Homepagina » UFO » Australische krant zet UFO’s op voorpagina
UFO sighting as government releases X-Files

Australische krant zet UFO’s op voorpagina

Verschillende Australiërs namen afgelopen week contact op met Moira McGhee van het Independent Network of UFO Researchers nadat ze in de krant hadden gelezen over twee UFO-waarnemingen in de buurt van hun woonplaats.

Het nieuws over de onbekende vliegende objecten haalde begin deze maand de voorpagina van het Australische dagblad The Northern Star.

McGhee kreeg een melding binnen van een echtpaar dat een oranje bol had gezien die van het noorden naar het zuiden vloog. Een andere man had een fel wit licht gezien dat in tegenovergestelde richting vloog.

Schotel

“Hij dacht dat het misschien een vliegtuig was, maar het bleef verlicht terwijl het passeerde,” zei ze. “Het was waarschijnlijk geen weerballon omdat het meteorologisch instituut geen aankondigingen heeft gedaan.”

Afgelopen week nam een vrouw uit Nimbin in de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales contact op met McGhee. Ze had naar eigen zeggen in de maand mei een ‘schotel gezien met drie kleine poten’.

Mars

“Ze zag ongeveer vijf tot 10 minuten lang een tollende lichtbol die oranje en wit van kleur was,” zei McGhee. “Wanneer vliegtuigen passeerden werd het licht zwakker waarna het object weer oplichtte. Ze pakte haar verrekijker en zei dat het op een schotel leek met drie kleine poten.”

UFO sighting as government releases X-Files

De getuigen gaan schriftelijk melding doen van hun waarneming. De organisatie heeft inmiddels vele duizenden waarnemingen verzameld. Elke waarneming roept tot wel 20 nieuwe vragen op, aldus McGhee. Ze bevestigt noch ontkent dat het gaat om buitenaardse toestellen.

“We sturen dingen naar Mars, waarom zouden ze geen dingen naar ons sturen?” vroeg ze. “Van alle honderdduizenden waarnemingen van onbekende objecten hoeft er maar één niet van deze aarde te zijn.”

Bron: Northernstar.com.au

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Robert schreef:

  Zo te zien worden steeds meer mensen wakker 🙂

  0 likes
 • investigator schreef:

  Het was een verdwaald schip van de galactische federatie, salusa was de weg kwijt, volgende keer wel doorchannelen en niet achteraf zeggen dat ze een bezoekje brachten aan Australië. Maar Ffe serieus, het is wel goed dat ze dit in het nieuws brengen. De vraag is of de overheid meer weet en dit geheim houden voor het publiek.

  0 likes
 • spartacus schreef:

  Worden jullie nu zelf niet moe van al dat UFO nieuws? De vraag is helemaal niet of UFO’s bestaan, want dat is allang voldoende aangetoond. Iets anders waar m.i. op deze site te vaak en te makkelijk overheen gestapt wordt is de kritische beschouwing.
  Overheersend is hier m.i. meestal de heilsverwachting waarbij buitenaardsen steevast als redders van de mensheid beschouwd worden. Zijn we dan de waarschuwingen van Phil Schneider en William Cooper vergeten, mannen die Ufo’s en Aliens met eigen ogen gezien hebben?
  En vergeet de Inuit niet die in hun sagen de verhalen hebben van het kwaad dat uit Hollow Earht komt en de rest aan info die op dit gebied beschikbaar is. John Dee en zijn z.g. engelen etc.
  Laten we toch vooral kritisch blijven denken.

  0 likes
 • Danile schreef:

  Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”spartacus”]Worden jullie nu zelf niet moe van al dat UFO nieuws? De vraag is helemaal niet of UFO’s bestaan, want dat is allang voldoende aangetoond. Iets anders waar m.i. op deze site te vaak en te makkelijk overheen gestapt wordt is de kritische beschouwing.
  Overheersend is hier m.i. meestal de heilsverwachting waarbij buitenaardsen steevast als redders van de mensheid beschouwd worden. Zijn we dan de waarschuwingen van Phil Schneider en William Cooper vergeten, mannen die Ufo’s en Aliens met eigen ogen gezien hebben?
  En vergeet de Inuit niet die in hun sagen de verhalen hebben van het kwaad dat uit Hollow Earht komt en de rest aan info die op dit gebied beschikbaar is. John Dee en zijn z.g. engelen etc.
  Laten we toch vooral kritisch blijven denken.[/quote]

  Phil Schneider is net zo geloofwaardig als Sitchin. En laatstgenoemde werkte voor de Amerikaanse overheid…

  0 likes
 • c r schreef:

  goed zo en nu Nederland en Belgie nog … maar ik denk dat we hier nog wel wat op moeten wachten zo een kleine landjes en toch zo koppig als de pest die brengen alleen wat hun uit komt op het nieuws .maar ik denk dat dit ooit nog eens toe gegeven word

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  P r o p a g a n d a.

  dit soort krantartikels laten doorsudderen dat er buitenaards leven is, en ons bezoekt.

