Homepagina » Het Complot » Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie
Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie

Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie

De Liberian Daily Observer, de grootste krant van Liberia, heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt gesteld dat de Verenigde Staten het ebolavirus in een laboratorium hebben gemaakt en Afrikanen ermee injecteren door middel van vaccins.

Het artikel is geschreven door dr. Cyril Broderick, voormalig professor aan de Universiteit van Liberia. Hij beweert dat het ebolavirus en hiv producten zijn van de Koude Oorlog. Broderick stelt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie Afrikanen gebruikt als proefkonijn voor experimentele biologische wapens. Het ministerie zou slechts enkele weken voor de uitbraak in Guinee en Sierra Leone zijn begonnen met klinisch onderzoek met mensen.

Dr. Broderick citeert werk van de Amerikaanse wetenschapper Leonard Horowitz waaruit hij opmaakt dat veel ziektes het gevolg zijn van Amerikaanse experimenten. Hij claimt dat het boek ‘Emerging Viruses’ van Horowitz bewijs levert voor het bestaan van een militair-medisch complex dat onder het mom van het toedienen van vaccinaties experimenteert met biologische wapens.

Broderick haalt fel uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Artsen Zonder Grenzen. Volgens de oud-professor plantenziektekunde hebben zij ebola naar Afrika gebracht door middel van vaccinatieprogramma’s. “Uit veel rapporten blijkt dat de Amerikaanse overheid een onderzoekslaboratorium voor biologische oorlogvoering heeft in Kenema, het epicentrum van de ebola-uitbraak in West-Afrika.”

Uit een artikel in de Britse krant The Guardian zou blijken dat topwetenschappers van Yale en Harvard hebben gewaarschuwd tegen onderzoek naar ebola bij gezonde mensen omdat dergelijke experimenten een pandemie zouden kunnen veroorzaken.

Dr. Broderick wil de Tulane-universiteit uit New Orleans voor de rechter slepen. De universiteit heeft een laboratorium in Sierra Leone waar ruim een decennium wordt gewerkt aan tests voor vaccins tegen het Lassavirus en ebola. In een persbericht verklaarde de universiteit: “We doen geen onderzoek naar biologische wapens en we werken niet samen met het leger.” In een persbericht uit 2007 stond nog dat het leger partner is in het onderzoek en dat een vaccin de VS zou kunnen beschermen bij een eventuele biologische aanval.

Hulpverleners doen er ondertussen alles aan om de West-Afrikanen ervan te overtuigen dat ze er zijn om hen te helpen, en niet om hen te schaden. Maar hoe win je vertrouwen vanachter een plastic masker en een dik, rubberen pak?

[The Liberian Observer]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Best wel jammer dat jullie er ook steeds weer een puzzel van maken en houden.

  Er is er maar 1 die wat bepaald en dat is het Vaticaan en die geeft de VS opdracht wat te doen!!

  7 likes
  • Dat is wel de bovenste laag. In hoeverre die zich bemoeien met alles in lagere kringen is wel een beetje de vraag. Vraag me ook af in hoeverre de zeggenschap over rothchilds, geheime genootschappen ed gaat en dat die niet weer de touwtjes achter de schermen ook over het Vaticaan in handen hebben.

   2 likes
   • @endemion ja inderdaad, het is natuurlijk een pyramide systeem, maar hun pyramide is aan het afbrokkelen. De negatieve ET’s hebben nog maar weinig grip op de illuminati aangezien de frequentie van de aarde voor hen reeds veel te hoog is. Het hele zonnestelsel is niet meer toegankelijk voor negatieve ET’s. De Galactische Federatie heeft moeder aarde geheel in quarantaine. Eigenlijk wordt het illuminati systeem nog staande gehouden door alleen nog deze hybride mensen, maar is het een kwestie van tijd dat het volledig omvalt.
    Goed nieuws is dat de AnuNaki die de planeet Nibiru bewonen zich hebben bekeerd tot het Licht. Zij helpen nu moeder aarde in het proces naar de 5 e dimensie. Dat is goed nieuws want zij waren het die de mensheid in slavernij wierpen, vele vele jaren geleden.

