Homepagina » Het Complot » Geheimen van de Illuminati (video’s)
Geheimen van de Illuminati

Geheimen van de Illuminati (video’s)

Ontdek de geheimen van de Illuminati en de vrijmetselarij. Verken de geschiedenis achter de invloed van de vrijmetselaars en Rozenkruisers op de Illuminati.

Al jaren is er veel te doen rond de exacte betekenis van de occulte symbolen in het stratenplan, de gebouwen en monumenten van Washington D.C.

Is het stratenplan gebaseerd op de visie van een maçonische messias, zoals voorzien door de Engelse filosoof Francis Bacon? Is de plattegrond van het Capitool afgeleid van de astrologische vormen van bepaalde planeten en sterren die worden vereerd door de occultisten?

Novus ordo seclorum

Dient deze ‘wijsheid’ de belangen van de Verenigde Staten of van een verborgen groep? Veel tegenstanders van de vrijmetselaars geloven dat hooggeplaatste vrijmetselaars zijn betrokken bij samenzweringen om een ‘novus ordo seclorum’ te vestigen: een occulte nieuwe wereldorde. Deze tegenstanders menen dat enkele Founding Fathers van Amerika verantwoordelijk zijn voor vrijmetselaarssymboliek in de Amerikaanse samenleving, zoals in het grootzegel van Amerika, de dollars en in allerlei architectuur en de genoemde stadsinrichting van Washington D.C.

De Illuminati zouden een wereldrevolutie willen orkestreren om een seculiere, anarcho-communitische utopie te bewerkstelligen. Sinds de twintigste eeuw wordt de term ‘Illuminati’ gebruikt om een netwerk te omschrijven dat achter de schermen aan de touwtjes trekt. Het geheime verbond stuurt wereldgebeurtenissen aan door middel van mollen in regeringen en bedrijven om uiteindelijk een cryptocratische nieuwe wereldorde tot stand te brengen.

Sommigen vermoeden dat het geheime genootschap Skull and Bones aan de Yale-universiteit een voortzetting is van de historische Beierse Illuminati. Van Skull and Bones waren onder meer de beide presidenten Bush lid. Enkele auteurs, waaronder David Icke, identificeren de Illuminati met enkele rijke en bekende bankiersfamilies.

Sleutelposities

De meest beruchte ‘oproep tot een nieuwe wereldorde’ kwam van de Amerikaanse oud-president George H.W. Bush tijdens een toespraak tot het Congres. Bush hield de toespraak op 11 september 1990 en volgens verschillende auteurs is deze datum veelbetekenend: precies 11 jaar later vonden de aanslagen in New York en Washington plaats. De speech van Bush was getiteld ‘Toward a New World Order’. Een fragment:

“Until now, the world we’ve known has been a world divided – a world of barbed wire and concrete block, conflict and cold war. Now we can see a new world coming into view. A world in which there is the very real prospect of a new world order. In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

In sommige theorieën, met name in die van David Icke, spelen buitenaardse wezens een rol. Deze wezens, Reptilians of Greys, zouden al tientallen jaren, eeuwen of millennia onder ons zijn. De regering weet ervan, maar houdt het publiek onkundig. Volgens sommige theorieën hebben de wezens een menselijke gedaante aangenomen en hebben zij sleutelposities in de samenleving. Icke noemt onder meer leden van enkele koningshuizen, waaronder het Engelse koningshuis en het koningshuis van Nederland.

Volgens deze theorieën wordt met name de Amerikaanse bevolking onderdrukt en onwetend gehouden van politiek. Dit gebeurt door middel van media, fluoridering van drinkwater, onderwijs, voedingssupplementen, alcohol en medicatie zoals antidepressiva en Ritalin.

Valse vlag

De eindredacties van de grote media zouden in handen van de Council on Foreign Relations (CFR) liggen, zodat ze al het nieuws kunnen censureren dat niet in hun agenda past.

Fluoridering van het drinkwater werd voor het eerst bij Duitse gevangeniskampen gebruikt, om ervoor te zorgen dat de gevangenen minder motivatie hadden om te ontsnappen. Door een hoge fluorconcentratie kan ook een lager IQ worden veroorzaakt.

