Homepagina » Het Complot » Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid
Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid

Geld is bedacht om ons tot slaaf te maken. Politicus verklapt tijdens dit interview hoe we al sinds mensenheugenis worden misleid

Alles wat ons is geleerd over geld, is een leugen. Dat zei de Zuid-Afrikaanse schrijver en politicus Michael Tellinger in gesprek met spreker Ole Dammegård.

“Ik ontdekte dat het financiële systeem, waarvan wij denken dat het een normaal onderdeel is van het alledaagse leven en de evolutie, geen normale evolutie is van menselijke activiteit,” zei hij.

Op een bepaald punt in de geschiedenis is geld bedacht om de mens tot slaaf te maken, benadrukte Tellinger.

Zondvloed

De politicus heeft zich jarenlang verdiept in de oorsprong van het geldsysteem. Hij kwam uit bij koninklijke bloedlijnen die 6000 tot 10.000 jaar geleden ten tonele verschenen in Sumer.

Uit onderzoek blijkt volgens Tellinger dat de Sumeriërs en zelfs de Egyptenaren hun kennis hebben geërfd van een nog oudere beschaving die ruim 200.000 jaar geleden in Zuid-Afrika mijnbouw pleegde.

Deze beschaving bestond 270.000 jaar lang en werd circa 12.000 jaar geleden weggevaagd door een zondvloed, stelde hij.

Misleid

Tellinger claimt dat het menselijk ras al meer dan 250.000 jaar lang wordt misleid.

De koninklijke bloedlijnen beheersen menselijke activiteiten volgens hem tot op de dag van vandaag, via het aanbod van energie en geld.

We leven in een systeem waarin de centrale banken bepalen wat mag en wat niet mag, aldus Tellinger.

Onwettige activiteiten

“Deze banken sturen de landen aan en bepalen wie de president of premier is,” zei hij. “En als ze niet bevallen dan worden ze gewoon vervangen of omgelegd.”

In 2012 sleepte Tellinger de Zuid-Afrikaanse centrale bank, minister van Financiën en Standard Bank voor de rechter wegens ‘onwettige activiteiten’.

Rothschilds

Op de Zuid-Afrikaanse tv mocht hij vertellen hoe een kleine groep bankiersfamilies zoals de Rothschilds, Rockefellers en de Morgans het bankwezen domineren.

Tellinger zei dat mensen maar niet inzien hoe ze al die tijd zijn misleid door de banken. Wel merkt hij dat steeds meer mensen ontwaken.

[Ole Dammegård]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Justin
Justin
4 jaren geleden

Echte ”rijkdom” is niet geld op de bank maar een behoorlijk stuk land liefst met een stromend beekje en wat vee . Land betekent leven ,(vers) eten onderdak. en gewoon weer terug naar de potkachel voor warmte en koken, weckpotten en een kakhuis buiten :-0 verse mest hihi.

onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Een land zonder geld, waar alles rond macht draait, daar gaat het verkeerd.
De heksenvervolgingen in het verleden ontstonden door roddel of achterklap. En nu is dat niet anders. De kwaadsprekers worden nu wel koest gehouden door een dreigende WW3 en dat zal zo blijven. Kwestie van zo kort mogelijk op de bal te spelen.

salvar
salvar
4 jaren geleden

we zijn inderdaad slaven we kunnen geen kant (bepaalde mensen wel) en hebben ons van de natuur vervreemd,daardoor kunnen we niet meer overleven en zijn afhankelijk van banken en sociale voorzieningen.

x

Check Also

oorlog

‘Het is een oorlogsgebied’: Zuid-Afrika gaat 25.000 troepen inzetten, land op rand van burgeroorlog

Onlusten in Zuid-Afrika vanwege de opsluiting van ...

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x