Natuur en Milieu

Deze professor suggereert een wel héél bizarre oplossing tegen ‘klimaatverandering’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Kleinere mensen kweken en vleesintolerantie opwekken als oplossing tegen ‘klimaatverandering’. Voor professor en filosoof S. Matthew Liao is het de toekomst.

Liao meent dat kleinere mensen minder energie zullen verbruiken. Mensen kunnen daarnaast genetisch of met medicatie worden gemodificeerd zodat ze misselijk zouden worden van het eten van vlees. Dat zou dan leiden tot een krimp van de vleesindustrie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vleesconsumptie verminderen

“Mensen eten te veel vlees. Als ze hun vleesconsumptie verminderen, zou de planeet daar echt baat bij hebben,” zei Liao tijdens een bijeenkomst in 2016. Beelden daarvan gaan momenteel rond op internet.

Hij voegde toe dat sommige mensen bereid zullen zijn om geen vlees meer te eten, maar dat anderen – zoals hijzelf – niet zonder vlees kunnen.

Dat gaan ze wel doen

De professor stelde voor om mensen allergisch te maken. Hij wees erop dat er een teek is die je na een beet allergisch maakt voor vlees.

“Ja, het is mogelijk om mensen allergisch te maken voor vlees. En de meeste mensen zullen opnieuw zeggen: nee hoor, dat zouden ze nooit doen, niet onze democratisch gekozen overheden!” reageert Europarlementariër Christine Anderson (AfD). “Je hebt het mis! Dat gaan ze wel doen!”

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
8 maanden geleden

Krankjorum!

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Wie is deze “stand-up-comedian” wat een halve zool,die moet eens echt aan het werk gezet worden,weet volgens mij niet wat dat is,zal althans van het werken nooit gezweet hebben,wat een clown,zou een mooie slaafse assistente voor plofkip Timmermans kunnen wezen,foei,foei foei wat een weke figuren!!

Jan
Jan
8 maanden geleden

Natuurlijk gaan de overheden dat wel doen. Die zijn nier gehorig aan de kiezer die via de gekochte media al slaapwandelend misleid worden met de truman show die democratie heet.
Zij doen dat wat de krankzinnoge elites hen opleggen. Daar zijn zij gehorig aan en anders worden ze opzij gezet of vermoord.

Annette
Annette
8 maanden geleden

Ik heb dit stukje tekst WERKELIJK drie keer moeten lezen, vóórdat de inhoud door mijn hersenen werden geabsorbeerd.

ALS je denkt, dat het ECHT niet gekker kan….. WEL dus.

Waar ik sowieso al direct over val, is de opmerking “kleine mensen kweken”.

DAAR gaat het al 100% mis. Welk satansmonster denkt überhaupt het recht te hebben om “mensen” te kweken?

IEDER mensenkind is, althans nog steeds in mijn ogen, een Godswonder.
Zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn.

Zo’n “professor” kan zoveel roepen als hij maar wil, maar wat mij betreft zou hij met pek en veren weggejaagd moeten worden, om NOOIT meer terug te komen.

En wat mij dan ook altijd opvalt, is dat al dit soort maatregelen, zoals een allergie kweken voor het eten van vlees, dat dan niet geldt voor deze “boven ons verhevenen”.

Er zal radicaal een grote opruiming wereldwijd moeten komen, want anders zijn wij met z’n allen “doomed”. Daarbij denk ik dan aan de serie “Dad’s Army”, waarin die Schot met de regelmaat van de klok dat woordje gebruikt.

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x