Homepagina » Buitenland » Zit de diepe staat achter de moordpartij in Las Vegas? Deze radiopresentator zorgt voor ophef
Zit de diepe staat achter de moordpartij in Las Vegas? Deze radiopresentator zegt de schietpartij te hebben voorspeld

Zit de diepe staat achter de moordpartij in Las Vegas? Deze radiopresentator zorgt voor ophef

Alex Jones, de samenzweringstheoreticus die claimde dat de schietpartij op de Sandy Hook-basisschool in 2012 in scène was gezet, heeft een aantal opvallende uitspraken gedaan over het bloedbad in Las Vegas op maandag.

Volgens de autoriteiten handelde de schutter, Stephen Paddock, alleen en had hij geen politieke of ideologische motieven.

Jones suggereerde echter dat de schietpartij is opgezet om samen te vallen met de vrijlating van voormalig American football-speler O.J. Simpson, die niet ver van Las Vegas vastzat.

Alle schijn

“Ze lieten O.J. slechts 20 uur voor de aanval vrij zodat alle media in het gebied waren om daar verslag van te doen,” zei hij.

“Het heeft er alle schijn van dat de Democraten van de diepe staat en hun islamitische bondgenoten hierachter zitten,” vervolgde hij.

De kleinkinderen van de mensen die de Oktoberrevolutie vanuit New York en Londen financierden, scheppen nu op over een tweede Oktoberrevolutie, aldus Jones.

Grote aanval

“Ik heb jullie al vaak gezegd dat ze in oktober zouden beginnen met het lanceren van terreuraanslagen,” zei hij.

“Ze zullen steeds zwaarder worden, waarna de grote aanval volgt,” klonk het nog.

Tweede schutter

Miljoenen Amerikanen luisteren elke dag naar Jones en bezoeken zijn website Infowars. President Trump zei eind 2015 tegen hem: “Ik zal je niet teleurstellen.”

Op Infowars verscheen een artikel waarin wordt gesuggereerd dat er nog een tweede schutter was.

Bekijk het fragment uit The Alex Jones Show van 2 oktober hieronder:

[Media Matters for America]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Filmpjes zat op het internet die meerdere schutters tonen.

  8 likes
  • Tot nu heb ik die niet gehoort dat je er twee kunt horen. Terwijl ik denk ik wel vijf filmpies gezien en gehoort heb

   6 likes
   • https://www.veteranstoday.com/2017/10/02/isis-claims-responsibility-for-las-vegas-attack-says-shooter-converted-to-islam-a-few-months-prior/

    Amerikaanse veteranen zijn er helder over. Het officiële verhaal is complete onzin.

    [Editor’s note: Listening to this, we are hearing a machine gun, not an assault rifle, firing what sounds so be .30 cal, typically .308 or 7.62/54r. We counted a single 10-second, 60 round burst. We are going to follow this but nothing reported thus far as “found” in the room of the “lone gunman” is capable of this range, the sound, the rate of fire. We are awaiting a day of BS and deception. With a maniac in the White House and virtually no reporting on the ongoing criminal investigations, we will be watching Mr. Trump very closely. g]

    2 likes
    • “De wapens gevonden in de hotelkamer kunnen niet het salvo geven zoals te horen is op de audio. ”

     Dan moeten ze beter hun huiswerk doen. De wapens waren voorzien van een SSAR-15 (zie beelden hotelkamer).

     http://www.slidefire.com/products/ar-platform/ssar-15-sbs

     Ook zie je in de zelfde hotelkamer magazijnen geschikt voor 60 kogels.

     Hier wat voorbeeldjes van een wapen voorzien van een SSAR-15 in actie.
     Bij het eerste filmpje op 1:05 zie je ook hoe gemakkelijk een oud omaatje er mee schiet.

     https://www.youtube.com/watch?v=x0f7OCnrrpk

     https://www.youtube.com/watch?v=ufmPQfB1k9A

     https://www.youtube.com/watch?v=ks5idq69MN4

     10 likes
     • onderzoek en gij zult vinden. precies wat ik bedoel. niet zomaar wat zeggen, maar gefundeerd antwoorden.

      5 likes
     • wat weet je dat allemaal goed Roy !!
      zit je in de dumphandel ? haha

      ( maakt het er natuurlijk niet fraaier op, deze ellende is weer de zoveelste f i l m die ze maken daar en hem vervolgens ” na te spelen “, is misschien een beetje warrig uitgelegd, maar zo zie ik het met al die aanslagen

      er is g e e n mens die dit echt wilt ( tot nu toe is het werkelijk bizar wat ” men ” ons doen wilt geloven! )

      Geef mij dan maar het Boedisme : niet nep, puur, democratisch bovenal)

