Het Complot

Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Liberian Daily Observer, de grootste krant van Liberia, heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt gesteld dat de Verenigde Staten het ebolavirus in een laboratorium hebben gemaakt en Afrikanen ermee injecteren door middel van vaccins.

Het artikel is geschreven door dr. Cyril Broderick, voormalig professor aan de Universiteit van Liberia. Hij beweert dat het ebolavirus en hiv producten zijn van de Koude Oorlog. Broderick stelt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie Afrikanen gebruikt als proefkonijn voor experimentele biologische wapens. Het ministerie zou slechts enkele weken voor de uitbraak in Guinee en Sierra Leone zijn begonnen met klinisch onderzoek met mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Dr. Broderick citeert werk van de Amerikaanse wetenschapper Leonard Horowitz waaruit hij opmaakt dat veel ziektes het gevolg zijn van Amerikaanse experimenten. Hij claimt dat het boek ‘Emerging Viruses’ van Horowitz bewijs levert voor het bestaan van een militair-medisch complex dat onder het mom van het toedienen van vaccinaties experimenteert met biologische wapens.

Broderick haalt fel uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Artsen Zonder Grenzen. Volgens de oud-professor plantenziektekunde hebben zij ebola naar Afrika gebracht door middel van vaccinatieprogramma’s. “Uit veel rapporten blijkt dat de Amerikaanse overheid een onderzoekslaboratorium voor biologische oorlogvoering heeft in Kenema, het epicentrum van de ebola-uitbraak in West-Afrika.”

Uit een artikel in de Britse krant The Guardian zou blijken dat topwetenschappers van Yale en Harvard hebben gewaarschuwd tegen onderzoek naar ebola bij gezonde mensen omdat dergelijke experimenten een pandemie zouden kunnen veroorzaken.

Dr. Broderick wil de Tulane-universiteit uit New Orleans voor de rechter slepen. De universiteit heeft een laboratorium in Sierra Leone waar ruim een decennium wordt gewerkt aan tests voor vaccins tegen het Lassavirus en ebola. In een persbericht verklaarde de universiteit: “We doen geen onderzoek naar biologische wapens en we werken niet samen met het leger.” In een persbericht uit 2007 stond nog dat het leger partner is in het onderzoek en dat een vaccin de VS zou kunnen beschermen bij een eventuele biologische aanval.

Hulpverleners doen er ondertussen alles aan om de West-Afrikanen ervan te overtuigen dat ze er zijn om hen te helpen, en niet om hen te schaden. Maar hoe win je vertrouwen vanachter een plastic masker en een dik, rubberen pak?

[The Liberian Observer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hendrie
hendrie
9 jaren geleden

Jozef Mengler en gespuis gaan gewoon door met testen op mensen. Kunnen dit nooit meer terug draaien daarvoor zitten deze parasieten al te ver in de top.

hendrie
hendrie
9 jaren geleden

Hoe hete die film ook al weer “Outbreak”

herman.de.graaf
herman.de.graaf
9 jaren geleden

Zo is er een relatie tussen de ziekte Multiple Sclerose en de Vietnamoorlog, zoals de ziekte voorkomt bij Vietnamveteranen in de USA.
In Vietnam werden door de USA chemische/biologische wapens gebruikt.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Best wel jammer dat jullie er ook steeds weer een puzzel van maken en houden.

Er is er maar 1 die wat bepaald en dat is het Vaticaan en die geeft de VS opdracht wat te doen!!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x