  Amehoela, dit gaat niet om wakker worden, zoals Robert zegt. Dit gaat over de introdukie van een nieuwe wereld religie, en wederom, velen nemen dit voor zoete koek aan, en zijn happy ook nog eens.
  DE nwo weet het weer mooi te bespelen, schandalig dat jullie in deze man-made-gevaarlijke- troep geloven. Triest. En natuurlijk, de overheid geeft de files vrij, en hups, er zijn weer tig man-made ufo’s in de lucht. Waarom snappen jullie dit niet? Dit alles behoort bij een false flag disclousere, ben ik nou zo slim?…

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  [quote name=”investigator”]Het was een verdwaald schip van de galactische federatie, salusa was de weg kwijt, volgende keer wel doorchannelen en niet achteraf zeggen dat ze een bezoekje brachten aan Australië. Maar Ffe serieus, het is wel goed dat ze dit in het nieuws brengen. De vraag is of de overheid meer weet en dit geheim houden voor het publiek.[/quote]

  De overheid weet van deze acties juist ALLES af, part of the game, alleen sommige koeien snappen het niet en raken er verlicht van.

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  [quote name=”Robert”]Zo te zien worden steeds meer mensen wakker :)[/quote]

  Zo te zien worden er stees meer mensen voor de gek gehouden, en slapen de verlichte alien aanhangers nog steeds..
  Truste.

  0 likes
 • legaal schreef:

  hallo allemaal,Spartacus,wat Phil Schneider zag en ontdekte,dat waren wel de ET,s en de reptielen waar de VS mee samen werkten.Er zijn heel veel insiders die er mee naar buiten komen.Deze kwade ET,s zijn de grey,s.Naar het schijnt zijn deze ,met de reptielen allemaal weg uit hun ondergrondse basissen.waarmee ook de Iluminatie mee werkten.Aaron Mc collum heeft als super soldaat deze ook gezien ,in de ondergrondse basis bij costarico.deze waren allemaal slechte ET,s. Beter onderzoek gaan doen.Alle ondergrondse steden en basissen zijn vernietigt met behulp van de GF,

  0 likes
 • JW schreef:

  [quote name=”Danile”]Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.[/quote]
  Ik ook gisteravond (12/8) terwijl we naar de ‘vallende’ sterren keken kwam er ook zo’n oranje bolachtige UFO voorbij. Het was zo tegen middernacht.

  0 likes
 • sara schreef:

  [quote name=”JW”][quote name=”Danile”]Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.[/quote]
  Ik ook gisteravond (12/8) terwijl we naar de ‘vallende’ sterren keken kwam er ook zo’n oranje bolachtige UFO voorbij. Het was zo tegen middernacht.[/quote]
  Dat zijn vuurbollen : vuurbol
  Een zeer heldere meteoor wordt ook wel een vuurbol genoemd. Officiëel moet de meteoor hiervoor helderder zijn dan de planeetVenus. bron: http://hemel.waarnemen.com/verklaar.html#v

  0 likes
 • Conen schreef:

  [quote name=”legaal”]hallo allemaal,Spartacus,wat Phil Schneider zag en ontdekte,dat waren wel de ET,s en de reptielen waar de VS mee samen werkten.Er zijn heel veel insiders die er mee naar buiten komen.Deze kwade ET,s zijn de grey,s.Naar het schijnt zijn deze ,met de reptielen allemaal weg uit hun ondergrondse basissen.waarmee ook de Iluminatie mee werkten.Aaron Mc collum heeft als super soldaat deze ook gezien ,in de ondergrondse basis bij costarico.deze waren allemaal slechte ET,s. Beter onderzoek gaan doen.Alle ondergrondse steden en basissen zijn vernietigt met behulp van de GF,[/quote]

  (Alle ondergrondse steden en basissen zijn vernietigt met behulp van de GF)

  En wat mag dan GF beteken als ik vragen mag? In het Nederlands graag.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Ugh, als het zou gaan om de introductie van een nieuwe wereldreligie had het echt wel op de voorpagina van de Herald gestaan, yo.

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  [quote name=”Abel”]Ugh, als het zou gaan om de introductie van een nieuwe wereldreligie had het echt wel op de voorpagina van de Herald gestaan, yo.[/quote]

  Dit is nog maar het voorspel,..

  0 likes
 • Woutertje schreef:

  [quote name=”sara”][quote name=”JW”][quote name=”Danile”]Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.[/quote]
  Ik ook gisteravond (12/8) terwijl we naar de ‘vallende’ sterren keken kwam er ook zo’n oranje bolachtige UFO voorbij. Het was zo tegen middernacht.[/quote]
  Dat zijn vuurbollen : vuurbol
  Een zeer heldere meteoor wordt ook wel een vuurbol genoemd. Officiëel moet de meteoor hiervoor helderder zijn dan de planeetVenus. bron: http://hemel.waarnemen.com/verklaar.html#v%5B/quote%5D

  Ik heb ook oranje bollen gezien 10 in 1 keer. Ik weet nog steeds niet wat het was. Maar zo ver ik kon zien waren ter hoogte van een vliegtuig en vlogen in een perfect horizontale lijn. Ze waren ook erg fel.
  Lijkt mij niet dat het vuurballen waren.
  Maarja, wie weet..