      The Deep State is als een diepgewortelde tumor die steeds meer en meer in allerlei ” Organen ” zich zal indringen, we moeten met elkaar STERK optreden tegen de mannetjes in pakjes ( en .. eikeltjespyama’s) die nu ook al zover zijn om Mouthaan zijn ” interview met Heks Klinton te geloven, waarin de media het er weer eens lekker inwrijft dat de Russen het weer hebben gedaan, ook nu met de nederlandse verkiezingen.. wat een land leven we in zeg..
      De politiek is je reinste vijand, want zij voeren uit wat de diepe staat van hun verlangt, daarom hebben ze allemaal zo een riant inkomen, en daarmee bedoel ik allemaal die daar zitten en ook nog eens lekker doordrammen met extra luchthavens ) belachelijk gewoon, zoals mevr Sharon die het allemaal wel goed laat komen met DE HOOP van rtl..

      pppfff.. ik zwam

      1 likes
    • De wapens gevonden in de hotelkamer kunnen niet het salvo geven zoals te horen is op de audio.

     4 likes
   • “gehoord”

    1 likes
 2. Helaas is Alex Jones “controlled opposition” en dat beste mensen is reeds héél lang bekend!!

  Gladiator

  17 likes
  • @ Gladiator, inderdaad zijn er verdachtheden tegen A. Jones. Maar hij brengt (bracht) theorieën naar buiten die je op MSM niet / nihil ziet. Of A.Jones er nou wel of niet 1 van hen is, door hem zijn toch veel mensen op theorieën geattendeerd die anders mogelijk nooit het gewone (“slapende“) volk zou bereiken. Ik bedoel als hij er nooit geweest zou zijn dan zouden er nog veel meer mensen niet weten dat er zich meer afspeelt dan wat ze het dagelijkse leven noemen. (is mijn mening / ervaring)

   1 likes
 3. Er waren 2 machine geweren tegelijk te horen op één van de filmpjes… Dus ja, er moeten meerdere schutters zijn geweest! Ook het licht niet te vergeten, gericht op het publiek. Eerst hoor je schoten, licht gaat uit, schieten gaat nog even door en stopt (herladen?) Doordat de lichten uit zijn kan/kunnen de dader(s) niet zien waar het publiek zich bevindt… Dan gaat het licht, richting publiek, weer aan! Het schieten gaat weer verder! Hoe bedoel je, niet voorop gezet!? 🤔

  11 likes
 4. Ik ga even vuur op de olie gooien (soort van advokaat van de duivel dus) en zal daarbij ook een beetje of-topic dingen plaatsen):

  1: Alex Jones: openbaart complotten of is onderdeel van een complot binnen een complot. wat is het nou?
  2: Meerdere geluiden van de schoten. Zit je weleens in je auto met je raam open en dan als je auto langs een bepaald muurtje rijd, hoor je een vreemd geluid? Is het tweede geluid niet van inslag, een vreemde weerkaatsing van geluid of is het toch wat anders?
  3. Welk complot klopt er nu? Zijn het de Joden? Zijn het de Zionisten? Is het de NWO?
  4. bijv Manu: Wat is het nu? Is Alex Jones een hoax of is Vegas een hoax? Kan niet allebei, want je zegt twee keer hetzelfde.
  5. Jenne, de Fema kampen, lijkkisten etc. Ik snap wat je bedoeld en heb er genoeg over gelezen en gezien. Maar kan het niet zo zijn dat de regering of wie dan ook, in geval van een ramp zoals, de zwarte pest, spaanse griep nogmaals uitbreekt, er in elk geval een vangnet is om alle honderdduizenden doden snel en effectief te “ruimen”? Rond het jaar 1000 de helft van Europa enver daarbuiten: 100 miljoen doden door de pest. Spaanse griep 20 tot 100 miljoen doden in slechts 2 jar tijd.
  6: Henk, kunnen de geweren niet zo’n salvo geven? Ben jij wapenexpert? Weet jij exact welke wapens ze hebben gevonden? Ik heb in lek geval gehoord dat er minstens twee wapens omgebouwd zijn tot vol-automatische wapens. Maar ja dat is ook van horen zeggen….

  Iemand roept maar iets op internet, in een filmpje of zo, zonder enige geschiedkundige, technische of wetenschappelijke kennis. En duizenden mensen geloven dit en op die manier verspreidt de olievlek.
  Wat mij opvalt is dat bepaalde gebeurtenissen dan altijd zo gedraaid worden, dat er niet tegen te discussieren valt.
  Tuurlijk zijn er dingen die niet zomaar te verklaren zijn, of vreemd. Maar ja hoe zijn we ooit aan vuur en het wiel gekomen of in dezelfde categorie, internet, computers etc. Van de eerste trienen en auto’s werd gedacht dat het monsters waren.

  Vroeger leerde ik van mijn ouders (en zelfs op school): Als iemand iets verteld, of je leert iets uit een boek: vraag waarom, hoe, wanneer etc. Vorm je eigen mening!