Alcohol is bij uitstek een middel om mensen onwetend te houden. Het wordt in veel kringen gezien als een middel waardoor men niet hoeft na te denken over de wereld om zich heen.

Daarnaast wordt aspartaam vaak genoemd als middel om mensen te onderdrukken. Deze kunstmatige zoetstof, met het E-nummer 951, kan leiden tot hoofdpijn, migraine, smaakverlies, oorsuizingen, duizelingen, misselijkheid en vele andere aandoeningen. Uit aspartaam wordt het giftige methanol gevormd bij afbraak in het lichaam. Dit oxideert tot formaldehyde, dat weer oxideert tot mierenzuur. Donald Rumsfeld was de algemeen directeur van het bedrijf dat aspartaam ontdekte en in de markt zette. Hij was later als minister van Defensie voor de oorlogen in Afghanistan en Irak.

Bijna alle grote oorlogen zijn uitgelokt door een operatie onder valse vlag. De bekendste zijn de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Vietnamoorlog en de oorlogen in Afghanistan en Irak onder het mom van de ‘strijd tegen het terrorisme’.

De piramide wordt gezien als de machtsstructuur van de nieuwe wereldorde. Aan de onderkant van de piramide bevinden zich de normale mensen, met relatief weinig of geen invloed. Hoe hoger op de piramide, hoe minder mensen en hoe meer macht. Het lege gedeelte van de piramide zou symbool zijn voor de maximale macht die iemand kan uitoefenen, zonder ‘verlicht’ te zijn. Het ‘oog’ aan de top van de piramide staat symbool voor de verlichting, een zeer selecte groep individuen die alle macht zou hebben.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Dit is best goede informatie, behalve voor het ”David Ickes” deel, hoe lang moet het nog duren voordat iemand tot de realisatie komt dat hij zelf ook maar een marionet van de illuminati is?

  Vrede zij met u allen.
  -Mikha’il

  2 likes
 2. Ok ok, laten we ervan uit gaan dat er zoiets bestaat als een “new world order”, waarom zou dit niet iets goeds kunnen zijn? Als er gezegd wordt:

  “In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

  Voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen Bush fan, in tegendeel, maar ik
  zie niets verkeerds, alleen iedereen valt over de zin “a new world order”, tja kan het veel slechter dan de huidige wereld? Ik ben er ook van overtuigt dat het tijd is voor vernieuwing….

  2 likes
 3. [quote name=”Mikhail”]Dit is best goede informatie, behalve voor het ”David Ickes” deel, hoe lang moet het nog duren voordat iemand tot de realisatie komt dat hij zelf ook maar een marionet van de illuminati is?

  Vrede zij met u allen.
  -Mikha’il[/quote]

  Ook gelezen dat ‘Icke’ een rol is die iemand speelt. En dus inderdaad onderdeel van het spelletje.

  1 likes
 4. [quote name=”Ken”]Onzin, het is zijn allemaal onsamenhangende dingen die bij elkaar gegooid zijn en zo als ‘bewijs’ zouden dienen. Bovendien betekend: novus ordo seclorum; new order of the ages. Het heeft dus niets met occulte etc. te maken.[/quote]

  Dit, Onzin !?

  Allemaal onsamenhangende dingen..!?

  Vind je, dat…!?
  Het gebeurt allemaal onder je neus…

  Niks onsamenhangende zaken, zie het als een grote hoop puzzelstukjes. Een grote hoop en dat moet je zien en/of sommige zoeken. Helaas, sluit het gros jammer genoeg zijn/haar ogen ervoor en doen het af als “onzin” of zeggen “ik wil het niet weten”, “vind het eng”, “ik kan het me niet voorstellen” etc.
  Maak van die puzzelstukje, één grote puzzel en verbaas u niet verwonder u slechts!!!

  Als je het dan nog steeds onsamenhangend vind, kan, dan moet het nog komen… Maar ga dan niet lopen ‘schoppen’ en ‘stoken’ op forums en boarden…het is een gemis van uzelf, wat je dus kennelijk moet groeien.