  0 likes
 • marcel schreef:

  die licht bollen zie ik , samen met meerdere mensen geregeld langs komen ,en het lijkt als of ze ook steeds lager voorbij komen , wat het zijn geen idee , als je der 1 zou zien sta je zo van okeej wat is dat , ze maken geen geluid , zijn geen knipperende lampjes zoals die op vliegtuigen , dus ja wie het weet mag het zeggen

  0 likes
 • André schreef:

  GF staat voor Galactische Federatie.
  Ziehier een link die je het haarfijn uitlegt.

  0 likes
 • investigator schreef:

  [quote name=”Ugh.”][quote name=”Abel”]Ugh, als het zou gaan om de introductie van een nieuwe wereldreligie had het echt wel op de voorpagina van de Herald gestaan, yo.[/quote]

  Dit is nog maar het voorspel,..[/quote]

  Maar zoals ik al eerder zij: ik geloof niet dat als buitenaardse ons hebben bestudeerd, dat ze ons via geloof (channelings) proberen te overtuigen van hun bestaan. Geloof houd de mens dom en dat weten ze. Ze kiezen er waarschijnlijk zelf voor om zich niet massaal te manifesteren (god knows for what reason). Verder denk ik dat we al duizenden jaren geobserveerd worden of ik heb teveel (ancient aliens) gekeken?

  0 likes
 • André schreef:

  [quote name=”André”]GF staat voor Galactische Federatie.
  Ziehier een link die je het haarfijn uitlegt.[/quote]
  http://www.crystaldimensions.nl/galactischefederatie.php

  0 likes
 • tripod36 schreef:

  [quote name=”Danile”]Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.[/quote]
  paar wit oplichtinde bollen die stil in de lucht zweefden endie met een ongelooflijke snelheid versnelden vanuit stilstand en verdwenen absuluut geen vliegtijg helicopter thaise wensbalon zijn gezien de hoogte hiervanomgeving s-hertogenbosch

  0 likes
 • Aapmens schreef:

  [quote name=”JW”][quote name=”Danile”]Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.[/quote]
  Ik ook gisteravond (12/8) terwijl we naar de ‘vallende’ sterren keken kwam er ook zo’n oranje bolachtige UFO voorbij. Het was zo tegen middernacht.[/quote]
  Last gehad van het Pavlov effect????.

  0 likes
 • sara schreef:

  [quote name=”marcel”]die licht bollen zie ik , samen met meerdere mensen geregeld langs komen ,en het lijkt als of ze ook steeds lager voorbij komen , wat het zijn geen idee , als je der 1 zou zien sta je zo van okeej wat is dat , ze maken geen geluid , zijn geen knipperende lampjes zoals die op vliegtuigen , dus ja wie het weet mag het zeggen[/quote]
  Ik heb dr ook een paar gezien ze gaan zeer snel, ik heb t opgezocht en t zijn satelieten. Ik ontken niet dat er aliens zijn hoor maar veel ufo’s zijn wel geindentificeerd en hebben niks met aliens te maken.

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  [quote name=”investigator”][quote name=”Ugh.”][quote name=”Abel”]Ugh, als het zou gaan om de introductie van een nieuwe wereldreligie had het echt wel op de voorpagina van de Herald gestaan, yo.[/quote]

  Dit is nog maar het voorspel,..[/quote]

  Maar zoals ik al eerder zij: ik geloof niet dat als buitenaardse ons hebben bestudeerd, dat ze ons via geloof (channelings) proberen te overtuigen van hun bestaan. Geloof houd de mens dom en dat weten ze. Ze kiezen er waarschijnlijk zelf voor om zich niet massaal te manifesteren (god knows for what reason). Verder denk ik dat we al duizenden jaren geobserveerd worden of ik heb teveel (ancient aliens) gekeken?[/quote]

  … Vul zelf maar in, pf..

  Denk dat je intussen wel gelezen hebt hoe ik erover denk.

  0 likes
 • investigator schreef:

  Dit is nog maar het voorspel,..[/quote]

  Maar zoals ik al eerder zij: ik geloof niet dat als buitenaardse ons hebben bestudeerd, dat ze ons via geloof (channelings) proberen te overtuigen van hun bestaan. Geloof houd de mens dom en dat weten ze. Ze kiezen er waarschijnlijk zelf voor om zich niet massaal te manifesteren (god knows for what reason). Verder denk ik dat we al duizenden jaren geobserveerd worden of ik heb teveel (ancient aliens) gekeken?[/quote]

  … Vul zelf maar in, pf..

  Denk dat je intussen wel gelezen hebt hoe ik erover denk.[/quote]

  Dat het idee van ufo’s/buitenaardse tegen ons wordt gebruikt en dat ze bewust verwarring veroorzaken en os het idee geven dat ze buitenaards zijn voor een false vlag aanval? Wie weet, zou kunnen! Ik heb ook mijn onderzoek gedaan en het kan alle kanten op. Wij weten niet waar ze toe in staat zijn achter de schermen, misch liggen ze wel 50 jaar technologische voor.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  berlijn

  Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’

  Attentie, attentie, het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt, ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >