -en helaas voor de sceptici, de meeste reguliere behandelingen zijn dat wél.

  0 likes
 • Joris schreef:

  [quote name=”Jeroen69″]Peskin zegt “ongezouten de waarheid”, toonde aan dat alle kankers ontstaan door zuurstofgebrek (80+ jaar geleden…) Mensen probeer kritisch te blijven, tot op heden zijn er al miljoenen mensen genezen door de reguliere geneeskunde; de kans op overleven van bijna alle kankersoorten is in de afgelopen decennia behoorlijk gestegen. Door voeding is nog nooit iemand genezen, al zal het vast helpen ter ondersteuning van de genezing om goed voor jezelf te zorgen, en kan gezonde voeding de kans op het krijgen van bepaalde kankersoorten verlagen. Maar laat je niet te veel meeslepen door aannames die niet onderbouwd zijn -en helaas voor de sceptici, de meeste reguliere behandelingen zijn dat wél.[/quote]

  Ik ben benieuwd, wat dan precies niet onderbouwd is in het boek van Peskin. Ik heb het net binnen en het gaat zo te zien alleen maar over wetenschappelijk bewijs en feiten. Maar het kan geen kwaad kritisch te beginnen met lezen.

  Kortom: waar moet ik speciaal op letten, welke onderzoeken, welke beweringen kloppen niet?

  0 likes
 • Haiku schreef:

  [quote name=”Jeroen69″]Peskin zegt “ongezouten de waarheid”, toonde aan dat alle kankers ontstaan door zuurstofgebrek (80+ jaar geleden…) Mensen probeer kritisch te blijven, …etc…. -en helaas voor de sceptici, de meeste reguliere behandelingen zijn dat wél.[/quote]

  Hoi Jeroen,

  Laat je niet te zeer meeslepen door de huidige medische wetenschap. Het zijn helaas alleen maar aannames die door velen wordt geloofd. Helaas wordt door velen zomaar vlekkeloos geloofd wat de medische wereld hun verteld. Welke kracht heeft een onderbouwing als deze gegeven wordt door degene die eraan verdient?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  >