    Lieve mensen, nog even en dan hebben wij onze ultieme vrijheid weer terug…. HULDE !!!

    19 likes
    • Man wat een gezwatel , waar haal je al die zogenaamde “wijsheid” vandaan get a live !!!

     12 likes
     • @Arie
      Verlicht en verblijd ons eens met jouw wijsheid. Of kun je alleen maar zijn spuwen, zeuren en andersdenkenden afkraken.

      Ik wacht je wijze en wellicht verlichte boodschap af.

      4 likes
    • @Mimi
     Het is altijd fijn om jouw bemoedigende woorden te lezen. Maar hoe sta je tegenover de verhalen/teksten van Amitakh Stanford die een beetje het tegenovergesteld beweerd. De aarde wordt bevolkt door een buitenaards ras dat de mensheid in zijn greep wilt houden. De enige oplossing blijkt bewust te kiezen voor jouw “Divine self”. Hoor graag van je 🙂

     1 likes
     • @ Pascal, je hebt gelijk, deze “negatieve”ET’s zijn begeleiders van onze leefillusie, mooi gezegd. Of eigenlijk zijn zij diegene die het aardse laag frequentie experiment hebben bewerkstelligt. Maar vanuit het menselijk perspectief zien we ze als negatief, maar ze horen in feite gewoon bij het spel.
      @Boppie, ik ben niet bekend met de teksten van Amitakh Stanford. Wat ik kan zeggen is dat de mens zelf een buitenaards ras is, ontstaan uit DNA van vele soorten ET’s. Creatie ET’s zoeken namelijk altijd lichamen om zieltjes in te kunnen laten incarneren. Maar inderdaad, de mensheid is altijd ook onder de hoede geweest van negatieve ET’s die Azich niets aantrokken van de Wet van Niet- Inmenging.
      Jouw Divine Self is wat jij Bent, iedereen heeft een Divine Self, of een multi dimensionale expressie van jezelf. Daar kan ik heel lang over vertellen en over de situatie van de mensheid in het nieuwe tijdperk. Het belangrijkste is dat alles in orde is, er is niks om bang voor te wezen, alles in de hogere dimensies gaat om het leven in harmonie met jeZelf en alles om je heen. Wees gewoon liefdevol naar jezelf en vergeef jezelf en iedereen. Alles was maar een spel om van te leren, om het bewustzijn te vergroten. Je keert weer terug naar jouw ware Zelf.
      Ook voor de mensen die nu nog in het lagere bewustzijn zitten, komt het moment dat ze de sprong maken naar een hoger level, alles gaat in fases. Ook kunnen veranderingen worden gezien als chaos, maar ook dat wordt allemaal opgevangen. De hele aarde staat onder toezicht vanuit het licht, vanuit de Galactics en zelfs de Schepper (de Bron van alles wat er is) is hier bezig alles in goede banen te laten verlopen.
      Geniet van jouw eigen proces, de grootste veranderingen vinden plaats IN jezelf.
      Daarom ben je hier aanwezig, daarom zijn er zoveel mensen aanwezig op aarde voor dit moment in het Nu. Geniet, heb plezier en verlang weer naar jouw Ware Zelf, het wordt allemaal echt heel erg prachtig 🙂

      5 likes
     • @ mimi

      Ik heb toch erg veel moeite met je uitspraak dat dit allemaal maar een spel is om van te leren. Sorry maar ik denk aan bijv aan verkrachtingsslachtoffers en jij zegty het is maar een spel?

      1 likes
    • Dit is onzin!!!

     Het zijn begeleiders van onze leefillusie!!

     Het zijn geen vijanden maar ze begeleiden ons in de illusie waar wij in leven.

     Het is voor de zoveelste x dat het fout gegaan is dus moeten ze misschien wel.

     2 likes
    • ultieme vrijheid?
     ik voel me niet zo vrij als al die ET’s zich met mij bemoeien zonder eerst met mij te overleggen wat ik van al dat bemoei vind.

     Jammeren vanwege een NWO maar wat is een GF dan anders?
     Wereldkliek is fout maar een Universele orde of kliek is wel goed?

