Homepagina » Gezondheid » Het effect van fluoride op de pijnappelklier

Het effect van fluoride op de pijnappelklier

De pijnappelklier, ook wel epifyse, glandula pinealis, epiphysis cerebri of derde oog genoemd, is een endocriene klier in het brein.

Deze klier produceert melatonine uit serotonine, een hormoon dat invloed heeft op het slaap-waakritme en het voortplantingsritme.

De kleine klier in de vorm van een pijnappel bevindt zich dorsaal van het corpus callosum (de hersenbalk) en aan de bovenkant van de derde ventrikel. Bij hogere gewervelde dieren heeft het zich ontwikkeld uit het zogeheten derde oog.

Remote viewing

Elke pijnappelklier kan worden geactiveerd door frequenties uit de spirituele wereld en stelt je in staat om euforie en eenheid te ervaren. Een pijnappelklier die is afgestemd door middel van meditatie, yoga of verschillende esoterische en occulte methoden stelt een persoon in staat contact te maken met andere dimensies, beter bekend als astraal reizen, astrale projectie of remote viewing.

Door te oefenen is het mogelijk de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld te controleren. Diverse schaduwregeringen doen al lange tijd onderzoek naar deze mogelijkheid en hebben meer vorderingen gemaakt dan we ons kunnen voorstellen.

Alziend oog

Op het binnenhof van het Apostolisch Paleis, het woon- en werkpaleis van de paus in Vaticaanstad, staat een bijna vier meter hoge bronzen pijnappel afkomstig van een Romeinse fontein. Oude beschavingen waaronder de Egyptenaren en de Romeinen waren op de hoogte van de krachten van de pijnappelklier en maakten dit in hun symboliek duidelijk door middel van de afbeelding van een oog.

Op de achterkant van het dollarbiljet prijkt het alziend oog, wat verwijst naar het vermogen van een individu of een groep individuen om de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld door middel van de pijnappelklier te controleren.

Tijdens de slaap worden chemische stofjes vrijgelaten in het brein die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van verbondenheid met een hogere bron.

Natriumfluoride

Eind jaren 1990 deed Dr. Jennifer Luke van de Universiteit van Surrey onderzoek naar het effect van natriumfluoride op de pijnappelklier. Ze stelde vast dat de pijnappelklier natriumfluoride als een magneet aantrekt en absorbeert. Vervolgens treedt calcificatie op als gevolg waarvan de hormoonhuishouding verstoord raakt.

Natriumfluoride werd door de nazi’s toegevoegd aan het drinkwater in concentratiekampen om de mensen rustig en gehoorzaam te maken. Natriumfluoride is een belangrijke bron van fluoride-ionen en werd vroeger dan ook gebruikt om fluoride aan leidingwater toe te voegen. Vandaag de dag wordt natriumfluoride met name toegepast in tandpasta.

Door mensen af te sluiten van de ‘zetel van de ziel’ kunnen ze geen contact maken met het eenheidsbewustzijn en worden ze losgekoppeld van hun interne krachtbron. Het verandert ze in slaven van de geheime genootschappen en corporaties.

“Geloof niet in iets omdat je erover gehoord hebt. Geloof niet in iets omdat velen het erover hebben. Geloof niet in iets omdat het geschreven staat in religieuze geschriften. Geloof niet in iets omdat je leraren of ouders het zeggen. Geloof niet in tradities omdat ze al vele generaties worden doorgegeven. Pas als iets na analyse voor jou klopt en bijdraagt aan het hoogste goed kun je het accepteren en ernaar leven.” – Boeddha

Bron: Sott.net

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Beschouwer schreef:

  Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !!

  1 likes
 • T. Wissel schreef:

  Bij de Kruidvat Ultradent rode tube is zonder fluoride, naast Parodontax blauw. Bij de Groene winkel is Dr. Hauschka merk Sensitive Saltwater de allerbeste,die gebruik ik momenteel en is nog fijn poetsen ook.

