Homepagina » Gezondheid » Het effect van fluoride op de pijnappelklier

Het effect van fluoride op de pijnappelklier

De pijnappelklier, ook wel epifyse, glandula pinealis, epiphysis cerebri of derde oog genoemd, is een endocriene klier in het brein.

Deze klier produceert melatonine uit serotonine, een hormoon dat invloed heeft op het slaap-waakritme en het voortplantingsritme.

De kleine klier in de vorm van een pijnappel bevindt zich dorsaal van het corpus callosum (de hersenbalk) en aan de bovenkant van de derde ventrikel. Bij hogere gewervelde dieren heeft het zich ontwikkeld uit het zogeheten derde oog.

Remote viewing

Elke pijnappelklier kan worden geactiveerd door frequenties uit de spirituele wereld en stelt je in staat om euforie en eenheid te ervaren. Een pijnappelklier die is afgestemd door middel van meditatie, yoga of verschillende esoterische en occulte methoden stelt een persoon in staat contact te maken met andere dimensies, beter bekend als astraal reizen, astrale projectie of remote viewing.

Door te oefenen is het mogelijk de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld te controleren. Diverse schaduwregeringen doen al lange tijd onderzoek naar deze mogelijkheid en hebben meer vorderingen gemaakt dan we ons kunnen voorstellen.

Alziend oog

Op het binnenhof van het Apostolisch Paleis, het woon- en werkpaleis van de paus in Vaticaanstad, staat een bijna vier meter hoge bronzen pijnappel afkomstig van een Romeinse fontein. Oude beschavingen waaronder de Egyptenaren en de Romeinen waren op de hoogte van de krachten van de pijnappelklier en maakten dit in hun symboliek duidelijk door middel van de afbeelding van een oog.

Op de achterkant van het dollarbiljet prijkt het alziend oog, wat verwijst naar het vermogen van een individu of een groep individuen om de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld door middel van de pijnappelklier te controleren.

Tijdens de slaap worden chemische stofjes vrijgelaten in het brein die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van verbondenheid met een hogere bron.

Natriumfluoride

Eind jaren 1990 deed Dr. Jennifer Luke van de Universiteit van Surrey onderzoek naar het effect van natriumfluoride op de pijnappelklier. Ze stelde vast dat de pijnappelklier natriumfluoride als een magneet aantrekt en absorbeert. Vervolgens treedt calcificatie op als gevolg waarvan de hormoonhuishouding verstoord raakt.

Natriumfluoride werd door de nazi’s toegevoegd aan het drinkwater in concentratiekampen om de mensen rustig en gehoorzaam te maken. Natriumfluoride is een belangrijke bron van fluoride-ionen en werd vroeger dan ook gebruikt om fluoride aan leidingwater toe te voegen. Vandaag de dag wordt natriumfluoride met name toegepast in tandpasta.

Door mensen af te sluiten van de ‘zetel van de ziel’ kunnen ze geen contact maken met het eenheidsbewustzijn en worden ze losgekoppeld van hun interne krachtbron. Het verandert ze in slaven van de geheime genootschappen en corporaties.

“Geloof niet in iets omdat je erover gehoord hebt. Geloof niet in iets omdat velen het erover hebben. Geloof niet in iets omdat het geschreven staat in religieuze geschriften. Geloof niet in iets omdat je leraren of ouders het zeggen. Geloof niet in tradities omdat ze al vele generaties worden doorgegeven. Pas als iets na analyse voor jou klopt en bijdraagt aan het hoogste goed kun je het accepteren en ernaar leven.” – Boeddha

Bron: Sott.net

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !!

  1 likes
 2. Bij de Kruidvat Ultradent rode tube is zonder fluoride, naast Parodontax blauw. Bij de Groene winkel is Dr. Hauschka merk Sensitive Saltwater de allerbeste,die gebruik ik momenteel en is nog fijn poetsen ook.

  1 likes
 3. [quote name=”Bartelo”

  Heb jarenlang sterke tanden gehad en nooit problemen op een enkel gaatje na, in m’n kiezen.

  Ik ben weer tandpasta met fluoride gaan gebruiken en heb geen tanderosie meer gehad. Spijt als haren op m’n rug hier.

  Heeft niemand dat dan meegemaakt? Een vriend overkwam precies hetzelfde.

  Ik weet ff niet meer waar ik goed aan doe. Ik wil toch echt geen kunstgebit.

