Homepagina » Het Complot » Piloot die gekaapte vliegtuigen 9/11 heeft bestuurd: “Officiële Amerikaanse verhaal is één grote leugen”
Piloot die gekaapte vliegtuigen 9/11 heeft bestuurd: "Officiële Amerikaanse verhaal is één grote leugen"

Piloot die gekaapte vliegtuigen 9/11 heeft bestuurd: “Officiële Amerikaanse verhaal is één grote leugen”

Een piloot die twee van de gekaapte vliegtuigen heeft bestuurd die zouden zijn gebruikt voor de aanslagen van 11 september 2001, bestrijdt het officiële verhaal van de Amerikaanse overheid over 9/11. Volgens Russ Wittenberg is het onmogelijk dat een vliegtuig in het Pentagon is gecrasht.

“Ik heb twee van de vliegtuigen bestuurd die betrokken zouden zijn geweest bij 9/11: vlucht 175 en vlucht 93; de 757 die in Shanksville zou zijn neergestort en vlucht 175 is het vliegtuig dat de zuidelijke toren zou hebben geraakt,” zei Wittenberg.

“Ik geloof niet dat het mogelijk is om als zogenaamde terrorist te trainen in een Cessna 172 en vervolgens in de cockpit van een 757-767 te springen, het vliegtuig te besturen bij snelheden die meer dan 100 knopen boven de ontwerplimiet liggen en scherpe bochten te maken, waarbij een versnelling van 5 tot 7 g optreedt. Het vliegtuig zou letterlijk uit de lucht zijn gevallen. Ik zou het niet hebben gekund en ik ben er zeker van dat zij het ook niet konden.”

“Het is onmogelijk dat iemand in de cockpit plaatsneemt en opeens over superieure pilotenskills beschikt,” aldus Wittenberg. Hij herinnert zich het moment waarop hij overstapte van de Boeing 727 naar de zeer geavanceerde modellen 737 en 767. Het kostte hem de nodige tijd om te wennen aan de nieuwe toestellen.

“De officiële versie van de gebeurtenissen over 9/11 is totale onzin,” ging hij verder. Volgens de piloot is het gewoonweg onmogelijk dat vlucht 77 in twee minuten tijd meer dan 2000 meter is gedaald terwijl het vliegtuig een scherpe bocht van 280 graden maakte, om zich vervolgens in het Pentagon te boren zonder de naastgelegen tuin te beschadigen.

“Het is gewoon belachelijk om te verwachten dat we aannemen dat dit vliegtuig al die manoeuvres heeft uitgehaald met een amateur achter de stuurknuppel,” zei Wittenberg. “Zo’n vliegtuig weegt ongeveer 100 ton. Als een vliegtuig van 100 ton een gebouw raakt moet je 100 ton aan wrakstukken vinden. Er was geen wrak van een 757 bij het Pentagon te vinden. Het Pentagon is niet geraakt door vlucht 77. We denken dat het een kruisraket is geweest.”

Russ Wittenberg vloog meer dan 100 gevechtsmissies voor de Amerikaanse luchtmacht en werkte 35 jaar voor de vliegmaatschappijen Pan Am en United Airlines.

[CSGlobe]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
debunker
debunker
5 jaren geleden

Er is ook interessante info gegeven door Arthur Neumann (wetenschapper van Livermore labs, US) op een informele bijeenkomst in A’dam. Toen hem gevraad werd wat hij deed, zei hij dat hij een van de ontwikkelaars geweest was van de besturingssystemen zoals in de vliegtuigen van 9/11. Hijschrok zichtbaar van wat hij zei en die YT vid is ook snel van het net gehaald. Jammer.
Deze man heeft veel te vertellen. Search “project Camelot” en andere intervieuws met hem.

Onno
Onno
Reactie op  debunker
5 jaren geleden

Yep dat was een leuke bijeenkomst met Camelot in Amsterdam, ik was erbij !

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

het vereist stuurmanskunst om zo’n toren in te vliegen. dat leer je echt niet op Flight Simulator

Richard
Richard
Reactie op  wolfje
5 jaren geleden

Nee, dat is onmogelijk met zo’n kist.

duhh....
duhh....
5 jaren geleden

……and he is still alive?…..while others with less vital info were killed?

Armonicus
Armonicus
Reactie op  duhh....
5 jaren geleden

Dus als iemand nog leeft, is het niet waar?
Ik zal het even voor je vertalen naar het Engels.

So if someone still lives, is it not where?

Dat werkt best wel goed die Google translator.

Ferry
Ferry
Reactie op  duhh....
5 jaren geleden

antwoord:…..op dit ogenblik nog, ja.
Ze moeten eerst nog een plan bedenken om het niet TE verdacht te laten lijken want tegenwoordig wordt het in de VS nog moeilijk om iets geloofwaardig te laten blijken na al hun criminele misbaksels.

speedmaster
speedmaster
5 jaren geleden

ik ken niks van het besturen van vliegtuigen, maar wat wittenberg hier beweert lijkt mij toch uiterst aannemelijk.

