Het Complot

Piloot die gekaapte vliegtuigen 9/11 heeft bestuurd: “Officiële Amerikaanse verhaal is één grote leugen”

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een piloot die twee van de gekaapte vliegtuigen heeft bestuurd die zouden zijn gebruikt voor de aanslagen van 11 september 2001, bestrijdt het officiële verhaal van de Amerikaanse overheid over 9/11. Volgens Russ Wittenberg is het onmogelijk dat een vliegtuig in het Pentagon is gecrasht.

“Ik heb twee van de vliegtuigen bestuurd die betrokken zouden zijn geweest bij 9/11: vlucht 175 en vlucht 93; de 757 die in Shanksville zou zijn neergestort en vlucht 175 is het vliegtuig dat de zuidelijke toren zou hebben geraakt,” zei Wittenberg.

“Ik geloof niet dat het mogelijk is om als zogenaamde terrorist te trainen in een Cessna 172 en vervolgens in de cockpit van een 757-767 te springen, het vliegtuig te besturen bij snelheden die meer dan 100 knopen boven de ontwerplimiet liggen en scherpe bochten te maken, waarbij een versnelling van 5 tot 7 g optreedt. Het vliegtuig zou letterlijk uit de lucht zijn gevallen. Ik zou het niet hebben gekund en ik ben er zeker van dat zij het ook niet konden.”

“Het is onmogelijk dat iemand in de cockpit plaatsneemt en opeens over superieure pilotenskills beschikt,” aldus Wittenberg. Hij herinnert zich het moment waarop hij overstapte van de Boeing 727 naar de zeer geavanceerde modellen 737 en 767. Het kostte hem de nodige tijd om te wennen aan de nieuwe toestellen.

“De officiële versie van de gebeurtenissen over 9/11 is totale onzin,” ging hij verder. Volgens de piloot is het gewoonweg onmogelijk dat vlucht 77 in twee minuten tijd meer dan 2000 meter is gedaald terwijl het vliegtuig een scherpe bocht van 280 graden maakte, om zich vervolgens in het Pentagon te boren zonder de naastgelegen tuin te beschadigen.

“Het is gewoon belachelijk om te verwachten dat we aannemen dat dit vliegtuig al die manoeuvres heeft uitgehaald met een amateur achter de stuurknuppel,” zei Wittenberg. “Zo’n vliegtuig weegt ongeveer 100 ton. Als een vliegtuig van 100 ton een gebouw raakt moet je 100 ton aan wrakstukken vinden. Er was geen wrak van een 757 bij het Pentagon te vinden. Het Pentagon is niet geraakt door vlucht 77. We denken dat het een kruisraket is geweest.”

Russ Wittenberg vloog meer dan 100 gevechtsmissies voor de Amerikaanse luchtmacht en werkte 35 jaar voor de vliegmaatschappijen Pan Am en United Airlines.

[CSGlobe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
debunker
debunker
7 jaren geleden

Er is ook interessante info gegeven door Arthur Neumann (wetenschapper van Livermore labs, US) op een informele bijeenkomst in A’dam. Toen hem gevraad werd wat hij deed, zei hij dat hij een van de ontwikkelaars geweest was van de besturingssystemen zoals in de vliegtuigen van 9/11. Hijschrok zichtbaar van wat hij zei en die YT vid is ook snel van het net gehaald. Jammer.
Deze man heeft veel te vertellen. Search “project Camelot” en andere intervieuws met hem.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

het vereist stuurmanskunst om zo’n toren in te vliegen. dat leer je echt niet op Flight Simulator

duhh....
duhh....
7 jaren geleden

……and he is still alive?…..while others with less vital info were killed?

speedmaster
speedmaster
7 jaren geleden

ik ken niks van het besturen van vliegtuigen, maar wat wittenberg hier beweert lijkt mij toch uiterst aannemelijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x