  Iemand die zich herkend in mijn verhaal?[/quote]
  Nee dat niet, integendeel zelfs. Mijn gebit is erop vooruit gegaan. Maar ik ben ook biologisch gaan eten. En heb/doe veel mentaal werk met mezelf. Hoe sterk sta je zelf in je kracht? leer van de psychologische overeenkomst van het gebit. Kun je hier wat mee?

  1 likes
 4. Dit is al jaren bekend. Fluor is een absolute NEE!!
  Ik heb het er met mijn tandarts over gehad en die begon over allemaal onderzoeken en waarom het best goed zou zijn, waarop ik hem verder begon uit te leggen.
  Hij kwam tot de conclusie dat hij wel eens verkeerd onderwijs gehad zou kunnen hebben…

  dat vond ik er eerlijk en openminded van hem

  0 likes
 5. Zolang drie kwart van het frisdrankschap in de supermarkt nog bestaat uit accuzuur, ik bedoel cola, worden onze bezwaren tegen fluoride denk ik nog niet zo wijdverspreid gehoord.

  0 likes
 6. Ik gebruik tegenwoordig Parodontax fuoride vrij. Nu maar hopen dat er ook ‘echt’ geen fluoride in zit! En ons drinkwater? Is dat fluoride vrij? En het geen wat we eten en drinken, zoals frisdranken?
  Ik weet dat ik niet door moet gaan slaan, maar soms vertrouw ik nog maar weinig. Unilever zal vast ook wel bekostigt worden door de Illuminati troep!

  0 likes
 7. [quote name=”Biff”]Dit is al jaren bekend. Fluor is een absolute NEE!!
  Ik heb het er met mijn tandarts over gehad en die begon over allemaal onderzoeken en waarom het best goed zou zijn, waarop ik hem verder begon uit te leggen.
  Hij kwam tot de conclusie dat hij wel eens verkeerd onderwijs gehad zou kunnen hebben…

  dat vond ik er eerlijk en openminded van hem[/quote]
  of hij lult mee met jou om geen klant te verliezen…?

  0 likes
 8. ik heb natuurlijke tandpasta haal het bij de tuinen en natuurwinkels , uit het water moet het nog wij betalen water ik probeer al langer dat ze deze troep er eens uit halen . ik vind als we betalen mogen we toch eisen klant is koning teminste zo was dat vroeger maar nu blijkt dat zij het voor het zeggen hebben , en daar betaal ik niet voor .

  0 likes
 9. Fluor is in de vorm van fluoriden een sporenelement, dat echter enkel essentieel is voor de opbouw van tanden. Fluoriden komen van nature overal in het milieu voor, onder andere in grondwater, vis en schelpdieren, en ook in de vorm van vloeispaat. De meest voorkomende fluoriden zijn onder normale omstandigheden dan ook niet giftig, maar bij hoge concentraties soms wel. Er bestaat discussie over de vraag of we er van nature al genoeg van binnen krijgen of niet. Per 19 januari 2009 is een waarschuwingstekst verplicht op fluoride bevattende tandpasta’s voor kinderen tot en met 6 jaar. De tekst luidt: ‘Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt’http://nl.wikipedia.org/wiki/Fluoride lekker goedje he???Je kunt er ratten mee doden.

  0 likes
 10. #2 Biff:Een tandarst die toegeeft mogelijk verkeerd onderwijs te hebben gehad?Geef mij zijn telefoonnummer even graag?En wat heb je hem dan even uitgelegd, waardoor hij steil achterover viel??Niets Sipco!!!Fantast!!!Een tandarts die zijn eigen beurs loopt te bestelen???Telefoonnummer graag!!!

  0 likes
 11. weet iemand een merk tandpasta dan flour vrij is ?? kan niks vinden iemand ? advies

  0 likes
  • Hallo

   Hier in Belgie zijn er een paar, eentje die ik koop en goed vind !

   AYURDENT KRUIDENTADPASTA (Maharischi Ayuerveda )

   Maar met kokosolie en een beetje zeezout en druppel etherische olie van munt of tee tree kan het ook dat je ze zelf maakt,
   Soms poets ik eens met zeezout apart en worden ze mooi wit,, mijn mond is nog friqsser dan metde tandpasta .

   Je kan ook poetsen met Natrium bi Carbonaat , maar pas op kinderen die een draadje dragen om de tanden recht te houden, is beter van niet want dir draadje gaat ervan kapot

   hoop je hiermee van dienst t e zijn

   gr Ingrid

   0 likes
 12. ik heb een kunstgebit

  0 likes
 13. [quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  welk merk tandpasta is zonder fluoride? Ik dacht de Paradontax ben daar echter niet zeker van.