Roy
Roy
5 jaren geleden

Hier een piloot met 27 jaar ervaring die reageert op de claims welke hier boven ook gemaakt worden..

http://www.911myths.com/Another_Expert.pdf

zijn conclusie.

“In my opinion the official version of the fact is absolutely plausible, does not require exceptional circumstances, bending of any law of physics or superhuman capabilities. Like other (real pilots) have said, the manoeuvres required of the hijackers were within their (very limited) capabilities, they were performed without any degree of finesse and resulted in damage to the targets only after desperate overmanoeuvring of the planes. The hijackers
took advantage of anything that might make their job easier, and decided not to rely on their low piloting skills. It is misleading to make people believe that the hijackers HAD to possess superior pilot skills to do what they did.

Verschillende piloten, verschillende meningen..

Richard
Richard
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Door wie wordt hij betaald?

Roy
Roy
Reactie op  Richard
5 jaren geleden

“Door wie wordt hij betaald? ”

Och jee, gaan we dat weer krijgen.. Als iemand niet in het straatje van het complot praat is het weer iemand die voor de overheid werkt…

Artist
Artist
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Is er wel ooit een bericht van jou op 9fornews geweest waar je niet probeert dat wat 9fornews tegen te spreken? Ik denk dat mensen de nuance af en toe bij je missen. Maar wellicht heb ik het mis en zijn er ook artikelen waar je je wel in kunt vinden (lees: mogelijk achten, niet blind geloven).

Heb je de uitzending van Zembla gezien? Die vond ik erg interessant. Die ontkracht een aantal dingen uit de bekendste docu op youtube over 911. Maar Zembla toont ook aan dat er nog genoeg vragen open staan (de voorkennis, gebouw 7) .
Ook de recente lezing bij de TU Delft was erg interessant en dan is het jammer dat daar niet meer aandacht voor is.

Roy
Roy
Reactie op  Artist
5 jaren geleden

“Is er wel ooit een bericht van jou op 9fornews geweest waar je niet probeert dat wat 9fornews tegen te spreken?”

Ja hoor, meerdere, heel veel zelfs…..
Ik spreek ze overigens niet tegen. In dit geval laat ik weten dat de basis van het artikel slecht een mening is. Wat ik al zei, meerdere piloten meerdere meningen..

“Maar wellicht heb ik het mis en zijn er ook artikelen waar je je wel in kunt vinden (lees: mogelijk achten, niet blind geloven).”

Ja hoor meerdere, minder als bovenste antwoord..

“Heb je de uitzending van Zembla gezien? Die vond ik erg interessant. Die ontkracht een aantal dingen uit de bekendste docu op youtube over 911. Maar Zembla toont ook aan dat er nog genoeg vragen open staan (de voorkennis, gebouw 7) .”

Heb ik inderdaad gezien. Ik ben overigens niet van mening dat er nog heel veel vragen open staan omtrent voorkennis en gebouw 7. Een vraag die in mijn ogen nog wel open staat is wie het daadwerkelijke brein achter de aanslagen is geweest..

Roy
Roy
Reactie op  Artist
5 jaren geleden

““Is er wel ooit een bericht van jou op 9fornews geweest waar je niet probeert dat wat 9fornews tegen te spreken?”

Ja hoor, meerdere, heel veel zelfs…..”

Kleine rectificatie..

Heel veel is natuurlijk niet waar..
En tegen spreken is niet hoe ik het zou noemen. Om in je eigen termen te blijven zou ik het nuanceren van de artikelen noemen….

Claro
Claro
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

@Roy….Mooie ontwikkeling, we komen steeds dichterbij wat er wel of niet mogelijk is/was, fifty-fifty is geen slechte progressie richting waarheid/leugen en steeds meer professionals veel zaken kunnen weerleggen waar andere professionals bevestigden wat volgens hun these wel mogelijk was. Dat hele volksstammen domweg blijven geloven in de oprechtheid van eerdere ‘formele’ verslagen van het establishment is bijzaak geworden.

Artist
Artist
Reactie op  Claro
5 jaren geleden

@Roy: Kun je voorbeelden geven van artikelen waar jij je wel in kan vinden op 9fornews?
Het is gewoon puur interesse naar de persoon achter Roy. Ik vind het fascinerend hoe je soms heel fanatiek hele discussies met mensen aangaat hier.
Nuances kunnen we overal wel gebruiken, ook in het mainstream nieuws. Ben je ook actief op één van deze sites?

Roy
Roy
Reactie op  Artist
5 jaren geleden

cryptozoologie is en grote interesse van mij, helaas komen dat soort zaken tegenwoordig te weinig voorbij. Er wordt nu te veel nadruk gelegd op hoe slecht de wereld wel niet is..
Het meest recente artikel wat ik dan wel weer leuk vond was het artikel over de twee zusjes..

