Homepagina » Het Complot » Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid
Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid

Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid

Alles wat ons is geleerd over geld, is een leugen. Dat zei de Zuid-Afrikaanse schrijver en politicus Michael Tellinger in gesprek met spreker Ole Dammegård.

“Ik ontdekte dat het financiële systeem, waarvan wij denken dat het een normaal onderdeel is van het alledaagse leven en de evolutie, geen normale evolutie is van menselijke activiteit,” zei hij.

Op een bepaald punt in de geschiedenis is geld bedacht om de mens tot slaaf te maken, benadrukte Tellinger.

Zondvloed

De politicus heeft zich jarenlang verdiept in de oorsprong van het geldsysteem. Hij kwam uit bij koninklijke bloedlijnen die 6000 tot 10.000 jaar geleden ten tonele verschenen in Sumer.

Uit onderzoek blijkt volgens Tellinger dat de Sumeriërs en zelfs de Egyptenaren hun kennis hebben geërfd van een nog oudere beschaving die ruim 200.000 jaar geleden in Zuid-Afrika mijnbouw pleegde.

Deze beschaving bestond 270.000 jaar lang en werd circa 12.000 jaar geleden weggevaagd door een zondvloed, stelde hij.

Misleid

Tellinger claimt dat het menselijk ras al meer dan 250.000 jaar lang wordt misleid.

De koninklijke bloedlijnen beheersen menselijke activiteiten volgens hem tot op de dag van vandaag, via het aanbod van energie en geld.

We leven in een systeem waarin de centrale banken bepalen wat mag en wat niet mag, aldus Tellinger.

Onwettige activiteiten

“Deze banken sturen de landen aan en bepalen wie de president of premier is,” zei hij. “En als ze niet bevallen dan worden ze gewoon vervangen of omgelegd.”

In 2012 sleepte Tellinger de Zuid-Afrikaanse centrale bank, minister van Financiën en Standard Bank voor de rechter wegens ‘onwettige activiteiten’.

Rothschilds

Op de Zuid-Afrikaanse tv mocht hij vertellen hoe een kleine groep bankiersfamilies zoals de Rothschilds, Rockefellers en de Morgans het bankwezen domineren.

Tellinger zei dat mensen maar niet inzien hoe ze al die tijd zijn misleid door de banken. Wel merkt hij dat steeds meer mensen ontwaken.

[Ole Dammegård]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Justin schreef:

  Echte ”rijkdom” is niet geld op de bank maar een behoorlijk stuk land liefst met een stromend beekje en wat vee . Land betekent leven ,(vers) eten onderdak. en gewoon weer terug naar de potkachel voor warmte en koken, weckpotten en een kakhuis buiten :-0 verse mest hihi.

  16 likes
  • Gezinusk schreef:

   Johan.

   Ik geloof nooit dat de Jezuïeten bovenaan de piramide zitten, of bijvoorbeeld de Rothschilds. Ook al controleert de familie Rothschild het bankierswezen via de centrale banken, inclusief de Bank of International Settlement (BIS) De hoofdvestiging van de centrale banken te Bazel die door geen enkel land of regering word gecontroleerd. De BIS heeft net zoals de Federal Reserve (FED) een aparte status die ook het Vaticaan heeft, en de City of London. (Rothschild)

   Ik zeg dus niet dat de Jezuïeten, of de Rothschild familie, machtig zijn en politieke invloed uitoefenen in de wereld. Dat dit gebeurde, en nog steeds gebeurd is zeker. Zowel de familie Rotsschild, en allerlei orden die aan het Vaticaan verbonden zijn als de Jezuïeten, de Maltezer ridders, en de Knight of Colombus kennen hun wegen en netwerken. Hebben hun leden zitten bij allerlei globaliserings– instituten, denktanks, en inlichtingendiensten als de CIA, maar bezitten de CIA niet voor zich zelf alleen.

   De vraag is of andere elite het zou accepteren als de Jezuïeten of de Rothschild familie het volledig voor het zeggen zouden hebben in de wereld? Dat zij alles bepalen. Op dit niveau word het denk ik tijd voor het maken van compromissen en zou een voorgesteld comité als ”The Committee of 300” een logisch gevolg zijn.

   Wikipedia schrijft hierover;

   ”The Committee of 300, also known as The Olympians, is a group alleged to have been founded by the British aristocracy in 1727.[1] Proponents of the theory alleging the Committee’s existence believe it to be an international council that organizes politics, commerce, banking, media, and the military for centralized global efforts.”