  0 likes
 14. @2 Biff
  Ik denk dat die tandarts dit sarcastisch bedoelt…
  Jij twijfelt aan zijn kennis en expertise over Fluor. Jij verkrijgt je info ongetwijfeld van internet, terwijl hij er tot in den treure in is onderwezen.

  Als je een dialoog hebt met een persoon die informatie van internet haalt, terwijl jezelf er jaren voor hebt moeten studeren, gaat de beste man niet verder in discussie en zal hij jou proberen een goed gevoel te geven.

  Een heel slimme tandarts heb jij…

  0 likes
 15. [quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  Ja de tandarts probeert een sexslaaf van je te maken.

  0 likes
 16. [quote name=”Al2012″][quote name=”Beschouwer”]

  welk merk tandpasta is zonder fluoride? Ik dacht de Paradontax ben daar echter niet zeker van.[/quote]

  Ja, de blauwe Parodontax-tube. (De rode is met fluoride)

  0 likes
 17. #Biff: Mag ik het telefoonnummer van uw tandarts??Een tandarts die zijn eigen praktijk de das om doet??Ik geloof je niet!U bent eerlijk als u de waarheid mee deelt, en een tandarts die aan zijn opleiding twijfelt, zul je met een lichtje moeten zoeken.Waarom geloof ik u niet??Een tandarts zal dief zijn van eigen beurs??Die kijkt wel beter uit!!

  0 likes
 18. dr.organic van de tuien hier kun je deze tandpasta halen zit Aloe Vera in

  0 likes
 19. #9 S:Ja zeker even langs de apotheker!!

  0 likes
 20. Leuk kinderen tot 6 jaar te waarschuwen (althans de ouders) alleen is het schijnbaar geen probleem als zwangere vrouwen fluoride gebruiken. Er zijn veel mensen die slikken beetje tandpasta af voor de frisheid ook spoelen velen hun mond niet of niet goed na zodat er steeds aardig wat fluoride wordt af geslikt, zo ook zwangere vrouwen. Dit kan niet positief zijn voor het kind die in de buik groeit (hersenen) en ervan meekrijgt. Vroeger kregen zwangere vrouwen zelf fluoride tabletten op advies van..

  0 likes
 21. ja bij de tuien tandpasta zit ook natuurlijke fluor in .

  0 likes
 22. #2 Biff – Cool,ik heb het vanmorgen ook met mijn tandarts over fluor gehad,…. mijn tandarts stond wel open voor de dialoog maar deed het onderwerp als overdreven af : ( hij ook zei uiteraard dat hij er voor zichzelf alles over wilde weten en er voor gestudeerd had —–
  Volgens hem viel het allemaal wel mee en begon over fluor in de natuur overal…. Ja dat wist ik ook wel maar ik kon moeilijk over de illuminatie en Big Pharma en NWO beginnen hè: ) ( oja, en mijn 12 jarige lag op dat moment op de behandelstoel 😀 ) ik had ook gezegd dat ik geen amalgaamvulling meer wilde en daarvan zei hij dat hij daar al jaren niet meer mee werkte, maar dat hij dat vooral voor zijn eigen gezondheid deed vwege de hoeveelheid blootstelling per dag en dat hij ook vond dat de amalgaam opname via de mond i d patiënt ook wel mee viel en niet alle cellen kwik opnemen! —— tja toen dacht ik bij mijzelf dat het geen zin had om over fluor en de pijnappel te beginnen. Vlgnde x over verdovingen!!

  0 likes
 23. [quote name=”Sipco”]Fluor is in de vorm van fluoriden een sporenelement, dat echter enkel essentieel is voor de opbouw van tanden. Fluoriden komen van nature overal in het milieu voor, onder andere in grondwater, vis en schelpdieren, en ook in de vorm van vloeispaat. De meest voorkomende fluoriden zijn onder normale omstandigheden dan ook niet giftig, maar bij hoge concentraties soms wel. Er bestaat discussie over de vraag of we er van nature al genoeg van binnen krijgen of niet. Per 19 januari 2009 is een waarschuwingstekst verplicht op fluoride bevattende tandpasta’s voor kinderen tot en met 6 jaar. De tekst luidt: ‘Gebruik voor kinderen van
  zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt’http://nl.wikipedia.org/wiki/Fluoride lekker goedje he???Je kunt er ratten mee doden.[/quote]

  Hi Sipco, wat is vloeispaat? Grtjs Tasj

  0 likes
 24. Er kan misschien wel fluoride in het water zitten van nature, maar hier in Nederland wordt géén fluoride toegevoegd aan het water. Dat is wel anders in de VS! Je moet gewoon ervoor zorgen dat je het goedje nooit inslikt. Mijn kinderen gaf ik fluoriet, een antroposofisch supplement.

