Homepagina » Buitenland » Sterke twijfels bij officiële verhaal over MH17-ramp. Onafhankelijk onderzoeker en filmmaakster komen met documentairereeks
Sterke twijfels bij officiële verhaal over MH17-ramp. Onafhankelijk onderzoeker en filmmaakster komen met documentairereeks
Foto: Soerfm Wikimedia Commons

Sterke twijfels bij officiële verhaal over MH17-ramp. Onafhankelijk onderzoeker en filmmaakster komen met documentairereeks

Onafhankelijk onderzoeker Max van der Werff en filmmaakster Yana Yerlashova hebben al ruim 23.000 euro ingezameld voor hun aanstaande documentairereeks over de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines in Oekraïne.

De reden dat ze deze reeks maken is drieledig: na vijf jaar is het officiële onderzoek nog altijd niet transparant, blijven veel vragen onbeantwoord en zijn er veel redenen om te twijfelen aan het officiële verhaal.

Yerlashova maakte eerder al twee films over MH17. Ze stuitte op belangrijke wrakstukken en zorgde ervoor dat die in handen kwamen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

Twijfels

Nergens in het eindrapport werd naar de wrakstukken verwezen. Yerlashova heeft dan ook zo haar twijfels over het officiële onderzoek.

Van der Werff heeft in de afgelopen vijf jaar meer dan 2500 uur besteed aan het bestuderen van de MH17-ramp.

Hij is drie keer uitgebreid door het JIT geïnterviewd en heeft spullen overhandigd die hij had gekregen van omwonenden van de rampplek.

Mank

Hij heeft sterke twijfels bij de officiële versie van de gebeurtenissen.

De onderzoeker stelt dat het officiële MH17-onderzoek van het JIT op essentiële onderdelen mank gaat.

Corrupt en crimineel

Zo zijn mensen die op de dag van de ramp straaljagers hebben gezien, en bij wie de wrakstukken van de Boeing in de tuin neerkwamen, nooit benaderd door het Joint Investigation Team (JIT).

“Ik denk dat Nederland een grote fout heeft gemaakt door met Oekraïne in zee te gaan. Men heeft onderschat hoe corrupt en crimineel het zittende regime is,” benadrukte Van der Werff.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Kickstarter]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

Ik denk dat Rutte ermee in zijn maag zit.

Als Nordstream 2 doorgaat ( ik mag hopen en bidden van wel) dan krijgt Oekraine steeds minder belang.

Ook niet onbelangrijk: Er is aangetoond dat er geen inmenging was in uitslag verkiezing Trump door de Russen. Hopelijk maakt dit weer ruimte voor diplomatie en kunnen Trump en Poetin het eens worden over het strategisch belang om Oekraïne in de invloedsfeer van de Russen te laten.

Deze 2 zaken zijn van doorslaggevende aard voor de uitkomst van dit MH17 debacle.

Nu, bidt mee, loop mee op 9 mei met de vredesmars voor Rusland, want menigeen onderschat hier de kracht en invloed van op de handel en wandel van het wereldgebeuren.

Peter snijder
Peter snijder
2 jaren geleden

Het JITteam dient door zijn zeer eenzijdig onderzoek opgeheven te worden.
Uit alles,zoals hierboven vermeld, blijkt,dat het doel was om geopolitieke redenen Rusland te bashen en via vetorecht Oekraiene uit de wind te houden.
Inderdaad, nooit onderzocht de door bewoners geziene straaljagers.
Nog steeds niet onderzocht of de buk raketten in de jaren 80 ,90, aan Oekraiene geleverd zijn.
Enfin, het doofpot MH 17 duurt voort.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Het betrof hier een vliegtuig van Malaysia Airlines, waarbij het wrak is overgebracht naar Nederland, dit i.v.m de vele NL passagiers aan boord. Dat is toch een heel vreemde gang van zaken, stel het betrof hier een KLM toestel, zou men het dan het wrak naar Maleisië hebben gebracht, omdat er bijv. veel maleisiers aan boord waren? Een logistiek probleem kan het niet zijn geweest, met een paar keer op en neer vliegen had men het toestel overal heen kunnen transporteren.

De zwarte dozen, een idem verhaal, moesten naar Engeland en daarna? Nooit meer iets van gehoord. Ooggetuigen deden melding over ‘stinkende lijken’, was het niet interessant geweest om daar verder op in te gaan? De Oekraïense radarsystemen stonden uit, juist op dat moment en werd nota bene daarbij het vliegtuig richting oorlogsgebied gedirigeerd, klinkt zeker niet verdacht, klinkt ook niet als pure uitlokking?

Het lijkt na het neerstorten van de MH-17 (of MH370, or whatever else) er eerder op de onderste steen verder naar onderen moest, dan naar boven.

En het lijkt er ook verdacht veel op dat het beoogde effect van “de Russen de schuld in de schoenen schuiven” niet helemaal is gelukt en dat een toestel neer laten komen in oorlogsgebied gebied even een ander effect heeft gesorteerd dan waar men (zoo nazi’s) van uitging, ook omdat de publieke opinie niet lag te slapen en lastige vragen begon te stellen. Het MH-17 verhaal sterft i.i.g. een zachte dood en de MH370 blijft onvindbaar en roept bij niemand vragen op hoe het kan dat een Boeing toestel zomaar van de radar verdwijnt en niemand kan zeggen hoe of waar het is verdwenen of waar het verder is gevlogen(stond daarna niet toevallig geparkeerd in Tel Aviv of op Diego Garcia?)

