Buitenland

Generaal wil Westen en VN om de oren slaan met bewijzen van samenwerking tussen Amerika en IS. Dit ontdekte hij

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Generaal Qassem Soleimani van de Iraanse Revolutionaire Garde heeft het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken documenten overhandigd die zouden bewijzen dat Amerika samenwerkt met terreurgroep IS.

“Hij heeft me de documenten gegeven en gezegd dat ik het Westen en de VN ermee om de oren moet slaan,” citeerde PressTV de Iraanse politicus Hossein Amir-Abdolahian.

Soleimani is commandant van de Quds-brigade, die in Syrië strijdt tegen IS.

De generaal heeft de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif gevraagd om de Amerikanen aan de onderhandelingstafel met de neus op de feiten te drukken.

Gedetailleerde informatie

De stukken die Soleimani heeft overhandigd bevatten gedetailleerde informatie over samenspanning tussen de VS en de terroristen, aldus Amir-Abdollahian.

Toen Mosoel in Irak nog werd bezet door IS landde er bijvoorbeeld een Amerikaanse A330 op Mosul Airport. Er stapten Amerikaanse generaals uit en militair materieel werd uitgeladen.

In de VIP-lounge van het vliegveld spraken de Amerikaanse generaals drie uur en 23 minuten met IS-leiders om vervolgens weer aan boord van het vliegtuig te gaan.

Geëvacueerd

“Wat hadden ze meegenomen voor IS?” vroeg Amir-Abdollahian. “Wapens en uitrusting die de terreurgroep nodig had en waar al afspraken over waren gemaakt.”

De functionaris bevestigde verder dat Amerikaanse legerhelikopters worden gebruikt om militair materieel af te leveren bij IS-commandanten.

“Later kwamen we erachter dat de Amerikanen sommigen van hen hadden geëvacueerd naar het noorden van Afghanistan, Libië en het zuiden van Jemen,” zei hij.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
KlaasDenHelder
KlaasDenHelder
4 jaren geleden

Wat hij ontdekt heeft is op zich niet nieuw, dus …. kom op met die bewijzen 😉

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Heeft deze wetenschap een positieve invloed op de rente van mijn spaartegoed.??
De indexering van mijn bedrijfspensioen.??
De hoogte van mijn ziektekosten verzekering.??

Of is de Rutte groep hiervoor verantwoordelijk.??

salvar
salvar
4 jaren geleden

@klaasDenHelder
die bewijzen overhandigen ze echt niet aan jou.
kan het verkeerd hebben maar volgens mij heb jij liever niet dat er bewijzen zijn of heb ik het mis?

Louise
Louise
4 jaren geleden

Als de Russen Rusland niet waren wat ze zijn, met historie en cultuur en leger…. Waren wij en het hele Oostblok en het midden Oosten allemaal Amerikanen geweest, yep allemaal Engels sprekend………. Maar gelukkig bestaat het wel…… Jammer voor de Amerikanen , moeten ze steeds wat anders verzinnen om een poot aan de grond te krijgen…..Als Rusland net zo agressief zou zijn als de Amerikanen , ach was het toch een kleine moeite om ons te bezetten,Europa, tja die kunnen niet zelfstandig…..dan spraken we nu Russisch…Moraal van het verhaal, als er niet wat inzicht komt, dan blijven we nog eeuwen doorgaan zo…. De mens is zichzelf kwijt en het contact met de bron….dan krijg je deze situatie ,, Angst, Macht en Agressie, …. en intussen hoor en zie je de kalme Aziaten niet , die alles opkopen en op een nacht worden we wakker……en tja dan spreken we chinees…….Tja we staan niet voor niks onderaan de sprirituele ladder………..Een hele lange weg te gaan dus…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x