  0 likes
 25. stan kijk eens bij de tuien misschien is er ook voor een kunst gebit wel iets te koop .

  0 likes
 26. Timber er zit wel bij ons water fluor en in Antwerpen en den haag daar zit zelfs in het water de meesten drugs in ja klinkt raar he

  0 likes
 27. [quote name=”T. Wissel”]Bij de Kruidvat Ultradent rode tube is zonder fluoride, naast Parodontax blauw. Bij de Groene winkel is Dr. Hauschka merk Sensitive Saltwater de allerbeste,die gebruik ik momenteel en is nog fijn poetsen ook.[/quote]

  Gebruik Weleda Tandpasta:
  http://www.weleda.nl/producten/lichaamsverzorging/mondverzorging/calendula-tandpasta.html

  0 likes
 28. gewoon poetsen met zout.
  heb een kunstgebit voor hetslapen.theelepel honing in de mond =bacterien dodend.,en lekker goedkoop.tip van mijn oma.yara

  0 likes
 29. Ik gebruik de tandpasta van Weleda, de blauw tube, zonder fluor; zit wel zeezout in. Hoef door het zout ook geen tandsteen meer te laten verwijderen want heb ik al jaren niet meer.

  0 likes
 30. #22 Tasj: Het MINERAAL vloeispaat of fluoriet, is calciumfluoride, met de chemische formule CaF2.

  0 likes
 31. [quote name=”Timber”]Er kan misschien wel fluoride in het water zitten van nature, maar hier in Nederland wordt géén fluoride toegevoegd aan het water. Dat is wel anders in de VS! Je moet gewoon ervoor zorgen dat je het goedje nooit inslikt. Mijn kinderen gaf ik fluoriet, een antroposofisch supplement.[/quote]
  Kletskoek, in ELK water zit fluoride. Bij de een wat meer dan de ander, maartoch…

  0 likes
 32. #Tasj: Nog even wat vergeten en misschien verhelderd!Vloeispaat wordt als vloeimiddel (flux) gebruikt in de productie van staal, in het maken van opalescerend glas, emaille voor keukengerei.

  0 likes
 33. Als tandpasta is het ook mogelijk om kokos olie en bakpoeder te gebruiken, houdt je tanden ook mooi wit. Zoek op internet voor recepten.

  Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R

  0 likes
 34. raar er zit wel fluor in het water , een kennis heeft dit toe gegeven die daar werkt .waarom krijgt timber hier groen hij / zij heeft het fout hoor ???? en dit is toch al vrij lang bekent .

  0 likes
 35. @rednaS “Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R”

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html

  0 likes
 36. @rednaS

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  0 likes
 37. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  Ja de tandarts probeert een sexslaaf van je te maken.[/quote]

  Of verslaafd aan bier en tabak

  0 likes
 38. [quote name=”Jonathan”]@rednaS “Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R”

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html%5B/quote%5D

  Uien, knoflook, radijs, kurkuma, peper, water, bier ?, buitenwiet, gember, frambozen, bramen, vette wilde vis.

  0 likes
 39. tandheelkundige gezondheid manifest door sheikundige (in het kort: flouoride is de boosdoener, zeep is aanbevolen in plaats van tandpasta)

  http://www.whale.to/a/judd.html

  0 likes
 40. [quote name=”cal”]raar er zit wel fluor in het water , een kennis heeft dit toe gegeven die daar werkt .waarom krijgt timber hier groen hij / zij heeft het fout hoor ???? en dit is toch al vrij lang bekent .[/quote]

  Regenwater drinken ??? Of zit is dat dan weer vervuild met chemtrails ???

  0 likes
 41. [quote name=”Sipco”]#Biff: Mag ik het telefoonnummer van uw tandarts??Een tandarts die zijn eigen praktijk de das om doet??Ik geloof je niet!U bent eerlijk als u de waarheid mee deelt, en een tandarts die aan zijn opleiding twijfelt, zul je met een lichtje moeten zoeken.Waarom geloof ik u niet??Een tandarts zal dief zijn van eigen beurs??Die kijkt wel beter uit!![/quote]

  Sipco, het is echt waar en je mag zijn nummer best hebben, alleen kan ik dat natuurlijk niet zomaar hier plaatsen.