  Een inbreker, loopt ook niet door de straat: “Attentie attentie, ik ga nu inbreken op nummer 73!”, nee dat doet hij natuurlijk onopvallend.
  Dus, als jij dan de aanwijzingen van die inbraak, onsamenhangend wilt noemen, moet je dat maar doen…maar wat ze vinden is geen onzin!

  Toeval, Bush hield de toespraak op 11 september 1990 en volgens verschillende auteurs is deze datum veelbetekenend: precies 11 jaar later vonden de aanslagen in New York en Washington plaats. De speech van Bush was getiteld ‘Toward a New World Order’.

  En zo zijn er HEEL veel geraffineerdere zaken en toevalligheden!!!

  1 likes
 5. Onzin, het is zijn allemaal onsamenhangende dingen die bij elkaar gegooid zijn en zo als ‘bewijs’ zouden dienen. Bovendien betekend: novus ordo seclorum; new order of the ages. Het heeft dus niets met occulte etc. te maken.

  0 likes
 6. IK weet nu echt niet wat er bedoeld wordt met de geheimen, in wezen bestaan er geen geheimen, alleen maar wel en niet ingewijden.

  En veel kritiek komt van jalourse niet ingewijde mensen, wat het werkelijke kwaad inhoud kan niemand aan duiden.

  Al deze denkwijzen zijn ontstaan uit een noodzaak van het denken, en willen doen van een groep mensen!

  0 likes
 7. Het millitaire complex (de complexen) dat zijn de grote jongens die ook achter oorlogen om olie zitten. Het land Amerika behoord tot de jongens van het millitaire complex en bezitten dus ook het meeste goud waarmee ze als ze de stekker uit het monitaire systeem trekken ze A: nog steeds het sterkste leger zijn B: ze het rijkste zijn ter wereld (en een enorm reserve aan olie). Mensen als bill gates met zijn (het grootste deel) aan monitair geld en aandelen etc. en die bankiers zien hun geld niets waard worden en staan dan onder aan de ladder.

  Het militair-industrieel complex is een bundeling van de belangen van het politieke leiderschap, het militaire leiderschap en de wapenindustrie. Vaak, maar niet altijd, heeft de term betrekking op de Verenigde Staten.

  De uitdrukking werd voor het eerst gebruikt door de voormalige president van de Verenigde Staten en generaal Dwight D. Eisenhower. In zijn afscheidsrede als president op 17 januari 1961 waarschuwde hij de Amerikanen voor een vervlechting van de belangen en de invloed van het militair-industrieel complex. Men spreekt van een militair-industrieel complex wanneer zich de volgende verschijnselen voordoen:

  Een sterke lobby door vertegenwoordigers van de militaire industrie
  Talrijke persoonlijke contacten tussen vertegenwoordigers van het leger, de politiek en de wapenindustrie
  Politici of hoge militairen die functies in de wapenindustrie vervullen

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Militair-industrieel_complex

  0 likes
 8. Reptilians gebruiken bepaalde sleutelfiguren met de juiste DNA en op de ‘juiste’ posities als een soort drone. Dat doen ze al millennia lang, maar regeringen zijn daar juist NIET van op de hoogte en dat is nou juist hun truc.

  0 likes
 9. ”Alcohol is bij uitstek een middel om mensen onwetend te houden. Het wordt in veel kringen gezien als een middel waardoor men niet hoeft na te denken over de wereld om zich heen.”

  Haha, geweldig dit. Ik drink geen alcohol, doe geen andere drugs, niks, en ik geloof niet in het hele illuminati gedoe, en dat is nog een understatement.

  Of ben ik dan, wat vervolgens meer dan eens het ”argument” is, ook iemand van de illuminati, die bijvoorbeeld is ingehuurd om mensen te overtuigen dat er geen geheimen zijn bij de illuminati?

  Nadenken heeft niks te maken met overal verbanden in te zoeken.