  1 likes
 • Incy schreef:

  [quote name=”Bartelo”

  Heb jarenlang sterke tanden gehad en nooit problemen op een enkel gaatje na, in m’n kiezen.

  Ik ben weer tandpasta met fluoride gaan gebruiken en heb geen tanderosie meer gehad. Spijt als haren op m’n rug hier.

  Heeft niemand dat dan meegemaakt? Een vriend overkwam precies hetzelfde.

  Ik weet ff niet meer waar ik goed aan doe. Ik wil toch echt geen kunstgebit.

  Iemand die zich herkend in mijn verhaal?[/quote]
  Nee dat niet, integendeel zelfs. Mijn gebit is erop vooruit gegaan. Maar ik ben ook biologisch gaan eten. En heb/doe veel mentaal werk met mezelf. Hoe sterk sta je zelf in je kracht? leer van de psychologische overeenkomst van het gebit. Kun je hier wat mee?

  1 likes
 • Biff schreef:

  Dit is al jaren bekend. Fluor is een absolute NEE!!
  Ik heb het er met mijn tandarts over gehad en die begon over allemaal onderzoeken en waarom het best goed zou zijn, waarop ik hem verder begon uit te leggen.
  Hij kwam tot de conclusie dat hij wel eens verkeerd onderwijs gehad zou kunnen hebben…

  dat vond ik er eerlijk en openminded van hem

  0 likes
 • Abel schreef:

  Zolang drie kwart van het frisdrankschap in de supermarkt nog bestaat uit accuzuur, ik bedoel cola, worden onze bezwaren tegen fluoride denk ik nog niet zo wijdverspreid gehoord.

  0 likes
 • Eddo schreef:

  Ik gebruik tegenwoordig Parodontax fuoride vrij. Nu maar hopen dat er ook ‘echt’ geen fluoride in zit! En ons drinkwater? Is dat fluoride vrij? En het geen wat we eten en drinken, zoals frisdranken?
  Ik weet dat ik niet door moet gaan slaan, maar soms vertrouw ik nog maar weinig. Unilever zal vast ook wel bekostigt worden door de Illuminati troep!

  0 likes
 • peter schreef:

  [quote name=”Biff”]Dit is al jaren bekend. Fluor is een absolute NEE!!
  Ik heb het er met mijn tandarts over gehad en die begon over allemaal onderzoeken en waarom het best goed zou zijn, waarop ik hem verder begon uit te leggen.
  Hij kwam tot de conclusie dat hij wel eens verkeerd onderwijs gehad zou kunnen hebben…

  dat vond ik er eerlijk en openminded van hem[/quote]
  of hij lult mee met jou om geen klant te verliezen…?

  0 likes
 • tomaat schreef:

  ik heb natuurlijke tandpasta haal het bij de tuinen en natuurwinkels , uit het water moet het nog wij betalen water ik probeer al langer dat ze deze troep er eens uit halen . ik vind als we betalen mogen we toch eisen klant is koning teminste zo was dat vroeger maar nu blijkt dat zij het voor het zeggen hebben , en daar betaal ik niet voor .

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Fluor is in de vorm van fluoriden een sporenelement, dat echter enkel essentieel is voor de opbouw van tanden. Fluoriden komen van nature overal in het milieu voor, onder andere in grondwater, vis en schelpdieren, en ook in de vorm van vloeispaat. De meest voorkomende fluoriden zijn onder normale omstandigheden dan ook niet giftig, maar bij hoge concentraties soms wel. Er bestaat discussie over de vraag of we er van nature al genoeg van binnen krijgen of niet. Per 19 januari 2009 is een waarschuwingstekst verplicht op fluoride bevattende tandpasta’s voor kinderen tot en met 6 jaar. De tekst luidt: ‘Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt’http://nl.wikipedia.org/wiki/Fluoride lekker goedje he???Je kunt er ratten mee doden.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #2 Biff:Een tandarst die toegeeft mogelijk verkeerd onderwijs te hebben gehad?Geef mij zijn telefoonnummer even graag?En wat heb je hem dan even uitgelegd, waardoor hij steil achterover viel??Niets Sipco!!!Fantast!!!Een tandarts die zijn eigen beurs loopt te bestelen???Telefoonnummer graag!!!