     Ik heb niet om hulp gevraagd het is me blijkbaar opgedrongen. En ik weet niet eens door wie.

     0 likes
     • Geruststellende gedachte: er komt ook geen hulp van buiten. Van fictieve organisaties en niet-bestaande entiteiten kun je niet veel verwachten… Mike Q. is behoorlijk door de mand gevallen met al zijn niet uitgekomen voorspellingen. Ik lees de channelings nog steeds, de Nederlandse vertalingen zijn bijna geschreven alsof ze tegen kinderen praten. Bekijk je de originele Engelstalige versie, dan zijn ze vaak veel grimmiger van toon met een duidelijke aversie tegen de “machthebbers”. Een persoonlijke visie wellicht, want Mike mag niet zo vaak meer in zaaltjes komen.

      0 likes
    • Hmmm goed ander beeld, ik snap wat je bedoeld. Ik denk ook dt de 3de of 4de demensie ons controlen of ons in de gaten houd. Wij als mensen gaan dit niet snapen, er zijn wel een paar onder ons die wel als het ik goed heb 3de demensie gaven hebben.

     0 likes
    • lucia
     Lieverd het zijn mensen zoals jij die in onwaarschijnlijke scenario’s geloven die de alternatievelingen die wel de zaken willen beredeneren en van wat nuchtere ,gezond verstand handvatten willen voorzien. onderschoffelen . We worden dan allemaal gezien als stumperds die lichtgelovig zijn op het debiele af .Hoe kom jij in godsnaam aan dit soort disinformatieve new-age onzin ,zie je het ineens verbeteren op de wereld of zo, er is geen enkele indicatie voor wat je zegt. Kom ik zal je wat onthullen , die keizer heeft geen kleren aan.

     0 likes
  • In het Vaticaan zit het internationale hoofdkantoor van satanisme (letterlijk).
   Het hoofdkantoor van de illuminati zit in Londen (een stad binnen een stad).
   Daar zwaait de familie Rothchild de scepter maar daarboven staan weer de Draconians en de Zeta Reticuli, of een samenwerking verband daarvan aangezien de illuminati families hybride zijn.

   6 likes
  • “De grootste krant van Liberia” Sinds wanneer geloven wij wat de main strem media schrijven?

   12 likes
 2. Knettergek dat volk. Maar wel vooraan in de rij staan als er voor miljoenen aan hulp die kant op wordt gescheept. Sommige mensen zien door, in brede zin aangeboden, hersenspinsels de realiteit niet meer. Maand geen hulp meer geven. Moet je zien hoe snel ze “weer geloven” in de westerse wereld……

  7 likes
  • Wat doen deze twee negatieve et’s hier nog?

   3 likes
  • helemaal mee eens. Mag zelfs een aantal maanden zijn…

   6 likes
  • Lucia ,
   Voel mij toch genoodzaakt je ergens op te wijzen ,je hebt jammer genoeg te weinig kennis – bagage om een oordeel te vellen over zaken als ” ontwikkelingshulp” en te weinig wijsheid om je stil te houden als je iets niet weet. Daar is een naam voor maar deze site zou dat wellicht als beledigend aanmerken.
   Ik wil nog een poging doen ga maar eens uitzoeken waar al het geld gebleven is wat is opgehaald na de tsunami en als je dan toch bezig bent zoek dan ook meteen uit waar al het geld gebleven is voor Haiti opgehaald en getrouw aan het adagium “Follow the money”kijk dan ook even naar wie het geld beheerden, dan kom je er zeer waarschijnlijk achter dat de grootste corruptie niet in de 3e wereld zit . ze hebben daar uiteraard ook wat opgestoken van de VOC mentaliteit van hun koloniale overheersers.

   0 likes
 3. Iedere pandemie die hevig wordt gepromoot is niet anders dan een verkooppraatje voor vaccins.
  Wat de elite voor ogen heeft is een wereld waar zij uiteraard de volledige controle hebben en ook een die niet wordt ontsierd door al die miljarden mensen die voor hen geen enkel nut meer hebben.
  Zie de Georgia Guidestones..!!