  0 likes
 10. Beste Mikhail & mb, Ik hoor ook deze verhalen, maar ik zou graag de feiten willen zien als die er zijn. Icke zou verwarring kunnen creëren maar dat neemt niet weg dat hij ook dingen verteld die wel waar zijn. Dat is geen reden alles in twijfel te trekken en af te doen als onzin.

  plus dat de rol die hij dan zou spelen enkel voor verdeling kan zorgen. Hij roept niet op tot agressie of negatieve dingen. En ik denk dat mensen die hem volgen al enig intellect moeten hebben zijn theorieën te begrijpen die zijn daarom ook in staat het reptielen verhaal in twijfel te trekken.

  Misschien is hij daarin wat doorgeslagen (Of hij probeert het verzwakte NWO wat meer power te geven door het een onbekende, gevaarlijke buitenaardse vijand te maken)Neem aan dat mensen meer angst hebben voor een reptielen mens dan een simpele boerenlul in ene koningshuis.

  De tijd zal het leren.

  Of de reptielen bestaan wel, die mogelijkheid is er natuurlijk altijd.

  0 likes
 11. Het is goed dat dit de bekendheid in komt, maar laten we ons concentreren op de veranderingen die wij zelf voor ogen hebben.
  Bij concentratie op deze duistere aangelegenheden word je alleen maar moedeloos.
  Beter om te concentreren op verlichting van onze eigen ziel, verlichting van de aarde, zorg voor mineraal plant dier en mens, eenheid in mensheid… bescherm de aarde en alles wat erop leeft. Dan gaat er wellicht in de illuminatie kringen ook een lichtje branden, want ook zij kunnen mee, zij zijn ook wij.

  0 likes
 12. reptilians als mensensoort vind ik in eerste instantie wat ver gezocht. als je sommige mensen in de ogen kijkt wordt m.i. wel duidelijk waarom men soms het woord ‘serpent’ gebruikt om iemand te duiden

  0 likes
 13. dat er een soort schaduw regering is in de u.s.a en dat nederland daar veel invloed op heeft via de eerste nederlanders die zich daar vestigde .tot 1900 was nederlands de taal in de kerken denk aan de bildersbergers veel amerikaanse gasten aanwezig meer als nederlanders .dus nederland heeft greep op de amerikanen.geheime militaire missies van amerikanen en nederlanders samen zijn er geweest

  0 likes
 14. [quote name=”Delfia”]Reptilians gebruiken bepaalde sleutelfiguren met de juiste DNA en op de ‘juiste’ posities als een soort drone. Dat doen ze al millennia lang, maar regeringen zijn daar juist NIET van op de hoogte en dat is nou juist hun truc.[/quote]

  En hoe ben jij dan op de hoogte van deze reptilians die sleutelfiguren als drones gebruiken. Vind je het zelf ook niet een beetje ver gezocht?

  Ik keek vroeger ook naar films zoals “They Live” of series als “V” maar ik leef er niet in.

  0 likes
 15. [quote name=”Neo Xirtam”]Ok ok, laten we ervan uit gaan dat er zoiets bestaat als een “new world order”, waarom zou dit niet iets goeds kunnen zijn? Als er gezegd wordt:

  “In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

  Voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen Bush fan, in tegendeel, maar ik
  zie niets verkeerds, alleen iedereen valt over de zin “a new world order”, tja kan het veel slechter dan de huidige wereld? Ik ben er ook van overtuigt dat het tijd is voor vernieuwing….[/quote]

  en jij verwacht dat er een van de huidige politiek zijn kant die door deze lui wordt aangestuurd iets positiefs zal veranderen?
  en natuurlijk kan het slechter dan ditt het kan altijd wel een stapje erger.
  verplicht vaccineren,mensen chippen,etc….

  0 likes
 16. days of our lives

  [quote name=”Neo Xirtam”]Ok ok, laten we ervan uit gaan dat er zoiets bestaat als een “new world order”, waarom zou dit niet iets goeds kunnen zijn? Als er gezegd wordt:

  “In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

  Voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen Bush fan, in tegendeel, maar ik
  zie niets verkeerds, alleen iedereen valt over de zin “a new world order”, tja kan het veel slechter dan de huidige wereld? Ik ben er ook van overtuigt dat het tijd is voor vernieuwing….[/quote]

  Helemaal mee eens. De hier geplaatste tekst van Bush is gewoon sympathiek (bedoeld). Dat die vent verder niet erg deugt en op politiek en wereldniveau alleen maar domme dingen heeft gedaan is een andere discussie. Uit deze tekst kan en mag je geen conclusies voor een “groter geheel” trekken.

