Homepagina » Het Complot » Schijndemocratie: wijdverspreide fraude bij Canadese verkiezingen 2011
Schijndemocratie: wijdverpsreide fraude bij Canadese verkiezingen 2011

Schijndemocratie: wijdverspreide fraude bij Canadese verkiezingen 2011

Een Canadese federale rechtbank heeft bevestigd dat de federale verkiezingen van 2011, die werden gewonnen door de conservatieve premier Stephen Harper, frauduleus zijn verlopen.

De rechtbank oordeelde dat tijdens de verkiezingen van 2011 wijdverspreide verkiezingsfraude is gepleegd.

Volgens het vonnis ‘was er sprake van een georkestreerde inspanning om stemmen te vervalsen door iemand met toegang tot de kiezersdatabase van de Conservatieve Partij [van Harper]’.

Verbergen

De progressieve burgerorganisatie Council of Canadians heeft de Conservatieve Partij opgeroepen de kwestie te onderzoeken. Als er geen onderzoek volgt, probeert de partij duidelijk iets te verdoezelen, aldus de burgerorganisatie.

Volgens de Council of Canadians probeerde de partij de rechtszaak te ontregelen. Het lijkt er volgens de burgerbeweging op dat premier Harper iets te verbergen heeft.

“De uitspraak van de federale rechtbank nagelt de Conservatieve Partij van Canada aan de schandpaal,” zei algemeen directeur van de Council of Canadians Garry Neil. “Hooggeplaatste partijleden waren direct betrokken bij verkiezingsfraude of waren bijzonder nalatig,” zei hij.

Invloed

Eind vorig jaar schreef columniste voor de Toronto Star Carol Goar dat Stephen Harper, wiens vader bij Imperial Oil (Esso) zat, het niet zo nauw neemt met parlementaire democratie sinds hij minister-president is.

Volgens Goar worden Canadezen belast zonder dat hun gekozen vertegenwoordigers de kans krijgen om voor ze op te komen. Harper is geobsedeerd door invloed en geheimzinnigheid; hij heeft weinig tot geen contact met de afzonderlijke Canadese provincies en zet zich met name in voor de rechten van corporaties, aldus Goar.

Bron: CBC.caPresstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

En dit gebeurd in dit land niet hier gaat alles (goud) eerlijk..of was dit een denk fout.oh ja dat moet natuurlijk zijn Oneerlijk.net als Den uil vroeger .(citeer) Aan de ene kant zou ik 2 dingen willen zeggen.En ja hoor na 2 uur zwammen had deze mijnheer nog niets zinnigs gezegd.gewoon gezwets in de ruimte.

Lampje
Lampje
8 jaren geleden

Zolang er machtswellustelingen zijn, is een democratie zo lek als een mandje.En aangezien ik op deze wereld bol zeer veel van dit soort figuren zie rondlopen, verwacht ik van het woordje democratie verrekt weinig.En fraude plegen om wat macht, daar schuwen slechts weinig politieke figuurtjes zich aan.Geld en Macht is de huidige “WERELMACHT” want geld en macht geeft zielige figuurtjes toch hun zin?Daarom is frauderen dus inn.

Lampje
Lampje
8 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]En dit gebeurd in dit land niet hier gaat alles (goud) eerlijk..of was dit een denk fout.oh ja dat moet natuurlijk zijn Oneerlijk.net als Den uil vroeger .(citeer) Aan de ene kant zou ik 2 dingen willen zeggen.En ja hoor na 2 uur zwammen had deze mijnheer nog niets zinnigs gezegd.gewoon gezwets in de ruimte.[/quote]
Rechtse rakker!Als u stemt?Zou dit dan anders zijn bij uw gestemde partij leider?Politiek is toveren met woordjes, zodat je oogjes dicht worden gesmeerd.

Kengai
Kengai
8 jaren geleden

Net dus als hier waar Rutte van de VVD ook weer netjes premier is geworden met medewerking van het bedrijfsleven en de media.
Zelfs de PvdA laat zich al jaren sponsoren door de shell, zie Kok en Bos die zo tegen het kapitalisme waren zogenaamd, maar nu een dikke baan hebben bij de shell.

x

Check Also

agema

Fleur Agema: kans op transmissie nu groter voor gevaccineerden dan voor ongevaccineerden

Nooit eerder waren er zoveel mensen besmet ...

australi

Australië: geen levensreddende operaties meer voor ongevaccineerden

Ziekenhuizen in de Australische deelstaat Queensland voeren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x