Homepagina » Buitenland » Generaal wil Westen en VN om de oren slaan met bewijzen van samenwerking tussen Amerika en IS. Dit ontdekte hij
Generaal wil Westen en VN om de oren slaan met bewijzen van samenwerking tussen Amerika en IS. Dit ontdekte hij

Generaal wil Westen en VN om de oren slaan met bewijzen van samenwerking tussen Amerika en IS. Dit ontdekte hij

Generaal Qassem Soleimani van de Iraanse Revolutionaire Garde heeft het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken documenten overhandigd die zouden bewijzen dat Amerika samenwerkt met terreurgroep IS.

“Hij heeft me de documenten gegeven en gezegd dat ik het Westen en de VN ermee om de oren moet slaan,” citeerde PressTV de Iraanse politicus Hossein Amir-Abdolahian.

Soleimani is commandant van de Quds-brigade, die in Syrië strijdt tegen IS.

De generaal heeft de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif gevraagd om de Amerikanen aan de onderhandelingstafel met de neus op de feiten te drukken.

Gedetailleerde informatie

De stukken die Soleimani heeft overhandigd bevatten gedetailleerde informatie over samenspanning tussen de VS en de terroristen, aldus Amir-Abdollahian.

Toen Mosoel in Irak nog werd bezet door IS landde er bijvoorbeeld een Amerikaanse A330 op Mosul Airport. Er stapten Amerikaanse generaals uit en militair materieel werd uitgeladen.

In de VIP-lounge van het vliegveld spraken de Amerikaanse generaals drie uur en 23 minuten met IS-leiders om vervolgens weer aan boord van het vliegtuig te gaan.

Geëvacueerd

“Wat hadden ze meegenomen voor IS?” vroeg Amir-Abdollahian. “Wapens en uitrusting die de terreurgroep nodig had en waar al afspraken over waren gemaakt.”

De functionaris bevestigde verder dat Amerikaanse legerhelikopters worden gebruikt om militair materieel af te leveren bij IS-commandanten.

“Later kwamen we erachter dat de Amerikanen sommigen van hen hadden geëvacueerd naar het noorden van Afghanistan, Libië en het zuiden van Jemen,” zei hij.

[Sputniknews]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Diegenen die nu nog niet inzien dat de US de grootste terroristische natie op aarde is dan ben je echt dom!!
  Zonder de nodeloze, opgezette oorlogen in het midden-oosten was de werled er veel beter aan toe geweest.
  Ze zijn ook de enigen die ooit effectief kernwapens gebruikt hebben, tot 2 maal toe!!
  Al hun oorlogen, te beginnen met Vietnam, zijn onder valse voorwendselen gestart!!
  Japan hebben ze ook uitgedaagd destijds, met alle gevolgen vandien!
  Nee, het mag eens gaan gedaan zijn met die vuile US !!

  12 likes
 2. Dat hele IS is een Deep State/CIA operatie in samenwerking met de Mossad (Israëlische geheime dienst) en MI6 (Britse geheime dienst. Wie heeft ze niet gezien de alles verhullende foto’s van Mc Cain (senator USA) met Al Baghdadi (leider IS) en andere terroristische lakeien, de wapendroppingen boven IS gebied, verplaatsingen van IS troepen binne Syrië door Amerika geregeld. Er was allang voordat al het gedoe in Syrië werd geregisseerd besloten dat Assad weg moest. Een regimechange wat zou moeten resulteren in een puppet regime dat naar de pijpen van Amerika zou dansen. Natuurlijk was de olie ook belangrijk. Er zijn daar ongekende misdaden tegen de menselijkheid uitgevoerd. Honderdduizenden doden en ook onze overheid deed braaf mee met deze façade. Je schaamt je toch diep (en onze intel wist dondersgoed wat er aan de hand was). Nog steeds weigert Amerika (wat zich illegaal ophoudt in Syrië) weg te gaan terwijl IS verslagen is – hoofdzakelijk door de Russen. Amerika en haar Deep State wil niet weg. Ze willen daar permanent een aantal bases planten. Wat een ongekende schoffering is van internationaal recht. Alleen Rusland was de enige speler die toestemming had om op het Syrische grondgebied of in Syrische luchtruim te komen.
  .
  De slachting onder de Yezidi’s. al die meisjes die als seksslaaf verkocht werden. Al die jongens en mannen die als beesten zijn afgeslacht door deze demonische hordes van IS. De onthoofdingen. Wat een intens kwaad heeft zich daar voltrokken. Dat heeft vele jaren geduurd en veel Syrische steden zijn verworden tot ruïnes omdat Amerika ‘democratie’ wilde brengen. Daar zijn ze hofleverancier in. Althans, dat was het excuus wat ze breed in de main stream media etaleerden. Al die smerige leugens over de vermeende gifgasaanvallen van Assad terwijl daar de ‘rebellen en de White Helmets achter zaten. De false flags. Het publiek is aan alle kanten gemangeld door een verkeerde voorstelling van zaken te geven, maar dat deden ze ook bij Irak destijds. Het verhaal dat Irakese soldaten baby’s uit de couveuse trokken en op de grond gooide. het bleek een complete hoax. Totaal verzonnen om de publieke opinie mee te krijgen. Wie de media beheerst – beheerst de wereld.