  0 likes
 17. days of our lives

  [quote name=”sander”]”Alcohol is bij uitstek een middel om mensen onwetend te houden. Het wordt in veel kringen gezien als een middel waardoor men niet hoeft na te denken over de wereld om zich heen.”

  Haha, geweldig dit. Ik drink geen alcohol, doe geen andere drugs, niks, en ik geloof niet in het hele illuminati gedoe, en dat is nog een understatement.

  Of ben ik dan, wat vervolgens meer dan eens het ”argument” is, ook iemand van de illuminati, die bijvoorbeeld is ingehuurd om mensen te overtuigen dat er geen geheimen zijn bij de illuminati?

  Nadenken heeft niks te maken met overal verbanden in te zoeken.[/quote]

  Een mooi voorbeeld is de planeet Niburu. Wordt benoemd door de Babyloniërs, en is gecombineerd met het einde van de Maya kalender (10000 km. verderop, met oceaan er tussen) om rampspoed te brengen.

  Beide zaken hebben niets met elkaar te maken, zijn los van elkaar bedacht/ontwikkeld, en de rampspoed is er recent door de moderne mens aan toegevoegd.

  0 likes
 18. [quote name=”Neo Xirtam”]Ok ok, laten we ervan uit gaan dat er zoiets bestaat als een “new world order”, waarom zou dit niet iets goeds kunnen zijn? Als er gezegd wordt:

  “In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

  Voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen Bush fan, in tegendeel, maar ik
  zie niets verkeerds, alleen iedereen valt over de zin “a new world order”, tja kan het veel slechter dan de huidige wereld? Ik ben er ook van overtuigt dat het tijd is voor vernieuwing….[/quote]
  —————————————

  Als deze groep positieve mensen waren die dit zouden willen uitvoeren om zo alle oorlogen de wereld uti helpen en honger willen bestijden en de mens wilt ondersteunen in zijn ontwikeling ect ect ok.
  Maar deze groep mensen hebben andere gedachten hier over en zijn uit op totale macht. Zie hoe ze omgaan met de mensenrechten en zie om je heen wat er gebeurt en an weet je dat ze verkeerde bedoelingen hebben helaas het zij zo.

  0 likes
 19. [quote name=”Lacsap”]Het millitaire complex (de complexen) dat zijn de grote jongens die ook achter oorlogen om olie zitten. Het land Amerika behoord tot de jongens van het millitaire complex en bezitten dus ook het meeste goud waarmee ze als ze de stekker uit het monitaire systeem trekken ze A: nog steeds het sterkste leger zijn B: ze het rijkste zijn ter wereld (en een enorm reserve aan olie). Mensen als bill gates met zijn (het grootste deel) aan monitair geld en aandelen etc. en die bankiers zien hun geld niets waard worden en staan dan onder aan de ladder.

  Het militair-industrieel complex is een bundeling van de belangen van het politieke leiderschap, het militaire leiderschap en de wapenindustrie. Vaak, maar niet altijd, heeft de term betrekking op de Verenigde Staten.

  De uitdrukking werd voor het eerst gebruikt door de voormalige president van de Verenigde Staten en generaal Dwight D. Eisenhower. In zijn afscheidsrede als president op 17 januari 1961 waarschuwde hij de Amerikanen voor een vervlechting van de belangen en de invloed van het militair-industrieel complex. Men spreekt van een militair-industrieel complex wanneer zich de volgende verschijnselen voordoen:

  Een sterke lobby door vertegenwoordigers van de militaire industrie
  Talrijke persoonlijke contacten tussen vertegenwoordigers van het leger, de politiek en de wapenindustrie
  Politici of hoge militairen die functies in de wapenindustrie vervullen

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Militair-industrieel_complex%5B/quote%5D
  Ik had ook altijd een nog al goede opinie van Eisenhouwer, maar verleden week een stuk in de Indepandent gelezen, hij heeft werkelijk dingen gedaan onder anderen met de Duitse krijgs gevangenen, die aan genocide grenzen.

  0 likes
 20. Arizona Wilder heeft Queen mom zien scape schifting Henrie Kissinger ook zij spreekt hierover,zij was lid van de Illuminatie Prinses Diana is ritueel vermoord,en ja ze was zwanger om voor rituelen gebruikt te worden.in de tunnel is bij pilaar 13 de auto verongelukt.
  ontkennen is gemakkelijker dan enge dingen te acsepteren,maar ze zijn er wel degelijk.laatst heb ik op gezocht Markies de Libeaux dat is Pindar ,er is niet veel hier over gescheven.geen foto niets,alleen dat Pindar een wijn soort heeft.Oh jullie moesten eens weten wat er allemaal op de aarde zich allemaal heeft afgespeeld en nu nog,ja het is moeilijk om dit allemaal te bevatten en te geloven,en dan is het zo dat je zegt nee allemaal onzin een soort van bescherming voor je zelf om je te beschermen in wat voor wereld wij in leven.Er zijn en worden zoveel kinderen vermist waar denken jullie waar ze zijn,nou in het duivelse Vatikaan en ondergronds,ze worden voor rituelen gebruikt,denk ook eens aan de Bohemien crove met hun rituelen voor de rijke mannen vakantie.Helaas is het maar al te waar dat er reptielen en met name de kwade op aarde waren,mensen hebben met ze gewerkt in ondergrondse basissen met name ook in montouk er was 1 reptiel die zag een fles met clyserine staan die dronk hij helemaal leeg,de mensen hadden clysol staan om schoon te maken en de geur van de reptielen niet te hoeven ruiken en roken liever clycol,deze man hoopte dat de reptiel dood ging maar nee hoor niets van dit alles.heel vaak gebruiken ze een menselijke hologram ja je leest het goed ze zijn heel erg inteligent en zijn technich ons ver vooruit.ze vinden het fijn als mensen voor ze zijn dat geeft een soort van geur voor ze af en je bent dan voer voor ze sorry dat ik dit schrijf maar dit is de waarheid baby,s vinden ze heerlijk,en nu ik dit schrijf heb ik tranen in de ogen,wat de wereld bevolking allemaal is en word aangedaan.ik ga verder in het volgende blok.

  0 likes
 21. Cobra van onze verzets groep PORTAL2012 dit is zijn website heeft met ze te maken gehad er is een strijd geweest ondergronds met de reptielen en hun basis vernietigd.Light Warriors zijn in het Universum ook een strijd aangegaan en hebben de Cube vernietigd met hun schepen.Ja ik weet het,het klinkt ongelovelijk ik wou dat dit alles een droom was en is.Mensen die er mee te maken hebben gehad spreken er nu over en vertellen dit,met gevaar voor eigen leven,zij kunnen niet met dit geheim leven,en inderdaad er zijn mensen hiervoor vermoord.Debunkers doe onderzoek op het internet hier over,er is genoeg te vinden als je er een hebt gevonden ga zoeken of je er 1 kunt vinden met het zelfde verhaal,er zullen er zijn die dit gaan doen mischien,en er zullen er bij zijn die dit allemaal te eng gaan vinden en zeggen dan ja dat zal wel.doe onderzoek en de schok zal niet zo heftig zijn als dit allemaal binnen kort verteld word over onze echte geschiedenis maar ook over de reptielen.doe dit ook omdat je straks na de Event de mensen kunt gaan helpen,die zullen allemaal in een schok geraken er zal zoveel gaan gebeuren kijk op portal 2012.daar vind je veel informatie bovenaan vind je cijfers en letters dat zijn codes voor de verzets groep van wat er zich allemaal afspeelt ik zeg dit voordat je,je afvraagt wat is dit.Word wakker.EEn hollander is zo eerst zien en dan geloven maar je zal toch op onderzoek moeten gaan niets voor niets krijg je zaken voorgeschoteld die er zijn.dat kun je vergeten dat word allemaal voor ons verborgen gehouden,en dan de arrogantie als ze maar niet aan mijn geld of wat dan ook komen vind ik alles wel goed.
  Ik schrijf dit met de beste bedoeling mij maakt het niet uit,al is er maar een die wakker word benik voor die persoon blij.
  Groetjes.

