UFO

Australische krant zet UFO’s op voorpagina

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende Australiërs namen afgelopen week contact op met Moira McGhee van het Independent Network of UFO Researchers nadat ze in de krant hadden gelezen over twee UFO-waarnemingen in de buurt van hun woonplaats.

Het nieuws over de onbekende vliegende objecten haalde begin deze maand de voorpagina van het Australische dagblad The Northern Star.

McGhee kreeg een melding binnen van een echtpaar dat een oranje bol had gezien die van het noorden naar het zuiden vloog. Een andere man had een fel wit licht gezien dat in tegenovergestelde richting vloog.

Schotel

“Hij dacht dat het misschien een vliegtuig was, maar het bleef verlicht terwijl het passeerde,” zei ze. “Het was waarschijnlijk geen weerballon omdat het meteorologisch instituut geen aankondigingen heeft gedaan.”

Afgelopen week nam een vrouw uit Nimbin in de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales contact op met McGhee. Ze had naar eigen zeggen in de maand mei een ‘schotel gezien met drie kleine poten’.

Mars

“Ze zag ongeveer vijf tot 10 minuten lang een tollende lichtbol die oranje en wit van kleur was,” zei McGhee. “Wanneer vliegtuigen passeerden werd het licht zwakker waarna het object weer oplichtte. Ze pakte haar verrekijker en zei dat het op een schotel leek met drie kleine poten.”

UFO sighting as government releases X-Files

De getuigen gaan schriftelijk melding doen van hun waarneming. De organisatie heeft inmiddels vele duizenden waarnemingen verzameld. Elke waarneming roept tot wel 20 nieuwe vragen op, aldus McGhee. Ze bevestigt noch ontkent dat het gaat om buitenaardse toestellen.

“We sturen dingen naar Mars, waarom zouden ze geen dingen naar ons sturen?” vroeg ze. “Van alle honderdduizenden waarnemingen van onbekende objecten hoeft er maar één niet van deze aarde te zijn.”

Bron: Northernstar.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
9 jaren geleden

Zo te zien worden steeds meer mensen wakker 🙂

investigator
investigator
9 jaren geleden

Het was een verdwaald schip van de galactische federatie, salusa was de weg kwijt, volgende keer wel doorchannelen en niet achteraf zeggen dat ze een bezoekje brachten aan Australië. Maar Ffe serieus, het is wel goed dat ze dit in het nieuws brengen. De vraag is of de overheid meer weet en dit geheim houden voor het publiek.

spartacus
spartacus
9 jaren geleden

Worden jullie nu zelf niet moe van al dat UFO nieuws? De vraag is helemaal niet of UFO’s bestaan, want dat is allang voldoende aangetoond. Iets anders waar m.i. op deze site te vaak en te makkelijk overheen gestapt wordt is de kritische beschouwing.
Overheersend is hier m.i. meestal de heilsverwachting waarbij buitenaardsen steevast als redders van de mensheid beschouwd worden. Zijn we dan de waarschuwingen van Phil Schneider en William Cooper vergeten, mannen die Ufo’s en Aliens met eigen ogen gezien hebben?
En vergeet de Inuit niet die in hun sagen de verhalen hebben van het kwaad dat uit Hollow Earht komt en de rest aan info die op dit gebied beschikbaar is. John Dee en zijn z.g. engelen etc.
Laten we toch vooral kritisch blijven denken.

Danile
Danile
9 jaren geleden

Ik heb precies hetzelfde gezien gisteren net zoals het echtpaar gezien had.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x