Paranormaal

‘Ik zag mezelf in het lichaam van een oude man met lang wit haar’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De dochter van een arts die gespecialiseerd is in regressietherapie stelt dat ze is genezen van een oogaandoening door terug te gaan naar een vorig leven in de Middeleeuwen.

Op 25-jarige leeftijd werd Amy Weiss gediagnosticeerd met staar. Artsen zeiden dat ze geheel blind zou kunnen worden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik dacht bij mezelf: ‘Waarom heb ik de ogen van een oude man?’,” zei Amy. Na het slechte nieuws besloot ze in behandeling te gaan bij haar vader, dr. Brian Weiss. Ze wilde weten waarom haar zicht al op jonge leeftijd minder werd.

Tovenaar

Tijdens een workshop van haar vader sloot ze haar ogen en werd ze naar eigen zeggen gelijk naar een andere plaats en tijd getransporteerd. “Ik zag mezelf in het lichaam van een oude man met lang wit haar, die in de Middeleeuwen leefde,” zei Amy. Ze leefde alleen in een hut, ver verwijderd van een dorp. “De dorpsbewoners dachten dat ik een tovenaar was en kwaad deed.”

Weiss beschreef hoe de dorpsbewoners haar hut bestormden en al haar bezittingen in brand staken. “Het vuur brandde in mijn ogen. Het maakte me blind,” zei ze. “Ik kon de pijn letterlijk voelen.”

Haar vader vroeg haar naar het einde van haar vorige leven te gaan en te vragen wat het leven betekende. “Verdriet vertroebelt de ogen,” antwoordde Amy.

Boodschappen

“Voor mij had dit een dubbele betekenis,” lichtte ze toe. “Ik droeg de staar en letterlijke blindheid van het vorige leven niet alleen bij me, maar ik droeg ook het verdriet van deze man.” Kort na de workshop gebeurde er iets wonderbaarlijks. De artsen stelden vast dat de staar was verdwenen.

Haar vader herinnerde zich een dag in 1980 toen hij een vrouw met angstgevoelens en depressie in behandeling had. De kamer werd ijskoud en de patiënt begon onder hypnose boodschappen door te geven van overleden familieleden van dr. Weiss.

“Ze wist niets over mij, ik heb niet eens diploma’s in mijn kantoor,” zei hij. “In die tijd had je nog geen internet en kon je je arts niet even opzoeken op Google.”

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H. Ermand
H. Ermand
10 jaren geleden

Schitterende geschiedenis, dat het een inspiratie moge zijn voor vele lezers!

Boon
Boon
10 jaren geleden

Ook leuk voor je om te weten als vader:
dat je dochter eigenlijk een oude man is met wit lang haar….
🙂

Plien
Plien
10 jaren geleden

Mijn broer ging ook in regressietherapie omdat hij alcoholist was en wat denk je? hij was een oude indiaan die verslaafd was geraakt aan vuurwater. Mijn broer is NIET dood gegaan aan leverziekte door alcohol maar een zeldzame ziekte omdat hij erfelijk belast was met een versnelde ouderdomsziekte. Bij het lezen van deze verhalen denk ik altijd joh, wat weer een toeval dat pappie zich arts noemt en het spelletje, ik zie ik zie wat jij niet ziet leuk meespeelt.

bilo
bilo
10 jaren geleden

Wat een onzin zeg.
Vroeger noemde ze dit nare dromen nu heet dat teruggegaan naar het vorige leven.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x