  0 likes
 22. Er werd in spirituele kringen nogal eens gezegd dat de macht van de illuminati tanende was. Niet waar door deze mensen uit dei spirituele kringen wordt de aandacht bewust afgeleid van de illuminati omdat velen het helaas eens zijn met die agenda voor de vestiging van een communistische dictatuur. En bovenstaand artikel doet net alsof het theorieen zijn (waarover je kan discussieren zeg maar). Dat zijn geen theorieen maar het is keihard de waarheid dat de illuminati streven naar een communistische werelddictatuur. Daarover discussieer ik niet.

  0 likes
 23. Hoe betrouwbaar is ufo-tv® overigens en wie zijn de organisatie van dit media kanaal?
  Men kan alles wel voor waar aannemen maar de vraag is of de verspreider van de informatie wel zo zuiver is. Als men zegt dat de molen draait, draaien dan de wieken of de kop van de molen.

  0 likes
 24. “Dit geloof ik allemaal niet hoor, Waarom? Nou, gewoon niet. Vind het allemaal zo ver gezocht.”


  Dit zijn geen films waar de ‘normale’ onwetende mens wat mee kan.. Dit geloven zij niet, want dit hebben zij nooit geleerd. Een gebrek aan zelfontwikkeling heerst namelijk nogal onder de gelover.

  Duidelijk feiten is wat men nodig heeft. Zodat men gaat begrijpen.
  Wanneer hun grote idool er iets over zegt willen ze misschien wakker worden.
  https://www.youtube.com/watch?v=ct0StLPZI7Q

  0 likes
 25. De Illuminati/Bilderberggroep hebben mindcontrol-programma’s om middels corrupties divers verrot beleid aan te sturen; zo hebben ze het gehele Maitreya-project en de (inmiddels ex)Stichting Maitreya Tantra weten te vernietigen, die wel aan dak-thuislozen-filmproducties-milieu-buitenaardscontact_beleid deden.

  0 likes
 26. Hoe vaak kiezen mensen voor licht en hoe vaak voor dualiteit.
  Ik denk door onbewustheid over wat licht is en wat dualiteit inhoud dat bewust kiezen erg moeilijk is.

  Om een voorbeeld te geven.
  Op deze planeet is positivietijd iets wat ondersteund en geluk brengt en nativiteit lijd tot uiteindelijke neergang.

  Echter in de sweeren leid positivietijd geheel doorleefd tot bliss en negativietijd geheel dooleefd ook tot bliss.

  Positivietijd en negativitijd zijn hier op deze planeet onderdeel van dualiteit. Het goede en kwade zijn hier onderdeel van dualiteit.

  liefde maakt geen onderdeel uit van dualiteit maar IS.
  Het is de essentie van alles.

  De kunst is dus je te richten op dat wat niet ervaren kan worden.

  Het alternatieve is verleiding.

  De enorme verleiding om een schuldige aan te wijzen en te vertellen wat er aan deze schuldige mankeert en waarom. en precies uitleggen aan deze schuldige waar hij mee bezig is en hem daar op veroordelen. hem straffen. hem pogen te veranderen.Is iets waar we ons allemaal dagelijks mee bezig houden.

  Dit komt op alle niveaus voor.
  Onze maatschappij is er op gebouwd.
  Dat kan ook bijna niet anders, want ons denken doet de hele dag niets anders dan dat.

  Kan je bij je zelf blijven. Niet oordelen. Nergens iets van vinden.
  In liefde zijn en daar in verankerd in de wereld zijn.

  Zij die bewust krachten gemanipuleerd en bespeeld hebben.
  Weten vaak niet dat deze maar aan 1 meester gehoorzaamt; Zijn wet matige natuur.
  Dat ook zij niet zomaar uit de kringloop van wedergeboorte kunnen stappen zonder alle manifestaties van deze kracht (Karma) volledig ervaren te hebben.

