Het Complot

Eén van de bekendste complottheoretici ter wereld stuit op verzet in Australië. Hoe men er alles aan doet om de waarheid verborgen te houden

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spreker David Icke gaat binnenkort weer touren in Australië. Hij brengt onder meer een bezoek aan Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane en Hobart.

Verschillende organisaties, waaronder de Anti-Defamation Commission (ADC), willen zijn lezingen laten verbieden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De ADC beschuldigt Icke van het verspreiden van antisemitische propaganda omdat hij heeft gezegd dat de Rothschilds in het geheim over de wereld heersen en Joden Adolf Hitler hebben gefinancierd.

Belachelijk en schandalig

In gesprek met nieuwssite News.com.au noemde hij deze beschuldiging ‘belachelijk en schandalig’.

Hij heeft naar eigen zeggen nog nooit in Australië verwezen naar het Joodse volk of zionisme.

Tijdens zijn tour wil hij proberen de mensheid wakker te schudden. We leven volgens hem in een tijd waarin steeds meer mensen tot de ontdekking komen dat veel dingen niet kloppen.

In 2016 was Icke ook te gast in Australië. Hij sprak toen onder meer over de aanslagen op 11 september 2001 als inside job en de maan als uitgehold ruimteschip.

Groter plan

De aanslagen op de Twin Towers waren onderdeel van een groter plan om het volk onder de duim te houden, zei hij tegen de site.

“Er klopt niks van,” zei hij. “Dat hele verhaal over de manier waarop die vliegtuigen werden bestuurd en door wie, klopt van geen kant.”

Hij zet ook vraagtekens bij de manier waarop de gebouwen zijn ingestort.

“Ik ben niet de enige die dat zegt,” vervolgde hij. “Ook experts zeggen het.”

Totale minachting

De ADC gaat de Australische minister David Coleman vragen om Icke’s visum in te trekken.

Volgens Icke maakt de ADC zich schuldig aan censuur en moeten Australiërs de vrijheid hebben om te horen wat ze willen horen.

“Elke persoon of organisatie die probeert te doen wat deze groep doet, heeft een totale minachting voor de vrijheid van Australiërs,” zei hij.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Was Rodebos
Was Rodebos
5 jaren geleden

En dan durven mensen te zeggen dat wij hier in het vrije (HAHA) westen zo democratisch zijn. Er heerst vrijheid van meningsuiting zolang je maar zegt wat er van je verwacht wordt. Als je echt harde kritiek levert op de overheid word je bedreigd, gecensureerd zoals David Icke, of vermoord net als Pim Fortuyn.

rob
rob
5 jaren geleden

Het schijnt dat mensen niet met waarheid of waarheden kunnen omgaan, in dat licht zijn waarheden een verschijnsel ,kortstondig aanwezig vervliegt het naar leugens en met de leugens een hoop gedraai, vervallen tot vele concepten, waar waarheden een verschijnsel blijft ..kortstondig is zij aanwezig, wat overblijft ,een waterval van concepten vertaalt met woorden en waarin de leugen mensen aansteken tot razernij, omdat waarheden kortstondig zijn en bijna niet meer traceerbaar is, schiet de mensheid daarin een heel groot tekort in en is te kortzichtig om waarheden helder te blijven zien ..wat overblijf zijn woorden die niets anders zijn dat omhulsels en een vat van verdraaiingen..zodat de mist van leugens de mens daarin lang blijft hangen ..er is maar een werkelijke waarheid, de waarheid van overdrijving, die haar geduld heeft verloren..

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

De waarheid is dat middels teleportatie men de grootste kans heeft om de aarde en de mensheid te redden; en dit wordt juist gecensureerd door de elite/heersers.

Plato
Plato
5 jaren geleden

De regering Van Agt meen ik, had destijds Osho, Bhagvan Rajneesh, verboden Nederland binnen te komen. Reden was waarschijnlijk dat de Indiër Rajneesh een landgenote, moeder Theresa, had vergeleken met Hitler omdat mensen destijds bij bosjes leden aan aids en zij het gebruik van condooms sterk veroordeelde als iets zondigs. Bovendien was Rajneesh net de VS uitgezet wegens het niet hebben van een verblijfsvergunning.
Zo onafhankelijk en vrij zijn de landen dus niet. De stem van Vaticaanstad of Washington kan doorslaggevend zijn.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x