Verder zou het verstandig zijn uit pure lijfsbehoud niet verder te spitten, ook omdat dit totaal zinloos is en de waarheid achter gesloten deuren blijft zolang de zio nazi’s aan de macht zijn. De macht ligt al sinds 23-12-1913 stevig in de handen van de zionisten en sindsdien is de macht alleen maar toegenomen. Met daarbij georkestreerde wereldoorlogen, politieke revoluties en opstanden organiseren (= kapen van landen met installeren van puppet regeringen, incl. Nederland en Europa) en het opblazen van schuldenberg met economische en monetaire crisissen tot gevolg (waardoor meer macht over geld = dus meer macht over landen, banken en burgers/slaven).

Rob
Rob
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons. Er zijn al diverse berichten geweest waarin gezegd werd dat MH7 de verdwenen MH370 was. De 370 zou gekaapt zijn, via een paar landen naar de U.S. gevlogen zijn en overgeschilderd zijn als de 370 om druk mee te zetten.

Wat het financiële systeem betreft, dat staat volgens aardig wat berichten op instorten. Dat werd al een tijd gezegd maar het staat nu blijkbaar echt te wankelen. Niet alleen dat maar daarmee ook het hele huidige economische systeem. Ik las pas dat de Rothschilds zich nu eindelijk beginnen terug te trekken na jaren lang geprobeerd te hebben de boel te saboteren. en ook doelgericht de boel westerse economie in het ravijn te storten. Brexit werd door iemand ook wel uitgelegd als Baron Rothschild exit, ofwel het overhevelen van alle macht en geld naar het oosten. Dan zou Europa volledig instorten. Ook dat is blijkbaar niet gelukt en nu zouden ze dan weer proberen de controle terug te krijgen in onze regio. Volgens diegene die dr Brexit zo uit legt lukt dat ook niet meer zo. Maar als het huidige corrupte financiële systeem instort dan staat er volgens andere berichten al een tijdje een nieuw kwantum financieel systeem klaar en zou in feite al actief zijn. Dat is alleen ook stelselmatig tegengewerkt. Als dt systeem in gebruik is dan zou de welvaart weer meer verdeeld moeten worden. Dat zou betere tijden betekenen. En dan zijn er misschien ook andere zaken mogelijk die altijd tegen gehouden zijn, zoals vrije energie, andere soorten transport dan nu met andere aandrijving dan nu, etc. Als dat allemaal waar is zal het nog wel even duren voordat het tastbaar wordt dat alles verandert. Daarnaast hebben e dan wel een enorme hoeveelheid aan oude oude ‘troep’. Daar zal ook iets mee moeten gebeuren. Misschien demonteren en recyclen. We zullen het moeten meemaken,

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Dank zei het Muller onderzoek in de USA, komt een belangrijk netwerk aan het licht dat opereert vanuit een dummy state in Oekraine.
Het gaat om corruptie, macht en veel geld. Nieuws dat de MSN momenteel volkomen negeert.
Aangezien het bestuur van de EU ook innige banden met Oekraïne heeft, is het mijn ogen best mogelijk dat bepaalde personen van de EU deel uitmaken van datzelfde netwerk.
Dat zou mogelijk een ander licht werpen op MH17, en de geheimzinnige rol van bepaalde personen in Nederland.

Nils
Nils
2 jaren geleden

Graag zie ik onderzocht of de separatisten uberhaupt ooit een Buk hebben afgeschoten. Was het niet Poroshenko die daags tevoor riep dat de DNR met bukraketten schoot? Als dit helemaal niet het geval is, die Antonov is anders neergehaald en waarom staat hierover niets in het JITrapport?, wat bewoog Poro dan om dit te beweren?

Precies, dan ruikt het naar een valse vlag en hadden ze het Bukverhaal van Poro nodig om het bruggetje naar de DNR te slaan. De wet van de propaganda doet de rest: poneer iets dat logisch lijkt en het verhaal beklijft beter. De waarheid is dan niet meer relevant.

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
2 jaren geleden

zoals jullie weten zitten er normaal rols motoren in die vliegtuigen. En deze staan in kontact met de thuis basis van rols roys fabriek. Dit om de servic te verlenen bij onderhoud. Zodoende weet men ook waar die vliegtuigen zich bevinden. Als ik een bier dopje omhoog gooi kunnen ze vanuit de ruimte zien hoe hoog ik het bier dopje gooi. En ze zouden dan niet een vliegtuig zien wat iets groter is als een bier dopje.
Tijden de neergang was er een oefenning bezig met de VS en Europa en dan hangen de ewacs (radar vliegtuigen ) ook in de lucht en samen met de satalieten moeten ze toch gezien hebben wat er zich afspeelde.
groetjes gijs

Jo vd Burgt
Jo vd Burgt
2 jaren geleden

Obama zei twee dagen na de ramp dat hij wist wie verantwoordelijk was voor deze ramp. Zij hadden de beelden, zij eisten het precies. Daarna geen woord meer van de USA. Zelfs de “beelden” zijn nooit geleverd als bewijs. Hoe meer je wijst naar de “dader” des te minder kom je zelf in beeld. Geen journalist die hierover vragen stelt aan Rutten.

Frits
Frits
2 jaren geleden

Bush,Cheney en Rumsfeld zijn alle drie door Maleisie bij verstek veroordeeld wegens oorlogs misdaden.
En prompt vallen er 2 Maleisische vliegtuigen uit de lucht ?????

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x