  Dat is overigens niet erg karma leid tot geestelijke groei.
  En aan het eind vallen we allemaal samen.

  0 likes
 27. [quote name=”dymph”][quote name=”Neo Xirtam”]Ok ok, laten we ervan uit gaan dat er zoiets bestaat als een “new world order”, waarom zou dit niet iets goeds kunnen zijn? Als er gezegd wordt:

  “In the words of Winston Churchill, a ‘world order’ in which ‘the principles of justice and fair play…protect the weak against the strong…’ A world where the United Nations, feed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.”

  Voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen Bush fan, in tegendeel, maar ik
  zie niets verkeerds, alleen iedereen valt over de zin “a new world order”, tja kan het veel slechter dan de huidige wereld? Ik ben er ook van overtuigt dat het tijd is voor vernieuwing….[/quote]
  —————————————

  Als deze groep positieve mensen waren die dit zouden willen uitvoeren om zo alle oorlogen de wereld uti helpen en honger willen bestijden en de mens wilt ondersteunen in zijn ontwikeling ect ect ok.
  Maar deze groep mensen hebben andere gedachten hier over en zijn uit op totale macht. Zie hoe ze omgaan met de mensenrechten en zie om je heen wat er gebeurt en an weet je dat ze verkeerde bedoelingen hebben helaas het zij zo.[/quote]

  Dit zeg ik niet, en het zijn ook maar loze kreten, het gaat mij om het feit dat uit het stuk tekst van Bush niets blijkt van verkeerde intenties, nogmaals ik loop absoluut niet weg met Bush en zijn vriendjes en overige neo-cons.

  0 likes
 28. [quote name=”legaal”]Cobra van onze verzets groep PORTAL2012 dit is zijn website heeft met ze te maken gehad er is een strijd geweest ondergronds met de reptielen en hun basis vernietigd.Light Warriors zijn in het Universum ook een strijd aangegaan en hebben de Cube vernietigd met hun schepen.Ja ik weet het,het klinkt ongelovelijk ik wou dat dit alles een droom was en is.Mensen die er mee te maken hebben gehad spreken er nu over en vertellen dit,met gevaar voor eigen leven,zij kunnen niet met dit(ingekort)..
  Ik schrijf dit met de beste bedoeling mij maakt het niet uit,al is er maar een die wakker word benik voor die persoon blij.
  Groetjes.[/quote]

  Ik denk dat er meer mensen deze verhalen gelezen hebben dan je vermoedt ik tenminste wel al jaren geleden, zelf denk ik dat je er niet zo op moet blijven hameren want angst is een lage trilling , de lagere entiteiten en ‘elite’ hebben hun laatste rondje/troefkaarten ingezet maar zullen hoe dan ook het loodje leggen. We zitten nu in opgaande lijn ook al lijken de wereld gebeurtenissen anders te zeggen,vergeet ook niet de kracht die we zelf al hebben, creatie kracht, focus op de komende mooie nieuwe wereld inplaats van achterom te blijven kijken. het ruimt zich vanzelf op ,voor diegenen die tot het eind onwetend waren zal het idd een schok geven maar die komen ze wel te boven.De komende 3 maanden zal weer een energie input neerdalen vanuit de kosmos die weer meer zullen triggeren om wakker te worden dus je ziet het regelt zich vanzelf.Geen zorgen.

  0 likes
 29. ik zou zeggen, geef ze ruimte, dan nemen wij de aarde wel.

  0 likes
 30. Bij de titel van dit artikel wordt de naam Rozenkruizers genoemd, doch verder in het artikel komt deze groep niet ter sprake. Het gaat hier waarschijnlijk om de occulte tak de Amorc.
  Je kunt niet alles over één kam scheren!!!
  Verder zit het artikel goed in elkaar en weten velen met mij al meer.
  Bob

  0 likes
 31. Ze blijven bezig tot wij als 1 staan en ze stoppen!

  https://www.youtube.com/watch?v=Qiuky6x0AA4

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...