Homepagina » Propaganda » Hoop voor de toekomst: 8-jarige jongen praat over pijnappelklier en hersenspoeling via tv
Hoop voor de toekomst: 8-jarige jongen praat over pijnappelklier en hersenspoeling door tv

Hoop voor de toekomst: 8-jarige jongen praat over pijnappelklier en hersenspoeling via tv

Acteur, motivatiespreker en artiest King Nahh plaatst filmpjes op YouTube waarin hij diverse onderwerpen bespreekt. Wijze kinderen als King Nahh – oude zielen, indigokinderen of hoe je ze ook wilt noemen – duiken overal ter wereld op en lijken immuun te zijn voor conditionering op school en door middel van de televisie.

In dit filmpje vertelt hij de interviewer over de pijnappelklier (het derde oog) en hoe de entertainmentindustrie die kan uitschakelen. Het jongetje kan maar niet begrijpen waarom er oorlog is in de wereld en benadrukt dat gewelddadige videospelletjes ons ongevoelig maken voor de gruwelijkheden die gepaard gaan met het doden van mensen.

King Nahh legt uit hoe we worden geprogrammeerd door middel van gewelddadige films en games. Hij vraagt zich af waarom zoveel kinderen ervan houden om games zoals Grand Theft Auto en Call of Duty te spelen. “Ik houd juist van goede, creatieve games,” zegt hij.

“Als je binnen zit en de hele dag alleen maar naar onzin kijkt op tv, moet je leren beseffen dat het moment is gekomen om de tv uit te zetten,” aldus King Nahh. “Dat is het geneesmiddel: zet de tv uit, ga naar buiten en ga iets doen.”

Bijzondere gedragspatronen

“Indigokinderen vertonen geheel nieuwe en ongebruikelijke psychologische eigenschappen en een gedrag en bewustzijn die niet eerder in de geschiedenis werden aangetroffen,” schrijft Lewis Carroll in het standaardwerk ‘De Indigokinderen’. “Hun bijzondere gedragspatronen vergen van ouders en opvoeders nieuwe methoden van benadering.”

Carroll stelt dat kinderpsychiaters ten onrechte bezig zijn deze kinderen als onaangepast, hyperactief en lijdend aan concentratieproblemen te behandelen met chemische middelen. Als kenmerken van deze kinderen noemt hij: (hoog)gevoeligheid, afzetten tegen autoriteit, nieuwsgierigheid, (bovenmatige) intelligentie en eigenwijsheid.

ADHD

In de jaren negentig begonnen een aantal Amerikaanse psychologen kinderen waarvan zij geloofden dat ze speciale krachten hadden te bestempelen als indigokinderen. Hoewel veel van deze kinderen daarna werden gediagnosticeerd met ADD of ADHD, zijn ouders van mening dat hun kinderen geen aandoening hebben, maar bepaalde krachten en vaardigheden bezitten.

Ook hoogbegaafde kinderen krijgen steeds vaker een psychiatrische diagnose zoals ADHD of autisme. Hoogbegaafdheidsexpert Lianne Hoogeveen van het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek (CBO) van de Radboud Universiteit Nijmegen zegt daarover: “In veel van die gevallen twijfelen wij of die diagnose terecht gesteld is.”

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Ik heb de diagnose HSP , maar ik heb er geen reet aan, ik ben altijd kapot na een dag indrukken verwerken

  12 likes
 2. Je hebt wijze mensen van ACHT… en PUBERS van tachtig !!!

  Ontwikkel jezelf ipv SLAAF te zijn van het SYSTEEM!

  Mozart schreef, volgens de overleveringen… al een symphonie op z`n VIERDE jaar, en hoe kon hij dat…?
  Omdat hij VERBONDEN was via zijn pijnappelklier …. met DAT WAT IS, en als je je kunt verbinden met het
  Universele geheugenveld….. dan zonder je je automatisch af van het afstompende van de moderne verSLAAFmakende wereld en van het 24/7 reclamebombardement dat er is om jou DOM te houden.

  2000 jaar geleden zei de keizer tegen de paus; hou jij ze DOM.. dan hou ik ze ARM… en dat systeem wordt heden ten dage dus 24/7 toegepast.

  20 likes
 3. Een kind van acht dat al motivatiespreker is :D, Die kun je toch niet serieus nemen? En als ik het kindje zo zie zitten dan is hij veel te wijs voor zijn leeftijd. Die gebaren maken oude mannetjes, niet kinderen van acht.

  Misschien heeft hij een oortje in, en vertelt hij enkel dat wat anderen zeggen?