  0 likes
 • s schreef:

  weet iemand een merk tandpasta dan flour vrij is ?? kan niks vinden iemand ? advies

  0 likes
  • Cnockaert schreef:

   Hallo

   Hier in Belgie zijn er een paar, eentje die ik koop en goed vind !

   AYURDENT KRUIDENTADPASTA (Maharischi Ayuerveda )

   Maar met kokosolie en een beetje zeezout en druppel etherische olie van munt of tee tree kan het ook dat je ze zelf maakt,
   Soms poets ik eens met zeezout apart en worden ze mooi wit,, mijn mond is nog friqsser dan metde tandpasta .

   Je kan ook poetsen met Natrium bi Carbonaat , maar pas op kinderen die een draadje dragen om de tanden recht te houden, is beter van niet want dir draadje gaat ervan kapot

   hoop je hiermee van dienst t e zijn

   gr Ingrid

   0 likes
 • stan schreef:

  ik heb een kunstgebit

  0 likes
 • Al2012 schreef:

  [quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  welk merk tandpasta is zonder fluoride? Ik dacht de Paradontax ben daar echter niet zeker van.

  0 likes
 • pommetje schreef:

  @2 Biff
  Ik denk dat die tandarts dit sarcastisch bedoelt…
  Jij twijfelt aan zijn kennis en expertise over Fluor. Jij verkrijgt je info ongetwijfeld van internet, terwijl hij er tot in den treure in is onderwezen.

  Als je een dialoog hebt met een persoon die informatie van internet haalt, terwijl jezelf er jaren voor hebt moeten studeren, gaat de beste man niet verder in discussie en zal hij jou proberen een goed gevoel te geven.

  Een heel slimme tandarts heb jij…

  0 likes
 • Kees Chinees schreef:

  [quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  Ja de tandarts probeert een sexslaaf van je te maken.

  0 likes
 • Alex Donkers schreef:

  [quote name=”Al2012″][quote name=”Beschouwer”]

  welk merk tandpasta is zonder fluoride? Ik dacht de Paradontax ben daar echter niet zeker van.[/quote]

  Ja, de blauwe Parodontax-tube. (De rode is met fluoride)

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #Biff: Mag ik het telefoonnummer van uw tandarts??Een tandarts die zijn eigen praktijk de das om doet??Ik geloof je niet!U bent eerlijk als u de waarheid mee deelt, en een tandarts die aan zijn opleiding twijfelt, zul je met een lichtje moeten zoeken.Waarom geloof ik u niet??Een tandarts zal dief zijn van eigen beurs??Die kijkt wel beter uit!!

  0 likes
 • tomaat schreef:

  dr.organic van de tuien hier kun je deze tandpasta halen zit Aloe Vera in

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #9 S:Ja zeker even langs de apotheker!!

  0 likes
 • Lacsap schreef:

  Leuk kinderen tot 6 jaar te waarschuwen (althans de ouders) alleen is het schijnbaar geen probleem als zwangere vrouwen fluoride gebruiken. Er zijn veel mensen die slikken beetje tandpasta af voor de frisheid ook spoelen velen hun mond niet of niet goed na zodat er steeds aardig wat fluoride wordt af geslikt, zo ook zwangere vrouwen. Dit kan niet positief zijn voor het kind die in de buik groeit (hersenen) en ervan meekrijgt. Vroeger kregen zwangere vrouwen zelf fluoride tabletten op advies van..

  0 likes
 • tomaat schreef:

  ja bij de tuien tandpasta zit ook natuurlijke fluor in .