   Zoals bekend werd de west Europese aristocratie in de 17eeuw stinkend rijk met grondstoffen en allerlei handelswaar afkomstig uit Afrika en Azië. Van mijnbouw, specerijen t/m de opiumhandel en dergelijke. Er ontstonden opiumoorlogen waar de Engelse elite soms lijnrecht tegenover de Hollandse elite stond, maar soms ook samen vochten tegen de Portugezen, of Spanjaarden. Er ging zoveel geld mee gemoeid dat de handel van de Rockefeller familie er bij zou verbleken, oppert onderzoeker Dr. John Coleman. Zijn twintig jarig onderzoek, een oude lezing waar Coleman hetgeen uitlegt staat op Youtube en vind je hier;

   https://www.youtube.com/watch?v=Sc1NxfmtOTc

   Zelf heb ik veel onderzoek gedaan naar de Orde van Skull and Bones. Dit geheime Amerikaanse genootschap is destijds opgezet door families die verwant zijn aan met name de Britse adel en destijds steenrijk zijn geworden aan de opiumhandel in Azië. Interessant genoeg voldoet de Orde op alle fronten aan het formaat zoals die door het Committee of 300 is voorgesteld om alles te centraliseren zoals hierboven beschreven. Ze plaveien een weg richting een Nieuwe Wereld Order en daarvoor richtte ze een aantal instituten op waaronder het Royal Instituut of International Affairs (RIIA) in London en een dochteronderneming in New York waar David Rockefeller 50 jaar lang de president van was, het Council on Foreign Relations (CFR). Daarnaast hebben we de Club van Rome, de Bilderberg en meer.

   Professor Carroll Quigley die bij hoge uitzondering toestemming kreeg om met enkele mensen van enkele instituten te praten en toegang kreeg tot de archieven, schreef nadien in zijn boek, Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time, het volgende;

   https://raymondpronk.files.wordpress.com/2013/12/carroll_quigley_tragedy_n_hope.jpg

   en,

   ”In 1919 [Rhodes’ followers] founded the Royal Institute of International Affairs (Chatham House) for which the chief financial supporters were Sir Abe Bailey and the Astor family (owners of The Times). Similar Institutes of International Affairs were established in the chief British dominions and in the United States (where it is known as the Council on Foreign Relations) in the period 1919-1927. The power and influence of this Rhodes-Milner group in British imperial affairs and in foreign policy since 1889, although not widely recognized, can hardly be exaggerated. We might mention as an example that this group dominated The Times from 1890 to 1912, and has controlled it completely since 1912 (except for the years 1919-1922).”

   Op Google kun je van alles vinden over de committee of 300. Van ledenlijsten t/m schetsen hoe de hiërarchie, de structuur binnen dit netwerk zou moeten zijn opgebouwd. Of deze accuraat zijn durf ik niet te zeggen maar duidelijk is dat genoemde netwerken betrokken zijn bij het proces van globalisering en de NWO voortstuwen.

   http://2.bp.blogspot.com/_xcUskQ-VRTI/S3_ENRoPaMI/AAAAAAAABdQ/k1bjUmoD-Ks/s1600-h/Committee300.gif

   In deze vorm kan het ook verklaren waarom de westerse mainstream media soms in razend tempo gelijkgestemde nieuwsberichten uitzend om bijvoorbeeld een land te demoniseren.

   5 likes
   • faya schreef:

    Ik geloof ook niet dat de New Age movement, ik neem aan dat dit mensen zijn die klaar zijn met deze oude leugenachtige wereld, in het rijtje thuis horen.
    Duidelijk een door een msm’mer (dol op verwarring) in elkaar geflanst plaatje.

    1 likes
 • Mikkie schreef:

  Een Egyptische priester heeft het bedacht. Demo Cratus. Hij begon de slaven geld te geven voor produktie ( wat ze overigens weer moesten uitgeven voor voedsel van diezelfde priester) en wie het meeste presteerde kreeg een bonus. Zo werkten de slaven vrijwillig nóg harder. En het heeft gewerkt. Het werkt nog steeds………..Slimme man!

  4 likes
 • salvar schreef:

  we zijn inderdaad slaven we kunnen geen kant (bepaalde mensen wel) en hebben ons van de natuur vervreemd,daardoor kunnen we niet meer overleven en zijn afhankelijk van banken en sociale voorzieningen.

  4 likes
 • onbekend schreef:

  Een land zonder geld, waar alles rond macht draait, daar gaat het verkeerd.
  De heksenvervolgingen in het verleden ontstonden door roddel of achterklap. En nu is dat niet anders. De kwaadsprekers worden nu wel koest gehouden door een dreigende WW3 en dat zal zo blijven. Kwestie van zo kort mogelijk op de bal te spelen.

  1 likes
  • faya schreef:

   Die dreigende WW3 die maar blijft dreigen hoeft niemand nog bang voor te zijn.
   Het nazi geld is op. Er komt een nieuw en eerlijk geld systeem.
   Alle valsspelers worden automatisch uitgeschakeld.

   0 likes
 • bing schreef:

  Gelukkig heb ik destijds een flink bedrag gewonnen. Zou er niet aan moeten denken om te moeten werken voor mijn geld, pfff.

  1 likes
 • Mammon schreef:

  ” You -cannot- Serve God and the Mammon ”

  Helaas heeft 96% van de Massa niet door dat ze al de slaven van Mammon zijn,
  duw ze de Riligies met God door de strot en deze heer zullen ze “geloven” de andere niet meer zien 😉

  0 likes
 • x

  Check Also

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  zuid-afrika

  Ondertussen in Zuid-Afrika: Temperatuur bereikt laagterecord. ‘Dit wordt een koude winter’

  In Zuid-Afrika bereikte de temperatuur op donderdag ...

  >