  3 likes
  • @Foppe Onze oudste dochter was ook veel te wijs voor der leeftijd en dan ook echt veelste wijs en die heb ik naar de vrijschool gedaan, daar zag ik ze pas weer kind worden en genieten van het leven. Ze zijn er kinderen die veelste wijs zijn met der drie en half jaar praten ze al over der vorige levens en schaakte met net vier jaar en maakte ze puzzels van 63 stukjes en praten veel te wijs voor der leeftijd en maakte tekeningen die je mond open lieten vallen. Tot ik de juiste persoon tegen het lijf liep die me aanraden onze kinderen naar de vrijeschool te sturen en dat was de juiste school voor onze kinderen die erg gevoelig waren en zeker voor onze oudste was dit een goede school.
   Ga er maar vanuit dat er wijze kinderen bestaan en niet alles is in hun mond gelegd ik heb veel van onze kinderen geleerd en ik heb net zoveel van onze kinderen geleerd als zij van mij. Luisteren naar dit soort kinderen is nodig op dit moment en ja ze zijn een beetje anders dan andere kinderen en de vrijschool is naar mij idee de juiste school voor hen, daar gaan ze pas weer bloeien en weer kind worden zonder dat alles weer dicht gemetseld word en ze hun gavens kwijt raken in een te rape tempo.

   11 likes
  • Ja of je gaat je even voorbereiden op een nieuwe wereld die eraan zit te komen.

   4 likes
 4. Een oude ziel in een jong lichaam, dat komt vaker voor.

  13 likes
 5. als alle oorlogen en geweld door films en videogames komen, hoe zijn dan de oorlogen 100 jaar geleden en daarvoor door ontstaan?

  3 likes
 6. Alle ouders zeggen tegen hun kinderen dat ze de tv eens uit moeten zetten.
  Dit jong heeft goed naar papa en mama geluisterd.
  Helaas wordt dit brave kind uitgebuit en op een podium gezet.
  M.i. Hoort ie gewoon lekker met z’n vriendjes te ravotten.

  Btw.
  Natuurlijk snappen kinderen er geen klote van.
  Als ze klein zijn leren we ze samen spelen en eerlijk delen.
  Als ze groter worden komen ze erachter dat volwassenen dat helemaal niet willen en elkaar zelfs afslachten om een stukkie land.

  3 likes
  • LoL dat etiket plakken op kinderen, geeft weer dat JIJ er geen kloten van snapt.

   2 likes
  • Hey padja,

   Erg jammer dat kinderen zou klein moeten blijven omdat wij denken dat kinderen moeten spelen…..alle kinderen zijn wijzer dan hun ouders….ze weten alles en kunnen ook ons ‘volwassenen’ helpen met onze problemen…maar wij weten niet beter dan dat ze klein zijn en niets weten……fout…….zij weten alles nog en vanwaar ze vandaan komen….wij ouders ontzeggen hun dat en worden door ons en het verplichte schoolnet zo egoistisch zoals wij zijn!

   Indigo kinderen bestaan niet….er bestaat alleen kinderen met onbeperkte mogelijkheden die wij hun ontnemen!

   2 likes
   • ieder z’n meug.
    Lekker je kind King noemen en naar tv interviews slepen.
    De men zaten lekker in de speeltuin met als grootste probleem hoe hoog ze konden klimmen.

    0 likes
 7. Veel mensen hebben een slechte darmwerking. Dan worden de goede stofjes niet opgenomen, en worden de afvalstoffen veelal niet afgevoerd, maar worden in het lichaam en in de hersens opgeslagen. Dat geeft ook voor de hersens extra stress. Krijg je dan ook nog de BMR prik, dan kan het teveel zijn en kun je allerlei psychische klachten krijgen. http://www.mijngezondedarmen.nl Het GAPSboek is heel interessant. Daar wordt alles goed uitgelegd incl. manieren om de darmen weer te herstellen. Hier nog meer info, ook over GAPSboek: http://www.voedingisgezondheid.nl/ADHD_ADD_Dyslexie.html Kijk ook bij de andere rubrieken zoals maag, juiste voeding, vet, water, darmen enz. En afgelopen zaterdag was ik naar een lezing in Centrum Zonnewijzer in Aalsmeer. Een hele nieuwe methode om de hersenactiviteiten wat stabieler te maken. Echt heel interessant. Zie http://www.neurotherapie.nl

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Deze man spioneerde jarenlang voor de overheid. Maar niet op de manier waarop je zou denken

Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet. Rapper Lange Frans legt in deze podcast uit hoe we geprogrammeerd worden in de Matrix

De meeste mensen doen helemaal niks. Ze ...