  0 likes
 • Tasj schreef:

  #2 Biff – Cool,ik heb het vanmorgen ook met mijn tandarts over fluor gehad,…. mijn tandarts stond wel open voor de dialoog maar deed het onderwerp als overdreven af : ( hij ook zei uiteraard dat hij er voor zichzelf alles over wilde weten en er voor gestudeerd had —–
  Volgens hem viel het allemaal wel mee en begon over fluor in de natuur overal…. Ja dat wist ik ook wel maar ik kon moeilijk over de illuminatie en Big Pharma en NWO beginnen hè: ) ( oja, en mijn 12 jarige lag op dat moment op de behandelstoel 😀 ) ik had ook gezegd dat ik geen amalgaamvulling meer wilde en daarvan zei hij dat hij daar al jaren niet meer mee werkte, maar dat hij dat vooral voor zijn eigen gezondheid deed vwege de hoeveelheid blootstelling per dag en dat hij ook vond dat de amalgaam opname via de mond i d patiënt ook wel mee viel en niet alle cellen kwik opnemen! —— tja toen dacht ik bij mijzelf dat het geen zin had om over fluor en de pijnappel te beginnen. Vlgnde x over verdovingen!!

  0 likes
 • Tasj schreef:

  [quote name=”Sipco”]Fluor is in de vorm van fluoriden een sporenelement, dat echter enkel essentieel is voor de opbouw van tanden. Fluoriden komen van nature overal in het milieu voor, onder andere in grondwater, vis en schelpdieren, en ook in de vorm van vloeispaat. De meest voorkomende fluoriden zijn onder normale omstandigheden dan ook niet giftig, maar bij hoge concentraties soms wel. Er bestaat discussie over de vraag of we er van nature al genoeg van binnen krijgen of niet. Per 19 januari 2009 is een waarschuwingstekst verplicht op fluoride bevattende tandpasta’s voor kinderen tot en met 6 jaar. De tekst luidt: ‘Gebruik voor kinderen van
  zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt’http://nl.wikipedia.org/wiki/Fluoride lekker goedje he???Je kunt er ratten mee doden.[/quote]

  Hi Sipco, wat is vloeispaat? Grtjs Tasj

  0 likes
 • Timber schreef:

  Er kan misschien wel fluoride in het water zitten van nature, maar hier in Nederland wordt géén fluoride toegevoegd aan het water. Dat is wel anders in de VS! Je moet gewoon ervoor zorgen dat je het goedje nooit inslikt. Mijn kinderen gaf ik fluoriet, een antroposofisch supplement.

  0 likes
 • tomaat schreef:

  stan kijk eens bij de tuien misschien is er ook voor een kunst gebit wel iets te koop .

  0 likes
 • tomaat schreef:

  Timber er zit wel bij ons water fluor en in Antwerpen en den haag daar zit zelfs in het water de meesten drugs in ja klinkt raar he

  0 likes
 • Bliep schreef:

  [quote name=”T. Wissel”]Bij de Kruidvat Ultradent rode tube is zonder fluoride, naast Parodontax blauw. Bij de Groene winkel is Dr. Hauschka merk Sensitive Saltwater de allerbeste,die gebruik ik momenteel en is nog fijn poetsen ook.[/quote]

  Gebruik Weleda Tandpasta:
  http://www.weleda.nl/producten/lichaamsverzorging/mondverzorging/calendula-tandpasta.html

  0 likes
 • m.schuren schreef:

  gewoon poetsen met zout.
  heb een kunstgebit voor hetslapen.theelepel honing in de mond =bacterien dodend.,en lekker goedkoop.tip van mijn oma.yara

  0 likes
 • Santine schreef:

  Ik gebruik de tandpasta van Weleda, de blauw tube, zonder fluor; zit wel zeezout in. Hoef door het zout ook geen tandsteen meer te laten verwijderen want heb ik al jaren niet meer.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #22 Tasj: Het MINERAAL vloeispaat of fluoriet, is calciumfluoride, met de chemische formule CaF2.