  9 likes
  • Rusland is volledig omsingeld door Amerikaanse bases, Amerika zal niet stoppen om Rusland als de agressor weg te zetten, het uiteindelijke doel is om over de hele wereld te heersen. Waar de superrijken (illuminatie Rothschilds etc.) al ruim 200 jaar mee bezig zijn is om de macht over de hele wereld te krijgen, de nieuwe wereld orde NWO. Dat is hun doel en gebruiken daar nu de Amerikanen voor om dat te bereiken. Dat alle middelen daarbij toegestaan zijn is inmiddels wel duidelijk, zie 9-11 en de gevolgen daarvan. De illuminatie deinst nergens voor terug en gaat letterlijk over lijken voor de uiteindelijke overheersing over alle volken. Word wakker en verdiep je in deze materie, misschien komt er wel een tijd dat je moet kiezen aan welke kant je staat, kant van de illuminatie (Amerikanen) of de vrije wereld (Rusland en bondgenoten).

   1 likes
 3. Als de Russen Rusland niet waren wat ze zijn, met historie en cultuur en leger…. Waren wij en het hele Oostblok en het midden Oosten allemaal Amerikanen geweest, yep allemaal Engels sprekend………. Maar gelukkig bestaat het wel…… Jammer voor de Amerikanen , moeten ze steeds wat anders verzinnen om een poot aan de grond te krijgen…..Als Rusland net zo agressief zou zijn als de Amerikanen , ach was het toch een kleine moeite om ons te bezetten,Europa, tja die kunnen niet zelfstandig…..dan spraken we nu Russisch…Moraal van het verhaal, als er niet wat inzicht komt, dan blijven we nog eeuwen doorgaan zo…. De mens is zichzelf kwijt en het contact met de bron….dan krijg je deze situatie ,, Angst, Macht en Agressie, …. en intussen hoor en zie je de kalme Aziaten niet , die alles opkopen en op een nacht worden we wakker……en tja dan spreken we chinees…….Tja we staan niet voor niks onderaan de sprirituele ladder………..Een hele lange weg te gaan dus…..

  7 likes
 4. De generaal heeft de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif gevraagd om de Amerikanen aan de onderhandelingstafel met de neus op de feiten te drukken.

  Wat denk je zelf hoe Amerika (Pinokkio land) hierop reageerd…. Leugenachtige monsters daar

  4 likes
 5. Heeft deze wetenschap een positieve invloed op de rente van mijn spaartegoed.??
  De indexering van mijn bedrijfspensioen.??
  De hoogte van mijn ziektekosten verzekering.??

  Of is de Rutte groep hiervoor verantwoordelijk.??

  1 likes
 6. @klaasDenHelder
  die bewijzen overhandigen ze echt niet aan jou.
  kan het verkeerd hebben maar volgens mij heb jij liever niet dat er bewijzen zijn of heb ik het mis?

  1 likes
 7. Wat hij ontdekt heeft is op zich niet nieuw, dus …. kom op met die bewijzen 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

vn

VN zet mogelijk leger in om klimaatagenda door te drukken. Deense professor schetst huiveringwekkend beeld

De VN gaat mogelijk het leger inzetten ...

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een 'toneelstuk'. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

Militaire operatie tegen IS-leider al-Baghdadi was een ‘toneelstuk’. Syrische president vertelt zijn kant van het verhaal

De Amerikaanse militaire operatie waarbij IS-leider Abu ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.