  12 likes
 4. Hier kon je natuurlijk op wachten, het volgende Komplot. Hoe ziek moet je zijn om zo iets te bedenken. Kijk eens naar de konsekwenties als een land als Amerika dit werkelijk zou doen. Het is een ziekte wat niet is te bestrijden. Met het huidige transportsysteem zitten mensen in no time over de hele wereld, dus komen er op een gegeven moment ook besmette mensen in Amerika aan. Als er dan een epidemie uitbreekt, waar je op kan wachten, wat zijn ze er dan mee opgeschoten? Waarom zouden ze überhaupt mensen willen besmetten met een oncontroleerbare ziekte? Of is er in dit komplot rekening mee gehouden dat Amerika wel een medicijn heeft? En dan valt het natuurlijk niet op als ze hun Eigen bevolking massaal gaan vaccineren. Wat een onzin zeg.

  7 likes
  • Ik denk eerder dat het om biologishe experimenten gaan. Niet dat ze bewust ervoor kiezen om mensen te besmetten, maar om testen. en door de test zelf het vrij is gekomen en men het proberen te bedekken. Er zijn meerdere biologische wapens geweest of getest die mis zijn gegaan. Waarom denk je dat we moeten vaccineren, er was een uitbraak of wat I dunno.
   Maja het hoeft niet zo te zijn maar de mens is alles in staat te doen. The main issue is that we think. Its not illegal yet
   We are dooming this planet.

   1 likes
  • De grote vraag is: is t daadwerkelijk zo besmettelijk? ik denk van niet!!! Mijn idee is dat t allemaal uit een spuit komt en ik denk ook dat gemanipuleerde ziektes zich moeilijk laten verspreiden maar omdat mensen bang gemaakt worden om ziek te worden als ze geen vaccin nemen….laten mensen zich vaccineren, waar mensen dus juist ziek van worden!

   0 likes
 5. Jozef Mengler en gespuis gaan gewoon door met testen op mensen. Kunnen dit nooit meer terug draaien daarvoor zitten deze parasieten al te ver in de top.

  7 likes
 6. Te veel geklets over de amerikanen. als die er niet waren zouden we nu allemaal rondlopen met hoofddoekjes of het hakenkruis getatoeerd hebben.

  6 likes
 7. goed luisteren naar deze Amerikaanse ‘klimaat manipulator’

  http://www.youtube.com/watch?v=R4zAHKNCYtk

  voor de goede orde onderstaand hetgeen hij precies zei:

  “I used to work at Lawrence Livermore Lab where we all participated in a meeting. Where we sat around the room thinking of ways to manipulate geophysical systems to use it as a weapon. That means could you somehow interfere with the earth’s functioning in a way that you could use it as a military weapon. Could you change climate, what could you do to manipulate the earth’s physical system. Some of the ideas were, could we blow up hydrogen bombs underwater or offshore to make a tidal wave that would go over a city. The result was isn’t it easier to drop the hydrogen bomb on the city? Now, you could imagine putting pathogens in a cloud. Let the cloud go over somewhere and rain down on your enemy, do chemical or germ warfare. That may work on something as big as the former Soviet Union, where you could be pretty sure that in a few days that cloud would rain out.”

  Do chemical or germ warfare! Nou, dat zegt genoeg lijkt mij.

  Oh ja, onderstaand een absolute aanrader!

  http://www.amazon.com/Lab-257-Disturbing-Governments-Laboratory/dp/0060011416

  Dus wie is er nou knettergek hier?!

  2 likes
  • deze ideeën zijn verre van nieuw, buiten dan misschien de aanpassing van het klimaat of kunstmatig tsunamis veroorzaken.

   In de middelieeuwen werden bij belegeringen regelmatig kadavers van zieke dieren en mensen over de stadsmuren gekeild om ziektes te doen uitbreken (met succes veelal), of werden waterbronnen vergiftigd, etc… En dan zelfs het idee van klimaataanpassing, al was het alleen maar bidden dat het niet zou regenen als een stad belegerd werd en de belegerden aldus water tekort zouden komen. Al zal bidden niet zo geweldig effectief geweest zijn, het idee was er wel.

