Het Complot

Schijndemocratie: wijdverspreide fraude bij Canadese verkiezingen 2011

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese federale rechtbank heeft bevestigd dat de federale verkiezingen van 2011, die werden gewonnen door de conservatieve premier Stephen Harper, frauduleus zijn verlopen.

De rechtbank oordeelde dat tijdens de verkiezingen van 2011 wijdverspreide verkiezingsfraude is gepleegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens het vonnis ‘was er sprake van een georkestreerde inspanning om stemmen te vervalsen door iemand met toegang tot de kiezersdatabase van de Conservatieve Partij [van Harper]’.

Verbergen

De progressieve burgerorganisatie Council of Canadians heeft de Conservatieve Partij opgeroepen de kwestie te onderzoeken. Als er geen onderzoek volgt, probeert de partij duidelijk iets te verdoezelen, aldus de burgerorganisatie.

Volgens de Council of Canadians probeerde de partij de rechtszaak te ontregelen. Het lijkt er volgens de burgerbeweging op dat premier Harper iets te verbergen heeft.

“De uitspraak van de federale rechtbank nagelt de Conservatieve Partij van Canada aan de schandpaal,” zei algemeen directeur van de Council of Canadians Garry Neil. “Hooggeplaatste partijleden waren direct betrokken bij verkiezingsfraude of waren bijzonder nalatig,” zei hij.

Invloed

Eind vorig jaar schreef columniste voor de Toronto Star Carol Goar dat Stephen Harper, wiens vader bij Imperial Oil (Esso) zat, het niet zo nauw neemt met parlementaire democratie sinds hij minister-president is.

Volgens Goar worden Canadezen belast zonder dat hun gekozen vertegenwoordigers de kans krijgen om voor ze op te komen. Harper is geobsedeerd door invloed en geheimzinnigheid; hij heeft weinig tot geen contact met de afzonderlijke Canadese provincies en zet zich met name in voor de rechten van corporaties, aldus Goar.

Bron: CBC.caPresstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

En dit gebeurd in dit land niet hier gaat alles (goud) eerlijk..of was dit een denk fout.oh ja dat moet natuurlijk zijn Oneerlijk.net als Den uil vroeger .(citeer) Aan de ene kant zou ik 2 dingen willen zeggen.En ja hoor na 2 uur zwammen had deze mijnheer nog niets zinnigs gezegd.gewoon gezwets in de ruimte.

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

Zolang er machtswellustelingen zijn, is een democratie zo lek als een mandje.En aangezien ik op deze wereld bol zeer veel van dit soort figuren zie rondlopen, verwacht ik van het woordje democratie verrekt weinig.En fraude plegen om wat macht, daar schuwen slechts weinig politieke figuurtjes zich aan.Geld en Macht is de huidige “WERELMACHT” want geld en macht geeft zielige figuurtjes toch hun zin?Daarom is frauderen dus inn.

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]En dit gebeurd in dit land niet hier gaat alles (goud) eerlijk..of was dit een denk fout.oh ja dat moet natuurlijk zijn Oneerlijk.net als Den uil vroeger .(citeer) Aan de ene kant zou ik 2 dingen willen zeggen.En ja hoor na 2 uur zwammen had deze mijnheer nog niets zinnigs gezegd.gewoon gezwets in de ruimte.[/quote]
Rechtse rakker!Als u stemt?Zou dit dan anders zijn bij uw gestemde partij leider?Politiek is toveren met woordjes, zodat je oogjes dicht worden gesmeerd.

Kengai
Kengai
10 jaren geleden

Net dus als hier waar Rutte van de VVD ook weer netjes premier is geworden met medewerking van het bedrijfsleven en de media.
Zelfs de PvdA laat zich al jaren sponsoren door de shell, zie Kok en Bos die zo tegen het kapitalisme waren zogenaamd, maar nu een dikke baan hebben bij de shell.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x