Homepagina » Gezondheid » Het effect van fluoride op de pijnappelklier
pijnappel2394879348234234342

Het effect van fluoride op de pijnappelklier

De pijnappelklier, ook wel epifyse, glandula pinealis, epiphysis cerebri of derde oog genoemd, is een endocriene klier in het brein.

Deze klier produceert melatonine uit serotonine, een hormoon dat invloed heeft op het slaap-waakritme en het voortplantingsritme.

De kleine klier in de vorm van een pijnappel bevindt zich dorsaal van het corpus callosum (de hersenbalk) en aan de bovenkant van de derde ventrikel. Bij hogere gewervelde dieren heeft het zich ontwikkeld uit het zogeheten derde oog.

Remote viewing

Elke pijnappelklier kan worden geactiveerd door frequenties uit de spirituele wereld en stelt je in staat om euforie en eenheid te ervaren. Een pijnappelklier die is afgestemd door middel van meditatie, yoga of verschillende esoterische en occulte methoden stelt een persoon in staat contact te maken met andere dimensies, beter bekend als astraal reizen, astrale projectie of remote viewing.

Door te oefenen is het mogelijk de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld te controleren. Diverse schaduwregeringen doen al lange tijd onderzoek naar deze mogelijkheid en hebben meer vorderingen gemaakt dan we ons kunnen voorstellen.

Alziend oog

Op het binnenhof van het Apostolisch Paleis, het woon- en werkpaleis van de paus in Vaticaanstad, staat een bijna vier meter hoge bronzen pijnappel afkomstig van een Romeinse fontein. Oude beschavingen waaronder de Egyptenaren en de Romeinen waren op de hoogte van de krachten van de pijnappelklier en maakten dit in hun symboliek duidelijk door middel van de afbeelding van een oog.

Op de achterkant van het dollarbiljet prijkt het alziend oog, wat verwijst naar het vermogen van een individu of een groep individuen om de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld door middel van de pijnappelklier te controleren.

Tijdens de slaap worden chemische stofjes vrijgelaten in het brein die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van verbondenheid met een hogere bron.

Natriumfluoride

Eind jaren 1990 deed Dr. Jennifer Luke van de Universiteit van Surrey onderzoek naar het effect van natriumfluoride op de pijnappelklier. Ze stelde vast dat de pijnappelklier natriumfluoride als een magneet aantrekt en absorbeert. Vervolgens treedt calcificatie op als gevolg waarvan de hormoonhuishouding verstoord raakt.

Natriumfluoride werd door de nazi’s toegevoegd aan het drinkwater in concentratiekampen om de mensen rustig en gehoorzaam te maken. Natriumfluoride is een belangrijke bron van fluoride-ionen en werd vroeger dan ook gebruikt om fluoride aan leidingwater toe te voegen. Vandaag de dag wordt natriumfluoride met name toegepast in tandpasta.

Door mensen af te sluiten van de ‘zetel van de ziel’ kunnen ze geen contact maken met het eenheidsbewustzijn en worden ze losgekoppeld van hun interne krachtbron. Het verandert ze in slaven van de geheime genootschappen en corporaties.

“Geloof niet in iets omdat je erover gehoord hebt. Geloof niet in iets omdat velen het erover hebben. Geloof niet in iets omdat het geschreven staat in religieuze geschriften. Geloof niet in iets omdat je leraren of ouders het zeggen. Geloof niet in tradities omdat ze al vele generaties worden doorgegeven. Pas als iets na analyse voor jou klopt en bijdraagt aan het hoogste goed kun je het accepteren en ernaar leven.” – Boeddha

Bron: Sott.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beschouwer
Beschouwer
9 jaren geleden

Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !!

Biff
Biff
9 jaren geleden

Dit is al jaren bekend. Fluor is een absolute NEE!!
Ik heb het er met mijn tandarts over gehad en die begon over allemaal onderzoeken en waarom het best goed zou zijn, waarop ik hem verder begon uit te leggen.
Hij kwam tot de conclusie dat hij wel eens verkeerd onderwijs gehad zou kunnen hebben…

dat vond ik er eerlijk en openminded van hem

Abel
Abel
9 jaren geleden

Zolang drie kwart van het frisdrankschap in de supermarkt nog bestaat uit accuzuur, ik bedoel cola, worden onze bezwaren tegen fluoride denk ik nog niet zo wijdverspreid gehoord.

Eddo
Eddo
9 jaren geleden

Ik gebruik tegenwoordig Parodontax fuoride vrij. Nu maar hopen dat er ook ‘echt’ geen fluoride in zit! En ons drinkwater? Is dat fluoride vrij? En het geen wat we eten en drinken, zoals frisdranken?
Ik weet dat ik niet door moet gaan slaan, maar soms vertrouw ik nog maar weinig. Unilever zal vast ook wel bekostigt worden door de Illuminati troep!

x

Check Also

ambtenaar

Topambtenaar vertrekt: ‘Hoe kabinet als stoomwals onze democratie uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen’

In anderhalf jaar is het percentage Nederlanders ...

help NineForNews

Help NineForNews – lees hier 3 verschillende manieren hoe

Zoals we al eerder schreven heeft NineForNews ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x