Homepagina » Het Complot » Generaal-majoor Albert Stubblebine diende 32 jaar in het leger. Luister goed naar wat hij zegt over 9/11
Generaal-majoor Albert Stubblebine diende 32 jaar in het leger. Luister goed naar wat hij zegt over 9/11
Foto: Mike Goad Wikimedia Commons

Generaal-majoor Albert Stubblebine diende 32 jaar in het leger. Luister goed naar wat hij zegt over 9/11

Albert Newton Stubblebine III (1930-2017) was een Amerikaanse generaal-majoor die 32 jaar in het leger heeft gediend. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de herinrichting van het inlichtingenapparaat van het Amerikaanse leger.

Stubblebine is de meest hooggeplaatste functionaris die openlijk vraagtekens heeft gezet bij het officiële verhaal over 9/11.

In eerste instantie geloofde de majoor-generaal het officiële verhaal, tot hij op een dag een foto voorbij zag komen van het Pentagon, waar een vliegtuig zou zijn ingeslagen op de dag van de aanslagen.

Turbine

Hij onderwierp de foto aan een grondige analyse en kwam tot de conclusie dat het gat niet kon zijn veroorzaakt door een vliegtuig.

“In het gat bevond zich een turbine,” zei Stubblebine. “Het leek op de turbine van een raket. Het was in ieder geval niet afkomstig van de motor van een vliegtuig.”

Later zag hij nog een andere foto, dit keer van één van de sensoren buiten het Pentagon.

Nieuw jasje

“Op 9/11 waren alle sensoren uitgeschakeld, wat op zijn zachtst gezegd interessant te noemen is,” zei hij. “Waarom waren alle sensoren rond het Pentagon uitgeschakeld?”

Er was kennelijk één die niet was uitgeschakeld. Op de foto was een object te zien dat in het Pentagon vloog.

“Het leek niet op een vliegtuig,” zei de generaal-majoor.

Later bleek dat de beelden waren aangepast. Het object had een nieuw jasje gekregen en leek ineens wel op een vliegtuig, merkte hij op.

Onmogelijk

Stubblebine wees er verder op dat de stalen draagbalken van de Twin Towers nooit kunnen zijn gesmolten als gevolg van vliegtuigbrandstof.

“Onmogelijk,” zei hij.

Op het moment dat de torens instortten waren er rookpluimen te zien rond iedere verdieping.

“Men beweerde dat ze werden veroorzaakt door verdiepingen die op elkaar vielen,” zei hij. “Nee, ze werden veroorzaakt door gecontroleerde sloop.”

Gecontroleerd gesloopt

“De gebouwen zijn gecontroleerd gesloopt,” benadrukte Stubblebine.

Verder waren die dag rond New York alle luchtverdedigingssystemen uitgeschakeld.

“Waarom zou je de luchtverdedigingssystemen op die exacte dag uitschakelen, tenzij je wist wat er stond te gebeuren?” vroeg hij.

Bekijk de video hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kees schreef:

  Ik denk dat deze man gelijk heeft, hoe angstaanjagend het scenario ook is.

  10 likes
 • PREDATOR schreef:

  Zelfs het eigen volk gelooft die onzin niet..!!
  Maar goed.Komen toch nog steeds geen stap verder ermee..Dat dat allemaal kan zeg,in deze wereld..pfff

  4 likes
  • Solida schreef:

   Het eigen volk wordt aan alle kanten dom gehouden, het is toch echt wel een duidelijk gevalletje van ‘controlled demolition’; dergelijke constructies kunnen niet omvallen op de manier waarop ze omgevallen zijn. Ook de schade aan het Pentagon is niet navenant… Verdiep je meer in de materie…

   6 likes
 • Erde schreef:

  De zoveelste in het rijtje die de zelfde vragen stelt.
  Antwoorden graag.
  Zucht…

  3 likes
 • Maarten schreef:

  Gestorven op zijn verjaardag 6 februari 2017 ongeveer een jaar na dit interview onder volgens zijn nu weduwe eigenlijk “verdachte” omstandigheden.
  Een ziekbed periode waar hij met voeding en supplementen weer aansterkte en de farmaceutische kant in samenwerking met de medische wereld die dat pas toelieten na rechtsgang, eenmaal overgeplaatst naar een hospitaal waar dat dus wel kon stierf hij eigenlijk een week later.
  Zijn weduwe, een psychiater, is bekend met Bert zijn werk. Bert was de hooggeplaatste militair die het remoteviewing project en al dat soort geheimzinnige intel inzameling projecten de verantwoording voor droeg en het dus ook ondersteunde.
  Deze man heeft meer informatie in zijn graf meegenomen dan wij ons nu kunnen voorstellen.
  Zijn weduwe heeft nu ervaringen alla interstellar de film en is ervan overtuigd dat Bert met haar communiceert.

  3 likes
 • loek123 schreef:

  het eigen volk??? is totaal gehersenspoeld door de TV en Media. de Msm is een krachtig wapen, dus praat niet tegen, en je gaat in de METOO molen, en daar zijn voorbeelden zat van,
  we zijn verloren, het kan niet meer goed kopen

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Ook lagen er nauwelijks wrak-/brokstukken bij het gat in ‘t Pentagon, deze leugen en al die andere leugens over 9/11 komen dan pas aan het daglicht als wij eerst de mensheid redden en waardoor de wereldleraar Maitreya deze mensheid vervolgens in stand kan houden en om ook deze waarheid, als mede andere waarheden te openbaren en de mensheid verder te adviseren voor het realiseren en behoud van Universele Vrede en zodat er nooit meer 9/11’s kunnen plaats vinden, zo ook dat alle oorlogen verdwijnen.

  2 likes
 • Shadow1100 schreef:

  CNN verklaarde dat building 7 ook was ingestort terwijl deze achter de verslaggever in beeld was. Enige tijd later stortte die in……??????

  1 likes
 • John Westbroek schreef:

  CNN verklaarde dat building 7 ook was ingestort terwijl deze achter de verslaggever in beeld was. Enige tijd later stortte die in……??????

  1 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >