Mens en DierCorona

Woedende reacties op Bruls die pleit voor coronapas op werkvloer: ‘Dictatoriale trekjes’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Burgemeester van Nijmegen en voorzitter van het landelijk Veiligheidsberaad Hubert Bruls pleit voor een wetswijziging waardoor werkgevers hun werknemers om een coronabewijs mogen vragen.

“Dat vraagt dus een wetswijziging,” zei hij in Buitenhof. “Het kabinet heeft laten doorschemeren dat ze dat op zich wel overwegen. Ik zou er heel sterk voor zijn, wetende dat als we nu al flink oplopende besmettingen hebben en dat vertragingseffect van die twee weken voordat ook echt de nood aan de man komt in de zorginstellingen, moet je die wetswijziging eerder vandaag dan morgen nog in gang zetten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We leven niet in China

Het regent kritische reacties op de uitspraken van de burgemeester. “Bruls die pleit voor een coronapas op de werkvloer. En het zal me niets verbazen als het er gewoon zal komen ook. Maar er is helemaal geen sprake van vaccinatiedwang, hoor. Welnee,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn sarcastisch.

“Bruls wil een verplichte QR-code vanwege de volksgezondheid. Zou hij thuis een spiegel hebben?” vraagt politicus Eelco van Hoecke zich af.

“Misschien dat Bruls heel bang is. Mag. Blijf vooral thuis, heer Bruls. Ik doe dat niet. Daarbij ben ik werkgever. En in geen geval ga ik om een QR-code vragen. We leven niet in China,” stelt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Pure discriminatie

Kamerlid Wybren van Haga reageert: “Burgemeester Bruls laat in het tv-programma Buitenhof dictatoriale trekjes zien. Pure discriminatie, schending van de lichamelijke integriteit en tegen de grondwet.”

“Wetenschappelijke grond voor die apartheidspas is er niet, maar laten we het verder uitbreiden, aldus de heer Bruls. Misschien beter een gezonder leven met een fatsoenlijke BMI promoten, dat lijkt me een stuk verstandiger en logischer!” stelt Statenlid Maikel de Bekker voor.

PVV-voorman Geert Wilders zegt:

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

223 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

BOYCOT IS DE MEEST VREEDZAME VORM VAN VERZET

In New York zijn inmiddels 26 Brandweerkazernes gesloten…Honderden brandweerlieden hebben zich ZIEK GEMELD! Oorzaak zijn de VERPLICHTE COVID-1984-VacciNazis die morgen ingaan…Alle Overheidsmedewerkers moeten tenminste 1 Prikkie nemen…Maar veel WEIGEREN dat omdat ze allang NATUURLIJKE IMMUNITEIT hebben opgebouwd na infectie met Cojona & zoals we allemaal wel weten: Een Gezond Immuunsysteem is 16x Sterker dan welke VacciNazi dan ook, daar komt ook nog eens bij dat je Killer T-Cellen & B-Geheugencellen tot tientallen jaren actief blijven, dit in tegenstelling tot dat halve jaartje wat die Eed van Hypocritus Brekende Oorlogsmisdadigers & Landverraders als Jaap von Dissel, Marion Kauffmans, Diederick Gommers, Károly Illy, Roland Prikkie & de rest van al die Pseudowetenschappers durven te beweren…

Zo’n 4000 brandweerlieden zijn Ongevaccineerd, iedereen die maandag niet tenminste één zo’n Experimentele Gentherapie-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi heeft laten injecteren, word Geschorst en krijgt Géén Salaris…Uit Protest blijven nu al veel Brandweerlieden preventief “ZIEK” Thuis…Dit is allemaal de schuld van NSBurgemeester Bill de Blasio…met zijn VacciNazi-Plicht schendt hij de Lichamelijke Integriteit…Veel Kazernes zijn inmiddels gesloten, als Langere aanrijtijden leiden tot Rampen & Dodelijke Slachtoffers dan is de NSBurgemeester hiervoor Hoofdelijk Aansprakelijk….

Hierbij alvast wat handige Tips voor iedere Ongevaccineerde Nederlander, als ook hier binnenkort de QR-Code-VacciNazi-Plicht wordt ingevoerd:

1. Meld je Ziek desnoods voor jaren…
2. Neem niet zelf ontslag maar laat je Baas je maar lekker ontslaan, dat levert immers een Fikse Oprot-Premie op…
3. Bij het niet uitbetalen van Salaris stel je gewoon een Loonvordering in..
4. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je Baas even te laten tekenen voor Contractuele aansprakelijkheid, Wettelijke aansprakelijkheid, Schuldaansprakelijkheid en Risicoaansprakelijkheid in geval van Schade, Letsel en/of de Dood tot gevolg hebbende dankzij de VacciNazi…
5. Lichamelijke integriteit blijft ook te alle tijde een zéér Sterk Punt & hangt nauw samen met het Universele Recht op Zelfverdediging…
6. Laat je Vooral NIET onder Druk zetten, draai het om & zet de “Tegenstander” onder Druk….

lone
lone
2 jaren geleden

“some pigs are more equal then other animals”
… George Orwell
(and note the ‘pigs’)

Piet
Piet
2 jaren geleden

De obesitas patiënt brull praat niet namens míjn als werkgever ,laat dat heel duidelijk zijn

Anastasia
Anastasia
2 jaren geleden

Nijmegen heeft Bruls, New York Blasio…het is de verbinding met die BB Brulboeier en Blaaskaak

Trap niet in dat Spell, de vloek van de farao

Back to top button
223
0
We lezen graag je reactie!x