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  [quote name=”Timber”]Er kan misschien wel fluoride in het water zitten van nature, maar hier in Nederland wordt géén fluoride toegevoegd aan het water. Dat is wel anders in de VS! Je moet gewoon ervoor zorgen dat je het goedje nooit inslikt. Mijn kinderen gaf ik fluoriet, een antroposofisch supplement.[/quote]
  Kletskoek, in ELK water zit fluoride. Bij de een wat meer dan de ander, maartoch…

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #Tasj: Nog even wat vergeten en misschien verhelderd!Vloeispaat wordt als vloeimiddel (flux) gebruikt in de productie van staal, in het maken van opalescerend glas, emaille voor keukengerei.

  0 likes
 • rednaS schreef:

  Als tandpasta is het ook mogelijk om kokos olie en bakpoeder te gebruiken, houdt je tanden ook mooi wit. Zoek op internet voor recepten.

  Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R

  0 likes
 • cal schreef:

  raar er zit wel fluor in het water , een kennis heeft dit toe gegeven die daar werkt .waarom krijgt timber hier groen hij / zij heeft het fout hoor ???? en dit is toch al vrij lang bekent .

  0 likes
 • Jonathan schreef:

  @rednaS “Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R”

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html

  0 likes
 • Jonathan schreef:

  @rednaS

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”Beschouwer”]Geen wonder iedere keer die fluorbehandeling bij de tandarts en de fluortabletjes thuis bij dit rebelse en weerbarstige jongetje (alsofof de duiver ermee speelt). Nu gebruik ik UITERAARD geen fluortandpasta meer !![/quote]

  Ja de tandarts probeert een sexslaaf van je te maken.[/quote]

  Of verslaafd aan bier en tabak

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”Jonathan”]@rednaS “Iemand nog manieren om de pijnappelklier op te schonen? Groeten R”

  (NaturalNews) You can rid you body of most fluorides with some easy natural remedies. Fluorides have been linked to a variety of severe chronic, even acute health issues. First a quick review summary of fluoride.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html#ixzz20EwA2d6t

  http://www.naturalnews.com/026605_fluoride_fluorides_detox.html%5B/quote%5D

  Uien, knoflook, radijs, kurkuma, peper, water, bier ?, buitenwiet, gember, frambozen, bramen, vette wilde vis.

  0 likes
 • everybyte schreef:

  tandheelkundige gezondheid manifest door sheikundige (in het kort: flouoride is de boosdoener, zeep is aanbevolen in plaats van tandpasta)

  http://www.whale.to/a/judd.html

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”cal”]raar er zit wel fluor in het water , een kennis heeft dit toe gegeven die daar werkt .waarom krijgt timber hier groen hij / zij heeft het fout hoor ???? en dit is toch al vrij lang bekent .[/quote]

  Regenwater drinken ??? Of zit is dat dan weer vervuild met chemtrails ???

  0 likes
 • Biff schreef:

  [quote name=”Sipco”]#Biff: Mag ik het telefoonnummer van uw tandarts??Een tandarts die zijn eigen praktijk de das om doet??Ik geloof je niet!U bent eerlijk als u de waarheid mee deelt, en een tandarts die aan zijn opleiding twijfelt, zul je met een lichtje moeten zoeken.Waarom geloof ik u niet??Een tandarts zal dief zijn van eigen beurs??Die kijkt wel beter uit!![/quote]

  Sipco, het is echt waar en je mag zijn nummer best hebben, alleen kan ik dat natuurlijk niet zomaar hier plaatsen.

  0 likes
 • Biff schreef:

  [quote name=”pommetje”]@2 Biff
  Ik denk dat die tandarts dit sarcastisch bedoelt…
  Jij twijfelt aan zijn kennis en expertise over Fluor. Jij verkrijgt je info ongetwijfeld van internet, terwijl hij er tot in den treure in is onderwezen.

  Als je een dialoog hebt met een persoon die informatie van internet haalt, terwijl jezelf er jaren voor hebt moeten studeren, gaat de beste man niet verder in discussie en zal hij jou proberen een goed gevoel te geven.

  Een heel slimme tandarts heb jij…[/quote]

  Hij twijfelde serieus aan zijn oleiding, ik maak geen grappen en hij was niet cynisch.
  Hij concludeerde gewoon dat de opleiding er wel eens naast kon zitten.