  0 likes
 42. [quote name=”pommetje”]@2 Biff
  Ik denk dat die tandarts dit sarcastisch bedoelt…
  Jij twijfelt aan zijn kennis en expertise over Fluor. Jij verkrijgt je info ongetwijfeld van internet, terwijl hij er tot in den treure in is onderwezen.

  Als je een dialoog hebt met een persoon die informatie van internet haalt, terwijl jezelf er jaren voor hebt moeten studeren, gaat de beste man niet verder in discussie en zal hij jou proberen een goed gevoel te geven.

  Een heel slimme tandarts heb jij…[/quote]

  Hij twijfelde serieus aan zijn oleiding, ik maak geen grappen en hij was niet cynisch.
  Hij concludeerde gewoon dat de opleiding er wel eens naast kon zitten.

  (wat natuurlijk ook zo is)

  0 likes
 43. [quote name=”Tasj”]#2 Biff – Cool,ik heb het vanmorgen ook met mijn tandarts over fluor gehad,…. mijn tandarts stond wel open voor de dialoog maar deed het onderwerp als overdreven af : Volgens hem viel het allemaal wel mee en begon over fluor in de natuur overal…. Ja dat wist ik ook wel maar ik kon moeilijk over de illuminatie en Big Pharma en NWO beginnen hè: ) ( oja, en mijn 12 jarige lag op dat moment op de behandelstoel 😀 ) ik had ook gezegd dat ik geen amalgaamvulling meer wilde en daarvan zei hij dat hij daar al jaren niet meer mee werkte, maar dat hij dat vooral voor zijn eigen gezondheid deed vwege de hoeveelheid blootstelling per dag en dat hij ook vond dat de amalgaam opname via de mond i d patiënt ook wel mee viel en niet alle cellen kwik opnemen! —— tja toen dacht ik bij mijzelf dat het geen zin had om over fluor en de pijnappel te beginnen. Vlgnde x over verdovingen!![/quote]

  Ik begon juist wel over al die zaken 🙂

  0 likes
 44. Beschouwer …..ja

  0 likes
 45. Om een heel klein gaatje te dichten, boort de tandarts een vele malen grotere gat om het te vullen en verpest zo je kies. Waarom is dit wettelijk toegestaan?

  0 likes
 46. Ik heb bijna 2 jaar lang fluoridevrije tandpasta gebruikt, samen met baking soda. Ik ben geen snoeper of frisdrankgebruiker. Maar in die 2 jaar zijn mijn tanden enorm achteruit gegaan. Heel veel tanderosie tot zelfs bruine plekken op m’n voortanden, alle glazuur weg en het tandbeen was te zien.

  Heb jarenlang sterke tanden gehad en nooit problemen op een enkel gaatje na, in m’n kiezen.

  Ik ben weer tandpasta met fluoride gaan gebruiken en heb geen tanderosie meer gehad. Spijt als haren op m’n rug hier.

  Heeft niemand dat dan meegemaakt? Een vriend overkwam precies hetzelfde.

  Ik weet ff niet meer waar ik goed aan doe. Ik wil toch echt geen kunstgebit.

  Iemand die zich herkend in mijn verhaal?

  0 likes
 47. Poets gewoon met die borstel!
  Zonder tandpasta…stink niet uit mijn mond!
  Hou alles goed schoon…nml. Ben erg allergisch voor tandpasta, vond het al zo raar dat ik nauwelijks in slaap kwam snachts, dan ben je blij als je er achter komt waar het aan lag!

  0 likes
 48. Ha Incy,

  Ik ben ooit weleens iets tegengekomen over de psychologische overeenkomsten van het gebit. Weet je misschien een goeie website die hierover gaat?

  [/quote]Nee dat niet, integendeel zelfs. Mijn gebit is erop vooruit gegaan. Maar ik ben ook biologisch gaan eten. En heb/doe veel mentaal werk met mezelf. Hoe sterk sta je zelf in je kracht? leer van de psychologische overeenkomst van het gebit. Kun je hier wat mee?[/quote]

  0 likes
 49. gebruik gewoon paradontax zonder fluoride, wel eens van sodium laureth sulfate gehoord? zit in alles wat schuimt, en is zeer giftig!

  0 likes
 50. Zogenaamd bronwater van de supermarkt. Staat er op de achterkant gewoon: ingredienten: Water, FLUORIDE

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

faber

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ ...

deutsche bank

Hoe u gaat meebetalen om Deutsche Bank, de bank van foute miljardairs en terreurverspreiders, overeind te houden

Deutsche Bank is technisch failliet. Hetzelfde geldt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.