   Dus niets nieuws onder de zon. Alleen op wat grotere schaal en wat meer technisch geavanceerd.

   Mensen zijn altijd geweldig goed geweest in manieren bedenken om hun medemens het leven zuur te maken of die medemens om zeep te helpen.

   3 likes
   • lUCIA
    Begrijp je stelling name ,maar heb toch het idee dat het een manipulatieve bovenlaag is die zo verziekt bezig is ,ons er gewoon bij neerleggen een soort business as usual , is het legitimeren ,stilzwijgend goedkeuren hiervan. Net koren op hun molen dus als je intelligent genoeg bent om te doorzien wat er gebeurt verplicht het je op zijn minst tot stellingname, dus je reactie is niet ok.

    0 likes
  • Deze mensen en hun ideeën zijn inderdaad knettergek. Steeds efficiëntere manieren uitdenken om je medemens te vermoorden. Dan moet ik ook denken aan een citaat ui het boek: “worden wij wakker” van Marcel Messing. Daarin staat
   : “dagelijks zijn over de hele wereld zo een 500.000 onderzoekers en ingenieurs bezig met het ontwikkelen van nieuwe wapentechnieken, tegelijkertijd doen er niet meer dan circa 2000 mensen onderzoek naar vrede.”

   Dus waar ligt de prioriteit, bij oorlog of vrede?

   2 likes
 8. Hoe hete die film ook al weer “Outbreak”

  6 likes
 9. Ik zou er helemaal niet raar van opkijken als het werkelijk een experiment is van de Amerikanen. Maar dat zullen we toch nooit te weten komen hoe het echt in elkaar steekt. Ze zijn namelijk meester in doofpot affaires

  6 likes
 10. Dat men vanuit defensief of agressief standpunt bezig is (geweest) met biologische wapens ben ik van overtuigd.
  Of het nu ebola of aids of andere virussen zijn…maakt niet meer uit.
  1 natie begint ermee en alle anderen moeten wel vanuit defensief oogpunt.
  Zinloos dus om een land als boosdoener aan te wijzen.
  Overigens…stel je voor dat er een biol. wapen op ons landje werd losgelaten…dan willen we wel dat er een antidote gemaakt is en schreeuwen we moord en brand als onze overheid wist dat het in de maak was maar geen stappen heeft genomen ter bescherming.
  Conclusie: vanaf het moment dat gekloot met ziekteverwekkers mogelijk bleek moest men wel alle varianten opsporen, ontwikkelen en proberen antidotes te vinden.
  Helaas

  2 likes
 11. Zo is er een relatie tussen de ziekte Multiple Sclerose en de Vietnamoorlog, zoals de ziekte voorkomt bij Vietnamveteranen in de USA.
  In Vietnam werden door de USA chemische/biologische wapens gebruikt.

  1 likes
 12. n knutsel virus dus

  net als lyme die ook uit zo n secret lab komt

  1 likes
 13. http://ulrichbchoffmann.wix.com/ebolag
  Gebruik Colloïdaal Zilver (nano silver) dat doodt het Ebola virus en is bewezen effectief door het DOD.
  Zolang in Nederlands BSL4 protocollen worden gehanteerd dank ik dat de kans op een verspreiding vrij klein is. Wel zou het verstandig zijn grenzen van Ebola landen te sluiten en geen thuis quarantaines op te leggen zodat gezonde mensen niet met Ebola patienten worden opgesloten. Bij twijfel kunnen mensen die mogelijk besmet zijn het beste in quarantaine worden geplaatst en Colloïdaal Zilver nemen om verspreiding van dit virus te voorkomen. Wat druppeltjes H2O2 erbij maakt het geneesmiddel, of elixer als u dat prefereert, nog effectiever.
  Hoe wordt die test gedaan en hoe weten ze dat de test besmetting niet uitsluit?
  http://ulrichbchoffmann.wix.com/ebolag

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

In vier Afrikaanse landen zijn nieuwe gevallen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.