  (wat natuurlijk ook zo is)

  0 likes
 • Biff schreef:

  [quote name=”Tasj”]#2 Biff – Cool,ik heb het vanmorgen ook met mijn tandarts over fluor gehad,…. mijn tandarts stond wel open voor de dialoog maar deed het onderwerp als overdreven af : Volgens hem viel het allemaal wel mee en begon over fluor in de natuur overal…. Ja dat wist ik ook wel maar ik kon moeilijk over de illuminatie en Big Pharma en NWO beginnen hè: ) ( oja, en mijn 12 jarige lag op dat moment op de behandelstoel 😀 ) ik had ook gezegd dat ik geen amalgaamvulling meer wilde en daarvan zei hij dat hij daar al jaren niet meer mee werkte, maar dat hij dat vooral voor zijn eigen gezondheid deed vwege de hoeveelheid blootstelling per dag en dat hij ook vond dat de amalgaam opname via de mond i d patiënt ook wel mee viel en niet alle cellen kwik opnemen! —— tja toen dacht ik bij mijzelf dat het geen zin had om over fluor en de pijnappel te beginnen. Vlgnde x over verdovingen!![/quote]

  Ik begon juist wel over al die zaken 🙂

  0 likes
 • cal schreef:

  Beschouwer …..ja

  0 likes
 • Gado schreef:

  Om een heel klein gaatje te dichten, boort de tandarts een vele malen grotere gat om het te vullen en verpest zo je kies. Waarom is dit wettelijk toegestaan?

  0 likes
 • Bartelo schreef:

  Ik heb bijna 2 jaar lang fluoridevrije tandpasta gebruikt, samen met baking soda. Ik ben geen snoeper of frisdrankgebruiker. Maar in die 2 jaar zijn mijn tanden enorm achteruit gegaan. Heel veel tanderosie tot zelfs bruine plekken op m’n voortanden, alle glazuur weg en het tandbeen was te zien.

  Heb jarenlang sterke tanden gehad en nooit problemen op een enkel gaatje na, in m’n kiezen.

  Ik ben weer tandpasta met fluoride gaan gebruiken en heb geen tanderosie meer gehad. Spijt als haren op m’n rug hier.

  Heeft niemand dat dan meegemaakt? Een vriend overkwam precies hetzelfde.

  Ik weet ff niet meer waar ik goed aan doe. Ik wil toch echt geen kunstgebit.

  Iemand die zich herkend in mijn verhaal?

  0 likes
 • SaiBaby schreef:

  Poets gewoon met die borstel!
  Zonder tandpasta…stink niet uit mijn mond!
  Hou alles goed schoon…nml. Ben erg allergisch voor tandpasta, vond het al zo raar dat ik nauwelijks in slaap kwam snachts, dan ben je blij als je er achter komt waar het aan lag!

  0 likes
 • Bartelo schreef:

  Ha Incy,

  Ik ben ooit weleens iets tegengekomen over de psychologische overeenkomsten van het gebit. Weet je misschien een goeie website die hierover gaat?

  [/quote]Nee dat niet, integendeel zelfs. Mijn gebit is erop vooruit gegaan. Maar ik ben ook biologisch gaan eten. En heb/doe veel mentaal werk met mezelf. Hoe sterk sta je zelf in je kracht? leer van de psychologische overeenkomst van het gebit. Kun je hier wat mee?[/quote]

  0 likes
 • Yo schreef:

  gebruik gewoon paradontax zonder fluoride, wel eens van sodium laureth sulfate gehoord? zit in alles wat schuimt, en is zeer giftig!

  0 likes
 • Wobie schreef:

  Zogenaamd bronwater van de supermarkt. Staat er op de achterkant gewoon: ingredienten: Water, FLUORIDE

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  coalitie

  Bizar: coalitie rent Tweede Kamer uit. ‘We worden geregeerd door schurken’

  Gisteren vroeg PVV-leider Geert Wilders een hoofdelijke ...

  >