Het Complot

Ruim helft Britten denkt dat Apollo-maanlanding in scène is gezet

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Apollo 11-missie waarbij de mens voor het eerst voet op de maan zette, was nep. Dat denkt meer dan de helft van alle Britse volwassenen, zo blijkt uit een nieuwe peiling.

Zo’n 52 procent van de mensen in het Verenigd Koninkrijk gelooft dat wijlen Neil Armstrong zijn legendarische woorden ergens op aarde heeft uitgesproken. Zij denken dat er sprake is van een complot. Gisteren was het precies 47 jaar geleden dat de missie plaatsvond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hoewel de missie in 1969 live op televisie werd uitgezonden, gelooft meer dan de helft van de volwassenen dat de maanlanding een hoax was. Atomik Research en e2save ondervroegen in totaal 1003 Britse volwassenen.

Meest sceptisch

Mensen in de leeftijdscategorie 25-34 jaar bleken het meest sceptisch. Van die groep gelooft bijna drie kwart (73 procent) dat we niet op de maan zijn geland. Oudere mensen zijn een stuk minder sceptisch, zo laat de peiling zien.

Uit de peiling blijkt ook dat bijna twee derde (64 procent) van de Britse volwassenen niet in dinosaurussen gelooft. Fossiele vondsten kunnen hen niet overtuigen van het bestaan van deze prehistorische dieren.

Occulte wereld

Woordvoerder van e2save Abby Francis zei: “Verrassend genoeg zijn veel mensen sceptisch over gebeurtenissen die algemeen geaccepteerd zijn. Veel meer mensen dan gedacht geloven in de occulte wereld.”

Veel Britten blijken namelijk te geloven in geesten (30 procent), heksen en tovenaars (12 procent), de Illuminati (10 procent), Big Foot (acht procent), elfen (acht procent) en draken (vijf procent).

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

Als er op de maan een zwaartekracht is van 68% kan je daar nooit zo landen en nooit meer wegkomen met zo een raketje. Ik geloof wel dat ze daar geweest zijn maar dan wel met een schotel die we toen al hadden omdat de zwaartekracht in +/- 1950 al onder controle hadden. Hier komen we in het geheime deel van die black projecten.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De mensen hebben steeds minder vertrouwen in autoriteiten en hun officiele lezingen.

Eva
Eva
7 jaren geleden

Dat is toch al jaren bekent dat het studiowerk is geweest.
In die tijd konden ze ons alles wijsmaken, in deze tijd komt alles qua leugens en bedrog aan het licht, t’jonge..wat hebben ‘ze’ ons belazert, en nòg ..alleen prikken wij er snelĺer doorheen. ?

Aluhoedje
Aluhoedje
7 jaren geleden

Welke geheime miljonair doet mijn ff een retourtje maan? Ik ben het helemaal zat dat geouwehoer. Ik wil het wel eens zien met eigen ogen. Al sturen ze alleen maar opnieuw even een camera. Doe gelijk even met infrarood de achterkant filmen.

Nee. We zijn niet op de maan geweest.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x