Artist
Artist
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Interessant, geeft de mensen die op jou kritiek uiten ook even een ander beeld van jou.
Tja ik heb het denk ik al weleens eerder gezegd: ik hou alle opties open. Er is naar mijn mening ook veel mis in de wereld. Er gebeuren gelukkig ook veel goede dingen, maar mensen moeten interesse krijgen in de negatieve dingen.
Ik geef tekenles aan kinderen. Daar krijgen ze zeker complimenten, maar ik wijs ze vnl. op de fouten die ze maken. En dat vinden ze prima, omdat ze dan ook wat leren en kunnen proberen die fouten te corrigeren. Doordat ze weten dat de rest goed is, zijn ze ook niet afhankelijk van complimenten en vervallen ze niet in negativiteit als ik ze wijs op de fouten.
Ik gooi ook allerlei negatieve berichten uit de media op mijn facebook om meer aandacht ervoor te creëren. En dat is 80% van mainstream media omdat die bronnen sneller erkend worden door lezers. Dat zegt niet dat ik de wereld somber zie, of het leven hekel, integendeel.
Hetzelfde gaat op voor hier denk ik. Uiteraard kun je je storen aan de onderbouwing. Maar een verhaal heeft altijd meerdere kanten en de onderbouwing is vaak net zo (on)evenwichtig als in de Mainstream media (bron ANP, Reuters waarbij vaak ook bij conflictgebieden de bron ook vaak van horen zeggen is).

Roy
Roy
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Daar krijgen ze zeker complimenten, maar ik wijs ze vnl. op de fouten die ze maken. ”

Dat doe ik hier ook, ik wijs ze op de fouten :)…

Jij heb wel eens gezegd dat ik daar dan “agressief” (agressief vind ik een groot woord) op reageer, maar ik weet niet of het je opgevallen is hoe er op mij en op andere mensen die aantonen dat de bronnen niet kloppen gereageerd wordt. De wereld is te klein voor ons, we zijn dom, achterlijk, liggen in coma en ga maar door.. 🙂 Ik vind het niet heel gek, dat ik dan terug ga steken.

En in het algemeen roep ik niet zomaar wat en kan ik het onderbouwen. Dat ontbreekt er nogal eens aan bij degene waar ik de discussie mee heb. Ik beantwoord hun vragen, maar mijn vragen blijven onbeantwoord. Moet je voor de gein maar eens op letten.

“Maar een verhaal heeft altijd meerdere kanten en de onderbouwing is vaak net zo (on)evenwichtig als in de Mainstream media (bron ANP, Reuters waarbij vaak ook bij conflictgebieden de bron ook vaak van horen zeggen is). ”

Klopt, maar als je een beetje moeite doet kan je het in het algemeen wel uitzoeken en mensen doen dat te weinig. Als ik geïntrigeerd ben door een onderwerp doe ik dat ook. Onderwerpen van de Mainstream of de Alternatieve media. Bijvoorbeeld het onderwerp Chemtrails of net als hier 9-11.

Net als het bericht onder aan dit artikel over die vliegtuigresten die niet gevonden zouden zijn (deze zijn wel gevonden) en die 2.3 trillion die vermist zou zijn de dag van te voren. Dit geld was niet weg (om het even kort te houden) en dat hele verhaal liep al maanden voor 9-11.

Als men zich er even in zou verdiepen ipv blind de alternatieve media te vertrouwen zou men daar ook achter komen en deze argumenten niet keer op keer gebruiken..

“Er is naar mijn mening ook veel mis in de wereld. ”

Hier ben ik het helemaal mee eens en dat zal ik ook nooit ontkennen. Ik leef niet tussen de roze wolkes en gekleurde bloemetjes.. 🙂 Maar door je wat meer te verdiepen in bepaalde onderwerpen kan je heel veel van die slechte dingen met een iets goter korreltje zout nemen..

dimmer
dimmer
5 jaren geleden

Daar gaan we weer………………………

jeetje
jeetje
5 jaren geleden

Maakt het nog wat uit als die 9/11 beerput opengaat? Damage is done. Ze zijn al bij hoofdstuk 10, en wij kijken naar de brokstukken bij hoofdstuk 1. Deze jongens zijn zo , zal ik maar zeggen , naar, en ze noemen zich Illuminatie. De burgerman is verstrengeld in hun tentakels.

m.b
m.b
5 jaren geleden

Geen mening nodig als de feiten al zeggen dat ‘t niet gebeurd is.

reality check
reality check
5 jaren geleden

Mijnman was Marine vlieger en ik weet van nabij hoeveel tijd het kostte om op een andere kist te leren vliegen.
Mijn dochter was bush pilot……hetzelfde verhaal.
Heb zelf ook wel eens gevlogen (knuppel zelf in de hand) en dan weet je, dat dat high jackers verhaal van geen meter klopt.Trouwens verschillende van hen lopen nog gewoon rond.
Bekijk ook: YT Rebecca Roth. Een andere insider, die uitlegt wat niet klopt en waarom.

Anton
Anton
5 jaren geleden

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/911_pentagon_eyewitnesses.html —> Pentagon was wel geraakt door een vliegtuig. Case closed.

x

Check Also

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x