  Een simpel voorbeeld waar je eigenlijk over moet denken, komt in de nieuwe filmpjes voor:
  Een antifa (tegen de fascistische Trump en alle andere facscisten) – te pas en te onpas gebruikt – heeft een leuke tweet:
  Een van onze kameraden die de fascistische Trump aanhangende honden laat boeten
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=739&v=Gu9Z_KzcS3s rond 12:18

  Wie is nu de fascist, sexist etc? Links heeft altijd de touwtjes in handen gehad en nu komt er verzet van zogenaamd rechts. Ja dan ben je al snel een fascist, aluhoedjes drager etc. De linkse kant beschouwd zich als altijd netjes, vreedzaam etc. En rechts, tsja daar wil je liever niet bij horen…

  Dan over naar een ander gebeuren, de rellen met meer dan 800 gewonden tijdens de stemming in Barcelona.
  Reactie van Rutte: De Spaanse regering staat in zijn recht. Maar ik roep de partijen op om de dialoog met elkaar aan te gaan….Hij zegt niets, geeft geen mening,veroordeeld het niet, maar tussen de regels door…

  Er is al meer dan 20 jaar een dialoog.
  Daarnaast wat Rutte eigenlijk zegt: Als je je verzet tegen onze Europese democratie , kan je wachten op dit soort repercussies. Dus doe dit eigenlijk maar niet en blijf braaf in je hok. Ook in Nederland.

  Speel lekker met al die videootjes op internet en laat je het bos insturen. Maak je druk om Negerzoenen, Zwarte Piet, en lach om kattenfilmpjes, maar ga je zeker niet bezig houden met uitzoeken wat er daadwerkelijk aan de hand is….

  Dit is niet bedoeld als flame of trolling naar enige poster hier op Nine, maar gewoon om lekker de discussie wat te verhitten.
  Ben benieuwd.

  5 likes
  • Heel goed! Ook in de ‘alternatieve media’ wordt er van alles geroepen. Soms waar, maar veel vaker onwaar, gebaseerd op verkeerde interpretaties, vooroordelen, gebrek aan kennis, maar helaas ook regelmatig het gevolg van kwade opzet. De volgers van alternatief nieuws noemen zichzelf graag wakker. Zij kijken graag neer om de volgers van het main stream nieuws die ze graag als ‘slapers’ betitelen.

   De wakkere volgers van alternatief nieuws doen in mijn ogen precies hetzelfde als de slapers… ze volgen! Zij volgen een mening die door anderen is voorgekauwd en herhalen deze zonder echt kritisch na te denken. Zo vinden de meest absurde theorieen (denk bijvoorbeeld platte aarde) een rijke schare volgers. Ze hebben de ene leider ingeruild voor de andere..

   Volg niemand. Geloof geen enkele bron op voorhand. Denk zelf kritisch na. Vorm je eigen mening en plas tegen de wind in!

   5 likes
 5. Gladiator, en wat bent U, er wordt op het internet zoveel beweerd, juist en onjuist, nou ik geef toe, ik zie soms door de bomen het bos niet meer.
  De Verenigde staten, is volkomen ontluisterd, op alle niveau’s, in verkeerde handen, een oorlogs staat, met een bevolking die alle homogeniteit heeft verloren, wordt verteerd door onderlinge strijd, dit verdeel en heers beleid wordt uitgevoerd door de Joden, wel of niet zionistisch, de dag van de afrekening komt snel nader, wie er gaat winnen is te bezien, de Fema kampen staan klaar, door wie ze bewoond gaan worden who knows !

  5 likes
 6. Niet dat ik denk het “evangelie” ontdekt te hebben, maar ik zou iedereen toch willen aanraden op Google te surfen naar : infowars.nl en ook accoona.com (zonder waarborg natuurlijk of HIER wél de waarheid te vinden is)

  3 likes
 7. Controlled Opposition puppet Alex Jones strooit weer met desinformatie.
  Vegas was een hoax, net als al die andere nepaanslagen.

  2 likes
 8. Dat iemand nog naar die afschuwelijke stem van Alex Jones kan luisteren…gadver.
  Trouwens, Antifa zit achter de moordpartij…

  1 likes
 9. Gladiator,

  Alex Jones zijn, site bekeken, indeed niets spectaculairs te lezen, beetje verkrampte dagelijkse media !

  1 likes
 10. An Archist, mooie en goede réactie, en heel juist zo hier en daar !

  1 likes
 11. Waarschuwing!
  Er bevinden zich valse vlaggen onder ons. Burgers wordt gevraagd op te letten.
  Valse vlaggen zijn niet direct herkenbaar aan hun kleuren en zij verstoppen zich veelal tussen echte vlaggen waardoor zij vaak onopgemerkt blijven, maar zijn soms herkenbaar omdat zij nog wel eens tegenwinds wapperen. Ook hangen zij wel eens ondersteboven.
  Ziet u iets vreemds en vermoed u een valse vlag, grijp dan niet in maar belt u alstublieft de politie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?

Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?

De rechterhand van ‘pedomiljardair’ Jeffrey Epstein, Ghislaine ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.