Great ResetMens en Dier

Kijk: Gideon van Meijeren laat zien welke agenda er écht achter de vermeende ‘stikstofproblematiek’ schuilgaat

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Schiphol kreeg van minister Van der Wal soepelere stikstofregels dan andere bedrijven in Nederland, waardoor het vliegveld makkelijker een natuurvergunning kon krijgen en het aantal vluchten niet omlaag hoefde. Dat is gebleken uit onderzoek van NRC.

Donderdag werd hierover gedebatteerd in de Tweede Kamer. “Dit is niet verbazingwekkend als je begrijpt dat dat hele stikstofbeleid niet eens bedoeld is om de natuur te beschermen, maar, in de woorden van Ronald Plasterk ‘dient als een smoesje voor een ander doel’,” zei Gideon van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“De SDG-agenda 2030 van de Verenigde Naties, met de Sustainable Development Goals waar de regering zich aan gecommitteerd heeft, kan simpelweg niet worden uitgerold met het behoud van onze boeren,” merkte hij op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt logisch

“Conform die agenda moet er immers een wereldwijde voedseltransitie plaatsvinden, mogen we geen vlees meer eten en moet Nederland worden volgebouwd met megawindturbines en zonnepaneelvelden, en moet Nederland onderdeel worden van één grote groene wereldstad van 30 miljoen inwoners,” aldus Van Meijeren.

Hij liet vervolgens een kaart zien van Tristate City, waarop geen ruimte is voor de boeren, maar Schiphol wel mag blijven bestaan. “Dit plan is omarmd door het kabinet.”

Als het echt om natuurbescherming ging, zou het niet uit te leggen zijn dat de boeren verdreven worden om vervolgens de afgepakte landbouwgrond helemaal vol te bouwen, zei hij. “Maar als je ziet welke agenda hierachter schuilgaat, dan is het allemaal volstrekt logisch.”

‘Complottheorieën’

Het opofferen van onze agrarische sector voor een globalistische agenda is een politieke keuze, zei Van Meijeren, die door Volt-Kamerlid Koekkoek werd beticht van het verspreiden van ‘complottheorieën’.

Hij diende haar van repliek: “Het is tekenend dat ook mevrouw Koekkoek niet verder komt dan te roepen: het is allemaal een complottheorie. Maar ik hoor helaas nooit deelnemers hier aan het debat die mijn feiten weerspreken. Ik beroep mij hier op feiten. Die plannen liggen er. Ik zal die feiten hier ook blijven uitdragen. Ik vind het een heel groot zwaktebod dat onze tegenstanders niet verder komen dan ‘o, wat een onzin, dit zijn complottheorieën’.”

Politicoloog Kees van der Pijl merkt op: “Hierom staat Van Meijeren vlak voor een verkiezing voor de rechter vanwege zijn standpunten, maar let ook op de verwijzing naar Plasterk over stikstof: die moest dus ook uit het script geschreven worden en vervangen door geheime-dienstman Schoof.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna Maria
Anna Maria
1 maand geleden

We zitten hier met alles op de goede weg en daarom mag ik dit niet meer delen op FB, hoe gaan we dat oplossen, nog even en ook wij worden geblokt.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Onbegrijpelijk dat niet gekozen NGO’s het voor het zeggen blijken te hebben. Daaruit alleen al blijkt dat we geen democratie zijn.

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Telkenmale ligt het er weer duimendik bovenop hoe links en consorte als schoolkinderen naar de microfoon worden gestuurd om hun pulp af te vuren op de waarheidbrengers. De kinderen, zoals bij Extinction, worden ook nog eens dik betaald om hun vieze leugens te uiten zonder enig houdbaar argument. Het is zo triest voor woorden, dat ze nog nul komma nul aandacht moeten krijgen.

Ray
Ray
1 maand geleden

Ongevraagd gaat heel Nederland op de schop.
En wij als bevolking hebben nul inspraak en hebben dit maar te slikken.
We zullen massaal in opstand (vreedzaam lol) moeten komen anders zitten we midden in een nachtmerrie.
Dan is Nederland voor altijd verdwenen.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x